Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yt mantarlı tavuk sote cacık
Ara sütlü kahve 1/4 elma 1 avuç üzüm 1 incir
Akşam 1 kk peynir 1 kase düğün çorbası 1 büyük karnıyarık ton balıklı salata yoğurt
Ara 1/2 avuç kuruyemiş
Şu 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş
Aksam cok fazla geldi bana bi de karniyarik kızarmış patlicansa daha da kötü

iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim :KK43:

sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane :sinirli:
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles :olamaz::olamaz::sinirli::sinirli:

sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarna :hasta::hasta: deli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden :olamaz: çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an :KK43: bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime :KK43:
off malesef çok kötü ama bir hafta sıkınca ve kilo verdiğini görünce alışacaksındır canım

Hayırlı akşamlar kızlaaar öncelikle kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum maşallah:nazar: darısı bana sadece -100 gr benimki. Menüme gelelim
07.30
3 zeytin, 1 kk peynir, 1 dl çavdar ekmeği
12.00
1 kepçe tarhana çorbası, 1 kepçe etli nohut, 3 yk pirinç pilavı, 1 dl ekmek, 1 tane kurabiye (Öğlen çok fazla kh oldu)
18.30
1 yt etli kuru fasulye, 1 Kase yoğurt, 1 tane domates, 2 mandalina
Su 2 lt
Okuldan eve gelirken arkadaşlarla 1 saat yürüdük o kadar.
afiyet olsun sadece kurabiyen ve akşam yediğin bir tabak kuru fasulyem fazla onu 5-6 kaşığa düşürmelisin
Menum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim :KK43:
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler :KK43:
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı
afiyet olsun canım arada olabilir ki çok da kalorili yememissin kaç haftadır görüyoruz hic kaçamak yapmadın

Sabah
1 Şahan yumurta
1.5 dil ekmek ince
Yarım havuç domates

Öğlen ton balıklı salata

Aksam
1 servis kaşığı mantı
1 köşe salata
1.5 lt su
süpersin bir servis kaldığında kalmayı başarmışsın mantıda :KK9:

Fevzi özgönül
Beden aklıyma zayıfla
Ondan fazla kez okudum
Sindirdim iyice içime
Bedenimi bebeğim gibi sağlıklı beslemem gerektiğine bu kitapla ikna oldum
O kitap bende de var canim. Ve cok mantikli aciklamalar yapiyor. Hatta burda da bu kitaptan alinti yapmistim. (Aglayan bebek ornegini)

Evet surekli yeme modunda olan menume dondum arkadaslar. Paylasayim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 3 kofte
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 bard. Ayran
16.00 1 tuzsuz etimek 1 dl.peynir
17.30 4 kasik z.yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
Su 3 lt.

Not bu saatten sonra cok acikirsam salatalik yesillik ve bitki cayi serbest. Yiyecegimi zannetmiyorum ama bitki cayi icebilirim.
afiyet olsun ablacım menün gayet dengeli ve güzel

Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yt mantarlı tavuk sote cacık
Ara sütlü kahve 1/4 elma 1 avuç üzüm 1 incir
Akşam 1 kk peynir 1 kase düğün çorbası 1 büyük karnıyarık ton balıklı salata yoğurt
Ara 1/2 avuç kuruyemiş
Şu 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş
sanki akşam biraz yoğun mu olmuş bilemedim

menümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
az yağda tavada 1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 tk reçel

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
maydanoz salatalık biber(öğlen evdeki yemeğim bitmesin aksama kalsın diye kahvaltı ettim)

Ara 15.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
salata

Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5litre spor yarim saat eliptik

Yavrum benim insallah gun gectikce daha iyi hisseder kendini. Zor tabi hele ki o yasta.

Afiyet olsun canim. Ins bundan sonra hastaneye sadece kontrollere gidersin.
Insallah derya cim. Sagol canim.

Supermis ya ananas da cok severim bir ara denemek istiyorum.

menümü yazayım artık kizlar
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
az yağda tavada 1 yumurta
2 yeşil zeytin
1 tk reçel

Öğlen 12.30
2dilim kepek ekmeği
2 kk peynir
5 zeytin
maydanoz salatalık biber(öğlen evdeki yemeğim bitmesin aksama kalsın diye kahvaltı ettim)

Ara 15.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Akşam 17.30
5 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
salata

Ara yarim kahve fincanı leblebi
su 1.5litre spor yarim saat eliptik
Afiyet olsun menu de sporda guzel. Suyu arttirmaya gayret canim.

