Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi günlerde giy canım
Ben arabada da pek kullanmıyorum daha kötü yapıyor ama esim ne ile dolduruyor cam suyunu onuda bilmiyorum :))
tesekkür ederimm canım bugün ben yapmıyorum
Ptesi günleri bu yüzden sendromlu :) olan bize oluyooorr haftasonunun acısı cıkıyor :)
Yaaa su kıyafetler hepsi onların sucu :)) bende sırf eski kıyafetlerimi giyebilmek icin hırs yaptım
Bahçe bellemeden geliyorum böyle bir efor sarf etme işi yok herhalde :)) Bir arkadaşımın bahçesini vardı. Öğle arası yardıma gittim. İyi bir spor oldu bence.
Sende de bayağı varmış. Demek ki benim kadar yemişsin
Bizim takımca tek problemimiz hafta sonu. Bu kez iki - üç kişi hasarsız atlattı. Haftaya özellikle hafta sonlarımıza dikkat edeceğim. Bakalım ne kadar fark edecek.
Diyet süresince yememen daha faydalı canım. Normalde de paketli gıda biliyorsun. İşlenmiş oluyor. Onun yerine taze balık yemen daha yararlı. Fırında da olsa yeme bir süre.
Denemek lazım camın birinde denesene. Sonuca göre biz de deneriz![]()
Harika olmuş bence ondan iyi spor mu olur.Bahçe bellemeden geliyorum böyle bir efor sarf etme işi yok herhalde :)) Bir arkadaşımın bahçesini vardı. Öğle arası yardıma gittim. İyi bir spor oldu bence.
Hımm dene bi bakalım bence güzel olur. Kılçıksız balıkların tazelerini de deneyebilirsin. Ben mesela çipuraya bayılırım. Somonun tazesi de çok güzel oluyor. Hazır elinin altında bir sürü balık varken bence tazenin de yavaş yavaş tadına bak derim. Çünkü evlenene kadar benim de hiç balıkla aram yoktu. Eşim ve kayınpederim sağolsunlar tek tek ayıklarlardı bana yiyeyim diye. Şimdi hem ben yiyorum hem çocuklarım yiyor. Balık en sağlıklı yiyeceklerden bence. Hamsiye de bayılırım bu arada. Çocuklarda bayılsın diye özenle temizlerim kılçıklarını. Çünkü biz küçükken hamsileri kılçıklı yapardı annem. Yiyemezdim. Şimdi benim kızların maşallahları var bayıla bayıla yiyorlar bütün balıkları.Deneyeceğim bakalım ya dondurulmuş aomon varmış galiba a101de ya da başka bir balık, ondan alacağım yarın. Atarım fırına, yanına da kereviz. Mükemmel bir öğlen yemeği olur bana :)
kızlar toplaşınnnn taktik topladım bu haftanın yükselen yıldızı 13. takımdan
geçen hafta 10. iken bu hafta 4. olmuşlar,
üstelik hemen her gün takımda kaçamak yapanlar var iken,
hiç üşenmedim yaklaşık 150 sayfa mesaj okudum,
işlerim almış başını gitmiş o derece
grubun en güzel yanı, herkes sürekli paylaşım halinde,
menülere sürekli yorumlar yapılıyor,
herkes en az 2 litre su içiyor
ve neredeyse sporsuz günleri yok
spor yapmadıkları günlerin ertesi günlerinde telafi etmeye çalışıyorlar
belki bu yazacaklarım daha önce grupta yazılmış olabilir ama ben gibi yeniler için hem öğrenmeye hem hafızları tazelemeye ne dersiniz
@catterflym @Eddoras @sevil4321 @Meryem1306 @LargeGemini @melek929 @oynakbasi34 @helopini @YENA @mavimli(etiketlenmek istemeyen olursa bana bildirirse sevinirim)
gelelim bu haftalık yazışmalarından çıkarttığım notlarına tabiki kaptan @LAydLiNe iznin olursa
1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok
2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)
3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln)
4) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır (wouww çok sert ama etkili)
5) yarım simidin kahvaltı da zararı yok. Denemeyle sabit. iki dilim ekmeğe eş değer oluyor. Bir de farkettiyseniz haşlanmış yumurta olursa simit olmaz simit olursa haşlanmış yumurta olmaz. (simit tüketenler için)
6)Menü yaz artık kötü de olsa. Yoksa ucu çok kaçıyor. Sonra toparlamak daha zor olur. (kesinlikle, menü yazılacak psikolojisiyle daha az yiyoruz bence)
7) hayır Demeyi öğrenmezsek hedefimize ulaşmak da zor olacak
8)su miktarları mutlaka yazılıyor ve menü kötüyse günlük ceza var
9) YAaaaa aslında kendini tutmak çok kolay. Oruç tutuyormuşsun gibi düşün. (yerli yersiz acıkmalara ya da gece geç saatte acıkmalara karşı taktik)
10)aksam 17den sonra yemek yememe yariyor kizlar
11) bakliyat yemeyelim tartı öncesinde. Bulgur, mercimek ve nohut şişkinlik yapar tartı öncesi.
