Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Adaya katılıyorum. Ben ekmeği kestiğimde çok kilo vermeye başladım.ki tam buğdaydi yediğim ekmek.bence cankız arkadaşım da ekmeği ve simiti yemezse daha güzel kilo verir.simit yemezse kahvaltı yapmaması kendi iradesi bence kahvaltını ve öğünlerini biraz daha düzene sokarsan kilo verimin daha güzel olur cankız. Yok sa sporun falanda çok güzeldi senin bu hafta.

Tmm cnm bu hafta kahvaltı yapmaya özen göstercem

Şu mesaj sayılarına da lütfen artık gereken özeni gösterin. Yoksa tek tek ceza vereceğim. Söylemedi demeyin :KK62::KK62:

Şu mesaj sayılarına da lütfen artık gereken özeni gösterin. Yoksa tek tek ceza vereceğim. Söylemedi demeyin :KK62::KK62:
Ben dün buraya yazmıştım mesaj sayılarımı. Mesaj olarak mi atmam gerekiyor anlamadım ki. Zaten merryangel merryangel e mesaj atılmıyor ki

Ben dün buraya yazmıştım mesaj sayılarımı. Mesaj olarak mi atmam gerekiyor anlamadım ki. Zaten merryangel merryangel e mesaj atılmıyor ki

Normal de mesaj atılıyor canım. merryangel merryangel ayarlarına bir baksın bakalım belki bir sorun vardır. Sen buradan etiketleyerek yaz lütfen tekrardan. Zahmet olacak sana.

Dün cok kotu oldum baş ağrısı titreme mide bulantısı ve ağrısı. Esim basladi söylenmeye ac kaliyorsun cok zayifladin yeter artik diye. Iftari bile esim hazirladi. Manti yapmis yemiycem dediysemde zoorla tikti ağzıma.Üzgünüm dün kotu bir menum oldu. O yuzden yazmamistim menumu.

Dün cok kotu oldum baş ağrısı titreme mide bulantısı ve ağrısı. Esim basladi söylenmeye ac kaliyorsun cok zayifladin yeter artik diye. Iftari bile esim hazirladi. Manti yapmis yemiycem dediysemde zoorla tikti ağzıma.Üzgünüm dün kotu bir menum oldu. O yuzden yazmamistim menumu.
Gecmis olsun canim proteine agirlik ver biraz direncin yerine gelsin.

Gunaydin kizlar bu gece sahura kalkamadim artik nasil gecer bugun bilmiyorum zaten yine mutsuz uyandim

Rabbim kolaylığıni verir canım ama niye mutsuzsun?:KK61:

Günaydın 13.Takım
Yatılı misafir ağırlıyorum.Şimdi ufaklığı emzirmek için kalktım. 4 tane çocukla ilgileniyorum ondan siteye giremiyorum ve düzenli beslenmedim ve not alamadım yediklerimi . Çünkü misafirlerim yazlık bakmak için çocukları bana bırakıp gidiyorlar koca gün koşuşturmaca.şuan gözümden uyku akıyor inşaallah kilomu kalkınca yazıcam .şuan az daha uyuyasım var . Görüşmek üzere .

Allah kolaylik versin canim. Yediklerine dikkat etmeye çalış

Günaydın demeyi unuttum bu arada :KK200:

Çok şanslıyım ki bu sabah regl oldum hem ona rağmen kilo verebildim hem de orucumu yarıda bozmak zorunda kalmadım. :halay:

Zamanlaması harika olmuş :halay:

Tekrardan Günaydın herkese kızlar. Bugünün ilk Kilo Bildirimi benden gelsin o zaman

Geçen hafta : 102.2 kg
Bu hafta : 99.2 kg :nazar:

Fark : 3.0 kg :nazar::nazar::nazar::nazar: :halay::halay::halay::halay:

Maşallah canım benim hep böyle bol eksilerimiz olsun inşallah :halay::halay::halay::nazar::nazar:

