Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım :KK200:

Aynen canım ilk sayfamıza ekleyeceğim. :KK39:

Canım benim okul şükür Anadolu değil. Atatürk Üniversitesinden lisans tamamlıyorum ben. O yüzden bütümüz var çok şükür. Bütte geçerim kesin. Aslında kalmazdım bu dersten de grupta çok zor çok zor anlamıyoruz diye ağladı millet. Ben de dedim madem zor vakit kaybetmeye gerek yok sonra geçerim diye düşündüm. Öyle kolay sormuşlar ki bir defa okusam geçecek durumdaydım. Kısmet değilmiş demek ki. Vardır bunda da bir hayır. :KK36:

Eşine ayrı kendine ayrı yapmakla çok iyi yapıyorsun. :KK9:

Nihayettttt :KK9:
Olsun bir dilim bir dilim diye diye böyle oluyoruz.

Daha önce de demiştim sana yatmadan 1 saat önce yersen hiç bir şey olmaz midene. Senin bünyeyi ben anlamıyorum zaten. Mutlaka bir dönüm noktası vardır ama nasıl buluruz onu bilmiyorum.

Tamam yemicem aksam

Off kızlar çok acıktım
Nefsim yine körüklüyor nohutlu pilav yap diyor çok severim kendisini :KK43:
Ama cuma ya kadar vermem lazım zaten sağlıklı tatlı yesem bile veremiyorum şimid birde pirinç olmaz yani..
Eşim et sote istedi onu yapayım bari ekmeksz bol salata eşliğinde

Cnm bulgurlu ye sende nohutu öylede çok güzel oluyor ama sakın pirinç yeme

Birde yeşil biberi yıkadıktan sonra çok az yağla ve fırında pişir yoğurtla buzdolabına koy 4 5 gün yiyebiliyorsun..kahvaltı ve yemeklerde birebir..
(500gr bibere 1 yk zeytinyağı)
Firinda hic denememistim bugun guzel fikirler verdin bana cok sagol canim :-)

Bende kız uyaninca çıktım parka dönerken de tavuk aldım. Hasladim. Tam corbayi yapacaktim babam aradı torunu indir seveyim diye. Bi daha giyin çık gel anca yetişti yemek. Totom da yer gördü şükür. Iftara kadar 10 dk oturayim sonra yine oturmak yok nasılsa puff

Bugünkü menüm

Sabah 11.30da
2dilim ekmek
2dilim beyaz peynir
10tane zeytin
Yarın tabak biberli domates kavurması

Akşam 16.30da
1corba kasesi kadar mercimek köftesi
Marul
Aci biber turşusu birkaç tane
1bardak ayran

2bucuk litre su
Spor yok
1fincan kahve

LAydLiNe LAydLiNe
Canım afiyet olsun

21.09.2018 / DiyetisyenListesi

09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek

12:00 = 3 adet erik

13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek

15:30 = 2 Galeta, 4 kuru kayısı

18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek

(Hiçbirşeye tuz atmıyorum bulgur pilavı dahil)
2.5 lt su yatana kadar 3lt olur.

09:30 = 1 haşlanmış yumurta,Yarım salatalık,Yarım domates,1kk yarım yağlı peynir, Bir-kac dilim biber,Yeşil çay, 1 dilim ç.ekmek

13:00 = 1yumurta, 2 dilim domates,4 d. salatalık, 3 y. zeytin,1kk peynir, Adaçayı, 1 dilim ç.ekmek

18:00-18:30 = 4 y.kaşık sebzeli bulgur pilavı (kabak,biber) Bolca cacık, 1 dilim ç.ekmek

Afiyet olsun cnm

bugün ki menüm(diyetisyen menüsü)
sabah 10:00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
yarım domates
1,5 dilim tam buğday ekmeği

öğle 13:45
3 köfte
1 taze soğan
4 kaşık yoğurt
yarım dilim tam buğday ekmeği

ara 16:30
10 adet kiraz

akşam 19:00
7 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 22:00
bir bardak süt(bu aksam sahur yapacağım için galeta yemeyeceğim)

3,5 lt su daha da içerim
yarım saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe

LAydLiNe LAydLiNe hep etiketlemeyi unutuyorum yaa

Back
X