- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde de ekle canım.Saat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
chenting ( 19.00 )
polekey2244
Ramazana kadar devam edelim ins.Saat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
Kızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. @duygu06_26 inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.
Cuma bildirimleri çok önemli lütfen bunu anlayın artık. Her defasında söylüyorum iki elimiz kanda da olsa gelip buraya iki satır kilomuzu yazmalıyız. Hepinize numaramı verdim ki ola ki internetiniz biter başka bişey olur bi şekilde bana ulaşırsınız diye. Çok laylay lom gidiyoruz. Ben sırf takımı kötü etkilemeyeyim diye akşam aç yattım resmen. Öğle yemeğiyle durdum onca saat. Lütfen sizlerde artık biraz fedakarlık yapın. Ağzınıza atacağınız her lokma da takımı düşünün. Bireysel yarışmıyoruz burada. Şimdi kilo alanlar ve sabit olanlar kilo verenlerin sırtına binmiş oluyor. Şimdiye kadar başka kaptanlar gibi sizden uçuk kaçık rakamlar istemedim. Benim için kilo verin yeterli 100 gr 200 gr önemli değil ama lütfen + ve sabitlerle gelmeyin. Bu hafta nota alıyoruz bu sonuçla yüzdemiz 0.30 un altında. Haftaya o rotayı sildirmemiz lazım yoksa sarı kart alacağız. Lütfen toparlanın artık. Sarı kart cezasını çekmek istemiyorum ki ceza alırsak hepimiz için kötü olur.
geçmiş olsun kuzum dizim mi ağrıyor ben kaçırmışım bilmiyordum ...
cankizzzz tebrik ederim canım
Kızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. @duygu06_26 inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.
Cuma bildirimleri çok önemli lütfen bunu anlayın artık. Her defasında söylüyorum iki elimiz kanda da olsa gelip buraya iki satır kilomuzu yazmalıyız. Hepinize numaramı verdim ki ola ki internetiniz biter başka bişey olur bi şekilde bana ulaşırsınız diye. Çok laylay lom gidiyoruz. Ben sırf takımı kötü etkilemeyeyim diye akşam aç yattım resmen. Öğle yemeğiyle durdum onca saat. Lütfen sizlerde artık biraz fedakarlık yapın. Ağzınıza atacağınız her lokma da takımı düşünün. Bireysel yarışmıyoruz burada. Şimdi kilo alanlar ve sabit olanlar kilo verenlerin sırtına binmiş oluyor. Şimdiye kadar başka kaptanlar gibi sizden uçuk kaçık rakamlar istemedim. Benim için kilo verin yeterli 100 gr 200 gr önemli değil ama lütfen + ve sabitlerle gelmeyin. Bu hafta nota alıyoruz bu sonuçla yüzdemiz 0.30 un altında. Haftaya o rotayı sildirmemiz lazım yoksa sarı kart alacağız. Lütfen toparlanın artık. Sarı kart cezasını çekmek istemiyorum ki ceza alırsak hepimiz için kötü olur.
analı kızlı kilo vermecegempolu yuruyus canim spor amacli.
aksam olmadi malesef misafir olunca ikisi de sisiren seyler. gorunce sok oldum ama yapcak biseyim yoktu
annem de istiyor. gecen yil 24 kilo vermisti geri aldi. ben toparlarim onu. destege ihtiyaci var. buraya gelmek istiyo hatta. ayni takimda olmamiz sorun olur mu ki. baska takimda olur sorun degil.
sagol canim benim.
güzel bir şov bekliyoruz canıminşallah hemen atacam bu kiloları zerracım gidecek haftaya show yaparım inşallahhhhh![]()
Kızları okula bıraktım alışverişe gittim
Orda çalışan bi türk kiz var tanımıyorum sadece slm veriyoruz görünce birbirimizi
Cnm bişey sorabilirmiyim dedi
Evet dedim cook iyi kilo vermişsin dedi belli oluyormu dedim evet hemde cook dedi ayy bi mutlu oldum anlatamam yaa birdaha asla 100kilo olmicam
boyun kaçtı canımEvett asla kilo almak yok birdaha
Benim hedefim 70 'i ama vazgeçtim 60 olucam
ben yarım ssat yürüdümkızlar bugün herkesssssss spor yapsın emiiiiii akşam elimde sopayla bekliyecemhiç yapamayan 15 dakika 1 mil lesli yapsın 15 dakikacıkkkk sürüyor emiiiiiii ......
![]()
çok sevindim gözünüz aydın canımkizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize![]()
offf çok kötü olmuş yaaa..Kızlar yaaaaaaa şimdiye kadar ki en berbat listemiz. Kimseyi üzmek kimseyi kırmak istemiyorum ama biran önce toparlanıp kendimize gelmemiz lazım. @duygu06_26 inşallah bildirim yapamayacak kadar önemli bi şey gelmemiştir başına.
