Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
Kahvalti: haşlanmış yumurta, cay, domates, 1kk light peynir
Ara: yeşil çay, 2 kuru erik
Öğle: 1kase yogurt, salatalik, yarım haşlanmış patates
Ara: türk kahvesi, 1 tane biscotti
Aksam: haşlanmış patatesin diger yarisi, yine haslanmis yumurta, 1salatalik
Az.once de cay bardaginda sütlü nescafe, yarim muz
Sabah okula yürüdüm (30 dk) . Dönüşte de eve yürüdüm
Suyu yatana kadar 3lt tamamlarim

Güzel menü , özel bi diyet mi yapıyorsun? Sabah akşam aynı menü olunca merak ettim.

Selam hatunlar karman çorman menumu yazayım size başta beril abla olmak üzere beni bi iyi haşlayın

Sabah
Yarım domates
Yarım havuç
Yarım dil.ekmek

Öğlen
1 tabak pırasa

Aksam
Ay coregi

1.5 lt su
Spor.ev temizliği ve kol.calismaya çalıştım

Hastaliktanmidir ne bi bosvermislik oldu acil kendime gelmem gerek yarın ve bir sonraki gün detoks yapmayı düşünüyorum ayran detoksu ise yararmi acaba artı gelmek istemiyorum 100 de olsa eksi olsun

Ay çöreği ne kadar? Büyük ihtimal hastalıktandır birde sonbahar havası var tabi. Geçmiş olsun.

Bende yazayım menümü

Saat 8
1 kk peynir
2 ceviz

Saat 11:30
Yarım elma
Yarım dilim tam buğday
1 kk peynir

Saat 17:30
1 tane Norveç uskumru ızgara
Salata
2 dilim tam bugday
1 bardak erik suyu ev yapımı az şekerli.

Su 2 litre
Spor yarım saat yürüyüş.

Menüyü beğendim gayet başarılı :)

Menüm
07.00
1 kk peynir, 4 zeytin, 1 dl kepek ekmeği,1 Su brd süt
13.00
1 kepçe domates çorbası, 3 yk bulgur pilavı, 1 dl ekmek, elim kadar tavuk haşlama, 1 Su brd ayran
19.00
1 yt etli patates yemeği, 1 tane kornişon turşusu, 1 yt salata, 2 yk yoğurt, 1 dl çavdar ekmeği
Su 2 lt daha içerim
Yarına ödev yetiştirmeye çalışıyorum sabahlayacağım galiba menülerinize yorum yapacağım Ara verip girdikçe herkese hayırlı akşamlar

Öğlen 1 dilim ekmeği yememiş olsaydın veya bulgur pilavı. Ama öğlen olduğu için görmezden gelinebilir tabi. Kolay gelsin.

markette var canım tadellenin paketi gri renk

Ahahah :))

17.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 3 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul

11:00 tek şekerli kahve

15:30
1 dl ekmek, 1 tabak patlıcan yemeği, 2 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul

18:30
1 sb yoğurt, 3 fıstık

Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik sabah
35 dk eliptik akşam
Fındık fıstık, patates bir arada olmamış sanki. Akşamı az yemen güzel olmuş.

Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
2 haşl yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara:
Meyveli yoğurt

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
1 çk
bal
1/3 elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş

Menün gayet başarılı. Afiyet bal, eksi olsun :))

Kilolu fotograflarimizi buzdolabina, mutfaga bir yerlere asarsak atıştirmayi engelliyormus. Deneyen var mi?

Ben hem bunu denemek istiyorum hem de şişman fotograflarimi göresim gelmiyor. Bir de ters etki yapar mi acaba batti fishing yan going gibisinden??
Beni kötü etkilerdi, hedef foto daha iyi gelirdi bana, zayıf halim veya bir ünlünün zayıf fotosu

Güzel menü , özel bi diyet mi yapıyorsun? Sabah akşam aynı menü olunca merak ettim.

Ay çöreği ne kadar? Büyük ihtimal hastalıktandır birde sonbahar havası var tabi. Geçmiş olsun.

Menüyü beğendim gayet başarılı :)

Öğlen 1 dilim ekmeği yememiş olsaydın veya bulgur pilavı. Ama öğlen olduğu için görmezden gelinebilir tabi. Kolay gelsin.

Ahahah :))

Fındık fıstık, patates bir arada olmamış sanki. Akşamı az yemen güzel olmuş.

Menün gayet başarılı. Afiyet bal, eksi olsun :))
Yok canım, sabah yumurta haslarken iki tane hasladim birini okula goturmek icin. Protein olsun diye aksam yemegimde. Yarin ve persembe toplanti yok, aksam daha güzel bir sey olur ins.

