Hayırlı sabahlar
Güzel huzurlu hafta sonu diliyorum hepinize
Ben temizliğe başlıyorum
Camlar berbat çamur gibi ç
Cam silmeceden başlayacağım
Hadi bana Allah kolaylık versin
Kolay gelsin ,demekki yarın sizin oraya yağmur yağacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar
Ben temizliğe başlıyorum
Sağol tatlımKolay gelsin ,demekki yarın sizin oraya yağmur yağacak![]()
Kolay gelsin canımHayırlı sabahlar
Ben temizliğe başlıyorum
Evet çok ıssız buralarKızlar neredesiniz
Cam sildim ara verdim
Kahvaltı yaptım
Tekrar temizlik devam
Bi bakayım dedim kimseler yok![]()
Masallah canım..profil resmin ogrenci gibi duruyor oyuzden ogrenci sanmıştir arkadaş. Şimdiki halini koysana canım.@Kriziantemcicegi öğrenci değilim ben, İZmir Aliağada yapımı süren dev bir rafineride mühendisim![]()
gecmis olsun canim.Kizlar selam cok asiri hastayim raporda alamiyorum eleman eksigimiz var resmen bugun kolumda serumla calistim. Benim polen alerjim vardi bu sene polenler erken geldi malum ignemide yaptirmamistim alerji ile baslafi sonra larenjit oldum sonra farenjit oldum simdi en son sinuzite cevirdi burnum.cesme misali haftasoni 2 gunde toplicam insallah hemen gelicem opuyorum hepinizi
basiniz sagolsun canim. babanim mekani cennet olsun insallah. Allah yar ve yardimcin olsun canim.Merhaba kızlar
geçen hafta içerisinde bahsetmiştim babamın rahatsızlığından. Salı günü babamı kaybettim. O kadar tedaviye uğraşıya rağmen bu savaşı kazanamadık. Dua eden, iyi niyetlerini bildiren bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Henüz kendimi toparlayamadım. Toparlamaya çalışıyorum.
@LAydLiNe
canim 10 gun sonra git mutlaka ilacin sendeki etkisine bakicaktir belki. ben de ilk kullandigimda 1 hafta 10 gun sonra gel dedi. gittim. ilacimi degistirdi. yan etkisi beni cok etkilemisti.Kızlar
Doktor d vitamini ve demir ilacı verdi yarın sabahtan itibaren tedavim başlıyor.
10 gün sorna yine gelsin demiş ama ben en azından demir ilacım bitince gideyim diyorum
canim benim de bacaklarim cok kalin. hep orya gidiyo kilo alinca, gobek de yok. o yuzden senin kilon yok diyolar bana. tabiki rahatsizim bacaklarimdaki yaglardan.Canım şimdi fotoğraflarına baktım tekrar da bişey soracağım sana .senin bacakların çok şişman ken nasıl bukadar zayıf ve zarif oldu masallah.kilo verdikçe gitti hepsi..benim sıkıntım bacak basen ve göbekte. 8 kilo verdim hala aynı sanki 7 kilo fazlam kaldı onlar gidince gidecekmi yoksa ayrı bişey mi yapmam lazım acaba
Spor olarakta sadece yürüyüş mu yaptın. Biraz bilgi verilmisin..
Yine gobek ve basen için tavsiyesi olanların tavsiyelerini almak isterim.
evet canim icince oncesinde ya da sonrasinda sut urunleri tuketmemen lazim. ben o yuzden uyumadan once iciyodum. gunde 1 taneydi. hem yari ac oluyorum. doktorumda onaylamisti.Yaa
Aç karına yazıyor canım bende diyorum sabah 7 de kalkıp içip uyuyayım.
Çünkü aç içi iki üç saat yemek yemekle lazımmş
Masallah canım..profil resmin ogrenci gibi duruyor oyuzden ogrenci sanmıştir arkadaş. Şimdiki halini koysana canım.
Kızlar neredesiniz
Cam sildim ara verdim
Kahvaltı yaptım
Tekrar temizlik devam
Bi bakayım dedim kimseler yok![]()
Zor iş bu temizlik arkadaşBen buradayım ama sen temizliğe dönmüşsündür.![]()
@Kriziantemcicegi öğrenci değilim ben, İZmir Aliağada yapımı süren dev bir rafineride mühendisim![]()
Afiyet olsun canım hah şöyle
Bozma lütfen düzeni
Eline sağlık canım
Bende geliyorum içli köfteye
Afiyet olsun canım
Pastaya emzirdiğini için bir şey demiyorum
Küçük olduğundan eminim
Gece boyunca yakarsın zaten
canim benim de bacaklarim cok kalin. hep orya gidiyo kilo alinca, gobek de yok. o yuzden senin kilon yok diyolar bana. tabiki rahatsizim bacaklarimdaki yaglardan.
ben ideal kiloma gelince bacaklarimla ilgili harekete gecmeyi dusunuyorum. o zamana kadar yag yakiminda en iyisi spor yurumek.
evet canim icince oncesinde ya da sonrasinda sut urunleri tuketmemen lazim. ben o yuzden uyumadan once iciyodum. gunde 1 taneydi. hem yari ac oluyorum. doktorumda onaylamisti.
3 ayda 25 ten 135 cikmis demirim
tabi once doktoruna danismani tavsiye ederim.