Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Gerçekten kaç gündür hastalıkla Cebelleşiorm hayattaki en önemli şey sağlık.
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
amin canim. cok dikkat et kendine:KK36:
Saol canım. Çekirdek kilo yapmaz mı. Ben yapar diye yemiyorum uzun zamandır yoksa her akşam yerdim eskiden.az ve aralıklı yediğim için mj öyle dedin.yoksa bana göre çekirdek yağ...
karatay kuru temiz oneriyor cekirdek diye ayirmiyor ama bence cok da zararli degil. yararli yag olabilir de canim.
Hayırlı sabahlar kizlar herkese....Bugün çok güzel geçsin ins.mutlu huzurlu umutlu....kaçamazsız..bol spor ...bol su...işte hayat bu....:))
:KK68: oyy ne guzel yazmissin canim benim. insallah bol eksili gunumuz olsun
27 Mart 2018 Menüm

Kahvaltı (07:45)

1 tane haşlanmış yumurta
3 ince parça gravyer peyniri
1 bardak şekersiz çay

Öğle (12:15)
1 tabak nohut yemeği
3 kaşık yoğurt

Akşam (19:30)
3 kaşık mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt (Demir problemim olmadığı için ıspanağı yoğurtlu seviyorum)

22:30
Çok büyük bir cıssssss :KK62:
Ne olduğunu yazmıyorum canınız çekmesin. Pişmanım, üzgünüm, tamamen sabote edildim.

1,5 lt su, spor yok

Dün akşam yaptığım cısss bana bu sabah evrenin bir mesajı olarak geri döndü. Sabah evden çıkarken çantamı aldım kapıyı çektim. Elimi cebime bir attım arabanın anahtarı yok. Çantamı açtım çantada da evin anahtarı yok. Eeeeeeee akşam kaçamak yaparsan sabah işe yürüyerek gidersin dedi bana evren :KK70::KK70:Aslında evle işin arası yakın taş çatlasa 3-5 km arasında bişeydir. Normalde yürüyerek giderim ama Gülce henüz 5 yaşında olduğu için onu yürütmeye kıyamıyorum. Yoksa dediğim gibi arabayla gelinecek mesafede asla değil. Akşam giderken de yürüyeceğiz umarım bir işe yarar. :işsiz:
:D :D :D iyi olmuş o zaman
ne yedin kiz soylesene merak ettim. :cool:

Baktım şimdi.. Ne kadar tatlısın:KK36: Ve ne kadar incelmişsin ya hu tebrik ederimm:KK19: Gerçekten çok daha güzel olmuşsun:KK66:
Canım benim o senin tatlılığın :KK68: Çok teşekkür ederim.

Yapmadım temizlik sabahtan beri oturuyorum cooook cnm sıkılıyor bugün
Yedim yedim hemde ne yemek diyet fln kalmadi bugün eskisi gibi gene can sıkıntısından yemek yedim
Sence neden böyle bişey oldu?

Ben menümü yazıyım bari

Sabah 11de
Kahve

Öğlen 2de
2tane schnitzel
4kasik makarna

Ara 2parca bitter çikolata

Akşam 5de
1schnitzel daha
5kasik makarna

2litre su
Spor yok
Ne kadar sağlıksız olduğunu kendin görebiliyorsun artık. Ben hiç bir şey demiyorum. :KK12:

Maalesef öyle kendi adıma kojısuırum resmen çöküş yaşıyorum hiç mutlu değilim öğlenleri uyuyorum günüm gidiyor elim ayağım tutmuyır fazla kaçıyorum üstüne üstlük spor da yapmıyorum şu kan sonuçlarım çıksada rahata ersem pof gerçekten berbat bir sistem var.
Öğleden sonra kan yeri kapalıymş yarın gitmem gerekiyor yarın da misafir var perşembe gidicem cuma ancak çıkıyor
Toparlan canım sen de artık. Sağlıksız olduğun için bu haldesin şu anda . Biran önce sağlığına kavuşabilmen içinde sağlıklı beslenmen lazım.

