Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canim
Maşallah canım çok güzel fark
Maşallah canım -700 güzellEki Görüntüle 2149971
Bi bildirimde benden gelsin 69u ucundanda olsa gördüm) bidaha 7lileri gormek istemiyorum
Gecen hafta 70.600 idi![]()
Sağol canim haftaya insallah daha fazla giderMaşallah canım -700 güzell![]()
İlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4![]()
İkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9
-0.8 gr
LAydLiNe
Biz sabah tartilcaz inşallah bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum inşallah ikili rakamları görürüm ucundanda olsaSağol canim haftaya insallah daha fazla gider) hadi sizlerdende bildirik bekliyoruz
![]()
Insallah görürsun canimBiz sabah tartilcaz inşallah bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum inşallah ikili rakamları görürüm ucundanda olsa![]()
Eki Görüntüle 2149971
Bi bildirimde benden gelsin 69u ucundanda olsa gördüm) bidaha 7lileri gormek istemiyorum
Gecen hafta 70.600 idi![]()
Sagol canimmmmTebriklerrr cnm çok sevindim
Inşallah birinci oluruz kızlarrr bu hafta kilolar güzel verilmişş![]()
Evet canım bir ara dağıldım ama saolsn bırdaki arkadaşlar ve kaptan tekrar kendime gelmemi sağladı 74.7 ile başladım tekrar bu hafta 0.8 gr verdimProfilinde güncel 73.7 yazıyor canım bırakmış miydin korunmayı da geri mi almıştın kilo. Neredeyse 1 kilo zaten maşallah bakalım biz kaç çıkacağız![]()
Tebrikler canim eksi 800 guzel)
![]()
Cnm coook iyi tebrik ederimmm
Çok üzüldüm canım olsun bir dahaki hafta verirsin inşallah. Öğünlerini daha düzenli yemeğe dikkat et istersen bu hafta oruç tutmuyordun sanırım ara öğün yaparsin güzelce birde simitten vazgeçersin birde öyle dene istersen ben vereceğine inanıyorum. Birde şimdi mi tartıldın sabah aç karnına tartılmamız gerekmiyor mu birde öyle dene istersenBen kilo veremedim malesef cnm
Çok üzüldüm canım olsun bir dahaki hafta verirsin inşallah. Öğünlerini daha düzenli yemeğe dikkat et istersen bu hafta oruç tutmuyordun sanırım ara öğün yaparsin güzelce birde simitten vazgeçersin birde öyle dene istersen ben vereceğine inanıyorum. Birde şimdi mi tartıldın sabah aç karnına tartılmamız gerekmiyor mu birde öyle dene istersen![]()