Günaydın Kızlar...
Ben dün adanaya anneme geldim. Gece yoldaydım.. annemle kardeşimle muhabbet derken gecenin 3 ünde ancak yatabildim. Menümü şimdi giriyorum

10.00
2 haş.yumurta
1 kk peynir
Söğüş domates biber
1 kk çökelek
2 dilim tb ekmek

13.00
1/2 muz 7 çilek 1 bardak yoğurttan smoothie

20.00
3 klasik gong (yolda en masum bu göründü gözüme)

21.30
1 içli köfte
Salata
1 et köfte
1 kaşık bulgur pilavı

Seferi Olduğumdan saçma bir menü oldu
Bu da kiloma yansıdı
62.2
Tabi dışarda olduğumda barsaklarım kitleniyor
Of of

Afiyet olsun canım

Gunaydin arkadaslar
Gecen cuma 79.2
Bu cuma 77.3
Fark -1.9
%2.40

Bu haftaki hedefim en az 1kg di cok sukur oldu

Maşallah canım ne güzel hedefinin üstündesin. Böyle devam etsin inşallah :nazar::nazar:

Ben de vereyim bilgilerimi

Geçen cuma 62.7
bu cuma 62.5
fark -0.5
%0.8:KK43:

Az da olsa vermişsin canım sıkma canını bu hafta daha dikkat edersin

Gunaydin kizlar herkes muthis kilolar vermis herkesi tebrik ediyorum muthissiniz ve grubun yuz karasi benim sanirim cok uzgunum
gecen hafta 69.0
Bu hafta 68.6
Fark 400 gram :bicak:

Üzülme canım az da olsa eksidesin sonuçta. Daha iyi olacağına eminim

Aslında aynı şeyi ben de düşündüm
Tartı farklı...
Gelecek cuma daha iyi olacak

Bu arada ben pazara kadar çok giremeyebilirim siteye
Babamın 1. Ölüm yıldönümünü bugün
Bu nedenle çok kalabalık bir ortamda olacağım
Tüm kardeşler biraraya geliyoruz
Mevlit vb
Karalisteye alınmam umarım

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canim

Tekrar günaydın kızlar

G.H : 120.0
B.H: 119.5
Fark : 0.5
% 0.4
Hedef : 118

Kaçamak yaparsan Nisa Hanım kilolardan kaçamazsın

Bu hafta kacamaksiz geçer inşallah canım. :stop::stop:

Senden bol eksiler bekliyorum

Günaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.

Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....

Sorunun ne olduğunu biliyorsan çözüme yaklasmissin demektir canım. Bence farkında olduğuna göre vazgecebilirsin

Grubun motivasyonu verilen kilolar konuşmalar destekler herşey mükemmel kızlar hepimiz harikayız böyle motivasyonlu olursak birbirimize karşı daha hevesli daha çok eksilerimiz olur umarım bu hafta herşey daha güzel olur hepimiz için :KK19::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Bence de motivasyon destek harika. :nazar::nazar:

Ayy valla motive versin diye koydum canım görüp görüp kacamaklardan kaçalım diye :KK48::KK71: Inşallah bir gün öyle incecik oluruz:halay::halay:

Amin inşallah olacağız:halay::halay:

***13.TAKIM 571. ETAP***

cankizzzz (85.5/86/-0.5/%-0.58)
umudum2 (57.9/56.6/1.30/%2.25)
aylahl (75.3/74.6/0.7/%0.93)
polekey2244(66.1/65/1.1/%1.66)
burcugncy(64.3/62.4/1.9/%2.95)
Kriziantemcicegi(74.7/73.9/0.8/%1.07)
Turan16 (69/68.6/0.4/%0.58)
chentiq (60.1///%) Kilosu sabit. Mezun olmak istiyor.
merryangel (73/71.6/1.4/%1.92)
Ballarin annesi (77.9/75.5/2.4/%3.08) Yeni Üye Baş. Tar: 05 Mayıs 2018 Baş.Kil: 83 Hedef: 70
haldenlos (79.2/77.3/1.9/%2.40) Yeni Üye Baş. Tar: 05 Mayıs 2018 Baş.Kil: 81.4 Hedef: 65