Pert ada geldiiii hanimmmm :KK66:)))
Ayyy cok yorgunum bitmiyor ... tasiniyor gibi döktüm herseyi sonrada kizdim ne geregi var bu kadarina diye belki temmuz agustos gibi taşınabilirim..
Taşınırken kolaylık olur aslında. Evdeysen yap gitsin. Spor olur hem.

Bugünkü menüm
8:30
1 dilim çavdar ekmeği
1 yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık maydanoz

9:30
Yeşil çay

13:00
3 ceviz
1 avuç kayısı kurusu
1 bardak ayran

17:00
Yarım portakal

19:00
1 kase kara lahana çorbası
2 but fırında
Fırında sebze

3 lt su
40 dakika tempolu yürüyüş
Harika bir menü. Afiyet olsun.

Menüm

Kahvaltı 09;00

2 hlş yumurta
3 zeytin
1 kayısı
2 domates

Akşamları 19:00

1 kase domates çorbası
1 tabak patlıcan oturtması kıymalı
1 kase yoğurt

1 tabak yeşillik salatası

2 litre su

1 saat yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe
Canım patlıan oturtması kızartma değilse güzel bir menü. Afiyet olsun.

rica ederim canim, pilates tabiki ise yarar ama dediklerimden daha cok etki alirsin tecrubeyle sabit. zumba da yapabilirsin, bisiklette fayda saglar. kosu yag ustune kas yapmani saglar once yaglari yakmamiz lazim. :KK66:
Ben koşmayı çok istiyorum canım ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bir de spor yaparken özellikle ip atlarken göğüsleri nasıl koruyabiliriz. Bi fikrin var mı? Koşarken de aynı problem var.

27 mart menüm

10.30 sabah

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1tatlı kaşığı bal tereyağı
1 dilim peynir

12.30
1 soda

16.00 öğlen
3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
5 kaşık yoğurt

17.00 çay 2 hurma

20.00 akşam
1 tam kalçalı but
2 domates biber

1.5 lt su
Bu bir tatlı kaşığı bal tereyağ psikilojik mi? Yenmese nasıl olur? Çünkü hep bu bir ufak kaşıklardan, lokmalardan oluyor. Diyetteyken bal yememek lazım. Daha doğrusu tatlı olan bütün gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmalıyız. Akşam saati geç ve su az. Bunların haricinde gayet güzel bir menü.

27.03.18
8.00
bugday gevreği 1 kase

12.30
mercimek corbasi
1 dilim tam bugday ekmek
tirk kahvesi hurma

16.00
neskafe
yarim incir
ceviz

20.00
kalcali tavuk butu
salata
ayran
1 dilim tam bugday ekmek

21.00
cay
yarim incir
ceviz

2 lt su
spor yok
LAydLiNe LAydLiNe cankizzzz cankizzzz @ada81
İncirler fazla olmuş canım. Hele o 21 deki öğün hiç olmamış. Akşam yemeğin zaten çok geç. Neden yeni bir öğün yaptın üzerine.

27 Mart menüm
Sabah kahvaltı 8 buçuk
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
1 elma

Öğle saat 1 de
1 anne yapımı poğaça
4 zeytin
Çay

Saat 6 da akşam yemeği
1 tabak yumurtali kaldirek
1 tavuk ve 2 kaşık bulgur

Çok uzun bir süre sonra
1 avuç çekirdek ve 1 fincan sıcak çikolata
Malesef..beni yerden yere vurun...

Şu 2lt.
Spor 1 saat 45dk.si pilates 15 dk yuruyus.

LAydLiNe LAydLiNe
Yumurtalı kaldirek ne? İlk defa duydum. Anne yapımı poğaça, çekirdek ve sıcak çikolata olmamış biliyorsun. Ama çok güzel spor yapmışsın. Telafi etmiştir. Ama bizim telafilere değil eksilere ihtiyacımız var. Umarım cumaya kalmaz hiç bir şey .

