Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Rabbim kolaylığıni verir canım ama niye mutsuzsun?:KK61:

Allah kolaylik versin canim. Yediklerine dikkat etmeye çalış

Zamanlaması harika olmuş :halay:

Maşallah canım benim hep böyle bol eksilerimiz olsun inşallah :halay::halay::halay::nazar::nazar:

Afiyet olsun canım

Maşallah canım ne güzel hedefinin üstündesin. Böyle devam etsin inşallah :nazar::nazar:

Az da olsa vermişsin canım sıkma canını bu hafta daha dikkat edersin

Üzülme canım az da olsa eksidesin sonuçta. Daha iyi olacağına eminim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canim

Bu hafta kacamaksiz geçer inşallah canım. :stop::stop:

Senden bol eksiler bekliyorum

Sorunun ne olduğunu biliyorsan çözüme yaklasmissin demektir canım. Bence farkında olduğuna göre vazgecebilirsin

Bence de motivasyon destek harika. :nazar::nazar:

Amin inşallah olacağız:halay::halay:

Maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canım insallahh

Cnm tebrik ederimmm 3kiloyu bir haftada nasıl verdin
Kilom fazla ya canım ondan heralde

Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi

Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki

Yeee canım tabii ki ama hepsini yeme. Bir iki ısırık al. Miktarını bilmiyorum ama oturup koca bir dilimde yeme.

Sanırım benimde .şu sayılarım özelden gitmiyor önceden gidiyordu şuan neden böyle oluyor bilmiyorum oyzuden ben burdan yazayım..eksik olan varsa söyler mi arkadaşlar atayım burdan.

Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi
Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki
Bi parça al canım bişey olmaz ondan.tüm keki yeme tabiki de.çok güzel olmuş aferin falan derken geçiştir işte. Oradakilere öğretmene falan ikram edin derken kaynar arada.

Dün cok kotu oldum baş ağrısı titreme mide bulantısı ve ağrısı. Esim basladi söylenmeye ac kaliyorsun cok zayifladin yeter artik diye. Iftari bile esim hazirladi. Manti yapmis yemiycem dediysemde zoorla tikti ağzıma.Üzgünüm dün kotu bir menum oldu. O yuzden yazmamistim menumu.
Yaa sana birsey soyleyimmi su anda da ben oyleyim her ayaga kalktigimda basim donuyor elim kolum kalkmiyor cocuklara konusmaya bile mecalim yok sesim cikmiyor resmen eminim soylesem benim esimde bana soylenir

İyi akşamlar hanımlar
Bugün gerçekten çok az yedim.
Sabah 10/30
3 su bardağı yarım yağlı süt içtim
1 sade türk kahvesi
Öğlen 16 00
300 cc ayran
Goanalı quark yedim 200 kcal
Akşam 1930
3 avuç leblebi
40 çiğ badem.
Gece yatarkende 1 kase yoğurt yerim.
Az yedim ama aç değülim.
Bugün bütün gün dışarodaydım. Bir yerlere de oturmak istemdeim...biraz tuhaf oldu menü...
Su 1.5 lt olmuştur az içtim çünkü doşarıda az içerim tuvalete girmemek içün ama eve gidetim 1 lt daha üçerüm...
Spor yok ama bütün gün yürüdüm

Yaa sana birsey soyleyimmi su anda da ben oyleyim her ayaga kalktigimda basim donuyor elim kolum kalkmiyor cocuklara konusmaya bile mecalim yok sesim cikmiyor resmen eminim soylesem benim esimde bana soylenir
Doktora gitmiş miydin diyetten önce?

İyi akşamlar hanımlar
Bugün gerçekten çok az yedim.
Sabah 10/30
3 su bardağı yarım yağlı süt içtim
1 sade türk kahvesi
Öğlen 16 00
300 cc ayran
Goanalı quark yedim 200 kcal
Akşam 1930
3 avuç leblebi
40 çiğ badem.
Gece yatarkende 1 kase yoğurt yerim.
Az yedim ama aç değülim.
Bugün bütün gün dışarodaydım. Bir yerlere de oturmak istemdeim...biraz tuhaf oldu menü...
Su 1.5 lt olmuştur az içtim çünkü doşarıda az içerim tuvalete girmemek içün ama eve gidetim 1 lt daha üçerüm...
Spor yok ama bütün gün yürüdüm
. Canım o kadar sağlıksız olmuş ki söylememe gerek yok. Senin beslenme düzenini yeniden oluşturup sağlıklı bir şekle sokmamız lazım

Back
X