13. Takım ortalaması: % 1.478

13. TAKIM 570. Etap Free Liste

ada81 (70.9/69.9/1/%1.41) 562. Etapta izne ayrılan üye
fanur (70.8///%) 564. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin yüzdesi
LAydLiNe (62.4/61/1.4/%2.24) (Mezun üye. Mezuniyet kilosu 59.8)
solmez (99.8/96.9/2.9/%2.91) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 99.8 Hedef: 65
Birprensess (102.2/99.2/3/%2.94) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 102.2 Hedef: 65
Latiska (62.7/62.2/0.5/%0.80) Yeni Üye Baş. Tar: 17 Mayıs 2018 Baş.Kil: 62.7 Hedef: 56
Honeybonny (75.5/76.6/-1.1/%-1.46) Yeni Üye Baş. Tar: 15 Mayıs 2018 Baş.Kil: 75.9 Hedef: 58
Nisaca (120/119.5/0.5/%0.42)Yeni Üye Baş. Tar: 18 Mayıs 2018 Baş.Kil:120 Hedef:75

13. Takım free ortalaması:% 1.157

Maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Cnm tebrik ederimmm 3kiloyu bir haftada nasıl verdin

Cankız eve gidince sana bir diyet listesi atacağım. Ama harfiyen uyacaksın o listeye. Anlaştık mı?

Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsun?

Ayy kızlar bugün enerjim acayip düşük birkaç günün aşırı yoğunluğundan mıdır hava acayip sıcak böyle yağmur öncesi biraz bunaltıcı olur ya ondan mı bilmiyorum acil toparlanmam gerek ama onu iyi biliyorum :))

Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi
Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki

Rabbim kolaylığıni verir canım ama niye mutsuzsun?:KK61:

Allah kolaylik versin canim. Yediklerine dikkat etmeye çalış

Zamanlaması harika olmuş :halay:

Maşallah canım benim hep böyle bol eksilerimiz olsun inşallah :halay::halay::halay::nazar::nazar:

Afiyet olsun canım

Maşallah canım ne güzel hedefinin üstündesin. Böyle devam etsin inşallah :nazar::nazar:

Az da olsa vermişsin canım sıkma canını bu hafta daha dikkat edersin

Üzülme canım az da olsa eksidesin sonuçta. Daha iyi olacağına eminim

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah canim

Bu hafta kacamaksiz geçer inşallah canım. :stop::stop:

Senden bol eksiler bekliyorum

Sorunun ne olduğunu biliyorsan çözüme yaklasmissin demektir canım. Bence farkında olduğuna göre vazgecebilirsin

Bence de motivasyon destek harika. :nazar::nazar:

Amin inşallah olacağız:halay::halay:

Maşallah bize :nazar::nazar::nazar::nazar:
Aslında hep biliyordum ama bilmiyordum yanı bakıyordum ama görmüyordum burada olmanın bana verdiğü şey bu oldu...
İlk buraya başlafığılda menümü yazıyorum çok dikkatliyim somra ailemin yanına geldim işkngün sapıttım ki normal sonra problemler oldu falan deli gibi yemeğe başladım ve buraya menümü yazamadım çünkü yediklwrimden utandım hergün sabah kalkıp bugün daha dikkatli olucam deyip ağzıma yemekleri tıkadım. Ve yazmaya utndığım şeyleri neden yediğimi gördüm... Aydınlanma yaşadım resmen...

Kızlar pazartesi günü
Kızımın kreşine gidicem saat 11gibi
Orda çocuklar kendi elleriyle yaptıkları keki ikram edicekler
Yememem gerek ama herkesin annesi yerken ben kızımın yaptığını yemezsem çok üzülür neyapsamki
Tabikii ye canim o günü sporla ve aksami salata yogurtla geçiştir...ben oyle durumda yerdim kızımin uzulmesine dayanamam fazladan spor yapardim...

Back
X