- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
afiyet olsun canım ama ölçülü ye ki yarın pişman olma hakettin bunu ödülün olsunNeredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim

canım aslında dikkat edince haftasın daha iyi kilo veriliyor hem spor hem ev işi malum çalışanlar olarak evi anca adam ediyoruz haftasonlari bu hafta dene bak pişman olmazsınvalla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?