Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Cok haklisin cnm bende hep SINIRSIZ olan diyetlere sarildim.
Porsiyonlarim büyük oldugundan yavas veriyorum. Ama inan bana hizli vermek yaramiyor. Böyle memnunum.. tek eksigim sporrrr. Oda cözülüyo insallahhh

Aa gecen hafta herkes az vermis. Bu hafta toparlariz insallah

anladım canım sen nasıl rahat hissedersen öyle devam et

çorba salata inşallah doyarımda atılmam yemeğe

Kızlar çok merak ediyorum ..son haftalarda pek iyi değildik sanki .
Eksi olanlar el kaldırsın mı acaba?cumaya kadar daha var bu hafta sanki daha çok eksiyle başlandı gibi

Ben gruba katildigimdan beri eksiyim

Durumlar guzel, diyetin ilk gunlerinde zorlaniyorum ben biraz, benim icin baslamak cok zor oluyor, devam ettirmek kolay. 2-3 gundur iyi gidiyorum, bi 10 gun falan bu sekilde devam edersem tamamiyle adapte olucam.

Ben yaz basinda 60 kiloyken 34 beden bir pantolon almistim kizlar, dizime kadar giriyordu sadece, hedef olarak yilbasinda zar zor da olsa o pantolona girmek istiyorum su an 66 kiloyum 10 kilo civari verirsem girerim muhtemelen. 65-70 kilo civarindakiler, ayda ortalama kac kilo veriyorsunuz ?

geçmiş olsun ya rum bi toparlayamadı ya

burası çok pahalı z.yağı candir
Krese basladi ya canim 2 hafta kreste 1 hafta hasta evde. Ins ilerde vucudu direnc kazanir.
Masallah canim bugunun guzel gidiyor.
sebze yamağı ama kıymalı sebze yemeği ve sade yapılmış sebze yemeği de olsa diyetisyenimin ölçüsü 5-6kaşık eğer etli ya da kıymalı olursa da 4-5kaşık
5 6 kasik da azmis canim ya. Ben genelde hep 1yt yerim

Cok guzel yazmissin canim. Ben de 1 bucuk ay karatay denemis birisi olarak sinirsiz mantigi pek uymuyor bana ben de abartiyordum.

Canim ben 3 ayda ki 2 gun sonra tam 3 ayim dolacak. 9 kilo verdim. Yani ayda 3 ortalamasi. Ayda 2 de versem yeter simdiden sonra.

Ben galiba kilo verirken en fazla 1,5 verebilmiştim .bazen az bazen daha çok .0,5 ile 1 kg arası iyi bence ..
Baktım 11 hafta var yılbaşına ..birde bu kilolarda verdikçe belli oluyor iyice ..olmayacak gibi değil sıkı tutarsan hele de sporla desteklersen yani

Ohh guzel olur canim. Eline saglik. Bizde yemek var dunden yapmam galiba onlar bitsin.

Bir detoks haftası sanki daha çok vermiştim gibi hatırlıyorum ama detoks kilo takılınca yapmak lazım ..ve de
Canim ben 3 ayda ki 2 gun sonra tam 3 ayim dolacak. 9 kilo verdim. Yani ayda 3 ortalamasi. Ayda 2 de versem yeter simdiden sonra.
gayet sağlıklı bol bol da meyve yedin üstelik

balık salata en sevdiğim.. ben bugün akşam spora gideceğim için akşam yemeği yemeyeceğim, bir saat önce atıştırdım iş yerinde birşeyler

kakaovanilya durumlar nasıl ?nasıl gidiyor?
@Sena616 beğeniyorsun görüyorum nasıl gidiyor bakalım?
Dukan birası dediniz aklımda kaldı yapsam mı acaba

yap ya, bugün bir arkadaşıma yaptırıyordum, ara vermiş, kurt gibi aç hissediyorum kendimi diye dolanıyordu ortalıkta.. içince iştah kapatıyor bence.. fazla su içirtiyor :)

Krese basladi ya canim 2 hafta kreste 1 hafta hasta evde. Ins ilerde vucudu direnc kazanir.

Masallah canim bugunun guzel gidiyor.

5 6 kasik da azmis canim ya. Ben genelde hep 1yt yerim
Yemek takımlarının tabakları çok büyük oluyor yani benimkilerin öyle ben günlük için daha küçük yemek tabağı almıştım ..hem dolu dolu gözüküyor gözüme

Bir detoks haftası sanki daha çok vermiştim gibi hatırlıyorum ama detoks kilo takılınca yapmak lazım ..ve de

gayet sağlıklı bol bol da meyve yedin üstelik
Oyle valla ben bunu anladim ekmegi bile birakabilirim ama meyveyi aslaa insan kendini vucudunu taniyor burda saka gibi. Reglyde odem oldugumu kilo aldigimi burda ogrendim daha neler ogrencem canim sayenizde.

Dayanabilirsen iyi ama zor olabilir ..olmazsa meyve süt ikilisini denersin

Oyle valla ben bunu anladim ekmegi bile birakabilirim ama meyveyi aslaa insan kendini vucudunu taniyor burda saka gibi. Reglyde odem oldugumu kilo aldigimi burda ogrendim daha neler ogrencem canim sayenizde.
Bende ölçü birimlerinden avuç kavramını öğrendim senden hatta bugün kuru üzüm aldım elime dedimki yarım avuç ne kadar acaba baktım

Yemek takımlarının tabakları çok büyük oluyor yani benimkilerin öyle ben günlük için daha küçük yemek tabağı almıştım ..hem dolu dolu gözüküyor gözüme
Haklisin da ben hic sevmem oyle misafire ayri kendime ayri tabak ki mutfagim da kucuk zaten. Aldim bir buyuk catal bicak seti bir tabak seti 12lik gunlugum de o misafire de. Onlar bile anca sigiyor mutfak dolabina. Ama takimimin buyuk ve kucuk yemek tabagi var dedigin dogru olmadi kucugunu kullanayim gozum doysun o bi doysa zaten zayiflayip gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…