• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menü spor su hepsi güzel canım afiyet olsunHoppa

kahvaltı gecikmiş eşini bekliyordun pazar kahvaltısını beraber yapmak istiyor insan :KK39: su ve spor güzel afiyet olsun

afiyet olsun canım güzel menü

afiyet olsun canım kuskus 2 kaşık fazla kaçırmamışsın ekmek de yok sorun olacağını sanmam. spor da güzel:KK66:

afiyet olsun canım 15.00 de akşam yemeği erken bence akşam 18.00 gibi 1 kase çorba, biraz yoğurt veya salata yiyebilirsin uzun süre böyle erken kesersen yemeği ileride geç yediğin tüm yemekler kilo olarak dönebilir:KK66:ev yapımı yoğurdun su tuttuğunu sanmıyorum ama ayran, cacık tuzlu olduğu için olabilir

15.00 yeme işini bitirmek için erken canım duygu arkadaşıma yazdığım gibi çorba, yoğurt, salata yiyebilirsin saat 18.00 gibi aç kalmak yerine. en azından metabolizmanı yavaşlatmamış olursun

çok kötü değil canım menün. sabah fazla kh olmuş yani kek fazlalık orada. akşam menün de haşlanmış et gayet güzel salata ekleyerek demir emilimini arttırabilrsin :KK39:

cankızımm canımmm neden böyle yapıyorsun toparla kendini bak 80lere de inmişken bırakma:mad: menün çok kötü malesef. yarından itibaren güzel menüler bekliyoruz senden
Pide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedim

Pide yediğin için kendimi kötü hissettim yemeyeyim dedim
tabi kendin bilirsin canım herkesin bünyesi farklı. ben akşam yemeği yemezsem yatmaya yakın buzdolabının önünde dolanıp sonra da dünyaları yediğim için diyorum. telafini kilo yapmayacak hafif şeylerden yana kullanabilirsin hem de vücudun gerekli mineralleri de almış olur salatayla yoğurtla falan:KK39:

Bugün menü
Sabah 11 00
4 adet zeytin
4 dilim beyaz peynir
Domates
Salatalık

Ara öğün Yok

Aksam 16 00
Makarna
Salata

1 buçuk litre su
Bol bol ev temizliği ( taşınma saolsun)

Offf hep böyle yapıyorum ya biraz kilo veriyorum sonra bırakıyorum kendime çok kızıyorum
Yarında kahvaltı yapamicam
Sabah arkadaşla kahve içmeye gidicez ondan sonra alışveriş yapicaz öğlen yiyebilirim ancak
Sabah kalkar kalkmaz kendine bir yumurta haşlama onu ge canım..yada bi bardak süt iç öyle çık evden.vücut devamı gelecek sanıp yaksın ictekileri.

Kızlar bugünkü menüm

Sabah uyanınca limonlu su

Sabah kahvaltı 12 de
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalik
Domates

Saat 4 te
1 elma
Yoğurt
5i bi yerde bitti çayı doğadan

Saat 6 da
1 kase corba
1 tabak yumurtali ispanak
2 kaşık kuskus
Salata

Çay yanında bikac kayısı

Yatmadan yine bi bardak bitki çayı içerim

Kahvaltı hafta sonu olduğu için gecikti mecburen.
Kuşkusu da psikolojik olarak karnım doymadı canım istediği için heralde 2 kaşık yedim.

Şu 2lt.
Spor 1 saat...pilates ve egzersizler
100 ip atlama

LAydLiNe LAydLiNe

Bence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..
Kızlar ben yavaş yavaş diyet yapmaktan uzaklaşıyorum gibi
Aynı eskiden yaptığım gibi :KK43:
Menüme istediğinizi diyebilirsiniz hak ediyorum
Sabah yok
Öğlen 4de
1tabak kadar patates kızartması üstüne sarımsaklı yoğurt
Akşam yok
2litre su
Spor yok

Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle :(
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn

8 nisan

11.00
7 zeytin 1 incir
1 yumurtadan ev yapımı salçalı yumurta
1 dilim ekmek
maydonoz

15.30
ton balıklı salata
3 hurma

19.00
1.5 porsiyon köfte
1 dilim ekmek
az soğan

3 litre su
1 saat tempolu yürüyüş aralarda 3 kez yavaş tempoda koşu ekledim
bence gayet güzel

Bence güzel canım spor özellikle.
Karatay hoca akşam 18-19 dan sonra bişey yememin kilo vermeye etkisi olduğunu söylüyor aslında bırakmayı denesen çayın yanında ki kuruları..

Şimdi çok güzel kızıcam sana elbette haftada bir iki bir iki öğün bizde kaçıyoruz kaçırmayan çok nadir fakat sen kaç gündür böylesin neden peki?
Zayıflamak istemiyormusun?
97 ile geldin buraya 8 leri görmşken neden böyle :KK43:
Lütfen silkelen ve kendine gel.
Bende yarın eşimle dışarı çıkıcam biliyorum belki kaçırcam ama sonra tam gaz devam bide sabah en azından süt iç ki metabolizma çalışsn

bence gayet güzel

Tabiki istiyorum cnm zayıflamak ama noldu bende bilmiyorum

Tabiki istiyorum cnm zayıflamak ama noldu bende bilmiyorum

Canım o zaman güzelce başla.
Yarın arkadaşlarla yemek yersen sadece et tavuk ye ve ayran ekmek falan yeme. Cafe ye giderseniz kahve iç pasta yeme.
Ama tabi robot değiliz haftada bir falan yersin ama lütfen kendine gel
Birde diyette oldğn günler bile çok kötü menüler.

Canım o zaman güzelce başla.
Yarın arkadaşlarla yemek yersen sadece et tavuk ye ve ayran ekmek falan yeme. Cafe ye giderseniz kahve iç pasta yeme.
Ama tabi robot değiliz haftada bir falan yersin ama lütfen kendine gel
Birde diyette oldğn günler bile çok kötü menüler.

Evet cnm haklısın
Yoksa gene 100kilo olucam ve ben bunu istemiyorum

Back
X