- 29 Mayıs 2010
- 31.312
- 84.692
- 1.123
bu akşam sahurluk bişeyler yapacam inşallah kaptanım çünkü bugün açlık fena vurdu midemin ağrısı sırtıma vurdu resmen ..... bi tabak salatada olsa bişeyler yiyecem yatmadan 1 saat önce ...Kremalı bisküviler haricinde güzel bir menü canım. Onu da akşam erken yiyerek dengelemişsin. Menün gayet güzel. Sen de aynı şekilde canım yasaklı bir şey istediğinde yemeden önce bana haber ver lütfen.
Cankız yediklerinin miktarını da yaz canım lütfen. Gayet güzel görünüyor buradan menün. Su ve yürüyüşte öyle ama ayağına dikkat et. Yine kendini zorlamaya başladın. Ben bile sağlam halimde bir saat zor yürüyorum. Sen o ayakla nasıl yürüyorsun?
Çok güzel olmuş canım hem menün, hem suyun hem de sporun. Kocaman alkış benden sana
Harikasın canım akşamı aynen dediğim gibi yapmışsın. Bundan sonra dediğim gibi yemeden önce haber vermeni istiyorum her şeyi.
Tek öğün daha önceki yorumuma cevap vermedin galibaRamazandan sonra bu durum senin sıkıntıya sokmasın. Bence sağlıklı bir şey yapmıyorsun.
Bu pideleriniz beni öldürecek valla. Allahtan spor yapmışsın. Pide yok pide
Hımmm kahvaltı geç saatte yapılmış. İçli köfte ve patates salatası olmamış. Normalde senin kilonda birisinin akşam öğününden sonra acıkmaması lazım ama yediğin patates salatası seni acıktırmış. Bezelye ve patates glisemik indeksi yüksek besinlerden. Sen büyük ihtimal ne demek istediğimi anladın ama ben bilmeyen diğer arkadaşlar için hazır yeri gelmişken tekrar anlatayım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındığı zaman pankreas tarafından şekerin düşürülmesi için insülin salgılanır. Salgılanan insülin kan şekerini düşürdüğü için kısa zamanda açlık hissetmenizi sağlar. İçerdiği yoğun miktardaki nişasta nedeniyle patatesin her türlüsünden diyet süresince uzak durmalıyız. Normal hayatımızda da kontrollü şekilde tüketmeliyiz. Su yaşadığın şehir itibariyle çok az olmuş. Yürüyüşün ise çok güzel.
Ben yürüyemedim bugün yaaa tembelliğim üzerimdeydi.
Hadi bakalım güzel menü olmuş. Mekik değil de yürüyüş yap daha faydalı olur.
Çok yükleniyorsun yine kendine. Ayrıca önceki mesajına söyledim mi hatırlamıyorum ama tartı için bu son hakkın. Eğer bir daha tartıda kötü bir rakam görüp karamsarlığa kapılırsan yemin ettiririm tartılmaman için ona göre. Mümkün olduğunca az tartıl. Bu son şansın unutma sakın bunu.
Maşallah çok güzel gidiyor menülerin.Ama paylaşımların çok az. Daha fazla takıma gelmen gerekiyor.
kaptanım , benim bünyem şöyle çookkk ama çokkk yavaş kilo veririm ama hemen almam böyle bünyem.... mesala 76,8 ile başladım serüvenime çook bozdum çok bıraktım diyetiiii herşeyden deli gibi yedim ama 71lere kadar geldim bazı insan bırakır hoooppp hemen eski kiloya döner.... ama çook yavaşveriyorum gram gram resmen..... sporda yapsam yapamsamda pek değişmiyor gram gram ilerliyorum..... spor yapınca daha ince duruyorum o yüzden spor yapıyorum...