Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Keşke vermeden sorsaydın kötü olmuş

Bisküviler haricinde çok güzel menü süpersin

Canım arkadaşın kilosuna yeşimi ekmek miktarı gayet uygun hem diyete yeni başladı uyum sağlayabilmesi için doyması lazım

Sporun çok güzel herbalife ı önermediğimi söylemiştim. Bir de sarmalar pirinçliyse olmamış canım

Menülerini de yaz canım girdiğin zamanlar
Güzel oluyor o şerbet ama yavaş yavaş şekeri hayatından çıkarmaya çalış canım azı da zararlı bence
Teşekkür ederim kaptanımm :KK200:

Boyum 1.68 kilom 78 ..Ogretmenim..yaş 36...hedef kilom 68 ...nasıl.katiliyorum..kac kisi var burda güncel olarak tablo var mi kim ne durumda beni de varsa ekler misiniz aksam yazarim gun ici beslenmemi..
tek basima motive olamiyorum tek diyette olan ben degilmisim goreyim burda..

Boyum 1.68 kilom 78 ..Ogretmenim..yaş 36...hedef kilom 68 ...nasıl.katiliyorum..kac kisi var burda güncel olarak tablo var mi kim ne durumda beni de varsa ekler misiniz aksam yazarim gun ici beslenmemi..
tek basima motive olamiyorum tek diyette olan ben degilmisim goreyim burda..

Canım takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Ana sayfada listemizde var. İncele bakalım. Takım hoşuna gider, kurallarımıza uyabileceğini de düşünürsen formumuzu doldurup burada paylaşabilirsin. Motive olabilmenin ilk şartı paylaşım. Ne kadar çok paylaşım yapabilirsek o kadar çok motive olabiliyoruz. Bu aralar takımımızın paylaşım konusunda sıkıntısı var o yüzden motivasyonumuz etkileniyor. Dediğim gibi incele bizi biraz beğenirsen kalırsın :KK36:

haftada bir mi tartiya cikiyoruz..Eger oyleyse haftaya carsamba yazayim yeni kilomu..
Yarışmanın genel kuralları arasında cuma günü tartılmak ve bildirmek var. Adından da anlaşıldığı üzere bir yarışma içerisindeyiz. Cuma günü bütün takımlar tartılıp kilo bildirimi yapıyor ortak paylaşım alanında. En yüksek yüzdeye sahip takım birinci oluyor.

@LiNaLady tamam kaptanım dikkat ederim bu ara bebekten ötürü nohut kuru fasulye karnabahar filan yiyemiyorum. Sebze de bulamıyorum yat kalk tavuk da olmuyor bakalım olucak inşaallah.
Artık evimde olduğum için biraz daha dikkat edebilirim.
Veee harika bi olay çavdar tohumlu bi ekmek buldum. Ama epey değişik tadı.beyaz ekmekten iyidir ama. Hemde duble esmer :))

@LiNaLady tamam kaptanım dikkat ederim bu ara bebekten ötürü nohut kuru fasulye karnabahar filan yiyemiyorum. Sebze de bulamıyorum yat kalk tavuk da olmuyor bakalım olucak inşaallah.
Artık evimde olduğum için biraz daha dikkat edebilirim.
Veee harika bi olay çavdar tohumlu bi ekmek buldum. Ama epey değişik tadı.beyaz ekmekten iyidir ama. Hemde duble esmer :))

Bence de iyidir canım. Beyaz ekmek gerçekten sakıncalı bir yiyecek.

Kızlara hep söylediğim şey. Aslında diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz diye. Çünkü sağlıksız olan bütün yiyecekleri hayatımızdan çıkarıp birazda hareket ettiğimiz zaman her şey kendiliğinden düzeliyor. Keşke biraz dikkat edip verdiğin o kadar emeği çöpe atmasaydın. Bu arada ben de bu günden itibaren menü yazmaya başlayacağım. Çünkü menü yazmayınca ciddi ciddi ucu kaçıyor. Yazacağın zaman daha dikkatli yiyorsun.
Ah Ebru cum ah bende cok pismanlik duyuyorum ama yapabilcem bisey yok. Hadi seninde menulerini bekliyorum o zaman. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam kisa surede hedefine ulasmistin deyil mi

Ay kızlar bu aralar üzerimde felaket var resmen. Balkonun kapı cami tuzla buz oldu temizliyim derken ayak parmağımı bir güzel yardım şimdi de bütün her yer kan oldu şimdi sardım kanın biraz durmasını bekliyorum sonra hastaneye gideceğim

