Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bekliyorum canim arada ılık su iciyorum ....benim korkum makat catlakligim var kabız olunca cok etkileniyorum..:işsiz:

sıkıntı olmadan geçer inşallah canım

Bugunku menum
Sahur yok

Iftar
1kase corba
2parca tavuk pirzola
1bardak ayran
Salata
1parca pide

Aksam
1bardak neskafe
3dilim kek (rezalet im)
Su 2lt
LAydLiNe LAydLiNe

2 gün kaçamak yeter canım yarın kaçamak yapmak yok anlaştık mı? adet dönemin filan mı geliyor acaba? ondan mı bu tatlı aşkı. 3 dilim değil hiç olmadı bir dilim yesen. suyuna kabuk tarçın atıp içmeyi de deneyebilirsin. tatlı krizlerini önler

Kızlar haftasonu abartılı şekilde karbonhidrat tükettim çok fena durumdayım. Bir buçuk haftadır salmışlığım bu haftasonu tavan yaptı. Gereksiz bir sürü şey yedim. Ama kendimi toparlamam lazım. Şu andan itibaren şekersiz diyete uymaya çalışıcam. Protein miktarımı artırıyorum ve kilo veriyorummmm. Lütfen bana destek olun başarabilirim inşaallah

Günaydın kızlar :KK36:

Dün kendimi çok kötü hissediyordum o yüzden gelemedim. Aslında böyle şeyleri çok takmayan bir insanım ama bilinç altım sanırım bu kez izin vermiyor. Çünkü içimden hiç bir şey yapmak gelmedi dün. Bir de belirsizlik var ne olacağı konusunda onun da etkisi büyük sanırım. Geçmişi okumaya çalışacağım :KK200:

Günaydın kızlar :KK36:

Dün kendimi çok kötü hissediyordum o yüzden gelemedim. Aslında böyle şeyleri çok takmayan bir insanım ama bilinç altım sanırım bu kez izin vermiyor. Çünkü içimden hiç bir şey yapmak gelmedi dün. Bir de belirsizlik var ne olacağı konusunda onun da etkisi büyük sanırım. Geçmişi okumaya çalışacağım :KK200:
Rabbim hakkında en hayırlısını versin inşallah

Diyet yaparken sosyal faaliyetler çok tehlikeli oluyor. 3 hafta önce misafirliğe gitmiştik. Çayın Yanına 10 Çeşit Kurabiye Çıkardı Ev sahibesi. Mecburen yiyor insan :KK53:
Mecbur değiliz :KK20:

Dunku korkuunnc menumu yazayim hemen
1 haziran listem
Sahur yok canim hic istemedi

Iftar 20.32
Yarim kase corba
Yarim tabak bulgur pilavi
1 bucuk tavuk but
4 tanee haslanmis icli köfte
Ayran
Salata
1 bucuk litre su
Iftardan sonra bi tanecik fincan tatlısı
Misafirlikteydim anca bu kadarla kurtardim. Ama icli kofteyi gormezden gelin bir gun oncesi evde icli kofte diye diye dolaniyordum ertesi gun onume gelince yedimde yedim.. Pisman degilimmm :-)
Madem içli köfte yiyeceksin yanındakileri neden yedin? Totalde çok fazla yemişsin. Üzerine bir de tatlı yemişsin. Bence pişman olmalısın :KK62:

Kizlar selamlar gelemedim yogunum biraz niyetli degilim ve sabah kacirdim resmen aksama telafi edicem
Menü yazman gerekiyordu ama :KK20:

Dunku menum
Sahur02.30
1 bardak sut
1 dilim cavdar ekmegi
1 tabak yumurtali yesil fasulye
2 hurma
1 litre su

Iftar08.10
1 kase yogurt corbasi
3 4 kasik guvec
3 4 kasik pirinc pilavi
5 piricli sarma
2 dilim kadayif