12) emziren annelerin zayiflama grubunda kaptan odem atmak icin 1 kirmizi elma 1 cubuk tarcin ve 5 bardak suyu 15 dakika kaynatip gun boyu icersek odem atabilecegimizi soylemisti denedim faydasi olmustu (var mı bizim grupta denemek isteyen, ben Dukanda olduğum için meyve yasak bana, ödemden şikayetçi arkadaşlar bi baksın)
13)perşembe için minik bir kural koyalım bundan sonra onu uygulayalım. Perşembe akşamları herkes en geç saat 18:00 de yesin akşam yemeğini. 18:00 den sonra kimse ağzına lokma koymasın. Ne dersiniz.(grup içi motivasyonun güzel özelliklerinden biri daha, kendi kendilerine kararlar alıp hep beraber uygulamaya çalışıyorlar, hatta mini bir BDV olmuşlar, dertleşiyorlar, araya da sakın yeme fln ikazları koyuyorlar, çok tatlı)
14) Suyun ödeme çok faydası var,daha önce regl durumlarında 1.5 kg artı oluyorken soniki aydır pek yansımadı,neden çünkü 3 lt su içiyorum kızlar (regl alarmııı regl alarmııı)
15)Kiraz sapı mısır püskülü çayı önerildi günde 3 fincan (bu da haftanın son taktiğiydi bana göre)
inşallah kurallara aykırı birşey yapmamışımdır, öyleyse şimdiden özür dilerim, umarım faydalı bir çalışma olmuştur![]()
bencede iyi bir spor olmuş attığın ter bir işe yaramış canımBahçe bellemeden geliyorum böyle bir efor sarf etme işi yok herhalde :)) Bir arkadaşımın bahçesini vardı. Öğle arası yardıma gittim. İyi bir spor oldu bence.
selam kızlar,
geçen haftaki yükselen yıldızlığınızı kutluyorum, hatta bence süper yükselen yıldızlarsınız
sizin geçirdiğiniz bir haftayı inceledim, mesajlarınızı tek tek okudum ve şöyle bir paylaşım yaptım kendi takımımla
LAydLiNe kaptanın izni doğrultusunda sizlerle de paylaşacağım, geçen haftanızın bir özeti gibi
fikirleriniz, motivasyonunuz için tesekkürler![]()
selam kızlar,
geçen haftaki yükselen yıldızlığınızı kutluyorum, hatta bence süper yükselen yıldızlarsınız
sizin geçirdiğiniz bir haftayı inceledim, mesajlarınızı tek tek okudum ve şöyle bir paylaşım yaptım kendi takımımla
LAydLiNe kaptanın izni doğrultusunda sizlerle de paylaşacağım, geçen haftanızın bir özeti gibi
Kızlar bu arada son 3 etaptır etap birincisi bizim takımdan çıkıyor. Ne dersiniz bu hafta da geleneği bozmayıp içimizden birisi birinci mi olsa?
Meselacankizzzz sen birinci olsan bu hafta ne güzel olur
![]()
Valla bebis bende ictikce icesim gelio zorla kendiniSu muu oo ayy bende icebilsem keskeeee
Canım ne güzel bir özetimizi çıkarmışsın tebrikler azmin içinselam kızlar,
Gerçekten çok güzel motivasyon olur bizedeKızlar bu arada son 3 etaptır etap birincisi bizim takımdan çıkıyor. Ne dersiniz bu hafta da geleneği bozmayıp içimizden birisi birinci mi olsa?
Meselacankizzzz sen birinci olsan bu hafta ne güzel olur
![]()
bugunku menum
12.15
2 dilim peynir
Yarim yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
13.45
1 fincan nescafe
2 kare bitter cikolata
5 cilek
5 kayisi
17.00
1 kase corba
2 kasik et
Bolca salata
2 litre su
Cook hosuma gitti özetimiz ..Canım ne güzel bir özetimizi çıkarmışsın tebrikler azmin için
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
Ben neler öğrendim bu takımdan en çoktaLAydLiNe kaptanımızdan
Bu bilgilerin sadece bizim takımda kalmayıp size de ulaşması sevindirdi beni
Hayat paylaşılınca güzel gerçekten![]()
Okudum kaptanim cook guzel tespitler..ne kadar guzeliz bizzzzzzAsıl biz sana teşekkür ederiz canım. Öyle güzel özetlemişsin ki hayran kalmamak imkansız.
Kızlar lütfenmissERE nin mesajını hepiniz okuyun
![]()
bugunku menum
12.15
2 dilim peynir
Yarim yumurta
1 dilim cavdar ekmegi
13.45
1 fincan nescafe
2 kare bitter cikolata
5 cilek
5 kayisi