27 mart

12.00
7 zeytin 1 incir
2 yumurtalı menemen
Bir parça peynir

15.00
1 kase yoğurt
1 portakal

18.30
1 tabak yoğurtlu karnıbahar
4 yk bulgur pilavı

20.00
1 hurma

45 dk tempolu yürüyüş
3 litre su
Metabolizmayı 12:00 de çalıştırmaya başlamışsın çok geç olmuş. Yediklerin çok güzel. Su ve sporda öyle. Sadece kahvaltı olsa daha güzel olurmuş.

Günaydın kızlar. Gerçekten kaç gündür hastalıkla Cebelleşiorm hayattaki en önemli şey sağlık.
Aynen canım amin tekrar geçmiş olsun.

Bu cuma dan hiç ümidim yok kızlar artı çıkıcam sanırım çok üzgün üzgünüm gerçekten ruh halim berbat derece de haftaya eşim gece vardiyasına gündüz çok yürüyüs yapardım diyordum üstelik..
Maalesef evdeki hesap çarşıya uymadı. Yürümeye değil kalkmaya mecalim yok.
Kınamız a az kaldı ve ben hala yerimde sayıyorum :KK43:
Bırakma kendini bırakırsan eğer verdiklerini fazlasıyla geri alırsın. Dün dün de kaldı. Sen önüne bak. Silkelen bi kendine gel. Başaracağına inan. Yoksa olmaz bu iş.

Saol canım. Çekirdek kilo yapmaz mı. Ben yapar diye yemiyorum uzun zamandır yoksa her akşam yerdim eskiden.az ve aralıklı yediğim için mj öyle dedin.yoksa bana göre çekirdek yağ...
Evet canım çekirdek çok sakıncalı. Kilo yapıyor doğru biliyorsun. Yememek lazım.

amin canim. cok dikkat et kendine:KK36:

karatay kuru temiz oneriyor cekirdek diye ayirmiyor ama bence cok da zararli degil. yararli yag olabilir de canim.

:KK68: oyy ne guzel yazmissin canim benim. insallah bol eksili gunumuz olsun

:KK70: :KK70: :KK70: iyi olmuş o zaman
ne yedin kiz soylesene merak ettim. :cool:

İnstagram var mı :KK70::KK70: Orda fotoğraf var :oops:

evet canım ihmal etme önce sağlık sonra huzur mutlukuk para

Hayırlı sabahlar kizlar herkese....Bugün çok güzel geçsin ins.mutlu huzurlu umutlu....kaçamazsız..bol spor ...bol su...işte hayat bu....:))
:KK200:

haklısı yağ ama faydalı bir yağ
1 avuç çekirdek tuzsuz ve kavrulmamış olursa geç saatte değilse ara öğün olarak arada yenebilir

Günaydınlar herkese, gerçi artık tünaydın demek daha doğru ama :KK45:
Telefondan yazdığım için mesaj alıntılamada zorlandım biraz. Birkaç gündğr yeme düzenimi diyetime uygun yapıyordum ama bilin bakalım sorun neydi :olamaz: kaçamaklar evet:skandal:

Ben üşengeçliğimden kaçamak yaptım yani yoksa elimde tatlı ihtiyacınızı bastıracak çok güzel iki tarif var. Totoyu kaldırıp yapmadım ve ne varsa yedim :oops:

Bir de insan iradesi bazı noktalarda çok zayıflıyor sanırım, ilk başlarda çok kasmamak gerek bence. Mesela tatlı yediyseniz, cezası ertesi gün 3 lt su içmek olsun hem tuvalete git gel o yollarda da kalori yakılır:KK70:

Günaydınlar herkese, gerçi artık tünaydın demek daha doğru ama :KK45:
Telefondan yazdığım için mesaj alıntılamada zorlandım biraz. Birkaç gündğr yeme düzenimi diyetime uygun yapıyordum ama bilin bakalım sorun neydi :olamaz: kaçamaklar evet:skandal:

