Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım geçmişi de okuyamayacığım direkt dalıyorum muhabbete :KK70::KK70:

Önemli bir şey var mı?

Bu arada numaram herkeste var. Arada ben böyle kaybolacak olursam dürtün beni tamam mı :ıslık:

Sanırım geçmişi de okuyamayacığım direkt dalıyorum muhabbete :KK70::KK70:

Önemli bir şey var mı?

Bu arada numaram herkeste var. Arada ben böyle kaybolacak olursam dürtün beni tamam mı :ıslık:
Önemli birşey yok bazı düzenlemeler yaptık gördün mü bilmiyorum. Sen 3 kişiye görev vermiştin layıkıyla yapıyoruz :KK52: Mesaj sayılarını 2 günde bir akşamları arkadaşlar bana gönderecek bende sana ileteceğim. Çünkü böyle kontrol etmek zor oluyor kim yazdı ne kadar yazdı diye. polokey2244 polokey2244 haftalık spor planı yaptı üst taraflarda var bugün paylaştı. Grupça yapacağız inşallah. Dün sanırım 1-2 kişi hariç herkes sporuna uydu leslie yaptık. solmez solmez de menü paylaşımlarını kontrol ediyor paylaşmayan arkadaşları uyarıyor. Şimdilik hersey çok güzel. Sende kaybolmasan süper olacak kaptanım :KK4:

Kolay gelsin. Madem yürüyüş yaptığın arkadaşın geliyor 2 tabak hazırla. Herbirine birer haş.yumurta 1kk az yağlı peynir söğüş domates salatalık koy. Bol bol da şekersiz çay. Ne iştah açıcı di mi :KK45:
Şaka bir yana...afiyet olsun...

Aynen böyle tabak hazırladım canım :)

Günaydın kizlarrr listeyi yaptım beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin değiştirelim.

Pazartesi = Leslie
Salı = İp atlama
Çarşamba = Zumba
Perşembe = Yürüyüş
Cuma = Pilates (topla-topsuz farketmez)
Cumartesi = Dip köşe ev temizliği :-)
Pazar = Dinlenme

Kızlar mesela ben ip atlayamam yada zumba vs yapamam diyenler onun yerine yapabildikleri farkli bir spor yapacaklar. Simdilik boyle umarim beğenirsiniz.
LAydLiNe LAydLiNe @latiska anneyim83 anneyim83 Birprensess Birprensess cankizzzz cankizzzz solmez solmez N Nisaca T Toprakliyagmur @ada81 @merryangel bekolim bekolim Sekerpare87 Sekerpare87 @umudum2

Güzel canım liste ama hepsine bir alt sinir koysak nasıl olur. En az 100 ip atlama ya da 15 dk zumba gibi

Ipim yok o yuzden atlamadim bahanesi istemiyorummmmm hayali ip varmis gibi atlayin :-) ayni sekilde internette topsuz sekilde pilates hareketleri videolari var onlarida yapalim. Mesela benim suanlik topum yok ve ben onunla yapiyorum

Ip atlamayı tam olarak bu şekilde yapıyordum zaten yoksa evde avize kalmaz :)
Plates hiç yapmadım cuma onu da deneyeceğim bakalım

Önemli birşey yok bazı düzenlemeler yaptık gördün mü bilmiyorum. Sen 3 kişiye görev vermiştin layıkıyla yapıyoruz :KK52: Mesaj sayılarını 2 günde bir akşamları arkadaşlar bana gönderecek bende sana ileteceğim. Çünkü böyle kontrol etmek zor oluyor kim yazdı ne kadar yazdı diye. polokey2244 polokey2244 haftalık spor planı yaptı üst taraflarda var bugün paylaştı. Grupça yapacağız inşallah. Dün sanırım 1-2 kişi hariç herkes sporuna uydu leslie yaptık. solmez solmez de menü paylaşımlarını kontrol ediyor paylaşmayan arkadaşları uyarıyor. Şimdilik hersey çok güzel. Sende kaybolmasan süper olacak kaptanım :KK4:

Leslie 15 dk başlangıç videosunu yaptım bn de.

