- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Hamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi kiya benim uyku halim hala geçmedi ya, spora gidicem, gidip kafamı yastığa bir koysam sabaha kadar yine deliksiz uyurum herhalde :)
Onu ben bir yerde okumustum gunluk kuru meyveyi 1 avuc yiyin diye hatta bazilari yazmis nasil ayarlaniyor herkesin avucu farkli diye. Cevap: herkesin avucu kilosuna boyuna goredir kendi avcunuz kadardi.
Bende ölçü birimlerinden avuç kavramını öğrendim senden hatta bugün kuru üzüm aldım elime dedimki yarım avuç ne kadar acaba baktım
Dayanabilirsen iyi ama zor olabilir ..olmazsa meyve süt ikilisini denersin
Hamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi ki
Dogru ya ilk ay halsizlik olur.Hamilelik belirtisi mi acaba olabilir mi ki
Hayırlısı bakalım ..inşallah burdan da paylaşırsın güzel haberleri bizimleo kadar hemen olacağını sanmıyorum be kuzum.. keşke olsa :) daha dün bir bugün iki
Evetaltın oran desene
Olur mu oluro kadar hemen olacağını sanmıyorum be kuzum.. keşke olsa :) daha dün bir bugün iki
Hayırlısı bakalım ..inşallah burdan da paylaşırsın güzel haberleri bizimle
Tabi hava değişimi falanda olabilir ..hayırlısı bakalım
Benim de istahimi kapatmisti dogru. Himm unutmazsam yarin iceyim yine dukan birasi. Bugun unuttum ya.balık salata en sevdiğim.. ben bugün akşam spora gideceğim için akşam yemeği yemeyeceğim, bir saat önce atıştırdım iş yerinde birşeyler
yap ya, bugün bir arkadaşıma yaptırıyordum, ara vermiş, kurt gibi aç hissediyorum kendimi diye dolanıyordu ortalıkta.. içince iştah kapatıyor bence.. fazla su içirtiyor :)
Super canim. Ben de esimi bekliyorum gelsin gidicem spora.inşallah inşallahhhhh :) ben yine de sporuma gideyim, yapabildiğim kadar yapayım.. bütün vücudu çalıştıracak bir egzersize giricem şimdi 50dk :)
O içinde tümmü duruyor yanı yumurtaYöresel bir sey. Evet çorbaya kiriyoruz altini kapatmaya yakin
İcine kirip karistiriyoruz hizli hizli pismeden dagiliyor iste yani bazi yerleri butun gibi bazi yerleri belli olmuyor ama tadi cok güzel oluyor dene bence :))O içinde tümmü duruyor yanı yumurta
Yoksa cırpıyormusunuz ıcıne
Taktım ya kusura bakma
Tarhana var yumurta var nıye ögrenıp yapmayalım
Benim dunden barbunyam var bi de salata yaparim simdik miiis :)Evet biraz işleri hallettim iyi bir yürüyüş yaptım..zorlandım biraz bayır çıkmaya çalıştım bende ..yürümeyince kendimi hantal hissediyorum
Akşama balık pişirmek var aklımda salatayla ..sizde planlar nasıl ?
Denerım kuzumİcine kirip karistiriyoruz hizli hizli pismeden dagiliyor iste yani bazi yerleri butun gibi bazi yerleri belli olmuyor ama tadi cok güzel oluyor dene bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?