• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kepimi almışım:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
Canımmmmm çok tebrik ederim. Fazlasıyla hakettin bu kepi. Harikasın. Darısı hepimize inşallah. İyi ki bizimlesin :KK200::KK200:

Menünü akşam yazacaksın canım. Ayrıca 5 eti burçak ne yaaaaa? Bu hafta listeye giremezdin çünkü eski bildirimin yoktu. O yüzden listede değilsin. Takım kuralları ilk sayfamızda yazılı. Sana torpil yapmayacağım :KK53: Spor da yap bi zahmet :KK70:

Eridi o kaloriler kalmadı merak etme sen :ıslık: Diyetin bitene kadar sen deneme ama :sinirli:
akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyız En Büyük KK

zerra zerra tebrik ediyorum. ayağını sürü. darısı başımıza olsun:dua:

Kilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00:KK73::KK73:
canım harikasın
Canım hayırlı uğurlu olsun:KK9::KK9:
Çooooook sevindim
Darısı bize :)
sağol canım ..valla çok iyi gidiyorsun bu gidişle çabuk mezun olacaksın
Canımmmmm çok tebrik ederim. Fazlasıyla hakettin bu kepi. Harikasın. Darısı hepimize inşallah. İyi ki bizimlesin :KK200::KK200:
teşekkür ederim kaptanım iyiki seni taanımışım
iyiki bizim kaptanımızsın
kimseyi kırmadan dökmeden tatlısert uyarıyorsun
akşam bildiremeyeceğim için şimdiden yazmıştım. tabiki torpil yapma. torpile karşıyız En Büyük KK

zerra zerra tebrik ediyorum. ayağını sürü. darısı başımıza olsun:dua:[/QUOTE

teşekkür ederim tatlım senin fazla kilon yok ama gönlündeki olsun

canım harikasın

sağol canım ..valla çok iyi gidiyorsun bu gidişle çabuk mezun olacaksın

teşekkür ederim kaptanım iyiki seni taanımışım
iyiki bizim kaptanımızsın
kimseyi kırmadan dökmeden tatlısert uyarıyorsun

:oops::oops::KK36::KK36::KK200::KK200:

Bence pazartesi tartılmamız iyi oluyordu
Kilo aldıysak dikkat ediyorduk
Bence pazartesi bildirim yapalım
Hımmm sanki bana da hafta sonu kaçamaklarını tetikliyor gibi hissettirdi. Çoğunluğun fikrini alalım o zaman bu konuda :KK39::KK36:

Pazartesi bildirimlerini bu hafta son kez yapıyoruz kızlar. Haftaya yapmayacağız. Bir de öyle deneyelim bakalım cuma sonucunu nasıl etkileyecek. Bugün herkesten bildirim bekliyorum ama :KK39:
Csnım ben unutup kahvaltı mı yaptım 1 lt su içtim o yüzdem yapmıyayım bildirim :oops:yoksa moral sıfır olur

Back
X