- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda normalde saat 10:00 da ama bugün uyuya kalmışım normalde 8de kalkarımValla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile
Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.
Cankız neresi güzel bu menünün?
Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi deme
Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?
. Menülerin çok güzel canım maşallah harika gidiyorsun.
Birprensess canım listeni bana özelden atar mısın?
Tabiki atıyorum hemen nasıl atacağımı bilmiyorum hiç özelden mesaj atmadım resmini mi yollayacağım
Dosya yükleye tikliyorum ama resim yuklenmiyor zaten normal konuşmalarda da resim yükleyemiyordu sanırım izinlerle alakalı. Whatsaptan atayım en iyisiEvet canım gönderebilirsen çek gönder gönderemezsen numaramı yazayım sana oradan gönder.
A
Aslinda normalde saat 10:00 da ama bugün uyuya kalmışım normalde 8de kalkarım![]()
D
Dosya yükleye tikliyorum ama resim yuklenmiyor zaten normal konuşmalarda da resim yükleyemiyordu sanırım izinlerle alakalı. Whatsaptan atayım en iyisi
Tesekkur ederim bu azimli takima layik olmaya calisiyorumValla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile
Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.
Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi deme
Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?
Amin hepimizin insallahTeşekkür ederim canım daha yemedigim şeyler bile var diyetisyen menüm 1 ay da bir değişiyor gittikçe azalacakmış şuan 2nci günüm inşallah böyle devam ederim Rabbim yardımcımız olsun![]()
Guzel ama aksamina biraz yesillik sebze kombinasyonu iyi olabilirdi
Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile
Tavuk protein diye yiyorum cnm
Ama iyi demi yinede eskiye göre
Evet aslında 11:30 da ara var listeyi attım zaten. Ama tok olduğum için yemek istemedim. Akşam da moralim bozuktu o yüzden menüden çorbayı yedim sadece onuda yemicektim de metobolizma çökmesinAslında kahvaltını 08:00 de yapsan harika olur. Öğle ile sabah arasına bir aran daha olması lazım. O zaman metabolizman daha güzel hızlanır.
Ay hiç bilmiyorum ki baktım mesajlara ama listesini göremedim bende böyle tek tek cevapliyorum elim alışmış çoklu cevaplamayida çözerim yakında inşallahBirprensess senin listenle
solmez in listesi aynı mı?
Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile