- 28 Mayıs 2017
- 1.374
- 4.226
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol abla karizma takıntım yok.geçmiş olsun canım
umarım canın yanmamıştır
ya karizman?
ay dur kızma hemendövecek gibi
benim de yere 1.80 devrilmişliğim, hatta kayıp 10 m yol katetmişliğim var. ben kalktım her seferinde ama karizmam yerlerde kaldı hep![]()
Sağ kalçala kolu incirmişim cnmBizde seni özledik canim
Çok geçmiş olsun canim. Biseyin yok di mi ağrı sizi
Allah kolaylik versin canim
Kimbilir belki ise yarar
Saol cnm teşekürler daha iyimGecmis olsun canim simdi nasilsin
maalesef zaman zaman iş yerinde bu tarz durumlar oluyor canım Allah denk getirsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Canını sıkma hepsi unutulup gidiyor zamanlaBu gün başıma iş yerinde kötü şeyler geldi. Devir o kadar kötü bir devir olmuş ki insanlar iftirayla yalanla dolanla iş yürütür olmuşlar. Pazartesi sanırım görev yerim değişecek. Kızlar hepinizden dua bekliyorum. İnşallah güzel bir yerde çalışırım. Lütfen benim için dua edin![]()
annelerin dinlenme zamanı herkes yattıktan sonra ah ahhhh :)herkeste haftanın yorgunluğu var herhalde malum hafta sonu geldi. ben evdeyim iftardan sonra oturduk. yatırdım kızıcığımı eşimde yattı. birazdan işlere girişcem önce mutfak sonra banyo bir de oyuncakları toplayacağım. sonra belki film izlerim sahura kadar.
maşallah bize
hep böyle olsun 1. liklerde görelim inşallah
afiyet olsun canım
hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim her yerde iyi insanlarla karşılaştırsın
geçmiş olsun canımDediğim gibi arkadaşlar cuma ve cumartesi msjilari bana bildirilecek bende kaptana inş...benim bu hafta katılımim az oldu biliyorum ama dediğim gibi hastaligimdan dolayı oldu malesef.
Çok güzel olmuş canım menün. Bu aralar menülerinde ana yemek göremiyorum. Geçiştiriyorsun. Sebze yemeği, köfte, tavuk, balık bu tür yemeklerinde olması lazım. Diyet listeni yanlışlıkla silmişim. Yeniden gönderebilir misin? Bir de bir daha ki diyetisyen randevun ne zaman?
Böyle zamanlarda haber verin bir şekilde bana olur mu merakta kalıyorum
Az da olsa gitmiş ama biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Kurtul artık şu 7 li rakamlardan. Bu gün senin için başlangıç olsun. İpin ucunu bıraktığında ne olacağını biliyorsun. O yüzden daha fazla bırakma artık.
Şaşırtma yapmasaydın bence 100 gram gelmek yerine gidecekti.
Bıraktın çünkü kendini. Bir aldın bir verdin derken hep yerinde saydın son bir aydır. Bu da sıkılmana sebep oldu. Dediğim gibi toparlan artık.
Motivasyon kendi elinizde canım. Burada sadece birbirimize yardımcı oluyoruz. Takıldığımız yerlerde birbirimizi itekliyoruz. Siz tekrar düşünün ve karar verin ki biz de sizleri destekleyelim. Bırakmak yok. Eminim tam anlamıyla istesen güzel kilolar vereceksin ama sanki sen de verebileceğine inanmıyorsun gibi hissediyorum.
Maşallah çok güzel vermişsin. Ama menülerini göremiyorum. Bu günden itibaren menülerini de yaz canım olur mu
Bence de daha çok gidebilirdi ama buna şükür. Haftaya iyice asıl çünkü ramazanın bitmesine az kaldı. Biraz daha faydalanmak lazım bu işten.
Gayet güzel canım. İnşallah haftaya ödem gittiğinde daha da güzel olacak.
Maşallah yine güzel gitmiş. Haftaya mezun edelim inşallah seni ne dersin asılır mısın bu hafta?
Burcu cum hedefe bu kadar az kalmışken olmuşmu o poğaçalar kurabiyeler kızdım şimdi sana
Tam kızacaktım sana reddettiklerini gördüm. Ama yine de kızacağım demek ki isteyince reddedilebiliyormuş. Haftaya bol su iç. Sporuna dikkat et. İnşallah ödem olmaz çünkü regl haftası kaçamak yapılmazsa eğer güzel kilo veriliyor.
Unutmasaydın keşke canım biliyorsun tartı çok önemli. İnşallah sabah kötü bir sonuç çıkmaz.
Onun menüsü diyetisyen menüsü ve şu anki kilosuna göre yedikleri gayet normal
Hoş geldin canım. Merak ettim seni göremeyince. Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.
Düzensiz olmuş yine menün. Bu gün daha güzel bir menü bekliyorum senden olur mu?
Haftaya daha güzel bir sonuç görmek istiyorum senden olur mu? 6 lı rakamlara çok yaklaştın biraz daha gayret lütfen.
Çok güzel maşallah. Artık listedesin bundan sonra çok daha dikkatli olmanı istiyorum.![]()
Yaz canim gorelim kacirinca ne kadar kaciriyon görelim... yeme potansiyelimizi görmüş oluruz...Çok üzgünüm kaçamak yaptım fazlasıyla arkadaşların gelmişti hatalı olduğumun farkındayım yarın tamamen sil baştan yapicam bugün menü yazmasam olur mu lütfenLAydLiNe
Super menuBugünkü menüm
Sabah 10da
2dilim ekmek
2dilim peynir
Salatalık domates
Zeytin
Ara kahve
Öğlen yok
Akşam 18
Tavuk sote
Salata
Ara kahve
2litre su
30dk yürüyüs
LAydLiNe
Saol abla karizma takıntım yok.kafayı bi kaldırdım 5 kişi başımda babam da bu kalabalık ne diye bakayım diye bi geliyor ben yerde ne işin var senin yerde diye beni azarladı ne gülesim geldi. Ama sağ kalça yla kolu incirmişim fena ağrıdı :))
Bugun avm gittik.. giderken bi komsuma rastladim... ada cok zayiflamissin ne yaptiysan banada soyle dedi ben şok yok kiz ayni kilodayim dedim... hatta sen beni en son gordugunde 68lerdeydim suan 70 kiloyum dedim.. ayyy yook ciddi kilo vermişsin dedi...orucum süzülmusum ondan mi acaba
![]()