Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1527179195619.webp

Bi bildirimde benden gelsin 69u ucundanda olsa gördüm :KK66:) bidaha 7lileri gormek istemiyorum
Gecen hafta 70.600 idi ;)

Profilinde güncel 73.7 yazıyor canım bırakmış miydin korunmayı da geri mi almıştın kilo. Neredeyse 1 kilo zaten maşallah bakalım biz kaç çıkacağız :nazar::deli::deli:
Evet canım bir ara dağıldım ama saolsn bırdaki arkadaşlar ve kaptan tekrar kendime gelmemi sağladı 74.7 ile başladım tekrar bu hafta 0.8 gr verdim

Tebrikler canim eksi 800 guzel :KK66:):KK9:

Cnm coook iyi tebrik ederimmm

Teşekkürler kızlar

Ben kilo veremedim malesef cnm
Çok üzüldüm canım olsun bir dahaki hafta verirsin inşallah. Öğünlerini daha düzenli yemeğe dikkat et istersen bu hafta oruç tutmuyordun sanırım ara öğün yaparsin güzelce birde simitten vazgeçersin birde öyle dene istersen ben vereceğine inanıyorum. Birde şimdi mi tartıldın sabah aç karnına tartılmamız gerekmiyor mu birde öyle dene istersen :KK200:

Çok üzüldüm canım olsun bir dahaki hafta verirsin inşallah. Öğünlerini daha düzenli yemeğe dikkat et istersen bu hafta oruç tutmuyordun sanırım ara öğün yaparsin güzelce birde simitten vazgeçersin birde öyle dene istersen ben vereceğine inanıyorum. Birde şimdi mi tartıldın sabah aç karnına tartılmamız gerekmiyor mu birde öyle dene istersen :KK200:

Kesin değil tabi cnm kilo aldığım ama ben öyle tahmin ediyorum yarın sabah tartılcam
Yok cnm ben fmf hastasiyim ilaç kullanıyorum oyüzden oruç tutmuyorum

Back
X