- 4 Şubat 2014
- 4.754
- 17.369
- 408
Ben de öyleyim. Karnim hamileymisim gibi şu an. Bol bluzlere devam.Tebrikler kızlar. Gram gram gidiyor kilolar. Ümitsizliğe kapiliyorum bazen bu ara davul gibiyim hic vermemis gibi sudur insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyleyim. Karnim hamileymisim gibi şu an. Bol bluzlere devam.Tebrikler kızlar. Gram gram gidiyor kilolar. Ümitsizliğe kapiliyorum bazen bu ara davul gibiyim hic vermemis gibi sudur insallah.
Çok kızgınım dünden berı ama sakın üzerıne alınma ben eskıden tanırım senıGunaydin kizlar,malesef tarti istedigim gibi yuzumu guldurmedi
Gecen hafta:70.4
Bu hafta:69.6
Fark:-800
Kizlar listeyi kotu etkileyeceksem obur haftada girebilirim kaptan nasil uygun gorurse.
Bu arada bu tartidan da memnun kalmadim afedersiniz lavaboya gidip geliyorum yine ayni eski tartim 100 gr da olsa eksiye dusuruyordu hemen sanki bu o kadar hassas degil,eski tartimida servise goturucem bakalim yapabiliriz dediler o daha iyiydi ya.
Aaaa senden çok ıyı beklıyordum ben canım yaSlm kizlar
Bu hafta cok dikkat ettim ama hic spor yapamadim sonuc pek iyi degil eksi 100 gr.
Gecen hafta: 69.3
Bu hafta : 69.2
Fark: 100 gr
Ben detoksta bıle kılo almışım oha yani 87 bu ne ya
Nasıl becerıyoz bu işi ya
Oluyor bazen, şişkinkiktir belki. Ben de dun sabah bugunkunden daha zayiftim tartida. Kismetsizlik diyelim-200 vermeme rağmen kendimi acaip zayıf hissedyom ya tartıda mı bişey var akşam yedim yedim su içtim 55.9 geldim yemek üstüne tartıldım sabah kalktım aç karın gece tuvalete su bitmiş 56.2 geldim rüyamda mı kilo aldım anlamadım
canım zayıfla da nerde olduğu mühim değil bence.Free listede başlayıp free listede bitireceğim galiba![]()
Aynen çok fena.Almaya ne kadar musaitiz ya hemen aliniyor o 2 kilo verirken o kadar cabuk gitmez off![]()
deme Beril ya yapma detoks metoks normal ye canım ya.Ben detoksta bıle kılo almışım oha yani 87 bu ne ya
bilmiyorum valla çok acayipNasıl becerıyoz bu işi ya
Sen üzülme minişim onlar üzülecek artıkÜzmeyin @berilcee 'mizi![]()
Ben bu aralar senden hic yorum almiyorum korktum valla ufaktan yaramazlık da yapmiyorum amaBen akşam daha bır sıkı uygulamaya gecıyom
Gecıyoz yada
Su lısteler bıtsın takunyalar çıksın gariiii
Yok yok sorun yoksa ses Yok bendeBen bu aralar senden hic yorum almiyorum korktum valla ufaktan yaramazlık da yapmiyorum ama
Canim sevdigin film dizi neyse onu ac gec karsina cik aliptige olmazmi. Ben ins buhun is cikisi direk spora. 1haftam gitti yeter artik.senin sporlara bayılıyorum ya şekersiz marmelat nasıl oluyor canım hazır mı aliyon
Helal olsun valla iyi dayanmissin patlıcan yemeği tarifi verirmisiin ev de 1 kilo patlıcan var da ben tek patlıcandan yemek beceremiyorum
benimde yok derya ya ben hiç yapmak istemiyorum spor.askim oldu bitti resmen o kadar dambil ip eliptik aldım hep bir hevesmis
Brokoliyi bende çok özledim ilk iş pazardan onu almak olacak afiyet olsun canim
Hic yemedim. Turkiyeye gidince unutmazsam bakayim bi. Afiyet olsun canim.Ananem yapiyor canim hamurunda be var bilmiyorum normal tarhananin domatessiz olani galiba sütle pisiriyoruz hic yag yok bebeklere cok yaparlar ben seviyorum diye kargoyla ankaraya da gondermisler :))
Super menu rakip afiyet olsun :))
Biraz karisik gibi ama öğün atlamamissin bugün o guzel :)
Tebrikler canim. Eksi ya olsun. Ins haftaya daha iyi olur.Günaydınnn kızlaaar kilo geçen hafta cuma 73.00
Bu cuma 72.8 kg
-200 gr
Tebrikler canim cok guzel. Masallahgünaydın kilo bildirimim
geçen cuma 72.0
bugün 71.2
fark -800 gram
Tebrikleer canimGünaydin kizlar
Geçen hafta 74.4
Bugün 74
Fark -400
Tebrikler canim kilon az ya ondan yavas gidiyor bence. Eksi olsun bizim olsun.geçen hafta 56.4
bu hafta 56.2
fark -200 gr
Slm BerilimGünaydın kızlar
ohh fırçamı yemişim.. tamam kuzum minnoşum yaa.. sürekli burada olmaya çalışacağım.. sen kızma bize emi.. :) ya da kız ya.. böylesi belki daha iyi.. :)
Ben de eskiden 1 dilim ekmek yiyordum bir haftadir biraktim bakalim bazen canim istiyor ama yarin zaten off verecem disarda yerim kh. Yarina kadar yokk ciss.
ben de et salatacıyım canım ya.. salata en güzel şey.. öğlenleri koca bir tabak salata yanına yoğurt ya da et yiyorum.. yanına da 1 dilim ekmek.. en güzeli..