hayır canım mühendisliklerin arkasındaydı...
bende ozaman 51 idim(
hayır canım mühendisliklerin arkasındaydı...
bende ozaman 51 idim(
nachtiallcim iyiyim canım buradayım ama melis izin vermiyor yazmama bir türlü.
beni tanırsınız ama yeni arkadaşlar için şöyle bir geçeyim üzerinden sizlerin yazdıklarınızın yanında biraz boş kalacak ama :) önce yazdığımı buldum kopyaladım
ben melis doğduğundan beri çok bir kitap okuyamıyorum genelde okuduğum kitaplar akademik yada ekonomi ile ilgili. Eskiden bulduğum herşeyi okurdum şimdi çok seçici olmak zorundayım vakitsizlikten. Müzik de aynen kaliteli olan her müziği dinlemeyi severim film de aynı eşim bulur seçer her ikisini de ben seçenekler arasından tercih yaparım vakitsizlik böyle yapıyor işte. Kayak yaparım yapardım diyeyim aslında.
giyim olarak spor da klasik de giyerim işim gereği ders günlerim klasik diğer günler oldukça spor. Koca taşlı yüzükler göbeğime kadar kolyeler takmaktan hoşlanırım altın sevmem (beyaz hariç) gümüş ve incik boncuktur favorilerim. Her gittiğim yerden değişik takılar alırım salı pazarını dolduracak kadar takım var. Bir panom var yatak odasında kolyelerim oraya takılı iğnelerle bayramda gidişimde 5 kolyeyle döndüm asacak yer bulamadım :)
burcum aslan.
başka aklıma birşey gelmiyor.
ben 51 hiç olmadım ama 52 idim. biz ne zaman böyle olduk cevap vereyim evlendikten sonra evlilik bizi niye böyle yaptı diye düşünüyorum bazen sanırım hızlı yemek yiyorum eskiye göre eskiden çok yavaş yerdim annemler benim yarı vaktimde sofradan kalkarlardı şimdi eşimi bile geçiyorum bazen :tomato:
bu arada 4.lüğünüzü kutlarım kilo verenleri tebrik ederim.
nachtigallcim melzeyitle konuştuk bugün annecinden bahsetti çok ilgimi çekti konu ne zaman gelecek buraya bir de ne ilginç eğitim mi aldı yoksa yetene falan mı cahilce konuştuysam bu konuda bağışla :tomato:
O zaman dosbikim, ben senin bölümünü yanlış biliyorum. Programcılık değil miydi?
Canım, senin boyun da uzun. O zaman sen incecikmişsin!! Canım, neler olmuş bize :)))
Canım, bence hızlı yemeye ek olarak kendim için konuşursam, yemek yapmaya başladım. O çok fena..
iyi olmuş ayağına sağlıkKızlar ben geldim geçmişi okuyorum. Bugün 1 saat tempolu yürüdüm. Ama sonra yemekte 1 dilim fazla ekmek yedim. Hem de beyaz ekmek yedim. Kilo veremeyince stres oluyorum, stres olunca yemek yiyorum, nasıl bir kısır döngüdür bu.
yapmadığım şey kalmadıki yapısal birazda bel ölçülerim popodan fazla:) canım benim ya bölgesel haraketlerle başarabilirsin aslında netten araştır güzelce yapabilirsin.
