Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben önce çiğ süt alıp, kaynatıyorum. bu genelde 3lt oluyor, bi 20dk kaynatıyorum kısık ateşte.. sonra onun 1 lt sini içmek için ayırıyorum. kalan 2 litre soğusun diye bekliyorum. serçe parçağımı içine daldırıp 7 ye kadar saymaya çalışıyorum.. annem o kadar saymıyor bile, hafif yakacak kıvamdayken, mayamı 2 yk kadar alıyorum, çırpıyorum bir cam kap içinde, sonra onu süte ekliyorum, bir iki kere karıştırıyorum. tencerenin kapağını kapatıp ya fırına koyuyorum, ya da üzerini sarıyorum, 2 türlü de denedim, sonuç aynı.

4-5 saat sonra açıyorum.

mayayı bir kaç kere annemden aldım, o hep mayalıyor, bir kaç kere de , çiğ süt aldığım yerde mayalık yoğurt diye satılıyor ondan aldım..
Mayayı bir kaşığa düşür lütfen, çok maya ekşi yapar, 5 litreye iki kaşıktan as kullanıyorum, kapak kullanmıyoruz sulandırır yoğurdu, fırına koyduğuna göre sarmana da gerek yok bence, evin çok sıcak değilse at fırına, sabah da dolaba kaldır, dolapta bir gün bekleyince ye ama, tutunsun iyice, yine olmadı dersen bir çay kaşığı toz şeker at mayalama aşamasında

Ben de mayalama karıştırma işleminden sonra karıştırarak tencereden su ve çay bardaklarına alıyorum kepçeyle, sonra fırına, sabah dolaba, hem işyerine getirmeye iyi, hem yemekte çocuklara her akşam bir bardak iyi, tencereye kaşık girdi sulandı derdi de yok

kızlar bugün yiyeceklerim şu şekilde oldu-olacak

sabah 2 mandalina,kahve laktozsuz sütlü

öğle 2 yumurtadan omlet dil peynirli,bol yeşillik,biraz zeytin,peynir,domates

akşam ton balıklı salata yiyeceğim

spor 1 saat yürüyüş

3 set mekik,3 set kol,5 set squat yapacağım
Menü de spor da çok güzel canım.

***13.TAKIM 540.ETAP***

zukkum (78.8/78,6/0,2/%0,25)
DeryaOnDiet (68.8/67.7/1.1/%1.60)
nefertityy (75.7/75,3/0,4/%0,53)
Sena616 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
Zen71 (94.1/93,7/0,4/%0,43)
Zeroks ( 64.3/64/0,3/%0,47)
linnmhm (70.1/69,5/0,6/%0,86)
lina0156 (69.7/)kılosu sabıt
55olmakistiyorum (64/63,7/0,3/%0,47)
Ormangözlü ( 60.6/60/0,6/%0,99)
Sfem (72.6/72.4/0.2/%0.28)
Masal3487(68.7/) kilosu sabit

13.takım ortalaması:
.

Herkesi tebrik ederim kizlar

Tesekkurler umarim oyle olur

Hosbuldum heyecanla takip ediyorum umarim haftaya ben de bol eksilerle bildirim yaparim

@nefertityy hosbuldum

Allah bagislasin.en hareketli zamanlari peslerinden kosturmak da diyette iyi oluyor
Aramıza hoş geldin yıldız. Ben Nihal. Umarım bizlerle birlikte sağlıklı bir şekil de hedefine ulaşırsın.

Kulak iltihabi olmasin canim. Benimkinde var 3 haftadir gecmedi. Kulak cok yapar gece aglamasi
Hadi ya gerçektenmi hiç aklıma gelmemişti. Ama kulaka ilgili bişey olsa gündüzde şikayeti olmazmı
Free liste :halay::KK76:

eliya 76
Bloom0677
Sevilumut
yildiztozu16
Amandey

Free liste için lütfen buraya kilolarını zi yazıp beni etiketleyin kizçeler.
Başlangıç 70.7 güncel 69.4 cnm
ama sen de çok güzel vermişsin maşallah
Ayy sağol adaşım cnm

Kızlar bır kural var belırteyımde
3 hafta kılo veremeyen dıskalıfıye edılıyor yarışlardan bılesınız
Demın bırıncı takımın lıstesıne baktımda
Yolverın gıdeyım geçen haftada bu haftada üst üste artı getırmişsın listeye haftaya mutlaka eksı ol canım

Hayır cnm hasta değil. Bu hafta çok zor geçti. 6 gecedir saat 2 oldumu var kuvvetiyle ağlıyo. İşin garibi saatlerce ağlıyo ama sabah uuandığında hatırlamıyo. Mesela dün gece ağladı falan sakinleştirmeye çalışıyorum öncelikle biraz sakinleşince neden ağlıyosun dedim bilmiyorum içimden geliyo diyo. Günlük hayatımızda bi değişiklik yok. Sadece bu hafta erken uyandı normalde 10-11 arası uyanır buhafta 8-9 arası uyandı hep. Ne yapıcamı şaşırdım. Uyku terörü sanırım doktora gitmeyi düşünüyoruz.
Sağlık sorunuz yokmuş canım, ağzını kokla enfeksiyon kokusu varsa geniz akıntısı olabilir mevsimindeyiz tam
Sen değişiklik yok dersin ama onun beyninin algıladığı bir güvensizlik ortamı yaşanmış olabilir, düşme tehlikesi veya korkuya sebep olacak bir sahne gibi, lütfen ağlama sırasında uyandırmaya çalışmayalım sarsmayalım kuzuyu, sadece yavaşça telkinlerde bulunalım, gerekirse kucağımıza alalım, gerekli değilse eline başına dokunarak yumuşak ses tonuyla yanındayım tatlım, şşşş geçecek gibi onun sakinleşmesini sağlayacak kısa cümleler ne ise onları söyleyelim, duamızı esirgemeyelim, ve lütfen bu konuyu onunla konuşup bilincine yerleştirmeyelim, zaten hatırlamayacaktır, lütfen siz de stres yapmayın, normal ve geçecek canım

Free liste :halay::KK76:

eliya 76
Bloom0677. 77,8
Sevilumut
yildiztozu16
Amandey

Free liste için lütfen buraya kilolarını zi yazıp beni etiketleyin kizçeler.
Bugünkü kilom 77,8 sen kendini etiketlesen olmaz mı, emin misin beni almak istediğine:emir_bebek:

Back
X