Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bır kere anlasalım mutsuzluk
Negatıflık
Umutsuzluk yok
Sabır ırade ve azım var anlastıkmı
Dıyet oruç degıl bozunca gume gıdecek
Bozdukmu telafıye gıdıp ıc huzuru saglayacaz
Gerıdını vücut kendı halleder canım
Bende simdinuyuyup sabaha daha umutlu baslamak istiyorum ve artik su 80i gormek istemiyorumm. Bol bol dua edip huzurlu bi uyku ve mutlu yarinlar olsun ins

Bende simdinuyuyup sabaha daha umutlu baslamak istiyorum ve artik su 80i gormek istemiyorumm. Bol bol dua edip huzurlu bi uyku ve mutlu yarinlar olsun ins
Kendıme Zaman tanı
Yarına
Haftaya
1 ay sonrasına degısımını hayal et enerjın düşerse yoldan sapmalarda artar

Twıster omuz genıslıgı açılıp yapılmalıymış
Küçücük bır alette dende vücuda dağılmayınca ağırlık bacaklara bındı ondan oldu
Alma yavrum evde kendın yap
Ayy en iyisi kendim yapmalıyım evet

2 yasini yeni doldurdu ama cokk yaramaz evet bende evde spor yapcam ve vericem kilolari sen kac kilosunn
Allah bağışlasın..Ben 80 i gördüm şimdi 79 kiloyum yeni başladım bugün tam 1 hafta oldu sen kaç kilosun

Aminnn

philosophergirl philosophergirl canım şimdi ölçtüm ahahahahah ama bende şaşırdım baya büyümüşüm
Göğüs:100(küçülmez) :anne:
Bel:100:KK17:
Kalça:117:oha:
Üst bacak:68:skandal:

Birsey sorcam kizlar ac karna sarimsak yutarak zayiflayanlar varmis sizce etkisi varmidir
Zayıflamamın tek bir formulü var harcadığından az yiyeceksin. Ama ne yedigin nasıl zayıflatacağını belirler. Kasların mi eriyecek yağların mi??
Tekbasina seni zayıflatacak bir bir gıda, ilaç vs. yok.
Bu işte spor bile %30 etkili diyet %70
Sarımsak elbette sağlıklı, tansiyon, kalp damar icin etkileri var.

herkese günaydınnn:halay:
dünki menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim peynir
öğlen 1 tabak lahana sarması ve 1 kase salata
ara öğün 1 fincan kahve ve 1 avuç fıstık
akşam patates köftesi yaptım (çok pişmanım diyetimi altüst etti tavsiye etmiyorum bu nedenle)
Hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum

bi kitapta okumuştum insanın sağlıklı olabilmesi için öğünlerde kendi yumruğundan fazla yememesi gerekiyormuş. Yani kendi yumruğumuz kadar beslenerek doyuyormuşuz

Günaydın kızlar bende Esmanur ayran detoksu yapıyorum biliyorsunuz ama pek bi faydasını görmedim gibi.hatta çok şişkin hissediyorum kendimi.yarın sabaha ne olur bilmiyorum ama bugün ikinci günüm durum bu.

Günaydın kızlar bende Esmanur ayran detoksu yapıyorum biliyorsunuz ama pek bi faydasını görmedim gibi.hatta çok şişkin hissediyorum kendimi.yarın sabaha ne olur bilmiyorum ama bugün ikinci günüm durum bu.

Benim iyi gidiyor hatta dün çorbanın hepsini yemedim ona da üzüldüm fazla geldi migrenim tuttu zaten önceki gün midem bulanıyor bugün sonra yemeye çalışacağım

Ben almıstım o aletten
Sonra düz kapağında kıkırdak ezıklıgı yaptı o nedenle sormuştum uyarı ıcın
Ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim parktakini yapmaya devam
Malesef soguk ya ayrica onuda denedim bnm kiz parkta oyun alanindan cikmiyo hafi sokakta yuruyelim dedim onda da kedi gorur peaine gider kopek gorur kovalar cocuk gorur ben bunlarla oynucam der olmuyo yani bi turlu kosu bandina cikiyorum bende diyo onu oturma odasinda uyutup kosuyum diyorum pit desem uyaniyo bi turly olmuyo
Bebek arabasına koy canım hızlı hızlı sür beş sene önce ben önce ben öyle yapıyordum
Mıdede sorun varsa kotu eder bence

Ben hayatımda hıc sarımsak yıyemem alerjım var
Sarımsağı bayılırım hemen hemen her yemeğin içine bir tane atıyorum sanırım bir diş
Bir de bel ölçüsünü yazarsan tamamdir canım
Üst bacak ölçüsüne gerek var mı ki ben göğüs kalça bel ölçıyorum genelde
:KK55: Günaydın kızlar.. protein diyeti işe yarıyor, diyeceklerim bu kadar.. teşekkürler :KK52:
Evet Protein güzel kilo verdiriyor

herkese günaydınnn:halay:
dünki menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ve 2 dilim peynir
öğlen 1 tabak lahana sarması ve 1 kase salata
ara öğün 1 fincan kahve ve 1 avuç fıstık
akşam patates köftesi yaptım (çok pişmanım diyetimi altüst etti tavsiye etmiyorum bu nedenle)
Hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum
Hem öğlen hem akşam çok karbonhidrat almışsın canım öğlen yediysen akşam hafif geçirecektin

Back
X