afiyet olsun canım güzel beslenmişinkızlar bu birden fazla alıntıyı nasıl yapabiliyonuz ben onuda beceremiyom zaten ikonlarıda kullanamıyom :) neyse bugün yediklerim
sabh 2dl kepekli ekmek arasına yağsız peynir ve domates
ara: 1 muz
öğlen: 2 kepçe Şehriye çorbası
2 servis kaşığı pilav 2çk yoğurt
ara: 1 portakal
akşam: sardalya yicem ama sanırım kızarmış olacak annemlerde yicez bugün ama sardalyada pek kalori yok sanırım yanına 1 dl ekmek yerim ve de salata
ara yapmayacağım akşam yağda kızarmış balık yiyeceğim için :)
tebrikler şekerim bende bugün hareketleri çoğaltıcam yoksa zayıflayamıycamkızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş
haklısın valla inanın kızlar sabahtan beri oturamadım biraz oturayım dedim kız durmadı oda yanımda şimdi mamsını yedirdimhımmmmmmmm kitabımı bitirdim 160 sayfayı su içer gibi okudum
adcığım deryacığım bu hafta inanılmaz boş geçti benim adıma çalıştığım yeri adcığım az buçuk anlatmışımdır bazen oluyorki ioturmayı bırakın su içmeye vaktimiz olmuyor daha hava aydınlanmadan işe gittiğim oluyor bazen oluyorki böyle boş geçiyor bende çok üzülüyorum boş vaktimin olmasında işyerinde ama tek boş vakti olan ben olmadığım için vicdanım rahat
bu gece yeni bir kitaba başlıyorum kuantum olumlama ohhh kittapların ruhumu bukadar dinginleştirdiğini hayatıma bukadar yön vereceğini hiç düşünmemiştim lütfen herkes kendine yarım saatte olsun vakit ayırsın arkadaşlar hayat okadar hızlı akıyorki biz gözümüzü açarken 5 yıl kapatırken bir 5 yıl daha kaybediyoruz ruhumuzu beslemek zorundayız bu bize verilmiş bir görev
ben önceden bedenin bana emanet olduğunu ona nekadar iyi bakarsam okadar sağlıklı olacağımı düşünüyordum çoğu insan gibi ama şimdi ruhumu beslemeliyimki ruhum bana saygı duysun ve bedenim ruhumun güzel enerjileriyle sağlıklı olsun
çok değil ya afiyet olsunCanlarım, geldim ama bittim.
Çookk yorgunum :))
Kızlar, 4. olduk.
Neler yaptım, ettim yazayım. Sonra da geçmişi okuyacağım.
Sabah da yazdığım gibi öğle yemeğim dahil tam bir disiplin içindeydim.
Akşamüstü derse gittim. Öğrencimin annesi börek yapmış, iki dilim yedim. Ama zaten giderken rejimi savsaklayacağımı biliyordum çünkü akşamüstü arası ile bu saate kadar dayanamam. Cuma akşamları mecbur rejimi esneteceğim.
Tabi, az önce acıktım. 4 tane kuru kayısı yedim. Birazdan da adaçayı falan içer yatarım.
özür diliyorum arkadaşlar bu hafta eski kiloma tekrar döndüm bi dönem izin istiyorum sizden sabah çok moralim bozuldu akşam ilaç almama rağmen elim ayağım şiş kalktım artık yoruldum diyet rejim zayıflamayı düşünmekten bi süre cuma listesinden çıkmaya karar verdim bu haftadan itibaren izinli sayılmak istiyorum hem takıma zararım olmasın katılımım yine devam edecek ama sadece bi süre cuma stresi yaşamak istemiyorum ve yarın diyetisyene gitmeye karar verdim sabahtan doktora tekrar gidecem kan tahlillerimi yapttıracam sonrada diyetisyen yolu beni bekliyor artık yeter biyerde yanlışım var ve desteğe ihtiyacım var
fikriyeciğim sadece listeden çıkıyorum burdan kopmak gibi bir şansım yok burdaki arkadaşlıklarımı dışarda bulamam çünkü hepiniz o kadar iyisiniz ki kimsenin birbirine karşı bir çıkarı yok ve böyle ilişkiler normal ortamlarda yaşanmıyor oyüzden sizler benim çevremdeki insanlardan daha kıymetlisiniz benim için
günaydın arkadaşlar,dün akşam oğlum rahatsızlandı ve nete giremedim.Ukusuz bir gece geçirdik.Şuan biraz daha iyi en azından moralli ve neşeli.Biraz ateşi var burnu akıyor.Akşam 1 kes kustu umarım tekrarlanmaz.Dün aşı oldu ona bağlıyorum ateşi ama burnu akıntısı ve kusması grip olmuştur hep böyle oluyor çünkü.
Çok üzgünüm ama bu hafta kilo veremedim kilom ayne 69.500 gr.