22.00
10 tane dut
10 tane kiraz

Biliyorum cok fazla :oops:
İftarı çok bozmuşsun canım. Bir de hepsi pirinçli olunca kötü olmuş. Üzerine bir de meyve yemişsin hem de biliyorsun geç yenilen meyveler yarardan çok zarar sağlıyor. Bundan sonra daha dikkatli olursun :KK39:

1 haziran

03.20 sahur
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Salatalık
1 dilim ekmek
1 tk tereyağ

20.30 iftar
1 kase tarhana
2 tane tavuk but
Salata
Birkaç tane acı turşu
1 kase sütlaç

2.5 litre su
Sütlaç haricinde güzel menü canım afiyet olsun.

Slm sevgili takımım telefonda ve internet paketimde sorun vardı ondan giremedim .
Pek dikkat de edemedim bu süreçte. İnşaallah pazartesi diyetisyene gidicem.ama bunu sizden başka kimseye söylemicem. Kayınvalidem deyim ve menü kızartma . Öğlen yemek yoktu sabah pide yedim ekmek yoktu.
Bu arada kv 46 kilo aşırı dikkat ediyor yemiyor yemiyor ben gelince ne varsa canı istediği yapıyor :KK70: gelini sanki 60 kilo gibi:KK70:
Aşırı takıl kilolu insana ama beni 107 kilo ken beğendi anlamadım :KK70:
Hımm ilginç bir durum demek ki bilinç altı error veriyor senin kayınvalidenin :KK70:

Saol abla karizma takıntım yok. :KK70: kafayı bi kaldırdım 5 kişi başımda babam da bu kalabalık ne diye bakayım diye bi geliyor ben yerde ne işin var senin yerde diye beni azarladı ne gülesim geldi. Ama sağ kalça yla kolu incirmişim fena ağrıdı :))
Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir.

maalesef zaman zaman iş yerinde bu tarz durumlar oluyor canım Allah denk getirsin hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Canını sıkma hepsi unutulup gidiyor zamanla

annelerin dinlenme zamanı herkes yattıktan sonra ah ahhhh :)
geçmiş olsun canım
Amin canım çok teşekkürler. Aslında çok üzülmedim ama insanların yalan konuşup, iftira atacak kadar bayağılaşıp, adileşmelerine canım sıkıldı. Bir de beni hiç dinlemediler. Karşı tarafı dinlemiş müdür beni yanına kabul etmedi. Saçma sapan insanları amir diye başımıza getirenlere yazıklar olsun. Devir çok kötüleşti. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. :KK68:

Çok üzgünüm kaçamak yaptım fazlasıyla arkadaşların gelmişti hatalı olduğumun farkındayım yarın tamamen sil baştan yapicam bugün menü yazmasam olur mu lütfen LAydLiNe LAydLiNe
Keşke yazsaydın canım menünü. Bundan sonra kötü bile olsa yaz lütfen.

LAydLiNe LAydLiNe üzülme Hak yerini bulur.
Benimde başıma olmadık işler gelmişti bi nevi iftira gibi.
Üstelik hamileydim karnım burnum da öğrencilerime rezil oldum.
Hayatım da hakkımı helal etmeyeceğim tek kişi belki de o müdür.
Ama hakkımı savundum elh. 35. Haftam a kadar çalıştım.
Şimid burdan konu açılmışken ona güzel bir dua edeyim Allaha havale ediyorum onu yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir.
Kusura bakma kendi konumu açmış oldum ama hak yerini bulur sen içini ferah tut
Aynen canım hak yerini bulacak bundan eminim ama işte ufakta olsa sıkıldı canım. Bir de bu hafta sonu sınavım var. Ona çalışacaktım şimdi moral motivasyon hiç bir şey kalmadı. Düzelmeye çalışıyorum. Ne anlıyorlar ki insanlarla uğraşmaktan onu anlamıyorum. Kendi egolarını başkalarının üzerinden tatmin etmeye çalışan insanlardan uzak tutsun rabbim hepimizi. :KK36:

