- 15 Ocak 2014
- 5.979
- 5.185
- 398
Kızlar akşamları atıştırmalık ne önerirsiniz
Mesela patlamış mısır olur mu?
Hayır canım olmaz sadece çay kahve bitki çayları öneririz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akşamları atıştırmalık ne önerirsiniz
Kalorisi fazla canim yagda patliyor cunku...ayda bir kucuk kase yenilebilir...Kızlar akşamları atıştırmalık ne önerirsiniz
Yarın niyetliyim insallah sahur yapmiyorum sadece uyanip su icerim yatarim ...acaba biseyler yesem mi yatmadan diye düşündüm ama karnim tok.... erken aksam yemegini yedim ya bugun ondan... yarindan itibaren iftardan sonra bisey yemem yatarim
Birprensess senin listenle
solmez in listesi aynı mı?
Yarın niyetliyim insallah sahur yapmiyorum sadece uyanip su icerim yatarim ...acaba biseyler yesem mi yatmadan diye düşündüm ama karnim tok.... erken aksam yemegini yedim ya bugun ondan... yarindan itibaren iftardan sonra bisey yemem yatarim
Kola herturlu zararli canim hic icme derim..Evet Kahvaltım çok geç oldu
Kola da şekersiz almştm oda mu yasakbundan sorna içmem artık
Canim.oldum olasi sahur yapmiyorum cunku o saatte uyanip bisey yiyince midem yaniyor ne yersem yiyeyim peynir ekmek bile yesem o gun kabusa donuyor midem cok hasas o yuzden yemiyorum...Ben göndermiştim sana aynımi ki
Bence sahur yapmadan oruç tutmak metabolizmani yavaslatabilir. Bişeyler yesen daha uygun olur sanki
Eskiye göre çok güzel ama sebze de yemen gerekiyor. Sırf protein çok yorar böbreklerini. Dengelemen lazım. Yoğurt, süt ekle her gün menüne. Bir de akşamları kendine azar azar sebze yemeği pişir. Yaz geldi bir sürü sebze çıktı.
Valla bende hazır reglken bitireyim dedim olmadı sadece dolaplar bitti eşyaları yıkadım okadar evler ütüler duruyor.hem çalış eve gel çocuklar şimdi iftar da geç oluyor.bugün zaten basim tuttu bakalım çocukları uyutunca artık. Hafta sonu toparladım inş. Kadın olmak zor.Korkmayız korkmayız
Idari ederiz bence ya güzel oluyor toplu iftarlar. Zaten suyla doyuyor insan. Azar azar yeyip tatlidan uzak durduk mu tamamdir.
Temizlik yaptım bende oruca başlamadan halledeyim dedim. Hafta sonu koca evde olunca yapilmiyor. Bi banyo kaldı. Kızı yatirdim orayı halledip duş alıp oturacagim dinlenecegim uyanana kadar.
Valla bende hazır reglken bitireyim dedim olmadı sadece dolaplar bitti eşyaları yıkadım okadar evler ütüler duruyor.hem çalış eve gel çocuklar şimdi iftar da geç oluyor.bugün zaten basim tuttu bakalım çocukları uyutunca artık. Hafta sonu toparladım inş. Kadın olmak zor.
Aynen bende öyle yaptım canim yemeklerimi hazırladım sonra arabaya koydum cocuklari yarım saat yürüdük sonra parka gittik falan iftardan önce 1 saat dışarıdadik hem çocuklar eglendi hemde ben yürümüş oldum tabi bu arada vakitte geçti mübarek.Kızı parka cikaracagim birazdan bahanesiyle bende yürümüş olurum.
Kahvaltın çok geç olmuş canım bu bir. Senin günlük 3 ana öğünün 3 ara öğünün olmalı. O nedenle kahvaltını erkene çekmelisin. Kendini aç bırakmadan sağlıklı bir şekilde beslenirsen çok güzel kilo verirsin. Freng elması nasıl bişey? Makarnayı ve kalburabastıyı yemediğin için seni kocaman alkışlıyorum. Akşam yemeğinin saati çok geç. Sanırım evdekiler niyetli iftar saatimi oluyor o? Diye sordum ama zaten iftar menüsü demişsin. Kızartmalar hiç olmamış. Akşam acıkırsan bir kase yoğurt yiyebilirsin ya da tarçınlı laktozsuz bir bardak süt içebilirsin. Bundan sonra saat 20:00 sen sonra lütfen ağzına lokma bile koyma. Kısa bir süre sonra alışacaksın. Kilom fazla olduğu ve emzirdiğin için 2.5 lt su sana az. En az 3 en çok 3.5 lt su içmen lazım07.30
Cevizli su
11.00
Limonlu su
2 adet küçük sucuklu tost
Bol limonlu yeşillik
Şekersiz çay
13.30
3 kayısı
1 kupa tarçınlı süt
16.00
2 dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
7 freng elması
5 fındık 2 badem 2 ceviz
Kayınvalidem deyim ve yemek olmadığı için böyle beslendim. Normalde kalburabastı ve soslu makarna vardı yemedim
19.00
3 hurma
20.30
4 kepçe kelle çorba
1 dilim kuru ekmek
8 y.k semizlik yemeği
4 küçük biber kızartma
1 domates kızartma
1/2 patates kızartma
1/2 küçük patlıcan kızartma
(Annemin iftar menüsü)
6000 adım
2.5 litre su
Öz eleştiri yapayım kızartmaları yemeseydim iyiydi.