Geçen hafta sonu çok kaçamk yapmıştım ve sanki daha çok iştahım açıldı...bu hafta size söz daha iyi olacam.Ve tüm kurallara uygulamaya çalışacam.
liste çok güzel canım,elene sağlık. Tamam bundan sonra dosbaya geçmeye çalışırım ve Melzeyitin beni geçmemesine izin vermmeye çalışırım.Ama o bir süre listede olmayacak. Ozaman nur ve Sen kalıyorsunuz.Bak yine benim rakibimsin...kız senden kurtulamadım aaaaaaolumunekankayizsmile
canım eline sağlık. sanırım en kısa boy bende. ohaoldumsmile kaydirigubbakcemile3
kızlar temizlik yapıyorum o yüzden arada bakabiliyorum sizlere
hamile kaldığım kiloma 8 ayda dönebildim yaa
bundan sonra daha hızlı gitmem lazım
diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum
arkadaşlar kafamıza taktığımız için kilo veremiyoruz ben burn karar verdimm ve artık kedimi kitaplarıma ve kızıma verecem elimdeki bütün kitaplarımı bitirecem sonra diyetisyen hikayemi sizinle paylaşacam
taylorcuğum acaba kas yapmış olabilirmisin diyetisyenin ne diyor inceldiğine göre yağ kaybına uğruyorsun ve muhtemelen kas yapıyorsun
elimdeki kitabı bitirdim bugün sabah ve hemen yeni birtanesine başladım
r.şanal$ışık elçi EŞRUHUMUN EŞ ZAMANI aşklarını ne kadar güzel ifade etmişler saat 11 gibi başladım ve muhtemelen akşama engeç yarına bitirmiş olurum okumanızı tavsiye ediyorum arkadşlar pişman olmazsınız
selam. buralardayım ama yazamıyorum haberiniz ola. topik sürekli açık biraz mola verdim bi bakayım dedim.
evet kızlar bu hafta çok şükür kilo verebildim ama biliyorsunuz kaç haftadır düzensizdim. bu hafta ne hikmetse hiç sıkmadım kendimi. yeni canım bişey isteseydiki çok istedi ve yiyebilirim tabi dedim kendime. ama sonra yazın giymek isyediğim mini kot eteğim ne olacaktı diye düşündüm,onu yine giyemiyecektim,yada giymek istediğim diğer şeyleri. ve her yasaklı şeyleri canım istediğinde böyle düşündüm ve işe yaradı. aralarda da çok kasmadım kendimi belki biraz daha üstünde dursaydım hani misafirlikte falan yemeseydim belki 1 kilo olurdu ama o kadarda sıkamam açıkçası. dolapta eşimin aldığı antep fıstıklı çikolatalar hala duruyor. amma velakin kilo verdim ya ben acep bu hafta şımarırmıyım ki diye düşünüyorum. şımarmak istemiyorum. devam etmek istiyorum bakalım nasip ama söz vermiyorum.
hehe. demem oki sıkmak gerçekten çok yoruyordu beni bu hafta yaptığımı alışkanlığa dönüştürsem sorun kalmıcak sanırım. dosbacım haftaya çorba diyetine devam edelimmi balıımm..