Ben pazartesi den itibaren yazsam olur mu bir nevi izin istiyorum pazartesi kadar bu defa yemin edip ciddi başlıcam fizyolojik ve psikolojik olarak kötüyüm
Mesajını geç okudum. Pazartesi oldu bile inşallah başlamışsındır :KK39:

LAydLiNe LAydLiNe canim , hersey gönlünce olur insallah..:KK200::KK200:. is hayatinda hep bi kuyu kazma derdinde oluyor insanlar.. kul hakkina giriyorlarda farkinda degiller....
Amin canım inşallah :KK200::KK200: İyi ki varsınız :KK36:

Bugun menu
Sahur
Yok

Iftar
2 yumurta yagda
5 yesil zeytin
1 dilim pide
1 avuc kiraz
Semizotlu salata

2 kare bitter

2 lt su icerim yatana kadar.. LAydLiNe LAydLiNe
45 dakika yürüyüş yapildi ... babamin gelmesinin en guzel yani yürüyüş yapiyoruz beraber.. tembel esim yerinden kalkmaz...
Yürüyüş gayet güzel olmuş. Menü yazmaya başladığına göre de dikkat etmeye başlamışsın ama yine de ideal bir menü olmamış.
Kizlar ben cok uzgunum ya bugun resmen bi bosanip semerimi yemedigim kaldi unarim tartiya cok yansimamistir :110:
Yaz bakalım bir menünü neler yedin?

2 haziran 2018 cmt menü

10.00
1 dilim tb ekmek
1 omlet
5 siyah zeytin
Söğüş
1 çay kaşığı bal
Şekersiz çay

14.00

1 kase bulgur köfteli tavuk çorba

19.00
1 kepçe kurufasulye
2 çk pirinç pilavı
Ekmek yok

21.00
1 kare sütlü çiko

2 l su

Bugünkü Menüm iyi değil
Sabah Ki Kilo Dünle Aynıydı Ama Müdürün Grevde olduğunu belirtmem lazım. (Müdürün kim olduğunu anladınız ) di mi :KK48::KK48:Aksi takdirde 60 lı bir değer görürdüm. En azından 60.9 :-)
Müdürü anlamadım ben ama menü olmamış. Pirinç pilavı ve çikolata olmamalıymış.

Bugün ki menum ( diyetisyen listesi )

01:30
Maydonoz ve taze zencefil suıyu limonlu bir bardak

Sahur 3:00
1 kase sebze çorbası
2 dilim tuzsuz peynir
10 adet çiğ fındık
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz ve dereotu
10 kiraz(liste dışı)

Iftar 20:35
yarım kase semizotu çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 tavuk but
4 kaşık yoğurt
bir kaç çatal salata

Ara 21:30
bir fincan türk kahvesi şekersiz

Ara 22:30
Kiraz sapı suyu 1 bardak

2,5 litre su
20 dk horon,roman havası
45 dk tempolu 1,5 saat yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.

Insallah senin icin en hayırlısı olur canim Rabbim isini rast getirsin kalbine ferahlik nasip etsin.Yalan dolan iftira ile ugrasan kotu insanlarinda elleri ayaklarina dolansin insallah her iste bir hayir vardir elbet
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK36::KK36:

Mecbur değiliz :KK20:

Madem içli köfte yiyeceksin yanındakileri neden yedin? Totalde çok fazla yemişsin. Üzerine bir de tatlı yemişsin. Bence pişman olmalısın :KK62:

Menü yazman gerekiyordu ama :KK20:

İftarı çok bozmuşsun canım. Bir de hepsi pirinçli olunca kötü olmuş. Üzerine bir de meyve yemişsin hem de biliyorsun geç yenilen meyveler yarardan çok zarar sağlıyor. Bundan sonra daha dikkatli olursun :KK39:

Sütlaç haricinde güzel menü canım afiyet olsun.