Diş fircala surekli :KK66:
İse yarıyor mu ki kız disten olmiim sonra :) diş etleri zaten hasarlı
canım.bana leblebi çok iyi geliyor yarim fincan yiyorum tek tek ye ama yeterli oluyor bir fincanı 50 kalori
öyle bir açlık geliyor ki yemekten yarım saat sonra dünyayı yiyecekmisiim gibi leblebi tekke tek yiyebilirmiyim o an acaba

Merhaba cnm bende ev hanımıyım 28 yaşındayım bi oğlum var 4.5 yaşında çok memnun oldum

Çok iyide ton balığıyla ayranmı içtin? Bişey olmuyomu?

Vallaha tamda hatırlamıyorum açıkçası ama bir miktar yoğurda 1.5 lt su bir kase yarma iki tane salatalık rendeledim okadar bunu sabahtan akşama kadar aklıma geldikçe içtim 9 da bitiyo akşam. Yalnız yoğurdun miktarını hatırlayamadım. Bukadar başka bişey yemedim bide bol su tabiii
biz de burada ki tarifle yaptık elifin tarifiydi 4 der yemek kaşığı nohut mercimek ve yarma yatım litre yoğurt sulandırip ayran yapıp doktuyduk tuz yok yağ yok ama senin kini yapicam yarın bide karnabahar yapıyım hazır dolap ta yemek olsun

Sık sık ve az az yeme. Beni anca o paklıyor. :)
ay valla acaba diyorum bi süre Karatay mi yapsam 2 öğün dolu dolu olsun tabii nohut fasulye ye gibinseyler en azından aybcoreginden daha sağlıklıdır

Fazla spor ne kadar doğru acaba kızlar, benim hiç bilgim yok sayılır, yani az ve düzenli mi yapmalıyım, fırsat buldukça artırmalı mıyım olabildiğince
çalışıyorsun galiba sen yanlış hatırlamıyorsam o yüzden ne kadar çok yapabilirsin ki vakit oluyor mu..ben yarim saati zor yapıyorum

öyle bir açlık geliyor ki yemekten yarım saat sonra dünyayı yiyecekmisiim gibi leblebi tekke tek yiyebilirmiyim o an acaba

biz de burada ki tarifle yaptık elifin tarifiydi 4 der yemek kaşığı nohut mercimek ve yarma yatım litre yoğurt sulandırip ayran yapıp doktuyduk tuz yok yağ yok ama senin kini yapicam yarın bide karnabahar yapıyım hazır dolap ta yemek olsun

ay valla acaba diyorum bi süre Karatay mi yapsam 2 öğün dolu dolu olsun tabii nohut fasulye ye gibinseyler en azından aybcoreginden daha sağlıklıdır
canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit

Fazla spor ne kadar doğru acaba kızlar, benim hiç bilgim yok sayılır, yani az ve düzenli mi yapmalıyım, fırsat buldukça artırmalı mıyım olabildiğince
Benim bildiğim spor da önemli olan süreklilik. 5 gün çok yapıp sonra 10 gün hiç yapmamak yerine senin düzenine uyacak bir şekilde ayarlayabilirsin :)

canım bence sen bir diyetisyene git kan değerlerini olctur insülinine baktır sana güzel bir diyet listesi versin ama harfi harfine uy o zaman açlık krizleri de olmuyor tecrübeyle sabit
Glifor kullanıyorum canım insülin direnci için ama diyetisyene gitmek istemiyorum sebebi de hayatım boyunca o listeye uyamicagimi biliyorum bu yüzden kendim yapiyim dedim şunu farkettim 3 4 gün buraya giremedim daha çok azdı açlık hissi burasız olmuyor

markette var canım tadellenin paketi gri renk
sabah hiç bilmiyorum o reyonlara pek ugramiyorum. :)))

17.10.2017

08:00
1 çb fındık fıstık, 3 çatal patates kızartması, 2 kk peynir, 5 zeytin, 1 yk yoğurt, çay, domates, salatalık, marul

11:00 tek şekerli kahve

15:30
1 dl ekmek, 1 tabak patlıcan yemeği, 2 kk peynir, 1 sb yoğurt, 1 çb fındık fıstık, domates, salatalık, marul

18:30
1 sb yoğurt, 3 fıstık

Su : 2,5 lt
Spor : 35 dk eliptik sabah
35 dk eliptik akşam
ovv o ptates olmusmu hiç yakostiramadim sana cık cıks fıstık çok yağlı onun yerine badem yesen mesela çok iyi olur.

bugünkü yediklerim
sabah 1 kk peynir 4 zeytin domates salatalık
ara 1 finca ıhlamur 1 kuru kayısı
öğle 1 kase şehriye çorbası 2 köfte
ara 1 elma 1 fincan sütlü kahve 1 avuç kabak çekşrdeği ve leblebi
aksam tavuklu salata 1 yk pilav 1 yk karnıyarık yoğurtlu patlıcan salatası mevsim salata
su 3 lt
spor 45 dk yürüyüş
afiyet olsun beğendim ben ya.

