Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yook canim yemiycem hafta basi artiydim inat ettim yarina eksi gelecek. O eksi buraya gelecek :KK70: ben 18den sonra sut bile icsem ertesi gun arti cikiyorum canim. Alismisim yemegi erken bitirneye vucut sindiremiyir bir de bende reflu var . ac yatacaz artik bu aksam baska caresi yok.
Aslan beee, kararlılık akıyor paçalardan, sana tutunacak kilo doğmadı daha

süpersin canım 75 i görmene çok sevindim darısı başıma inşallah <3
hayatım seninle de küçük adımlar atacağız.. sen de yavaş git, birden çok aç kalırsan gözün dönmesin, pazartesi tartılmayı unutma.. tekrar tekrar söylüyorum ki :) anladın sen onu..

Senle @DeryaOnDiet inanılmaz spor yapıyorsunuz ya tartıdan ziyade vücut ölçüleriniz daha daha iyidir bence yağ kas ayrıntılı ölçüm yaptırın bence bu spora kas kütlesi artmıştır.

ben kasım başında ölçüm yaptıracağım tekrar.. bakalım ne olacak.. bu arada karın yağlarımın altı çok sert, baya kas oluşmaya başladı bence :) hamilelik için karın kaslarının gelişmiş olması önemliymiş :) aklında bulunsun cınımmm..

Ne güzel bir yardım tebrik ederim sizi. Sırtınız yere gelmez artık Rabbim de sizi sevindirir.

Tebrikler 400 gr hiç fena değil.

hadi hayirli olsun.

Hilal cemkirebilirim dimi evet yapabilirim. Kaç haftadır gram gram bu nedir ya hiç yakisiyormu sana. Haftaya en az 1 kg bekliyorum sağlıklı beslenmeyince gitmiyor bunuda anlamış oldun dimi. Kendine gel ve dengeli beslenip güzel kilolar ver.

biz de iyi birşey yaptığımıza inanıyoruz, inşallah insanlara bir parça iyilik bulaşır, şifa olur..

ayrıca ben baya az ama istikrarlı ilerliyorum.. ben bu durumdan memnunum.. hızlı gitmenin dönüşleri büyük oldu ben de.. böyle böyle kendim gidebildiğim kadar gideceğim..

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :yildiztozu16
İsim (İsteğe Bağlı ):yildiz
Mesleginiz:eek:gretmenim ama suan ev hanimi
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 yasinda 1 oglum var
Yaşadığınız şehir:diyarbakir
Boyunuz :1.68
Kilonuz:74.7
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?artik ben de rahatca alisveris yapmak ya da istedigimi giymek istiyorum bi de saglik icin tabi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir

hoş geldin canım..

GECEN HAFTA 64
BU HAFTA 63.7 daha cok veririm sanıyodum ama olmadı

kendini küçümseme, bence bu bile güzel.. her hafta 400-500 hedefle başlangıçta.. bu da günlük 100gr demek 100 gr demek 700 kalori yakmak demek..

sen de mühendissin; bu hesap kitap işlerini bilirsin..

1 kilo yakmak için; 7000 kalori harcamak lazım.
metabolizma hızı 1500 kalori olan biri, günde 1200 kalori ile besleniyorsa, gün de 100gr verebilmesi için 700 kalori yakması lazım yani, 400 kalorilik egzersiz yapması lazım. bu da ortalama olarak yüksek tempoda 1 saatlik yürüyüşe denk geliyor.

ama demek değildir ki, her 100 gr yağdan mı gidiyor, bu da aldığın 1200 kalorinin gerçekten ne kadar hücre besleyici olduğu ile alakalı, aynı zaman da vücudundaki kas miktarınla alakalı.. vs vs..

Günaydın arkadaşlar. Sabah burda büyük bir kaza oldu. Tüm elektronik eşyalarınızın fişini çekin diye uyarılarda bulundular. Telefonuna da gece şarj da bırakmayım diye takmamıştım. Şimdi sorun hall oldu da girebiliyorum. Özür.
@berilceee gecikmeli kilo bildirimin.
Bu hafta 93.7
Geçen hafta 94.1
Fark - 0.4
% 0.425
acaba ne oldu ben duymadım?

Şöyle yaylana yaylana yemek yekeyi öğrenmeli herkes, iyice çiğneyerek midemize yardımcı olmalıyız, ilk doğum kilolarımı her lokmayı 25 kez çiğneyerek vermişliğim var benim, şimdi de vakit varsa her yemeğim yarım saat sürer mutlaka, sonunda ay şiştim yeter diyerek, tıka basa doymuş olarak sofrayı toplarım

yaa bak bunu güzel söylüyorsun, ben aklıma geldikçe yavaşlıyorum ama çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor.. hatta sağ elim işaret parçağının iç tarafına yavaşlamakla ilgili bir minimal dövme istiyorum ama onu ifade edecek dövmeyi bulamadım. elimi her ağzıma götürdüğümde onu görüp aklıma gelsin, yavaşlayayım diye umuyorum..

