Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim içinde zor geliyordu bir süre sonra insan heyecanını motivasyonu yitiriyor.
Yemeklerini 3-4 günlük hazırlayabilirsin.
Ben pazar günleri 3-4 günlük yemek yapıyorum. Birde haftayı planlıyorum ne yeneceğini. Ona göre yapıyorum.
Örnek gönderiyorum sana. Fikir olur belki.
Eki Görüntüle 2085300

sen ne işle meşgulsun sorusu geldi tabloyu görünce aklıma.. normalde planlama benim mesleğim :) ama terzi kendi söküğünü bazen dikemiyor.. ya da 1 yıldır diyette olan ben, sanırım yeni pozisyonla birlikte ikisini birden kaldıramadım.

haftalık planlama güzel bir iş, benim de aklımda yeni yılla ilgili plan var. benim metabolik balans diyetim var.. ona geri dönüp, sağlıkla devam etmem lazım.. ama başlayamadım hiç, hep birşeylerden bozuldu. bu sefer bozulsun istemiyorum. bozulunca hevesim kaçıyor ya..

negatif bir duygu beslemiyoruz.. bu halini sevmeli ve kabullenmelisin.. onemli olan aslinda senin bilinc altinda seni yemeye iten sebebi bulman :KK66:

aslında beni yemeye iten asıl şey, çaresizlik duygusu.. herşey üstüste geldiğinde, en kolay yöntem kendimi mutlu edecek şeye odaklanmak.. zamanında belki bebekliğimden gelen bir duygu bu, hislerimi yemekle kontrol etmek.. anlık duygular bunlar, onların kurbanıyım işte.. durup düşündüğümde hata yaptığmı görebiliyorken, kendimi acizce bu duyguya bırakıyorum. ama içimde hep şey var, nasılsa başedebilirim. bu da geçecek, bu sadece mola.. şimdi pişman olmadan keyfini çıkar, 3 gün sonra yine sağlıklı hayatına geri döneceksin diyorum.. o nedenle beni izne ayırın dedim bir kaç günlüğüne..

aslında beni yemeye iten asıl şey, çaresizlik duygusu.. herşey üstüste geldiğinde, en kolay yöntem kendimi mutlu edecek şeye odaklanmak.. zamanında belki bebekliğimden gelen bir duygu bu, hislerimi yemekle kontrol etmek.. anlık duygular bunlar, onların kurbanıyım işte.. durup düşündüğümde hata yaptığmı görebiliyorken, kendimi acizce bu duyguya bırakıyorum. ama içimde hep şey var, nasılsa başedebilirim. bu da geçecek, bu sadece mola.. şimdi pişman olmadan keyfini çıkar, 3 gün sonra yine sağlıklı hayatına geri döneceksin diyorum.. o nedenle beni izne ayırın dedim bir kaç günlüğüne..
Seni cok iyi anliyorum bende sigarayi birakamamis bu sebepten icmeye devam etmistim.. ama uzun suredir kafama yerlestirdikten sonra, bir yaz gunu icmedim ve icmekte istemedim ondan sonra.. sanirim icimde kendimi affettim ve ozgur biraktim.. cevremde ne yasiyorsam yasayayim bu ne benim nede bir baskasinin sucu degildi.. hatali yoktu, bazen iyi seyler bazende kotu seyler olabilirdi.. bu hayatti hayatta herkesin ayni hissettigi bir zaman dilimi mutlaka vardir. Onemli olan bana gore, yasadigimiz olumsuzluklardan mutsuzluk yaratmamak, sadece usulca kabullenmek ve devam etmek gerek :)

Menum
10.30
İki yumurta
3 dilim peynir
1 dilim ekmek

1400
Ayran

17.00
3 adet buskuvi

18.00-19.00 arasi aksam yemegi esim ne zaman gelecegi belli degil

Lahana yemegi
Havuclu patatesli corba

Birde emziren anneyim ama yiyeceklerim çok kısıtlı insülin direncim olduğu için şeker,ürik asitim yüksek çıktığı için protein içeren birçok gıdayı :KK43: aynı zamanda bebeğim gazlı kuru bakliyat tüketemiyorum..
İnşallah kilo verirsem değerlerim düşebilir :)
Canim bende emziriyorum bol su tuket sute cok iyi geliyor :)

Kizlar gizliden yiyor ama yazmiyor gibi duruyosunuz nerelerdesiniz kizllaaaar :))))
Hahah kiz benim koca evde koca evde olunca gec kalkiligo kahvalti gec yapiliyo o yuzden menumu bile paylasmadim :) aksamida halledersem zararsiz bi sekilde yazicam birebir diyetime uyamasamda kilo yapici kalorili hic birsey yenmedi suana kadar :)))

Eveeettt ilk listemm :)

Aç olarak zencefilli limon çayı içtim

Saat 10.00
1 yumurtadan yağsız omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2-3 zeytin
Yeşillik
Ara12:00
1 mandalina
4 kuru kayısı
Öğlen14:00
1 kase şehriye çorbası
1kase yoğurtlu semizotu salatası
Yarım dilim ekmek
Ara16:00
1 fincan tarçınlı süt
3 tam ceviz
Akşam19:00
1 kase çorba
4 kaşık sebze yemeği(patates ve havuçlu)
2 dilim ekmek

*kendime özel diyet yemeği yapmıştım çocuklarla ilgilenirken yaktım ondan patates yemeğini yedim
Suyumu daha bitiremedim 3 lt ayırdım az kaldı
Sporu da yapınca yazıcam

BUGÜN kü menüm
Sabah 8:00
Yarım mandalina
Yarım elma

Sabah 10:00
1.5 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta 2 dilim köy peynirli omlet
2 közleme biber
3 zeytin
Çeri domates