Ben üşengeçliğimden kaçamak yaptım yani yoksa elimde tatlı ihtiyacınızı bastıracak çok güzel iki tarif var. Totoyu kaldırıp yapmadım ve ne varsa yedim :oops:

Bir de insan iradesi bazı noktalarda çok zayıflıyor sanırım, ilk başlarda çok kasmamak gerek bence. Mesela tatlı yediyseniz, cezası ertesi gün 3 lt su içmek olsun hem tuvalete git gel o yollarda da kalori yakılır:KK70:

Seni de izlemeye aldım canım. Fotoğrafları görebilirsin profilimde. Kaçamak konusunda sana katılmıyorum. Tek lokma kaçamak bile insanın iradesini zayıflatıyor. 85 kilodan 60 kiloya inerken tek lokma kaçamak yapmadım. 6 ayda da bütün fazlalıklarımdan kurtuldum. Yukarıda da öz eleştirimi yaptım aslında. Nasılsa veririm demenin bir rahatlığı var. İrademiz bizim elimizde aslında. İsteyince yapılıyor. Önemli olan gerçekten istemek.

Günaydın kızlar :KK36:

Dün akşamın mesajlarını okudum. Yine krizli buhranlı bir akşam geçirmişiz. Ben de akşam yemeğinden sonra gelirim diye ümit ediyordum ama yemeğim yoktu eve gidip yemek yapıp yiyene kadar zaman bayağı geçti. Üzerine bir de dün eşim diyetimi bir güzel sabote etti. Sormayın nasıl etti ama kötü etti. Cumaya iki gün kala. Bu arada çok sık bir ileri iki geri yapmaya başladık. Başta ben yapıyorsam takım kaptanı olarak aslında size de çok kızmaya hakkım yok ama bir şekilde birbirimize kızmazsak bu iş olmayacak. Bu arada dün dolunay felan mı vardı? Bir ara ayın evrelerinin hayatımız üzerinde etkileri olduğunu düşünüyordum. Gerçi hala düşünüyorum ama işin bilimsel kısmı ne boyutta bilmiyorum. Bazı dönemler nedensiz yeme krizlerine girebiliyoruz. cankizzzz cankizzzz ve @Kriziantemcicegi nde olduğu gibi. Bu aralar bu durumu ben de sık sık yaşamaya başladım. Aslında benim ki biraz rahatlıktan geliyor çünkü daha önce çok kilolar verdim bunu da veririm nasıl olsanın rahatlığı ve kalan son 4 kilonun vurdumduymazlığı. Bir şekilde toparlanmamız lazım. Birlikte başarabileceğimize inanıyorum. cankizzzz cankizzzz silkelen lütfen. Daha önce başardın şimdi de başaracaksın. @Kriziantemcicegi canım seninki de hastalıktan. Ayrıca kan işini ihmal etmene kızdım. Sağlık misafirlikten önemli. Biran önce yaptır tahlillerini lütfen.
yok canım dolunay falan yoktu
sırf bizim açgözlülüğümüzden oldu yeme işi
27 Mart 2018 Menüm

Kahvaltı (07:45)

1 tane haşlanmış yumurta
3 ince parça gravyer peyniri
1 bardak şekersiz çay

Öğle (12:15)
1 tabak nohut yemeği
3 kaşık yoğurt

Akşam (19:30)
3 kaşık mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt (Demir problemim olmadığı için ıspanağı yoğurtlu seviyorum)

22:30
Çok büyük bir cıssssss :KK62:
Ne olduğunu yazmıyorum canınız çekmesin. Pişmanım, üzgünüm, tamamen sabote edildim.