Sen nasıl neyle mayaladığını yaz, biz hataları bulalım kuzum

ben önce çiğ süt alıp, kaynatıyorum. bu genelde 3lt oluyor, bi 20dk kaynatıyorum kısık ateşte.. sonra onun 1 lt sini içmek için ayırıyorum. kalan 2 litre soğusun diye bekliyorum. serçe parçağımı içine daldırıp 7 ye kadar saymaya çalışıyorum.. annem o kadar saymıyor bile, hafif yakacak kıvamdayken, mayamı 2 yk kadar alıyorum, çırpıyorum bir cam kap içinde, sonra onu süte ekliyorum, bir iki kere karıştırıyorum. tencerenin kapağını kapatıp ya fırına koyuyorum, ya da üzerini sarıyorum, 2 türlü de denedim, sonuç aynı.

4-5 saat sonra açıyorum.

mayayı bir kaç kere annemden aldım, o hep mayalıyor, bir kaç kere de , çiğ süt aldığım yerde mayalık yoğurt diye satılıyor ondan aldım..

İğrenç esprim geliyor
26 yıl ne yaaa, adam öldürsen daha az tutardı

ahahahaha, biz de aynı espiriyi yapıyoruz hiç merak etme.. :)

Ve canım arkadaşlarım, her ne kadar hala zor gelse de, içtiğim çay miktarını yarı yarıya düşürse de, sayenizde hayatımda ilk kez bir haftadır şekersiz çay içmiş bulunmaktayım, teşekkürler emekleriniz için, iyi ki varsınız

Ve canım arkadaşlarım, her ne kadar hala zor gelse de, içtiğim çay miktarını yarı yarıya düşürse de, sayenizde hayatımda ilk kez bir haftadır şekersiz çay içmiş bulunmaktayım, teşekkürler emekleriniz için, iyi ki varsınız
bunu duyduğuma cok sevindim cok mutlu oldum ;)

Kıyamam tarcınlı sut yada kakaolu sut iç bari. İnşallah bu hafta güzel bir eksi gelir.

Süt dedin de yine bir soru geldi aklıma, sütü görünce ben kedi oluyorum, minnak bloom oluyorum, gözlerim parlıyor, heidi oluyorum, ancak gaz yapıyor, rahatsız oluyorum, sorum şu, sindiremediğimiz, şişkinlik yapan gıdaları tüketmemeli miyiz, sorum tüm arkadaşlara

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/75,3/0,4/%0,53)
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/93,7/0,4/%0,43)
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/69,5/0,6/%0,86)
lina0156 (69.7/)
kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/63,7/0,3/%0,47)
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/
Masal3487(68.7/) kilosu sabit

13.takım ortalaması: % 0.547

hayatım seninle de küçük adımlar atacağız.. sen de yavaş git, birden çok aç kalırsan gözün dönmesin, pazartesi tartılmayı unutma.. tekrar tekrar söylüyorum ki :) anladın sen onu..

ben kasım başında ölçüm yaptıracağım tekrar.. bakalım ne olacak.. bu arada karın yağlarımın altı çok sert, baya kas oluşmaya başladı bence :) hamilelik için karın kaslarının gelişmiş olması önemliymiş :) aklında bulunsun cınımmm..

biz de iyi birşey yaptığımıza inanıyoruz, inşallah insanlara bir parça iyilik bulaşır, şifa olur..

ayrıca ben baya az ama istikrarlı ilerliyorum.. ben bu durumdan memnunum.. hızlı gitmenin dönüşleri büyük oldu ben de.. böyle böyle kendim gidebildiğim kadar gideceğim..

hoş geldin canım..

kendini küçümseme, bence bu bile güzel.. her hafta 400-500 hedefle başlangıçta.. bu da günlük 100gr demek 100 gr demek 700 kalori yakmak demek..

sen de mühendissin; bu hesap kitap işlerini bilirsin..

1 kilo yakmak için; 7000 kalori harcamak lazım.
metabolizma hızı 1500 kalori olan biri, günde 1200 kalori ile besleniyorsa, gün de 100gr verebilmesi için 700 kalori yakması lazım yani, 400 kalorilik egzersiz yapması lazım. bu da ortalama olarak yüksek tempoda 1 saatlik yürüyüşe denk geliyor.

ama demek değildir ki, her 100 gr yağdan mı gidiyor, bu da aldığın 1200 kalorinin gerçekten ne kadar hücre besleyici olduğu ile alakalı, aynı zaman da vücudundaki kas miktarınla alakalı.. vs vs..

acaba ne oldu ben duymadım?

yaa bak bunu güzel söylüyorsun, ben aklıma geldikçe yavaşlıyorum ama çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor.. hatta sağ elim işaret parçağının iç tarafına yavaşlamakla ilgili bir minimal dövme istiyorum ama onu ifade edecek dövmeyi bulamadım. elimi her ağzıma götürdüğümde onu görüp aklıma gelsin, yavaşlayayım diye umuyorum..

ben önce çiğ süt alıp, kaynatıyorum. bu genelde 3lt oluyor, bi 20dk kaynatıyorum kısık ateşte.. sonra onun 1 lt sini içmek için ayırıyorum. kalan 2 litre soğusun diye bekliyorum. serçe parçağımı içine daldırıp 7 ye kadar saymaya çalışıyorum.. annem o kadar saymıyor bile, hafif yakacak kıvamdayken, mayamı 2 yk kadar alıyorum, çırpıyorum bir cam kap içinde, sonra onu süte ekliyorum, bir iki kere karıştırıyorum. tencerenin kapağını kapatıp ya fırına koyuyorum, ya da üzerini sarıyorum, 2 türlü de denedim, sonuç aynı.

