• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu hafta evi toplamaya başladım 1 hafta içinde inşallah taşınacağım ben yorgun olduğumda kendimi yemeğe
Veriyorum normalde ama yine dikkat etmeye çalışcam şimdiden ev allak bullak oldu diğer evin temizliği parkesi derken pertim çıkacak offf ev taşımak çok zormuş evlendiğimden beri ilk kez
Hayırlı olsun canım Allah kolaylık versin

Selam kızlar. Bugün çok geç uyandım. Gece geç yatmıştım. Biraz da oyalandım keyif olsun diye. Uyanır uyanmaz çıktık. Ankara dayım şimdi alışveriş yapmak için geldik. Merak etmeyin ;) Akşama görüşürüz :KK36:

Eşim bugun ve yarın gece işe gidecek hafta sonu hiç zaman geçiriyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye kahvaltımı hala yapmadım kızlar sabah çok hafif geçirdim.
Bu öğle yemeği olacak bana eşim e de kahvaltı.
Bu arada sabah 9 da geldi.
Her gün nöbet hergün nöbet.
Nolur dua edin işleri düzelsin.
Fizyolojik ve psikolojik olarak çöktük
Allah yardimciniz olsun zordur eminim insan birlikte haftasonu vakit gecirmek istiyordur insallah hersey istediginiz gibi olur

Beklerim canım :)
:kk77:
Eşim bugun ve yarın gece işe gidecek hafta sonu hiç zaman geçiriyoruz bari beraber kahvaltı yapalım diye kahvaltımı hala yapmadım kızlar sabah çok hafif geçirdim.
Bu öğle yemeği olacak bana eşim e de kahvaltı.
Bu arada sabah 9 da geldi.
Her gün nöbet hergün nöbet.
Nolur dua edin işleri düzelsin.
Fizyolojik ve psikolojik olarak çöktük
Eşin ne iş yapıyor duki hergün nöbetçi
Boş günü olmuyor mu canım

Bu hafta evi toplamaya başladım 1 hafta içinde inşallah taşınacağım ben yorgun olduğumda kendimi yemeğe
Veriyorum normalde ama yine dikkat etmeye çalışcam şimdiden ev allak bullak oldu diğer evin temizliği parkesi derken pertim çıkacak offf ev taşımak çok zormuş evlendiğimden beri ilk kez
11 senede 5 ev değiştirdim idmanlıyım taşınma konusunda :super:
Çok şükür 8 senedir aynı evdeyim

Merhaba herkese haftasonu kosusturmasindan yazamadim bi turlu ;))) parkta 90 dakika tempolu yürüyüş yaptim pertim cikti resmen... ama cook acikiyorum yememi duzene sokamadim bu yuzden menu vermiyorum... bugun bol bol yesillik sebze aldim insallah yarindan itibaren srbze yemegi yapacam kendime....

Evdekilerle ayni yemegi yemek her zaman olmuyor sanirim ayri yemekler yapma zamani geldi ;)) gerci bu perşembe babam gelecek insallah tutabilirim kendimi babam yoresel yemekler pek sever ;)))

Eşim polis canım ama özel bir birimde ve o birim çok yogun neredeyse pazartesi ye kadar gece gidip sabah gelecek
Hımmm anladım canım
İnşallah geçer canım bugünlerde

Merhaba herkese haftasonu kosusturmasindan yazamadim bi turlu :KK66:)) parkta 90 dakika tempolu yürüyüş yaptim pertim cikti resmen... ama cook acikiyorum yememi duzene sokamadim bu yuzden menu vermiyorum... bugun bol bol yesillik sebze aldim insallah yarindan itibaren srbze yemegi yapacam kendime....