Hımm ilginç bir durum demek ki bilinç altı error veriyor senin kayınvalidenin :KK70:

Geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda iyileşir.

Amin canım çok teşekkürler. Aslında çok üzülmedim ama insanların yalan konuşup, iftira atacak kadar bayağılaşıp, adileşmelerine canım sıkıldı. Bir de beni hiç dinlemediler. Karşı tarafı dinlemiş müdür beni yanına kabul etmedi. Saçma sapan insanları amir diye başımıza getirenlere yazıklar olsun. Devir çok kötüleşti. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın. :KK68:

Keşke yazsaydın canım menünü. Bundan sonra kötü bile olsa yaz lütfen.

Aynen canım hak yerini bulacak bundan eminim ama işte ufakta olsa sıkıldı canım. Bir de bu hafta sonu sınavım var. Ona çalışacaktım şimdi moral motivasyon hiç bir şey kalmadı. Düzelmeye çalışıyorum. Ne anlıyorlar ki insanlarla uğraşmaktan onu anlamıyorum. Kendi egolarını başkalarının üzerinden tatmin etmeye çalışan insanlardan uzak tutsun rabbim hepimizi. :KK36:

Mesajını geç okudum. Pazartesi oldu bile inşallah başlamışsındır :KK39:

Amin canım inşallah :KK200::KK200: İyi ki varsınız :KK36:

Yürüyüş gayet güzel olmuş. Menü yazmaya başladığına göre de dikkat etmeye başlamışsın ama yine de ideal bir menü olmamış.
Yaz bakalım bir menünü neler yedin?

Müdürü anlamadım ben ama menü olmamış. Pirinç pilavı ve çikolata olmamalıymış.

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü olmuş.

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim :KK36::KK36:

Evet başladım şükür :)
Akşam iftardan sonra yürüyüş e gidicem inş :)

Cok yedim ve halada cok yiyorum bana ne oldu boylee bilmiyorum.. Kaynimin düğününe giyecegim abiyemin içine girebilmek icin diyete basladim gercekten cok zayifladim ama haalaa giremiyorum 2 parmaklik acik var o yuzden moralim bozuldu kendimi saldim iyice.

Emzirdigim icin sanirim göğüs bölgesi tam oturuyo emzirirken gogusten incelme olmuyomu ya bel ve gogusten muzdaribim :-(

Evet başladım şükür :)
Akşam iftardan sonra yürüyüş e gidicem inş :)
Hadi bakalım inşallah. Güzel bir başlangıç olsun :KK39:

Cok yedim ve halada cok yiyorum bana ne oldu boylee bilmiyorum.. Kaynimin düğününe giyecegim abiyemin içine girebilmek icin diyete basladim gercekten cok zayifladim ama haalaa giremiyorum 2 parmaklik acik var o yuzden moralim bozuldu kendimi saldim iyice.
Kendini salarsan iyi mi olacak sanki? İki parmak gitmeyecek bir açıklık değil aslında.

Emzirdigim icin sanirim göğüs bölgesi tam oturuyo emzirirken gogusten incelme olmuyomu ya bel ve gogusten muzdaribim :-(
Olur niye olmasın göğüsün kendi durur ama yan taraflar incelir.

Hadi bakalım inşallah. Güzel bir başlangıç olsun :KK39:

Kendini salarsan iyi mi olacak sanki? İki parmak gitmeyecek bir açıklık değil aslında.

Olur niye olmasın göğüsün kendi durur ama yan taraflar incelir.
Valla ne bileyim canim ya inan cok moralim bozuldu ayin 20 sine kadar zamanim var yapar miyim yapamaz miyim bilmiyorum. Evde surekli spor yapiyorum. Acaba sporu biraksamda yuruyusr mi baslasam? O daha mi etkili olur

2 parmaklık açık çok fazla değil bence yapabilirsin canım bu kadar uğraşmışken bırakma bence eminim çok güzel olacaksın sabret :KK15:

Back
X