4-5 saat sonra açıyorum.

mayayı bir kaç kere annemden aldım, o hep mayalıyor, bir kaç kere de , çiğ süt aldığım yerde mayalık yoğurt diye satılıyor ondan aldım..

ahahahaha, biz de aynı espiriyi yapıyoruz hiç merak etme.. :)
Sevil cim ben frın da mayalıyorum kapak kapatmıyorum geceden mayalıyorum sabaha dolaba alıyorum. Kapak terlediği için de sulandırabiliyor. Bir de kapak kapatıp mayaladın mı saatinde açmassan eksiyebiliyor kapaksız unutsanda bir şey olmuyor.
Sen nerede oturuyor sun canım. Enhoşlar koşu yolun da oldu kaza. Tam bizim köşede.

Ayy o Ela lale el ele le el gormek dahi istemiyorum:KK43: tahtaya el yaziyorum oku diyorum Ela diyorlar, Ela yaziyorum Lale diyorlar,elle yaziyorum ele diyorlar corba oldu kafalar iyice karisti
Öhöm öhöm ders geliyor,
Lütfen yavrularını incitmeyiniz, okuma yazma öğrenemeyen kalmadığına göre sorun yok, cümle sonlarını da sallayacaklar, beyin hızıyla dil hızının örtüşememesi sorun, en geç aralık sonunda herkes öğrenmiş olacak okumayı

Tebrikler arkadaşım inan bir süre sonra iyi ki şekersize dönmüşüm diyeceksin.

80.3-77.8=2.5 kg
%3.11 küçülme
Wuuuuu süper gerçekten tebrikler
Kizlar ya ben sabitim malesef:KK43:

Ya bana bir akil verin valla sinirlerim bozuluyor menulerim gayet dengeli ve guzel sadece cuma mercimek koftesi yemistim zaten pazartesi sabittim ama bu hafta veremedim,muhtemelen aksam yedide yememin sebebi cunku erken de uyuyorum,bu hafta ne yapayim okula yemek goturup bes gibi yesemmi sizce fikirlerinizi bekliyorum
Cnm vücudun direnç gösteriyo olabilir
dünkü menümüde yazayım
sabah biberli jambonlu omlet domates
ara 1 ceviz
öğlen 2 tavuk but salata
ara 10 adet çiğ badem
akşam peynirli salata
su 2 litre spor 20 dk koşu 15 dk eliptik 10 bisiklet dambılla kol çalışma
Güzl cnm tam perşembelik
benim iradem dışında kimse bana yediremez. eğer evine gittiğim bana yemek yemediğim için küsecekse o bana olan saygısızlığındandır. inatla diyet yaptığın belirtildiği halde önüne yiyecek koyuyorsa, ya seni kıskanıyordur ya da gerçekten senin iyiliğini istemiyordur, ya sen zaten yemeye meyillisindir, o bahanesi olmuştur.
Dediğim gibi ben biraz yumuşak yüzlüyüm böyle srt sert konuşamam hiçbi konuda. Karşımdakini kırıcam diye aklım çıkar. Arkadaşımında kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum aslında sadece gereksiz ev sahibi ısrarı. Kendi hiç diyet yapmadı benim içinde gerek oşmadığını düşünüyo.
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :yildiztozu16
İsim (İsteğe Bağlı ):yildiz
Mesleginiz:eek:gretmenim ama suan ev hanimi
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1 yasinda 1 oglum var
Yaşadığınız şehir:diyarbakir
Boyunuz :1.68
Kilonuz:74.7
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :kendimi bildim bileli+hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?artik ben de rahatca alisveris yapmak ya da istedigimi giymek istiyorum bi de saglik icin tabi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayir
Hoşgeldın cnm bende yeniyim pztsi den beri burdayım adım sevil
Tebrikler canım. Niye ağladı ki. Hasta değil değil mi
Hayır cnm hasta değil. Bu hafta çok zor geçti. 6 gecedir saat 2 oldumu var kuvvetiyle ağlıyo. İşin garibi saatlerce ağlıyo ama sabah uuandığında hatırlamıyo. Mesela dün gece ağladı falan sakinleştirmeye çalışıyorum öncelikle biraz sakinleşince neden ağlıyosun dedim bilmiyorum içimden geliyo diyo. Günlük hayatımızda bi değişiklik yok. Sadece bu hafta erken uyandı normalde 10-11 arası uyanır buhafta 8-9 arası uyandı hep. Ne yapıcamı şaşırdım. Uyku terörü sanırım doktora gitmeyi düşünüyoruz.

Back
X