Leslie 15 dk başlangıç videosunu yaptım bn de.
Bende onu yaptım canım leslie 1 mil 15 dakkalık olanı baya terletti ve ise yaradığını düşünüyorum. Zamanla vücudumuz alışınca yavaş yavaş süreleri çoğaltırız zaten

Bende onu yaptım canım leslie 1 mil 15 dakkalık olanı baya terletti ve ise yaradığını düşünüyorum. Zamanla vücudumuz alışınca yavaş yavaş süreleri çoğaltırız zaten
Leslie mutlaka ise yarıyor mutlaka yapilmali özellikle yüksek kilolardaki bayanlar için super

16.07.2018 menum ( yogunluktan yazamamistim)

Dun bayagi abarttim
Kahvalti 10:30
2 hasl yum beyazi
Az yagda fasulye kavurma

12:00 Bir kivi

16.00
15 tane sarma
7-8 biskuvi
3 tane minik pogaca
Meyva taneli dondurma :sinirli:

16.07.2018 menum ( yogunluktan yazamamistim)

Dun bayagi abarttim
Kahvalti 10:30
2 hasl yum beyazi
Az yagda fasulye kavurma

12:00 Bir kivi

16.00
15 tane sarma
7-8 biskuvi
3 tane minik pogaca
Meyva taneli dondurma :sinirli:

Afiyet olsun canım. Akşam çok cıss olmuş. Bugün telafi edersin inşallah

Tunaydin arkadaslar nabersiniz ben 1 Saat yuruyusumu yapip rahatladim

Bende yuruyusumu yaptım kızı parka göturdum. Annemlere geldim simdi

Harikasin canim bravoo:KK73::halay::halay:

Diyetisyene gittim bugün 2 haftada 900 gr vermisim ve sadece 100 gr i yag :olamaz:

Malum tatilde sağlıksız yedim azıcık ondan oldu. Bu hafta 2 kilo yağ gitmeli.
Inşallah canım sen gerçekten çok güzel kilo veriyorsun verdin de

Günaydın kizlarrr listeyi yaptım beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyin değiştirelim.

Pazartesi = Leslie
Salı = İp atlama
Çarşamba = Zumba
Perşembe = Yürüyüş
Cuma = Pilates (topla-topsuz farketmez)
Cumartesi = Dip köşe ev temizliği :-)
Pazar = Dinlenme

Kızlar mesela ben ip atlayamam yada zumba vs yapamam diyenler onun yerine yapabildikleri farkli bir spor yapacaklar. Simdilik boyle umarim beğenirsiniz.
LAydLiNe LAydLiNe @latiska anneyim83 anneyim83 Birprensess Birprensess cankizzzz cankizzzz solmez solmez N Nisaca T Toprakliyagmur @ada81 @merryangel bekolim bekolim Sekerpare87 Sekerpare87 @umudum2

Teşekkürler polokey2244 polokey2244 :KK200: elimden geldiğince uymaya çalışacağım...

Canım bana kaptan sadece yürüyüş ve zumba yapabilirsin demişti. Bende leslie de hareketli olduğu için yaparım diye düşünüyorum dunde yaptım zaten. Sadece ip atlama ve pilatesi yapamayacağım sanırım. Ama onun yerine bugün yürüyüş yapacağım

Sakıncası yoksa niye yapmıyorsun? Ben de sezeryan doğum yaptım da dikişleri zorlayıcı bişey yapmak istemiyorum ondan sordum, sakın yanlış anlama :KK39: kadım doğuma gidince soracağım da sen de aynı nedenden dolayı yapmıyorsan bilmek istedim:KK200:

Son düzenleme:
Teşekkürler polokey2244 polokey2244 :KK200: elimden geldiğince uymaya çalışacağım...

Sakıncası yoksa niye yapmıyorsun? Ben de sezeryan doğum yaptım da dikişleri zorlayıcı bişey yapmak istemiyorum ondan sordum, sakın yanlış anlama :KK39: kadım doğuma gidince soracağım da sen de aynı nedenden dolayı yapmıyorsan bilmek istedim:KK200:
Yok canım benim çocuğum yok henüz benim kilom fazla olduğu için yapmıyorum inşallah biraz daha zayıfladıktan sonra. Zaten diyetisyenim de spora gideyim mi dediğimde hayır 8li rakamları görünce demişti sadece yürüyüş yap demişti o yüzden

Inşallah canım sen gerçekten çok güzel kilo veriyorsun verdin de

Kimi hafta 2 kilo kimi hafta 100 gr gidiyor. Listeye uydukca artıyor cozutunca azalıyor giden kilo. Ama mühim olan vazgecmemek.
Sende vazgeçmiyorsun +yi görsende diğer hafta toparliyorsun. Böyle böyle gidecek inşallah

Kimi hafta 2 kilo kimi hafta 100 gr gidiyor. Listeye uydukca artıyor cozutunca azalıyor giden kilo. Ama mühim olan vazgecmemek.
Sende vazgeçmiyorsun +yi görsende diğer hafta toparliyorsun. Böyle böyle gidecek inşallah
Inşallah canım yavaş yavaş gitsin ama sene sonuna kadar gider biter inşallah

Back
X