Canım aslında ben karatayın bi kitabını okumuştum bi arkadaşımda yaptım 9 kilo verdim diyince heveslendim bende başladım ama sınırsız mantığı bende de vardı öyle olunca ben başaramadım çünkü baya yiyordum yeme dediklerine katılıyorum karatayın şeker un paketli ve işlenmiş gıdaları yemeyin diyor bence çok haklı ama sınırsız istediğiniz kadar yiyin diyince olmuyor yada bende olmadı bilmiyorum ama 9 kilo veren arkadşımı söyliyim 63 ten 54 e düşmüş sağlıklı şeyleri sınırlı yer karatayın yasaklı dediği şeyleri hiç yemez gerçekten kilosunu da böyle koruyor spor yapmayı sevmiyorum diyor ama küçücük bi çikolata börek kek aklına ne gelirse yasaklı asla yemiyor hatta ona sormuştum 9 kilo verme sürecinde kaçamak yaptığında ne yaptın dedim o da düşündü güldü romaya gitmiştim oranında dondurması meşhur olduğu için ve bi daha ne zaman gelirim buraya dediğim için sadece dondurma yedim dedi ben arkadaşımın bu anısını öğrenince çok şaşırmıştım ve şunu anladımki her daim kontrollü olmalıyız ne kadar başarıyorsun dersen çok az ama sağolsun @berilceee beril abla sayesinde bu hafta kendime geldim son 3 aydır aynı kilodayım karatay yaparken bu anlattığım da aklında bulunsun canım inşAllah hepimiz istediğimiz sağlıklı kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız
anladım canım sen nasıl rahat hissedersen öyle devam etCok haklisin cnm bende hep SINIRSIZ olan diyetlere sarildim.
Porsiyonlarim büyük oldugundan yavas veriyorum. Ama inan bana hizli vermek yaramiyor. Böyle memnunum.. tek eksigim sporrrr. Oda cözülüyo insallahhh
Aa gecen hafta herkes az vermis. Bu hafta toparlariz insallah
çorba salata inşallah doyarımda atılmam yemeğeEvet biraz işleri hallettim iyi bir yürüyüş yaptım..zorlandım biraz bayır çıkmaya çalıştım bende ..yürümeyince kendimi hantal hissediyorum
Akşama balık pişirmek var aklımda salatayla ..sizde planlar nasıl ?
Kızlar çok merak ediyorum ..son haftalarda pek iyi değildik sanki .
Eksi olanlar el kaldırsın mı acaba?cumaya kadar daha var bu hafta sanki daha çok eksiyle başlandı gibi
Durumlar guzel, diyetin ilk gunlerinde zorlaniyorum ben biraz, benim icin baslamak cok zor oluyor, devam ettirmek kolay. 2-3 gundur iyi gidiyorum, bi 10 gun falan bu sekilde devam edersem tamamiyle adapte olucam.kakaovanilya durumlar nasil
Krese basladi ya canim 2 hafta kreste 1 hafta hasta evde. Ins ilerde vucudu direnc kazanir.geçmiş olsun ya rum bi toparlayamadı ya
burası çok pahalı z.yağı candir
Masallah canim bugunun guzel gidiyor.ben de öğleden önce arkadaşım kuru dometes ve zeytinli ekmek yapmış 1 dilim tadına baktım, sonra öğlen yemeğimi yiyemedim ya, yarım kase salata yiyebildim. sonra yarım saat dışarıda hafif hafif yürüdüm iyi geldi.
2lt suyumu bitirdim bu saate kadar. birazdan dukan biramı yaparım.
akşam spora da gidicem.. ama şuan pek uykum var..
5 6 kasik da azmis canim ya. Ben genelde hep 1yt yerimsebze yamağı ama kıymalı sebze yemeği ve sade yapılmış sebze yemeği de olsa diyetisyenimin ölçüsü 5-6kaşık eğer etli ya da kıymalı olursa da 4-5kaşık
Cok guzel yazmissin canim. Ben de 1 bucuk ay karatay denemis birisi olarak sinirsiz mantigi pek uymuyor bana ben de abartiyordum.Canım aslında ben karatayın bi kitabını okumuştum bi arkadaşımda yaptım 9 kilo verdim diyince heveslendim bende başladım ama sınırsız mantığı bende de vardı öyle olunca ben başaramadım çünkü baya yiyordum yeme dediklerine katılıyorum karatayın şeker un paketli ve işlenmiş gıdaları yemeyin diyor bence çok haklı ama sınırsız istediğiniz kadar yiyin diyince olmuyor yada bende olmadı bilmiyorum ama 9 kilo veren arkadşımı söyliyim 63 ten 54 e düşmüş sağlıklı şeyleri sınırlı yer karatayın yasaklı dediği şeyleri hiç yemez gerçekten kilosunu da böyle koruyor spor yapmayı sevmiyorum diyor ama küçücük bi çikolata börek kek aklına ne gelirse yasaklı asla yemiyor hatta ona sormuştum 9 kilo verme sürecinde kaçamak yaptığında ne yaptın dedim o da düşündü güldü romaya gitmiştim oranında dondurması meşhur olduğu için ve bi daha ne zaman gelirim buraya dediğim için sadece dondurma yedim dedi ben arkadaşımın bu anısını öğrenince çok şaşırmıştım ve şunu anladımki her daim kontrollü olmalıyız ne kadar başarıyorsun dersen çok az ama sağolsun @berilceee beril abla sayesinde bu hafta kendime geldim son 3 aydır aynı kilodayım karatay yaparken bu anlattığım da aklında bulunsun canım inşAllah hepimiz istediğimiz sağlıklı kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşırız
Canim ben 3 ayda ki 2 gun sonra tam 3 ayim dolacak. 9 kilo verdim. Yani ayda 3 ortalamasi. Ayda 2 de versem yeter simdiden sonra.Ben yaz basinda 60 kiloyken 34 beden bir pantolon almistim kizlar, dizime kadar giriyordu sadece, hedef olarak yilbasinda zar zor da olsa o pantolona girmek istiyorumsu an 66 kiloyum 10 kilo civari verirsem girerim muhtemelen. 65-70 kilo civarindakiler, ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz ?