1,5 lt su, spor yok

Dün akşam yaptığım cısss bana bu sabah evrenin bir mesajı olarak geri döndü. Sabah evden çıkarken çantamı aldım kapıyı çektim. Elimi cebime bir attım arabanın anahtarı yok. Çantamı açtım çantada da evin anahtarı yok. Eeeeeeee akşam kaçamak yaparsan sabah işe yürüyerek gidersin dedi bana evren :KK70::KK70:Aslında evle işin arası yakın taş çatlasa 3-5 km arasında bişeydir. Normalde yürüyerek giderim ama Gülce henüz 5 yaşında olduğu için onu yürütmeye kıyamıyorum. Yoksa dediğim gibi arabayla gelinecek mesafede asla değil. Akşam giderken de yürüyeceğiz umarım bir işe yarar. :işsiz:
cısss zaten cıss herneyse
ama su az olmuş canım
spor yok

çocukla yürümen kötü olmuş canım
akşam nasıl gireceksiniz eve eşin senden önce mi geliyor
zerra zerra bana bu kaçamak için cezayı sen vereceksin canım. Çok insafsız olma verirken elini vicdanına koy :KK70::KK70:

yediğin cıss neydi bilmiyorum cezayı ona göre verirdim:KK53::KK53:

neyse ip cezası vereyim sana:spor::spor:
bugün 50 yarın 100 cuma 150
iyimi:p

Evet hanımlar koçtan gelenleri paylaşacağım demiştim bir tanesi bu, kendisinin bikini fitnessta dünya çapında derecesi vardır bu arada yani kafasına göre hareket edenlerden değil ✌
Bir de bir dilim balkabağını haşlayıp ezin ve tarçınla tatlandırarak ye demişti çok tatlı istersem... paketli gıdalara el bile uzatmak yasak
HAFTADA BİR :BITTER CIKOLATALI DIYET KURABIYE

ICINDEKILER

❄1 cay kasigi karbonat

❄1 su bardagi yulaf unu veya pirinc unu

❄2 yumurta

❄1 kucuk cay bardagi zeytinyagi

❄30 gram kakao

❄150 gram bitter cikolata(%80)

❄1 kucuk cay bardagi tatlandirici

❄1 cimdik tuz

bi kasik vanilya

☀Firini 180 dereceye isitip tepsiye yagli kagidi seriyoruz

☀100 gram cikolatayi mikrodalgada(yoksa benmari seklinde) eritip kalan 50 gramini ufak parcalar halinde kesiyoruz

☀Bi karistirma kabinda yumurtayi,yagi ve tatlandiriciyi cirpiyoruz

☀Ayri bi kapta karbonati,vanilyayi,yulaf ununu(veya pirinc unu) tuzu ve kakaoyu karistiriyoruz,ustune cikolata parcalarini da ekliyoruz

☀Kucuk parcalar seklinde yuvarlayip tepsiye diziyoruuz 10 dakika pisiriyoruz Akiskan dokusu ve enfes tadinin yanina da portakal suyu sıkıyoruuuz

Evet hanımlar koçtan gelenleri paylaşacağım demiştim bir tanesi bu, kendisinin bikini fitnessta dünya çapında derecesi vardır bu arada yani kafasına göre hareket edenlerden değil ✌
Bir de bir dilim balkabağını haşlayıp ezin ve tarçınla tatlandırarak ye demişti çok tatlı istersem... paketli gıdalara el bile uzatmak yasak

ICINDEKILER

❄1 cay kasigi karbonat

❄2 yumurta

❄30 gram kakao

❄1 cimdik tuz

bi kasik vanilya

☀100 gram cikolatayi mikrodalgada(yoksa benmari seklinde) eritip kalan 50 gramini ufak parcalar halinde kesiyoruz

☀Ayri bi kapta karbonati,vanilyayi,yulaf ununu(veya pirinc unu) tuzu ve kakaoyu karistiriyoruz,ustune cikolata parcalarini da ekliyoruz

☀Kucuk parcalar seklinde yuvarlayip tepsiye diziyoruuz 10 dakika pisiriyoruz Akiskan dokusu ve enfes tadinin yanina da portakal suyu sıkıyoruuuz
tatlandırıcı kısmı kafamı karıştırdı canım
o tarz şeyler zararlı kullanmamak lazım

tatlandırıcı kısmı kafamı karıştırdı canım
o tarz şeyler zararlı kullanmamak lazım

