• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Yöresel Yemekler

Arkadaşlar ilk mesajı düzenledim.
Gelen olursa ekleme yaparız.
Değiştirmek isterseniz bana özelden yazabilirsiniz.
Akşam oylamamız başlayacak :rolleyes: :halay:
Benim için çok özel bir kategori:KK200: katılım gösteren, destek olan herkese teşekkür ederim :KK68:
Benim kömbenin üstünü biraz kızarana Bacikom :KK45:

Arkadaşlar ilk mesajı düzenledim.
Gelen olursa ekleme yaparız.
Değiştirmek isterseniz bana özelden yazabilirsiniz.
Akşam oylamamız başlayacak :rolleyes: :halay:
Benim için çok özel bir kategori:KK200: katılım gösteren, destek olan herkese teşekkür ederim :KK68:

Benim için de çok heyecan verici bir kategori oldu. İlk defa hamur açtım normalde beceremem zannediyordum kategori sayesinde yapabildiğimi gördüm. Tüm tarifler harika gözüküyor. Katılan herkese başarılar diliyorum. 😍

Benim için de çok heyecan verici bir kategori oldu. İlk defa hamur açtım normalde beceremem zannediyordum kategori sayesinde yapabildiğimi gördüm. Tüm tarifler harika gözüküyor. Katılan herkese başarılar diliyorum. 😍
Buna çok ama çok sevindim 😍
Ben bunu yıllardır söylüyorum burası sadece yarışma değil bir nevi eğitim alanı 🤗
Yeni şeyler öğreniyoruz,deniyoruz🥰💜 Sadece bu taraftan bakmak gerekiyor 🤗

Bende aynıyım, asla hamurla alakam yoktur ama yarışma için merdaneye dokunuyorum 🙈🤭

Back
X