- 29 Mayıs 2010
- 31.282
- 84.627
- 1.123
canım akşam 18.00 dan sonra bişey yememe listesi yapıyoruz katılırmısın ? fındık dahi yenilmeyecekUyumuşum ya simdi kalktım kızım gece geç uyuyuncaada81

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım akşam 18.00 dan sonra bişey yememe listesi yapıyoruz katılırmısın ? fındık dahi yenilmeyecekUyumuşum ya simdi kalktım kızım gece geç uyuyuncaada81
canım bazen vucud kendini tutuyor demekki artık değişim şart bişeyleri değiştir mesala bişeyi eksilt yada ara öğün küçük bişey ekle yoğurt gibi vs.. yani şaşırtmak lazım bünyeyiSelam hepinize bende bu hafta sabitim.
Gecen hafta 67.9
Bu haftada 67.9
Ama anlamadigim ne kacamak yaptim ne bise. Sporda yaptim hep ama yinede sabit...
regliden olabilir canım ... üzülme haftaya inşallah hep beraber show yapacağız
aaaaaaa hadi hayırlı olsun daha vaktiniz var ....kizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize![]()
insallah canimregliden olabilir canım ... üzülme haftaya inşallah hep beraber show yapacağız![]()
evet canim sagolasinaaaaaaa hadi hayırlı olsun daha vaktiniz var ....![]()
Merhaba kızlar
kilo bildirimi sabit.
cankizzzz geçmiş olsun. pulbiber duymamıştım hiç işe yarıyor mu
yuppi yupi tey teyy yapıcaz. yalnız ben böyle gidersem 2 hafta sonra ayrılırım aranızdan21 güne kalmaz bile. 6 değil de 7 oloarak katılsam olur mu acaba
chentiq diye düzeltelimSaat 18.00 dan sonra yemek yememe katılım listesi
Laydline
ada81
cankızzzz
krizamtemcıcegı
zerra ( oruclu günler hariç )
chenting ( 19.00 )
polekey2244
spor listesi de oluşturacak mısın. eğer varsa ben de geleyim. 15 dk bile sayılacaksa her gün yaparım kikızlar bugün herkesssssss spor yapsın emiiiiii akşam elimde sopayla bekliyecemhiç yapamayan 15 dakika 1 mil lesli yapsın 15 dakikacıkkkk sürüyor emiiiiiii ......
![]()
kızlar bugün herkesssssss spor yapsın emiiiiii akşam elimde sopayla bekliyecemhiç yapamayan 15 dakika 1 mil lesli yapsın 15 dakikacıkkkk sürüyor emiiiiiii ......
![]()
Sasirtayim madem.. Of bi kerede kilom beni olumlu yönde sasirtsa yacanım bazen vucud kendini tutuyor demekki artık değişim şart bişeyleri değiştir mesala bişeyi eksilt yada ara öğün küçük bişey ekle yoğurt gibi vs.. yani şaşırtmak lazım bünyeyi![]()
Hadi hayirli olsun canim gözünüz aydinkizlar kilo almisim ama cok mutluyum esimin asker yerleri aciklandi. ve tarihi degismis haziran 18 de gidicek insallah.
acemilik izmir
ustalik kibris magosa
usak da cuma da hayirli geldi bize![]()
aslında güzel ama ben 18.00 de bitiremiyorum yeme işini. çekebildiğim en erken saat 19.00 sonrasında da bazen hurma kaçamaklarım oluyorcanım akşam 18.00 dan sonra bişey yememe listesi yapıyoruz katılırmısın ? fındık dahi yenilmeyecek)
düzeltirimchentiq diye düzeltelim
spor listesi de oluşturacak mısın. eğer varsa ben de geleyim. 15 dk bile sayılacaksa her gün yaparım ki![]()
geçmiş olsun kuzum dizim mi ağrıyor ben kaçırmışım bilmiyordum ...Ben yapamam cnm ayaklarım bu ara çok kötü
Biraz iyi olsun yine yapicam hergün