Bende gldim
64.3 cuma
Bu hafta 62.4
Fark 1.9
Yuzde 2.96![]()
Cnm çooooook iyi tebrik ederimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gldim
64.3 cuma
Bu hafta 62.4
Fark 1.9
Yuzde 2.96![]()
İlk bildirim benden gelsin kızlar
Geçen hafta : 62.4
Bu hafta : 61
Fark : 1.4![]()
İkinci bildirim benden gelsin kızlar tam istediğim gibi değil ama buna şükür diyorum artık..
Geçen hafta 74.7
Bu hafta 73.9
-0.8 gr
LAydLiNe
Eki Görüntüle 2149971
Bi bildirimde benden gelsin 69u ucundanda olsa gördüm) bidaha 7lileri gormek istemiyorum
Gecen hafta 70.600 idi![]()
Biz sabah tartilcaz inşallah bakalım kaç çıkacak çok merak ediyorum inşallah ikili rakamları görürüm ucundanda olsa![]()
Bende gldim
64.3 cuma
Bu hafta 62.4
Fark 1.9
Yuzde 2.96![]()
Ay canım ya kilo veremedim diyince tartıldın sandim yarın sabah bakalım çok heyecanlandım ya inşallah güzel rakamlar görürüz bende kilo verdiğimi hissedemiyorum nedense çok su içtiğimden heralde karnim gitmiyor eskiden bir gün yemesem karnim dümdüz olurdu ama şimdi anlamıyorumKesin değil tabi cnm kilo aldığım ama ben öyle tahmin ediyorum yarın sabah tartılcam
Yok cnm ben fmf hastasiyim ilaç kullanıyorum oyüzden oruç tutmuyorum
Canımm teşekkür ederim inşallahHarikasin canim maşallah
Tebrikler canım
Tebrikler canim
Inşallah canım. Bana görürsün gibi geliyor.
Tebrikler![]()
Süperrr canım tebrik ederim maşallah harikaBende gldim
64.3 cuma
Bu hafta 62.4
Fark 1.9
Yuzde 2.96![]()
Ay canım çok güzel tebrik ederim maşallah nazar değmesin hedefine çok az kalmışKilo bildirimi
Geçen persembe 57.9
Bu perşembe 56.6
Fark 1.3
İnş. Canım ya..kolay değil aralıktan beri burdayim ben.inş. sizinde zamanla güzel hedeflerinizi görüşürüz...durmak yok yola devam inş....Ay canım çok güzel tebrik ederim maşallah nazar değmesin hedefine çok az kalmış![]()
Çok iyiii maşallah canım nazar değmesin ohh sefan olsun çok sevindimEveeeet bir kilo bildirimi de benden
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 96.9
Fark:2,9
O zaman dans dans dans![]()
Muhteşemsin canım. Bu haftanın bireysel birincisi olabilirsin hazırlıklı ol..Eveeeet bir kilo bildirimi de benden
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 96.9
Ay canim inşallah inşallah bizde görürüz o rakamlarıİnş. Canım ya..kolay değil aralıktan beri burdayim ben.inş. sizinde zamanla güzel hedeflerinizi görüşürüz...durmak yok yola devam inş....
Ayy çok güzel maşallah nazar değmesinKilo bildirimi
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 75.5
Fark 2.4
Ay canım ya kilo veremedim diyince tartıldın sandim yarın sabah bakalım çok heyecanlandım ya inşallah güzel rakamlar görürüz bende kilo verdiğimi hissedemiyorum nedense çok su içtiğimden heralde karnim gitmiyor eskiden bir gün yemesem karnim dümdüz olurdu ama şimdi anlamıyorum
Kilo bildirimi
Geçen persembe 57.9
Bu perşembe 56.6
Fark 1.3
Eveeeet bir kilo bildirimi de benden
Geçen hafta 99.8
Bu hafta 96.9
Kilo bildirimi
Gecen hafta 77.9
Bu hafta 75.5