Evdekilerle ayni yemegi yemek her zaman olmuyor sanirim ayri yemekler yapma zamani geldi :KK66:) gerci bu perşembe babam gelecek insallah tutabilirim kendimi babam yoresel yemekler pek sever :KK66:))
İyi yürümüşsün canıben 1 saatten fazla yürüyünce rahatsız oluyorum kalça bölgemde ağrı oluyor

Kilo ne durumda tartıldın mı canım :KK53:
Yöresel derken:kk77:

Hımmm anladım canım
İnşallah geçer canım bugünlerde

İyi yürümüşsün canıben 1 saatten fazla yürüyünce rahatsız oluyorum kalça bölgemde ağrı oluyor

Kilo ne durumda tartıldın mı canım :KK53:
Yöresel derken:kk77:
Benimde oyle heryerim agridi eve gelince milim milim yurudum simdi duzeldim ;))

Kiraz yapragindan kofte malatyaya ozel..
Yarmadan ispanakli dolma ( bizim yarma farkli )
Mervimekli kofte
Kuru dolma sarma

Surekli bunun gibi agir yemekler ister.. tavuk sote yapayim mirin kirinla yer ;))) bas bulguru keyifle yer :KK70::KK70::KK70:

Selamlar bebisler bugun daha iyiym yarina tamamen toplarim pasartesi eliptik ustundeyim ins. Simdi aklima takilan birkac soruyu sorucam size
1) termal.korse faydali mi? Su instagramda 40 kilo veren hatun cok yarar gordugunu soluyor

2) grupca bisi yapmaya karar verdik mi?

Selamlar bebisler bugun daha iyiym yarina tamamen toplarim pasartesi eliptik ustundeyim ins. Simdi aklima takilan birkac soruyu sorucam size
1) termal.korse faydali mi? Su instagramda 40 kilo veren hatun cok yarar gordugunu soluyor

2) grupca bisi yapmaya karar verdik mi?
Korse olarak bilemedim.. ben spor yaparken sauna kemer ve esifman kullaniyirum .. kemer bayagi sariyor topluyor....termal nasil olur bilemedim..

Hergun spor yapalim diye bi öneriyle gittim bakalik kizlar yapacak mi ?

Menum
9.30
1dilim peynir
1yumurta
Yesillik
1 dilim tam bugday ekmegi
Ara 13.00
1 hurma
7 cig badem
14.15 oglen
1 kase corba
1 tabak madimak
Cok az yufka ekmek
Ara 16.00
2 parca cikolata
10 tane cubuk kraker
19.00 aksam
1 kase corba
Salata
Yogurt
21.00
1 bardak kefir

Benimde oyle heryerim agridi eve gelince milim milim yurudum simdi duzeldim :KK66:)

Kiraz yapragindan kofte malatyaya ozel..
Yarmadan ispanakli dolma ( bizim yarma farkli )
Mervimekli kofte
Kuru dolma sarma

Surekli bunun gibi agir yemekler ister.. tavuk sote yapayim mirin kirinla yer :KK66:)) bas bulguru keyifle yer :KK70::KK70::KK70:

Eşimin yemekleri :)
Bulgur bulgur gerçekten ne kadar fazla yeniyor orda.
Her gün bulgur olsa bıkmaz.
Bende içli köfte yaptım eşimin kuzeni gelecek sevdiğim birisi değer veririm.
Gerçi siz analı kızlı diyorsunuz canım ama tek anasını yaptım :KK48:

Sabah:
Bol su içtim kahvaltı yapmadım kızlar :(

15:00
1 haşlanmış yumurta
Azcık peynir
1 tk bal
1 tk reçel
4-5 fındık ceviz
5 zeytin

20:00
Büyük bir tabak karnıbahar yemeği
Yoğurtlu, mor lahana salatası

Su:3,5 lt
Spor:50ip
1 ml leslie yapcam inş. Henüz yapmadım

Eşimin yemekleri :)
Bulgur bulgur gerçekten ne kadar fazla yeniyor orda.
Her gün bulgur olsa bıkmaz.
Bende içli köfte yaptım eşimin kuzeni gelecek sevdiğim birisi değer veririm.
Gerçi siz analı kızlı diyorsunuz canım ama tek anasını yaptım :KK48:
Aynen canim ver esime babama bulgur hergün yerler ;))) oooo ellerine saglik canim anali kizli ben yapamiyorum acamiyorum :KK53:

31 Mart menüm

Kahvaltı 09:00

1 ad haşlanmış yumurta
Yarım avakado ( bol limonlu)
5 ad zeytin
Bol maydonoz ve dere otu
1 ad salatalık
3 yk tulaf kepeği

Öğlen
Acıkmadığım için yemek yiyemedim

Akşam 16.00
yarım porsiyon haşlanmış karnabahar ve yarım porsiyon taze fasülye