Onu ben de söylemiştim ve çıkarmıştık onu burdan, tatlandırıcı yerine bir kaşık hakiki bal ekledik. Hani şu şeker basılmayan ballardan, direk köylerden gelenlerden. Tabiki bu haftada bir kaçamak dediği şeyi hiç haftada bir yapmadım. Çünkü canım istemedi.

yok canım dolunay falan yoktu
sırf bizim açgözlülüğümüzden oldu yeme işi

cısss zaten cıss herneyse
ama su az olmuş canım
spor yok

çocukla yürümen kötü olmuş canım
akşam nasıl gireceksiniz eve eşin senden önce mi geliyor

yediğin cıss neydi bilmiyorum cezayı ona göre verirdim:KK53::KK53:

neyse ip cezası vereyim sana:spor::spor:
bugün 50 yarın 100 cuma 150
iyimi:p
Hımmm akşama yapınca haber veririm. Bilerek yazmadım çünkü bazen burada yazılanları okuyunca aklımızın bir köşesinde takılı kalıyor. İnstagram varsa oraya fotoğraf attım :KK70:

ICINDEKILER

❄1 cay kasigi karbonat

❄2 yumurta

❄30 gram kakao

❄1 cimdik tuz

bi kasik vanilya

Ben hiç sevmiyorum canım böyle gramlı tarifleri. Yapabilen yapıyor ama ben üşengeçim valla :rolleyes: Bunu yapacağıma yemem daha iyi :KK70::KK70:

Günaydın kızlar :KK36:

Dün akşamın mesajlarını okudum. Yine krizli buhranlı bir akşam geçirmişiz. Ben de akşam yemeğinden sonra gelirim diye ümit ediyordum ama yemeğim yoktu eve gidip yemek yapıp yiyene kadar zaman bayağı geçti. Üzerine bir de dün eşim diyetimi bir güzel sabote etti. Sormayın nasıl etti ama kötü etti. Cumaya iki gün kala. Bu arada çok sık bir ileri iki geri yapmaya başladık. Başta ben yapıyorsam takım kaptanı olarak aslında size de çok kızmaya hakkım yok ama bir şekilde birbirimize kızmazsak bu iş olmayacak. Bu arada dün dolunay felan mı vardı? Bir ara ayın evrelerinin hayatımız üzerinde etkileri olduğunu düşünüyordum. Gerçi hala düşünüyorum ama işin bilimsel kısmı ne boyutta bilmiyorum. Bazı dönemler nedensiz yeme krizlerine girebiliyoruz. cankizzzz cankizzzz ve @Kriziantemcicegi nde olduğu gibi. Bu aralar bu durumu ben de sık sık yaşamaya başladım. Aslında benim ki biraz rahatlıktan geliyor çünkü daha önce çok kilolar verdim bunu da veririm nasıl olsanın rahatlığı ve kalan son 4 kilonun vurdumduymazlığı. Bir şekilde toparlanmamız lazım. Birlikte başarabileceğimize inanıyorum. cankizzzz cankizzzz silkelen lütfen. Daha önce başardın şimdi de başaracaksın. @Kriziantemcicegi canım seninki de hastalıktan. Ayrıca kan işini ihmal etmene kızdım. Sağlık misafirlikten önemli. Biran önce yaptır tahlillerini lütfen.

Yarın ilk işim gitmek olacak inşallah bende çok merak ediyorum

Hımmm akşama yapınca haber veririm. Bilerek yazmadım çünkü bazen burada yazılanları okuyunca aklımızın bir köşesinde takılı kalıyor. İnstagram varsa oraya fotoğraf attım :KK70:

Ben hiç sevmiyorum canım böyle gramlı tarifleri. Yapabilen yapıyor ama ben üşengeçim valla :rolleyes: Bunu yapacağıma yemem daha iyi :KK70::KK70:

Aa instagramdan takip ediyor musunuz birbirinizi? Benim instagram adım dygsimsek_ beni de takip edebilirsiniz evrimimi oradan görebilirsiniz, gerçi hiç boydan fotoğraf paylaşmadım ama :silah:

Back
X