Ben galiba kilo verirken en fazla 1,5 verebilmiştim .bazen az bazen daha çok .0,5 ile 1 kg arası iyi bence ..Ben yaz basinda 60 kiloyken 34 beden bir pantolon almistim kizlar, dizime kadar giriyordu sadece, hedef olarak yilbasinda zar zor da olsa o pantolona girmek istiyorumsu an 66 kiloyum 10 kilo civari verirsem girerim muhtemelen. 65-70 kilo civarindakiler, ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz ?
Ohh guzel olur canim. Eline saglik. Bizde yemek var dunden yapmam galiba onlar bitsin.Evet biraz işleri hallettim iyi bir yürüyüş yaptım..zorlandım biraz bayır çıkmaya çalıştım bende ..yürümeyince kendimi hantal hissediyorum
gayet sağlıklı bol bol da meyve yedin üstelikCanim ben 3 ayda ki 2 gun sonra tam 3 ayim dolacak. 9 kilo verdim. Yani ayda 3 ortalamasi. Ayda 2 de versem yeter simdiden sonra.
Evet biraz işleri hallettim iyi bir yürüyüş yaptım..zorlandım biraz bayır çıkmaya çalıştım bende ..yürümeyince kendimi hantal hissediyorum
kakaovanilya durumlar nasıl ?nasıl gidiyor?
@Sena616 beğeniyorsun görüyorum nasıl gidiyor bakalım?
Dukan birası dediniz aklımda kaldıyapsam mı acaba
Gorusuruz canimBen ciktim arkadaslar. Kismetse aksama gorusuruz.
Yemek takımlarının tabakları çok büyük oluyor yani benimkilerin öyleKrese basladi ya canim 2 hafta kreste 1 hafta hasta evde. Ins ilerde vucudu direnc kazanir.
Masallah canim bugunun guzel gidiyor.
5 6 kasik da azmis canim ya. Ben genelde hep 1yt yerim
Oyle valla ben bunu anladim ekmegi bile birakabilirim ama meyveyi aslaaBir detoks haftası sanki daha çok vermiştim gibi hatırlıyorum ama detoks kilo takılınca yapmak lazım ..ve de
gayet sağlıklı bol bol da meyve yedin üstelik
Dayanabilirsen iyi ama zor olabilir ..olmazsa meyve süt ikilisini denersinbalık salata en sevdiğim.. ben bugün akşam spora gideceğim için akşam yemeği yemeyeceğim, bir saat önce atıştırdım iş yerinde birşeyler
yap ya, bugün bir arkadaşıma yaptırıyordum, ara vermiş, kurt gibi aç hissediyorum kendimi diye dolanıyordu ortalıkta.. içince iştah kapatıyor bence.. fazla su içirtiyor :)
Bende ölçü birimlerinden avuç kavramını öğrendim senden hatta bugün kuru üzüm aldım elime dedimki yarım avuç ne kadar acaba baktımOyle valla ben bunu anladim ekmegi bile birakabilirim ama meyveyi aslaainsan kendini vucudunu taniyor burda saka gibi. Reglyde odem oldugumu kilo aldigimi burda ogrendim daha neler ogrencem canim sayenizde.
Haklisin da ben hic sevmem oyle misafire ayri kendime ayri tabak ki mutfagim da kucuk zaten. Aldim bir buyuk catal bicak seti bir tabak seti 12lik gunlugum de o misafire de. Onlar bile anca sigiyor mutfak dolabina. Ama takimimin buyuk ve kucuk yemek tabagi var dedigin dogru olmadi kucugunu kullanayim gozum doysunYemek takımlarının tabakları çok büyük oluyor yani benimkilerin öyleben günlük için daha küçük yemek tabağı almıştım ..hem dolu dolu gözüküyor gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?