Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi tartılma meselesine kimse cevap yazmamış. Ne dersiniz tartılmaya devam edelim mi?
Bu arada ben de +500 deyim.![]()
o zaman kısalacak gibi canım
teşekkür ederim nurdanım inşallah
kötü kısmı eve gelince neyse gezmişsiniz o da olacak
sağol canım inşallah
sağol tatlım
tebrikler canım
geçen hafta az diye üzülüyordun
bu cuma inşallah güzel bir rakam gelecek
moralini bozma canım.. 1.5 artıları eksiye çevirdiğim zamanlar oldu
Ben de kayısı çağlası yedikten sonra öyle oluyorum. Bu gün bir avuç yedim yine şişkinlik yapıyor. Bu arada eğer bol kıyafet giyersem kendimi şişman hissediyorum. Ne kötü bir duygu![]()
kızlar mesaj sayıları turan16 ve aylahl teşekkür ederim sizlerin tamam
cuma cts pazar
Ben artı +1 KG yim neden böyle oldu reglim ondan mı acaba![]()
Uyumak ve ben...malesef memleketten gece 3 te döndük sabah 9 da ders..sonra toplantı derken vakit bulup giremedim canım. Okadar uykum var ki şimdi buraya bi bakayım da biraz dinleyeceğim bakalım.@muh_seyda @Kriziantemcicegi3oglanannesi @polokey2244 @aylahl @Nurdan1616 Nerdesiniz kızlar uyanın bakim
![]()
Onun da etkisi vardır ama bir hafta önce regl olduğum halde 1,4 kilo vermiştim. Bence bizim kaçamaklarımız reglden daha fazla etkiliyor kiloyu. Bol su iç.Ben artı +1 KG yim neden böyle oldu reglim ondan mı acaba![]()
Ben de seviyorum dar giymeyi.Bende hep dar giymeyi seviyorum hemde bu kiloyla hiç utanmadan
Gece gördüm zaten canım mesajını acaba dedim sahura felan mı kalktı. Demek ki sebep buymuş. Dinlen mutlaka. Tartıldın mı sabah?Uyumak ve ben...malesef memleketten gece 3 te döndük sabah 9 da ders..sonra toplantı derken vakit bulup giremedim canım. Okadar uykum var ki şimdi buraya bi bakayım da biraz dinleyeceğim bakalım.
Bence hafta sonu kendini tutmak bakımından güzel çünkü ben bugün tartı var diye çok az kaçamakla kurtarmaya çalıştim...Pazartesi tartılma meselesine kimse cevap yazmamış. Ne dersiniz tartılmaya devam edelim mi?
Bu arada ben de +500 deyim.![]()
Tartildım canım ama dediğim gibi yazamadım.elhamdülillah artı da değilim. Cuma 60.9 du bugün 60.3 çıktı bakalım hayırlısı ins.regl şişkinliği gün geçtikçe gidiyor sanırım.Gece gördüm zaten canım mesajını acaba dedim sahura felan mı kalktı. Demek ki sebep buymuş. Dinlen mutlaka. Tartıldın mı sabah?
Tekrardan hayırlı olsun canim..darısı başımıza...msj bildirimini yaparım buaksam tamam .kızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
Canim
Tesekurler canim
Tesekkurler kuzummmmKızının doğum günü kutlu olsun cnm
Cabuk bitirde işlerini geri gell
Tesekkurler canimmmMutlu mutlu yıllarınız olsun canım
Geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir.Canim, babam çarsamba gidiyor
) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm![]()
Bayılırım semiz otuna. Bol bol yePazara semiz otu gelmis 5 adet aldim... bol semiz otlu salata yapiyorum wc ye super iyi geliyor
![]()
Teşekkürler canim , evet bol bol yiyorum omega3 varmış içinde...Geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşir.
Bayılırım semiz otuna. Bol bol ye![]()
Canim, babam çarsamba gidiyor
) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm![]()