- 24 Ocak 2018
- 1.039
- 2.194
- 133
amin canim. cok dikkat et kendineGünaydın kızlar. Gerçekten kaç gündür hastalıkla Cebelleşiorm hayattaki en önemli şey sağlık.
Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

karatay kuru temiz oneriyor cekirdek diye ayirmiyor ama bence cok da zararli degil. yararli yag olabilir de canim.Saol canım. Çekirdek kilo yapmaz mı. Ben yapar diye yemiyorum uzun zamandır yoksa her akşam yerdim eskiden.az ve aralıklı yediğim için mj öyle dedin.yoksa bana göre çekirdek yağ...
Hayırlı sabahlar kizlar herkese....Bugün çok güzel geçsin ins.mutlu huzurlu umutlu....kaçamazsız..bol spor ...bol su...işte hayat bu....:))

27 Mart 2018 Menüm
Kahvaltı (07:45)
1 tane haşlanmış yumurta
3 ince parça gravyer peyniri
1 bardak şekersiz çay
Öğle (12:15)
1 tabak nohut yemeği
3 kaşık yoğurt
Akşam (19:30)
3 kaşık mercimek çorbası
1 tabak yumurtalı ıspanak
Yoğurt (Demir problemim olmadığı için ıspanağı yoğurtlu seviyorum)
22:30
Çok büyük bir cıssssss
Ne olduğunu yazmıyorum canınız çekmesin. Pişmanım, üzgünüm, tamamen sabote edildim.
1,5 lt su, spor yok
Dün akşam yaptığım cısss bana bu sabah evrenin bir mesajı olarak geri döndü. Sabah evden çıkarken çantamı aldım kapıyı çektim. Elimi cebime bir attım arabanın anahtarı yok. Çantamı açtım çantada da evin anahtarı yok. Eeeeeeee akşam kaçamak yaparsan sabah işe yürüyerek gidersin dedi bana evrenAslında evle işin arası yakın taş çatlasa 3-5 km arasında bişeydir. Normalde yürüyerek giderim ama Gülce henüz 5 yaşında olduğu için onu yürütmeye kıyamıyorum. Yoksa dediğim gibi arabayla gelinecek mesafede asla değil. Akşam giderken de yürüyeceğiz umarım bir işe yarar.
![]()

ne yedin kiz soylesene merak ettim.