tebrikler canımGunaydin kizlar hayirli cumalar
Cuma 66
Bugun 65.6
Fark 400.gr
Yuzde 0.61
Evet kizlar 400 gr verdim bu hafta ama tabiki o aslinda 1.2 kilo cunku.cuma ciddi ciddi 66.8 dim kac gundur yediklerim hep azami bundan sonrada ole.yicm gitsin su kilolaf kacamak dedigim.gibi yapmicm haftasonu bi dugune gidicem mumkun oldugu kadar yapmicm ordada. Gun icinde gelmeye calisirim.umarim tarti herkesin yuzunu guldurur
hayırlı olsun canım maşallah küçücük daha Allah sağlıkla kavuştursun sizi. hoşgeldin bu aradaSağol canımm
1,5 aylık teyzesi. Daha çok minnak![]()
hayal ettiğinle kuaförden çıktığındaki gerçek çok farklı olabiliyor canımHiç beğenmedim Burcu yaaaa. Adama diyorum ki ben kahverengi dibi sevmiyorum koyu olsun tamam diyor gösterdiğim modelle adamın yaptığının alakası yok çok canım sıkkın çingenelere benzedim
tebrikler canım çok iyi
canım ben de korkuyorum uygulayamam diye ama katıldım bak götürebildiğimiz yere kadar götürürüz sıkıntı etme. kar kardır (şapkalı aBen 21 günlük şeker diyetine girerim ama uygulayamam diye korkuyorum o yüzden ben yokum
tebrikler canımHepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
güzel bir şov bekliyoruz canım
boyun kaçtı canım
ben yarım ssat yürüdüm
akşamüstüde 1 saat yürümeyi düşünüyorum
çok sevindim gözünüz aydın canım
Aynen canım yaaaaa. Bir türlü düzeni tutturamıyoruz ama artık biraz sert olmaya karar verdim yoksa hiç birimiz zayıflayamayacağız.offf çok kötü olmuş yaaa..
Aynen canım iyi birini bulana kadar sıkıntı. Hala arayışlardayım inşallah istediğim kuaför biran önce çıkar karşıma. Şükür sağlıklı ve çabuk uzayan saçlara sahibim.tebrikler canım
hayırlı olsun canım maşallah küçücük daha Allah sağlıkla kavuştursun sizi. hoşgeldin bu arada
hayal ettiğinle kuaförden çıktığındaki gerçek çok farklı olabiliyor canımama zamanla düzelir belki ya da tekrar boyatırsın kuaför işi sıkıntı
tebrikler canım çok iyi
canım ben de korkuyorum uygulayamam diye ama katıldım bak götürebildiğimiz yere kadar götürürüz sıkıntı etme. kar kardır (şapkalı a)
tebrikler canım
tebrikler canımBenim bildirimim
Geçen hafta: 62.6
Bu hafta : 62.2
Fark: 400 gr
Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.
magnum etkisini göstermiş canım çok şekerli çikolatası bayıyor insanı. haftaya gider canım merak etme kilolarGünaydın kızlar
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.7
+400
Haftaya en az bir kg vericem inş.
hayal ettim de ohhh efil efilBende elbise giyme hayalindeyim boyle tiril tiril elbiseler giyip uçuşayim istiyorum.. hayale gelllllreklam cekiyorum
![]()
tebrikler cankız çok iyiKilo bildirimi
Geçen cuma 88.700
Bugün 87.800
Giden -900![]()
etraftan böyle yorumları duymak çok iyi geliyor insanaKızları okula bıraktım alışverişe gittim
Orda çalışan bi türk kiz var tanımıyorum sadece slm veriyoruz görünce birbirimizi
Cnm bişey sorabilirmiyim dedi
Evet dedim cook iyi kilo vermişsin dedi belli oluyormu dedim evet hemde cook dedi ayy bi mutlu oldum anlatamam yaa birdaha asla 100kilo olmicam
hayırlı olsun canım beraber geçirecek vaktiniz de varmış daha çok iyikizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize![]()
evet ben de farkındayım üzerimde durgunluk ve boşvermişlik var tam manasıyla düzelemedim. bu durum kızıma da yansıyor malesef sabrım çok azaldı çünkü. bu durumu çözmek için bazı arayışlara girdim hatta. hacamat yaptırmayı düşünüyorum sertifikalı birini buldum sıra alabilirsem haftaya yaptıracağım. sonuçlarını yazarım sizepolokey2244 Canım sen de artık toparlan biraz. Sabit kalıyorsan mutlaka bir yerlerde bir sıkıntı var demektir. Otur bi düşün bakalım nerede hata yapıyorsun?
aylahl Artık kendinizi biraz zorlamanız gerekiyor canım. Çok yavaş gidiyor kilolar ki sen emziriyorsun hiç bişey yapmasan bile bu kadar gider zaten kilo. Son zamanlarda bi durgunluk var üzerinizde. Silkelenin artık.
Teşekkür ederim canım. Kaçamak yapmasam en az bir kilo kesin giderdi. Ben nedense hacamat konusunda çok emin değilim. İnşallah memnun kalırsın ama dikkatli ol. Kullandıkların aletlerin sterizilasyonu felan çok önemli.tebrikler canım
magnum etkisini göstermiş canım çok şekerli çikolatası bayıyor insanı. haftaya gider canım merak etme kilolar
hayal ettim de ohhh efil efil
tebrikler cankız çok iyi
etraftan böyle yorumları duymak çok iyi geliyor insana
hayırlı olsun canım beraber geçirecek vaktiniz de varmış daha çok iyi
evet ben de farkındayım üzerimde durgunluk ve boşvermişlik var tam manasıyla düzelemedim. bu durum kızıma da yansıyor malesef sabrım çok azaldı çünkü. bu durumu çözmek için bazı arayışlara girdim hatta. hacamat yaptırmayı düşünüyorum sertifikalı birini buldum sıra alabilirsem haftaya yaptıracağım. sonuçlarını yazarım size
Yediklerine dikkat ettiğin sürece benim için sıkıntı yokkızlar ben birazdan anneme gidicem klasik cuma günleri anne ziyareti. orada koşturmacadan(yeğenlerim de olduğundan curcuna oluyor) yazamıyorum ama fırsat bulursam yine de bakmaya çalışırım.