Kolaların hepsi şekerli şekersiz dediklerine bakma. Hem de sağlıksız. Onun yerine ayran iç daha iyi.Evet Kahvaltım çok geç oldu
Kola da şekersiz almştm oda mu yasakbundan sorna içmem artık
Sabah kahvaltıda kızarmış form ekmeği göremedim şoktayım. O makarnayı da nazarlık olsun diye yazdın galiba. Suyunu artık 2.5 litreye çıkarman lazım sizin oralar yeterince ısındı suyu çok içmen lazımBugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Semizotlu salata
Ara
7 cig badem
8 findik
Aksam 16.40
1 tabak yesil fasulye
1 kase yoğurt
1 yk makarna
2 lt su icildi..LAydLiNe
Spor yok
Hayır canım patlamış mısırdan diyet boyunca uzak dur lütfenKızlar akşamları atıştırmalık ne önerirsiniz
Tek öğün zor olmayacak mı sana?Yarın niyetliyim insallah sahur yapmiyorum sadece uyanip su icerim yatarim ...acaba biseyler yesem mi yatmadan diye düşündüm ama karnim tok.... erken aksam yemegini yedim ya bugun ondan... yarindan itibaren iftardan sonra bisey yemem yatarim
O da gönderdi canım benzer listeler. Zaten diyetisyenler hep aynı listeyi veriyor 3 aşağı 5 yukarı. Azcık gözüm yese tekrar üniversite okuyup diyetisyen olcam. Ben olsam kişiye özel listeler hazırlarım.Ben göndermiştim sana aynımi ki
Bence sahur yapmadan oruç tutmak metabolizmani yavaslatabilir. Bişeyler yesen daha uygun olur sanki
. Harika bir menü olmuş maşallah su ve sporda öyle.Bugün ki menum
Sabah 10 da kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates,salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Öğle 13:30
Ton balıklı salata,yağsız az tuzlu,bol limonlu
Ara 16:30
10 adet kiraz
Aksam 19:30
7 kaşık çingene kebabi (kozlenmispatlıcan,soğan, domates )
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 de
1 adet kepekli galeta ve 1 bardak ayran
3,5 litre su
1 saat kadar yürüyüş
Zor valla senin işin çok hassas bir bünyen var. Allah yardımcın olsun.Canim.oldum olasi sahur yapmiyorum cunku o saatte uyanip bisey yiyince midem yaniyor ne yersem yiyeyim peynir ekmek bile yesem o gun kabusa donuyor midem cok hasas o yuzden yemiyorum...
Gayet güzel bir menü süpersin. Yavaş yavaş sporda ekleyelim menüne olur mu?18 Mayıs menü
Sahur
bir dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
domates
salatalık
5 zeytin
yeşil çay
maydanoz
İftar
1 küçük kase tarhana çorbası
2 yemek kaşığı et kavurma
Yarım imam bayıldı
Salata
Saat : 21:30
Filtre kahve sütlü
2,5 litre su
LAydLiNe
Canım kahvaltın ve öğle yemeğin çok güzel. Akşamın zamanı iftardan dolayı galiba biraz geç. Ananas olmamış. Akşam eğer çok acıkıyorsan ya süt ya yoğurt ye meyvelerden uzak dur. Meyve şekeri olan fruktoz belli bir saatten sonra direkt depo ediliyor. Günlük meyve hakkımızı saat 15:00 ten önce yememiz lazım.9.30 1 yumurtadan omlet
5 yeşil zeytin
1/2 kk çökelek
1 dilim tb ekmeği
domates salatalık
13.15 tavuk göğsü ızgara
semizotu salata
ayran
20.00 1 karnıyarık
1 dilim dukan ekmek
1 kase cacık
21.30 2 dilim ananas
22.30 3 kaşık yoğurt
2 L su
1 Türk kahvesi, 1 neskafe, 3 kupa çay
Pilatese başlayacağım bu hafta kaptanım.Gayet güzel bir menü süpersin. Yavaş yavaş sporda ekleyelim menüne olur mu?
Pilatesten önce yürüyüş tavsiye ederim.Pilatese başlayacağım bu hafta kaptanım.
Şu anda oturduğum yerde yürümek için alanım yok kaptan. Ama bir ay sonra taşınacağım. Yeni taşındığım yerde spor salonu var, yürüme alanı da var o nedenle o zaman artık yürürüm.Pilatesten önce yürüyüş tavsiye ederim.
Yok canım sen ye siz diyete alışıncaya kadar bu son öğünü yapacaksınız. Zamanı geldiğinde ben size söylerim ne yapmanız gerektiğini. Diyetisyenin listesine aynen uy lütfenLAydLiNe kaptancığım ben 1 adet yeşil elma ve bi tane galeta yedim az önce kaçamak mi oluyor bunlar midem çok bulanmıştı o yüzden
![]()