Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

A
Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile

Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.
Cankız neresi güzel bu menünün?

Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi deme

Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?
. Menülerin çok güzel canım maşallah harika gidiyorsun.
Aslinda normalde saat 10:00 da ama bugün uyuya kalmışım normalde 8de kalkarım :110:

D
Evet canım gönderebilirsen çek gönder gönderemezsen numaramı yazayım sana oradan gönder.
Dosya yükleye tikliyorum ama resim yuklenmiyor zaten normal konuşmalarda da resim yükleyemiyordu sanırım izinlerle alakalı. Whatsaptan atayım en iyisi

D

Dosya yükleye tikliyorum ama resim yuklenmiyor zaten normal konuşmalarda da resim yükleyemiyordu sanırım izinlerle alakalı. Whatsaptan atayım en iyisi

Normal çektiğimiz fotoğrafların boyutu siteye büyük geliyor. Fotoğraf yüklemek sıkıntılı biraz.

Valla ben çok rahat tutuyorum çok şükür. Bi de çalışıyorum evde olsa daha kolay olur. İftarda yavaş yavaş ye hızlı yersen kötü oluyor. Bir de sahuru hafif yap abartma sakın acıkırım diye. Allah sabrını veriyor. 3 gün gitti bile

Saat 13:00 de kahvaltı olmaz bu bir, o muzun orda ne işi var o iki. Ali nazik i götürmüşsün aferin ama o kolanın orda ne işi var. Hiç akıllanmayacaksın yaaaaa.

Eskilere göre güzel menü. Biraz sebze ye artık sürekli tavuk yemekten gıdaklayacaksın valla demedi deme

Canım menün gayet güzel afiyet olsun ama kahvaltının saati çok geç. Onu yavaş yavaş aşağıya çekmen lazım. Diyette erken kalkmak ve erken uyumak önemli. Geç mi kalkıyorsun?
Tesekkur ederim bu azimli takima layik olmaya calisiyorum

Tavuk protein diye yiyorum cnm
Ama iyi demi yinede eskiye göre

Tavuk protein diye yiyorum cnm
Ama iyi demi yinede eskiye göre

Eskiye göre çok güzel ama sebze de yemen gerekiyor. Sırf protein çok yorar böbreklerini. Dengelemen lazım. Yoğurt, süt ekle her gün menüne. Bir de akşamları kendine azar azar sebze yemeği pişir. Yaz geldi bir sürü sebze çıktı.

Aslında kahvaltını 08:00 de yapsan harika olur. Öğle ile sabah arasına bir aran daha olması lazım. O zaman metabolizman daha güzel hızlanır.
Evet aslında 11:30 da ara var listeyi attım zaten. Ama tok olduğum için yemek istemedim. Akşam da moralim bozuktu o yüzden menüden çorbayı yedim sadece onuda yemicektim de metobolizma çökmesin :bicak:

07.30
Cevizli su

11.00
Limonlu su
2 adet küçük sucuklu tost
Bol limonlu yeşillik
Şekersiz çay

13.30
3 kayısı
1 kupa tarçınlı süt

16.00
2 dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
7 freng elması
5 fındık 2 badem 2 ceviz
Kayınvalidem deyim ve yemek olmadığı için böyle beslendim. Normalde kalburabastı ve soslu makarna vardı yemedim

19.00
3 hurma

20.30
4 kepçe kelle çorba
1 dilim kuru ekmek
8 y.k semizlik yemeği
4 küçük biber kızartma
1 domates kızartma
1/2 patates kızartma
1/2 küçük patlıcan kızartma
(Annemin iftar menüsü)

6000 adım
2.5 litre su

Öz eleştiri yapayım kızartmaları yemeseydim iyiydi.

Evet Kahvaltım çok geç oldu :(
Kola da şekersiz almştm oda mu yasak :( bundan sorna içmem artık

Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir
Semizotlu salata

Ara
7 cig badem
8 findik

Aksam 16.40
1 tabak yesil fasulye
1 kase yoğurt
1 yk makarna

2 lt su icildi.. LAydLiNe LAydLiNe
Spor yok

Yarın niyetliyim insallah sahur yapmiyorum sadece uyanip su icerim yatarim ...acaba biseyler yesem mi yatmadan diye düşündüm ama karnim tok.... erken aksam yemegini yedim ya bugun ondan... yarindan itibaren iftardan sonra bisey yemem yatarim

Back
X