- Emoji Skoru
- 3.444
- Puanlar
- 333
27 Haziran menü
saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Yarım salatalık
bir dilim tm buğday ekmeği
Saat 12:30
3 tane sarma
Saat 18:00
5 yemek kaşığı bulgur pilavı
Bir kase yoğurt
Saat 20:00
Filtre kahve sütlü
2,5 litre su
Bir saat yürüyüş
Afiyet olsun canım. Menulerin hep güzel maşallah
Hepinize selam kızlar. Cok asiri yogunum buranin adetine göre dugun 3 gunve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam
![]()
beni merak etmeyin hepinizi öpüyorum.
Iyi Eğlenceler canimm
Kızlar valla kendimi çok boşladım ya.güya birakmayacaktim. Canım sıkıldıkça 2gündür mutfağa gidip kek mek yiyip çıkıyorum. Biri bana dur desin.
Dur!!!
Verdiğin emekleri düşün ve birak yediğin kekleri
Bi su iç ve kaç hemen ordan
Aşırı düzensiz bi beslenmem var sağ olsun eşimde rahat dolap tam takır kuru bakır misali o dünya kupası maçlarında. 1 bebek 1 çocukla her yere yetişmemi bekliyor. Araba yok sağ olsun para bırakmayı da unutuyor geleli tarhana çorbası makarna akşamlarI gündüzleri ise memleketten getirdiğim zeytin peynir sağ olsun arkadaş ekmek alıverdi de ekmek de yedik. Sakin olmaya çalışıyorum. Hepsi geçicek ve ben düzenimi kurup şu kiloları vericem inşaallah
Allah yardimcin olsun canım. O unutuyorsa sen hatirlat canım bu devirde cebinde para olmadan hiç bir şey olmuyor. Benim kocamda nakit çok vermezdi kredi kartından al ne aliyorsan derdi. Her şey de kredi kartı ile olmuyor ki. Bir gün kızı doktora götürecektim kartimi okumadi makina kaldım orda sinir oldum. Başka bi yere goturdum ama evde de kıyameti kopardim saydim sovdum. Şimdi anlaştık ay başı bana nakit bir miktar veriyor. Para muhabbeti yapmıyoruz.
ve kiz tarafinin kinasiyla beraber 4 gun oluyo. Yani persembeden pazara kadar dugunde olucam
sopalanacak biri var evde desene...