O kitap bende de var canim. Ve cok mantikli aciklamalar yapiyor. Hatta burda da bu kitaptan alinti yapmistim. (Aglayan bebek ornegini)
Peki sen orada bildirildiği gibi beslenemiyor musun canım, sağlık sorunun var mı buna mani, merak ettim de, diyetisyene de gidiyorsun sanırım

iyi akşamlar herkese. bugün çok fazla yedim :KK43:

sabah: beyaz peynirli domatesli sandviç
öğle: haşlanmış tavuklu domatesli sandviç 2 tane :sinirli:
ara 1 kırmızı elma
ara 1 paket eti form meyveli bisküvi
akşam: 2 tabak salçalı makarna + birkaç avuç ketçaplı ruffles :olamaz::olamaz::sinirli::sinirli:

sandviçleri uno tam buğday tost ekmeğiyle yaptım. makarna ve ruffles için çok pişmanım, mideme oturdu makarna :hasta::hasta: deli bir açlık bastırmıştı ve rejime başladım diye eve hiç çikolata tatlı falan almadım ama irademe hakim olamayıp makarna yaptım üşenmeden :olamaz: çok pişmanım yarın kaç ne kadar artı çıkıcam acaba merak ediyorum. 1.5 litre su. bu kadar yemekten sonra yatana kadar bir şey yemicem doğal olarak. çok kızıyorum kendime şu an :KK43: bir türlü tam anlamıyla başlayamadım rejime :KK43:
Off ne yaptin arkadasim ya. Sirf karbonhidrat yuklenmissin. Hadi bak bugun ki yediklerinle sagliksiz beslenme jubileni yapmis ol ve yarin sabahtan itibaren saglikli beslenmeye basla canim.

Insallah canim alistiginda cok daha rahatlayacaksim:) kopegin mi var ya ben de cok istiyorum ama aldirmadilar bi türlü bakamazsin diyorlar cinsi ne seninkinin:)

Ohh hilal sonunda duzgun 3 öğün olan bi menü cok şükür bide spor basladin mi tamamdir :)
aynen bide spora dönsem iyi olacak daha

afiyet olsun canım ama ölçülü ye ki yarın pişman olma hakettin bunu ödülün olsun:KK39: ben de kızımın doğum gününe saklıyorum ödülü bu ayin 29unda 68 olurum inşallah en az o zaman
canım aslında dikkat edince haftasın daha iyi kilo veriliyor hem spor hem ev işi malum çalışanlar olarak evi anca adam ediyoruz haftasonlari bu hafta dene bak pişman olmazsın

Ölçülü yedim canım normalde 3 servis.kasigi bile doyurmaz Di beni ama bununla sinirlandirdim kendimi
Bugün ben de beğendim valla menünü :)
:)

Nefsini koreltcek kadar 1 2 catal yiyebilirsin canim ama onu da ogle ye aksama birakma
abla diyete ilk başladığım da 82 olunca yjycem diyordum ama 78 e nasip oldu işte yemek o yüzden çatal diye kasmadım kendimi abla ana ölçüyü de bozmadım

Diyetisyenim eger cok kilo verdin artik cirkinlesirsin diyenler bilki kiskanctir ve kendi basaramadigi icin ya da ondan daha fit vucuda sahip olacagin icin diyordur dinleme onlari demisti. Benim de hosuma gitmisti. Sen yolundan sasma canim.
kıskançlık olarak söyleyenlerin bakışlarından seziyorum zaten o imalari ablacim

13.10.2017

08:00
1 dl. ekmek, yumurta, peynir, zeytin, fıstık, çay
turp, maydanoz, dereotu, marul

13:30
1 dl. ekmek, taze fasulye, peynir, yoğurt
turp, maydanoz, dereotu, marul

15:00
Tek şekerli kahve

18:00
Yoğurt

Su : 2,5 lt
Spor : 8.000 adım
Gayet iyi canım da bana sadece akşam yemeğin az geldi :)

Yarın sokakta olacağım çocuklarla
Sabah evde iyi bir kahvaltı ederim
Ancak sonrası için çok endişeliyim
Dışarıda yenir mutlaka
Ya makul mantıklı şekilde yerim
Ya da makul mantıklı şekilde yerim

(Ya da amaaan boşver deyip yerim yazacaktım, birden kaptan geldi gözümün önüne, bir ürperdim, bir titredim, bir tırstım, yazamadım korkudan):KK43::KK4:

Back
X