Hazır gelmişken ben de menümü yazayım
Sabah:
2 haşl yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz

Ara:
Meyveli yoğurt

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran

Ara:
2 yk yulaf ezmesi
2 yk yoğurt
1 çk
bal
1/3 elma

Akşam:
Fırında mantarlı tavuk
Haşlanmış brokoli
Salata

Su: 2.5l
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
afiyet olsun çok iyi canım.

Kızlar bu açlık hissim için ne önerirsiniz düzenli 3 öğün mu yoksa başka birşey mi
Hilal tam sopaliksin kız sen açlık. Krizine girmeyecen de ben mi girecem hicbirsey yemiyorsun. Önce düzenli beslenmek le başla işe lütfen o zaman göreceksin ki kriz falan kalmıyor.

iyi geceler kizlar, yarin görüşürüz :KK66: keşke şöyle elektrotlar baglasalar bize uyurken ayni zamanda da pasif spor yapsak di mi :))
dimi keşke.

Hilal ne yaparsan yap ama sağlıklı olsun lütfen.

Menümüde şuraya bırakayım

Sabah 7.30
Büyük bardak su 1 ceviz

Saat 8.00
Bi kk beyaz peynir
2 zeytin
1.5 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
Bir bardak süt
Domates biber

Saat 11.00
Dayanamadım :KK43: 1 çay kaşığı nutella

Saat 14.00
Bi kase yoğurt
1 dilim çavdar
5 zeytin

Saat 15.30
Şekersiz sütlü kahve

Saat 18.00
Bi kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı z y taze fasulye kurusu kavurması yoğurtla beraber
Salata
Bi dilimin 3 te 1 i kadar çavdar

Saat 8 gibi yeşilçay ve 2 tane gün kurusu yerim

Su 2.5 lt
Spor yok ama yarın başlıyorum bugün temizliğimi bitirdim ve çok yoruldum:KK14:
Afiyet olsun sevilumut. Ellerine saglik. Ne guzel tertemiz olmustur.

bugün e yemişim bir yazayım bakalım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çatal reçel
domates ve biber

Ara 10.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Öğlen 12.30
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
salata

Ara 15.00 yarım paket eti form

Akşam 17.30
1 kase çorba
salata
1.5 litreyi geçti daha da içerim yatana kadar
spor yarim saat eliptik ve yarim saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim menu de spor da guzel olmus.

bugün e yemişim bir yazayım bakalım
sabah 7.00
2 dilim tb ekmeği
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
1 çatal reçel
domates ve biber

Ara 10.00 87 kalorilik şekersiz çikolatadan

Öğlen 12.30
1 kase çorba
1 dilim tb ekmeği
salata

Ara 15.00 yarım paket eti form

Akşam 17.30
1 kase çorba
salata
1.5 litreyi geçti daha da içerim yatana kadar
spor yarim saat eliptik ve yarim saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim menu de spor da guzel olmus.

Menüm,

08,35
Bir yumurta
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 ince dilim kaşar
1 üçgen karper peynir
Çeyrek domate
Yarım salatalık
1 dilim tt ekmek

12.30
5 fındık

17,35
1 kepçe nohut
2 kaşık pilav
4-5 dal marul
Dereotu- yeşil soğan

1 lt normal su
Yemekten sonra 1,5 lt zerdeçallı zencefilli tarçınlı su içerim nasipse.
21.00 da spor yaparım nasipse.
Afiyet olsun busra.

Benim bugünkü menüm, kahvaltı haric hep okulda yedim.
Kahvalti: haşlanmış yumurta, cay, domates, 1kk light peynir
Ara: yeşil çay, 2 kuru erik
Öğle: 1kase yogurt, salatalik, yarım haşlanmış patates
Ara: türk kahvesi, 1 tane biscotti
Aksam: haşlanmış patatesin diger yarisi, yine haslanmis yumurta, 1salatalik
Az.once de cay bardaginda sütlü nescafe, yarim muz
Sabah okula yürüdüm (30 dk) . Dönüşte de eve yürüdüm
Suyu yatana kadar 3lt tamamlarim
Afiyet olsun canim

Back
X