Ah Ebru cum ah bende cok pismanlik duyuyorum ama yapabilcem bisey yok. Hadi seninde menulerini bekliyorum o zaman. Bu arada yanlis hatirlamiyorsam kisa surede hedefine ulasmistin deyil mi

Canım ben senin döneminde 85,5 kiloyla başladım. Takıma ilk girdiğimde 82 li kilolardaydım. 6 ay gibi bir sürede 24 kiloya yakın vererek 61.8 kiloyla mezun oldum. Aradan bir kaç hafta geçti geçmedi hamile olduğumu öğrendim. 83 kiloyla doğum yaptım. Doğumdan 4-5 ay sonra tekrar geldim takıma. Bu kez 59 kiloyla yeniden mezun oldum. Tam hatırlamıyorum süresini ama yine çabuk verdim. Yaklaşık 4 yıl o kiloyu korudun. 59-60 arası gidip geldim. 5. sene içerisinde yani geçen sene şehir değiştirdim. Bu dönemde yavaş yavaş 10 kiloya yakın aldım. En son 70 li kiloları tartıda görünce tekrar döndüm yarışmaya. Önce 3. takımda başladım burada başkaları vardı. Sonra 13. takımın kaptana ihtiyacı olduğunu söyledi püsküüt senin yapmanı issterim dedi ben de yeniden gelip geçtim takımın başına. Ve bu kezde 59.8 kiloyla yeniden mezun oldum. Bu üçüncü mezuniyetim. Mezuniyetten sonra yine biraz bıraktım kendimi şuan 63 kilo civarında dolaşıyorum ama yine hedefim 59 a inmek. Uzun süre aynı kiloyu korumak iyi geliyor vücuda çünkü vücut alışıyor kendini dengelemeye. Şuan yediklerimi yazsam ağzınız açık kalır ona rağmen kilo almıyorum. Ama büyük bir ödem derdim var onu çözmem lazım.

Ay kızlar bu aralar üzerimde felaket var resmen. Balkonun kapı cami tuzla buz oldu temizliyim derken ayak parmağımı bir güzel yardım şimdi de bütün her yer kan oldu şimdi sardım kanın biraz durmasını bekliyorum sonra hastaneye gideceğim

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ihmal etme git biran önce doktora. :KK200: Dua oku bir de kendine nazar duası. Sadaka verebilirsen de sadaka ver :KK36:

Merhabalar kızlar nasılsınız ? bende aranıza katılmak istiyorum. Benim serüvenim şöyle 28 yaşındayım şu zamana kadar hiç kilo problemi yaşamamıştım. 52-54 kiloda kendimi ideal hissederken 3 sene öncesinde bir anda 65 kilo buldum kendimi tamı tamına 11 kilo almıştım. sonrasında biraz daha dikkat ederek 59 kiloya kadar düştüm şuandada 59-59 arası değişiyor kilom egzerisizlerlede desteklemeye çalışıyorum fitness yapıyorum vakit buldukca yediklerimede özen göstermeye çalışıyorum şuan hedefim yeniden 52 kilo olabilmek :KK49: boyum 1.73 bu arada sevgiler bu serüvende hepimize bol şanslar olsun :KK54::KK68::KK68:

Yedıklerıme dıkkat edıyordum uç beyazı bayatımdan çıkarmıştım yağlı ve fastfood tarzı seyler yemiyordum sağlıklı seyler tahıllı ekmek tüketim. 6 dan sonra yememeye çalıştım bu çok fark edıyor günlük en az 2.5 su 2 bardak Yesıl cay içtim. Bol spor yapmaya çalıştım haftada 4-5 gün sabah akşam 45 dk yürüyüş yaptım canım kılo kolay alınan ama ne yazıkkı zor verılen. Bısey bu yolda motıvasyon çok önemli birbirimizi motıve edersek işimiz daha kolaylaşır dıye düşünüyorum.
Aslında kilo vermek için az ve öz yapılacaklar listesi..bende aynı şekilde verdim 16 kiloyu.şimdi de bu şekilde devam inş. Sonuç kaçınılmaz...

Merhaba kizlarr ben geldim
Kaç günlerdir diyet fln kalmadi
Yavaş yavaş hepsini geri alıyorum
Dün gece oturdum düşündüm ve bugün tekrar başladım
Kilom 87.600 çıktım
Buarada sizleri coook özledim :KK36:

Back
X