- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
Nasilsin kaptanim tehdit etmeye geldim seni deSelam canım hoş geldin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsin kaptanim tehdit etmeye geldim seni deSelam canım hoş geldin![]()
Nasilsin kaptanim tehdit etmeye geldim seni deya güzellikle bana yardım edersin yada benim kankiler basar burayı demedi deme
![]()
Cuma günü yetişin dostlar dedim mı koş liste işinden anlamıyorum henüz öğrenmem lazım öğrenene kadar her hafta Size baskın varO nasıl olcakmış![]()
ha tamam o zamanOnu ben de söylemiştim ve çıkarmıştık onu burdan, tatlandırıcı yerine bir kaşık hakiki bal ekledik. Hani şu şeker basılmayan ballardan, direk köylerden gelenlerden. Tabiki bu haftada bir kaçamak dediği şeyi hiç haftada bir yapmadım. Çünkü canım istemedi.
geçmişolsu canımKizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen
öyleyse uzak durmakta fayda var canımİşte bizim oranın çekirdeği bol tuzlu ve kavrulmuş oyuzden çok lezzetli.normalde de marketten alırsam da bol tuzlu alıyorum ben.en iyisi uzak durmak bi süre..
hoş geldin canım13.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :turan16
İsim (İsteğe Bağlı ): ---
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: kirikkale
Boyunuz :163
Kilonuz:72.5
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :dogum ve sonrasi maalesef veremedim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi daha iyi hissetmek icin kilomla mutlu degilim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir
Neden 13. Takım? : basarmak icin kurallara da uymak icin elimden geleni yapicam insallah
biz galdirik derizKaldiregi pişirip yumurta kırdım canım o...pastane pogacasiyla ev yapımı arasında fark vardır sanırım. Pastane poğaçaları sırf yağ..olmadığını biliyorum ama Bidaha yok.bugünde çok ısrar etti annem öğle yemeğinde ama yemedim çok şükür sadece ilk pisliğinde dayanamadım. Ama yok Bidaha kararlıyım ins.
bir sebze arama motorundan kaldirik yada galdirik diye aratabilirsin canımKaldireg ne işte ben onu bilmiyorum? Bu arada sen nereliydin canım?
sıkıntı olmaz canımHosbuldum insallah yaza daha hafif girmek istiyorum biraz baktim gruplara ve cuma yarismasina katilmak isteyenlere yazmistim en sevdigim rakam 13 oldugu icin size yazmak istedim kabul ettiniz tesekkur ederim. Aslen farkli bir sehirliyiz is dolayisiyla cok yeni geldik kirikkaleye ve cok sevindim tanidik birisi gibi oldu ayni sehir olunca ne guzel.
Benim 16 aylik olacak oglum ve emziriyorum hala problem olur mu
Bende sevindim ve memmun oldum ebru bizde yeni geldik 2 ay kadar oldu insallah olurAyyy valla ben de çok sevindim. En kısa zamanda görüşelim inşallah.
Grubun yarısı emziriyor zaten hiç merak etme. İnşallah yaza fazlalıkların çoğundan kurtulursun.
Ebru bu arada ben![]()
Ayrıca ben de Kırıkkale li değilim. Meslek icabı buradayım. Ben de yeni sayılırım çünkü henüz 8 ay oldu. Konya'daydım daha önce.
benim kızımın ismi de gülce bugün tesadüfler günü ebrucum27 Mart 2018 Menüm
Kahvaltı (07:45)
1 tane haşlanmış yumurta
3 ince parça gravyer peyniri
1 bardak şekersiz çay
Öğle (12:15)
1 tabak nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam (19:30)
3 kaşık mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt (Demir problemim olmadığı için ıspanağı yoğurtlu seviyorum)
22:30
Çok büyük bir cıssssss
Ne olduğunu yazmıyorum canınız çekmesin. Pişmanım, üzgünüm, tamamen sabote edildim.
1,5 lt su, spor yok
Dün akşam yaptığım cısss bana bu sabah evrenin bir mesajı olarak geri döndü. Sabah evden çıkarken çantamı aldım kapıyı çektim. Elimi cebime bir attım arabanın anahtarı yok. Çantamı açtım çantada da evin anahtarı yok. Eeeeeeee akşam kaçamak yaparsan sabah işe yürüyerek gidersin dedi bana evrenAslında evle işin arası yakın taş çatlasa 3-5 km arasında bişeydir. Normalde yürüyerek giderim ama Gülce henüz 5 yaşında olduğu için onu yürütmeye kıyamıyorum. Yoksa dediğim gibi arabayla gelinecek mesafede asla değil. Akşam giderken de yürüyeceğiz umarım bir işe yarar.
![]()
tebdili mekanda ferahlık vardır canım iyi gelir mutlakaKızlar herkese çok çok teşekkür ederim rabbim sizlere göstermesin inşallah eşim de bilet almıştı bu olaydan önce anamura gidecez kayınvalideme 10 gün tatile inşallah iyi gelir
hoşgeldin canımHosbuldum insallah yaza daha hafif girmek istiyorum biraz baktim gruplara ve cuma yarismasina katilmak isteyenlere yazmistim en sevdigim rakam 13 oldugu icin size yazmak istedim kabul ettiniz tesekkur ederim. Aslen farkli bir sehirliyiz is dolayisiyla cok yeni geldik kirikkaleye ve cok sevindim tanidik birisi gibi oldu ayni sehir olunca ne guzel.
Benim 16 aylik olacak oglum ve emziriyorum hala problem olur mu
Hosbuldum canimbenim kızımın ismi de gülce bugün tesadüfler günü ebrucum
tebdili mekanda ferahlık vardır canım iyi gelir mutlaka
hoşgeldin canım![]()
Hosgeldin canim aramizaHosbuldum canim
ada gelmiş hosgelmisKizlarrrr yarin bitiyor temizlikkkksizleri coook ozledimmmm
![]()
Hosbulduk canim , cuma gunu sporlarimla sahalardayimmmada gelmiş hosgelmis![]()
ne kadar çok temizlik yapıyorsun canım maşallah sana kendimi pis hissediyorum buyuzden ben de bugün temizlikçi abla çağırdım yoksa benim cimcimeden zor yani bisey yapmakCancagizim bahar temizliğine giristim yarin bitiyor.... yarin aksam itibari ile buralardayin sahalara dönecem sizleri cook özledim...![]()
Mutsuzluk sezdim canım
Kizlar selam cok fena hastayim aksama bide nobete gidicem canim hic bisi yemek istemio ama asiri odemim var ihlamur filaj goturuyorum yanimda umarim.toplarim.hemen
Bi sıkıntı var anlat bakim hadi seni böyle görmeye dayanamam valla ben üzülürüm
Şişşttt Duygu sus bakimmbizim böyle şeyler yapmamamız lazım aslında hele benim hiç yapmamam lazım
ama oldu artık bi kere bi daha olmaz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Yemezsen nasıl çalışacaksın. Sağlıklı bişeyler ye mutlaka.
Kizlarrrr yarin bitiyor temizlikkkksizleri coook ozledimmmm
![]()
Cancagizim bahar temizliğine giristim yarin bitiyor.... yarin aksam itibari ile buralardayin sahalara dönecem sizleri cook özledim...![]()