Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Inş zayıflaıp giyiniriz cnm

Deneyeceğim bakalım ya dondurulmuş aomon varmış galiba a101de ya da başka bir balık, ondan alacağım yarın. Atarım fırına, yanına da kereviz. Mükemmel bir öğlen yemeği olur bana :)

Bahçe bellemeden geliyorum böyle bir efor sarf etme işi yok herhalde :)) Bir arkadaşımın bahçesini vardı. Öğle arası yardıma gittim. İyi bir spor oldu bence.
Harika olmuş bence ondan iyi spor mu olur.
Deneyeceğim bakalım ya dondurulmuş aomon varmış galiba a101de ya da başka bir balık, ondan alacağım yarın. Atarım fırına, yanına da kereviz. Mükemmel bir öğlen yemeği olur bana :)
Hımm dene bi bakalım bence güzel olur. Kılçıksız balıkların tazelerini de deneyebilirsin. Ben mesela çipuraya bayılırım. Somonun tazesi de çok güzel oluyor. Hazır elinin altında bir sürü balık varken bence tazenin de yavaş yavaş tadına bak derim. Çünkü evlenene kadar benim de hiç balıkla aram yoktu. Eşim ve kayınpederim sağolsunlar tek tek ayıklarlardı bana yiyeyim diye. Şimdi hem ben yiyorum hem çocuklarım yiyor. Balık en sağlıklı yiyeceklerden bence. Hamsiye de bayılırım bu arada. Çocuklarda bayılsın diye özenle temizlerim kılçıklarını. Çünkü biz küçükken hamsileri kılçıklı yapardı annem. Yiyemezdim. Şimdi benim kızların maşallahları var bayıla bayıla yiyorlar bütün balıkları.

selam kızlar,
geçen haftaki yükselen yıldızlığınızı kutluyorum, hatta bence süper yükselen yıldızlarsınız

sizin geçirdiğiniz bir haftayı inceledim, mesajlarınızı tek tek okudum ve şöyle bir paylaşım yaptım kendi takımımla

LAydLiNe kaptanın izni doğrultusunda sizlerle de paylaşacağım, geçen haftanızın bir özeti gibi

fikirleriniz, motivasyonunuz için tesekkürler

Bahçe bellemeden geliyorum böyle bir efor sarf etme işi yok herhalde :)) Bir arkadaşımın bahçesini vardı. Öğle arası yardıma gittim. İyi bir spor oldu bence.
bencede iyi bir spor olmuş attığın ter bir işe yaramış canım

vavvvvv vallaiyi okumuşsun güzel tesbitler

Asıl biz sana teşekkür ederiz canım. Öyle güzel özetlemişsin ki hayran kalmamak imkansız.

Kızlar lütfen missERE nin mesajını hepiniz okuyun

Selam kizlar bugun istahsizim yada sole diyim sabah ebruyla konusunca tum gun bisi yemek istemio canim kaptan psikolojisi yarattigi asikar neyse gelelim bugun az yedim spor olaral simdilik 40 dk lik bir yuruyus var aksama halim kalirsa bi eliptik dusunuyorum

bugunku menum
12.15
2 dilim peynir
Yarim yumurta
1 dilim cavdar ekmegi

13.45
1 fincan nescafe
2 kare bitter cikolata
5 cilek
5 kayisi

17.00
1 kase corba
2 kasik et
Bolca salata

2 litre su

Canım ne güzel bir özetimizi çıkarmışsın tebrikler azmin için
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Ben neler öğrendim bu takımdan en çokta LAydLiNe kaptanımızdan
Bu bilgilerin sadece bizim takımda kalmayıp size de ulaşması sevindirdi beni
Hayat paylaşılınca güzel gerçekten

Kızlar bu arada son 3 etaptır etap birincisi bizim takımdan çıkıyor. Ne dersiniz bu hafta da geleneği bozmayıp içimizden birisi birinci mi olsa?

Mesela cankizzzz sen birinci olsan bu hafta ne güzel olur
Gerçekten çok güzel motivasyon olur bizede
Hadi cankız sen başarırsın

bugunku menum
12.15
2 dilim peynir
Yarim yumurta
1 dilim cavdar ekmegi

13.45
1 fincan nescafe
2 kare bitter cikolata
5 cilek
5 kayisi

17.00
1 kase corba
2 kasik et
Bolca salata

2 litre su

Canim sabah kahvaltin cok gec olmus en gec 10 da hatta karatay teyzem 9 dio bitmis olmasi lazim dio. Hadi 11 diyelim. Arada uedigin kayisi cilek bitter kismi birqz fazla olmus. Aksam cok guzel bide sporun olsaymis iyiymis cnm suyu bi yarim litre daha artirmalisin

Cook hosuma gitti özetimiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…