çok mutluyum inanılmaz planımı yaptım istanbula geliyorum istanbul benn geliyorumm bu kadar kolay olacağını hiç ama hiç düşünmemiştim demekki isteyince gönülden isteyince oluyormuş umarım hayal ettiğimden daha güzel olacak
allahıma binlerce şükrediyorum bana hayallerimi gerçekleştirmek için gönderdiğim yardımlar ve meleklerim içinnn çokk muttluyummm ayaklarım yerden kesildi
haklısın valla bende de hedef yok artık sinir olacam çünkü
ne verirsem o kar
amaaan
evet mesela ben çok takıyorum kafaya bide versem ona yanmıycam zaten benimde bir huyum var taktığıma takarım
ne güzel kitap okumaya fırsatın olacak süpersin devam
istanbul yolculuğunda iyi geçetr umarım
gelelim bana sabah klasik kahvaltımı yaptım arada 1 elma yedim akşamada makarna ve haşlama yapıcam salatada tabiki biraz biraz yerim
giremiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum kızlar
kkusura bakmayın lütfen
ya kocam nededi biliyormusunuz senin kilo fazlan yokşu yanlarını erit teter dedi
ama erimiyorki leğen kemiklerim geniş ya
sevinsem zayıf dediği için yanlarımı beğenmediği için üzülsemmi
anlamadım gitti
ikilemde kaldım ben napacam ya valla artık estetik imkanım yok hızara giderim heralde iki yandan biçerler boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
canım ne güzel inceliyorsun önemli olan incelmen zaten :) görüntün kilona takılma bu kadar elbet o da gidecek ama gerçekten çok güzel incelmişsin tebrik ederim. böyle devam et sakın bozma. :) ayrıca 10 günda 3.3 kilo fazla değilmi tatlım
kızlar aklımda kalıp ben yapmadım ben hatalıyım demektense kalktım bugün 45 dk yürüdüm duşumu aldım çok rahatladım
ohh be her gün kendimi suçlamak daha yorucuymuş
eğer haftaya kadar olayı çözemezsem başlayacağım taylorcum. annem bugün bana güç verdi kızıngenç bir hanımsın iraelisindir de dedi kilo problemimn de olmadı şimdiye kadar kendin yapabilirsin bunu falan dedi bakalım.
taylorcum hiç moralini bozma canım seni takip ediyorum çok güzel gidiyorsun kendini eleştirmen puan vermen harika pek açamağın da olmuyor.
ilk zamanlar çok güzel kilo verilir ama yerleşi kilolara geldikçe sıra işler bir hayli zorlaşır giecekler ama biraz yavaş sen hiç moralini bozma hepsi gidecek belki marta değil mayısa kaydirigubbakcemile3
Taylorcım, sen bilirsin tabi ama şok diyetlerden sonra şok alım olur genelde. Bence sen diyetisyenle devam et. Bu işin eğitimini almışlar.
Canım, bence kendine hedef koyma. Kilo verme süreci sancılıdır. Bazı haftalar hiç vermeyebiliriz. Zaten muhtemelen diyetisyenin ayda 2 kilo verebileceğin şekilde beslenmeni ayarlamıştır. Kilon ağır gitsin ama hiç gelmesin a.s.
Tabi spor her zaman işi kolaylaştırır :)))
Spor çok iyi fikir canım :))
Valla, çıkmak falan yok, giren çıkamıyor sempatiksalakcinni İradeyle çalışmaya devammm
Canım, estağfurullah, cahilce olur mu!
Hayatım, sanırım yeteneği var, kendimi bildim bileli hep böyle şeylerle uğarşır :)) Tabi, eğitimini de aldı.
Dün anneme melzeyitimden bahsederken ben haftaya İstanbul'a geleceğim, onunla da daha ayrıntılı konuşuruz dedi. İstersen seni de tanıştırırm, sen de merak ettiğin sorularını sorarsın :))
melis şekerim kilo aldınmıki
Diyetisyene kalmadan yapabilirsen daha güzel olur tabii. Annen seni tanıyor, bir bildiği vardır. Her halükarda çok güzel verirsin inşallah canım.
melisi uyuttum canım kusura bakma.
tabi tanışmayı çok isterim, çok bilgim yok bu konularda ama ilgimi çekti.
heyecanlıyım hepinizle tanışacağız.
kızlar ben kaçtım melis uyudu bu fırsatı değerlendireyim eşim de yok güzel çalışırım.
iyi geceler herkese.
öpüyorum opuyorumnanaktan
Ben de kaçıyorum
İyi gecerl, iyi çalışmalar, güzel rüyalar :)))
Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, domates, salatalık
Ara: 20 fındık
Ara: 16 badem, 2 mandalina,
Öğle: Nohut yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt
Akşam: 2 porsiyon köfte, salata, 1 bardak süt (bir önceki öğünü dengelemek için ekmek yemedim)
Ara: 2 mandalina
Öğle yemeğini geç yiyip arada 2 ara yapmak zorunda kaldım. Diyetisyen zorunda kalınca böyle şeylere izin veriyor.
Yemek: Yanlışım yok.
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?