Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

11 Nisan’da doğum yaptım, bebeğim 1 ay sonra vefat etti, o yüzden emzirme olayım yok... LAydLiNe LAydLiNe

Rabbim sabır versin canim. Tekrar çocuk sahibi olmak istediğinizde hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin. Kucağınizi boş bırakmasın

Menü bayağı az olmuş acıkmadıysan ne mutlu sana:KK200:, muhtemelen tartıda karşılığını alırsın :super:
Inşallah canım bu arada basın sağolsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah
17 Temmuz menüm

10.30 kahvaltı
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 domates 1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin

18.30 akşam yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-5 yk türlü

3 lt su
40 dk yürüyüş
Menün çok güzel

09.00
Sirkeli su

10.00
1 kase sütlü Müsli

12.00
200 gr lor
Domates
Yeşillik
1 dlm çavdar ekmeği
( acayip acıktım ara öğün kesmeyecekti ondan böyle yedim)

15.30
4 yk kavurma
1 yufka
1 bardak Kefir
1/2 şeftali

17.30
1/2 yeşil elma

19.30
8 yk tas kebabı
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Salata
1 küçük dilim baklava ( misafirlikteydik ikram olduğu için tattım)
Sütlü çay

1 saat plates
30 dk yürüyüş

3 litre su

Bugün canım birşey yemek istemedi kaçamakta yapmadım kaptanım bu çok güzel değil mi ne güzel az yemişim

kaçamak olmaması harika tabi ama az yemek tek başına yeterli değil ki. dengeli ve az yemek gerekiyor. sabah vücüdün kahvaltıya ihtiyacı var. metabolizmanın çalışması için ve diğer öğünde daha çok açlık hissetmemek için. sadece kahve kahvaltının yerini tutamaz ancak ara öğün olabilir.

tek öğün yediğinde vücüda yeterli gıda gelmediği için onu direk depoluyor. depolaması ne demek yediklerinin direk yağ olması demek.

az yediğin için tabii ki eksi göreceksin tartıda ama sağlıklı bir eksi olmayacak. yağ depolarken kas yakacaksın. özellikle yetersiz yeyip bir de spor yapınca tamamen kas yakmış olacaksın.

velhasıl vücüdün yağ yakması için yemen gerekiyor. vücüdü aç bırakarak değil doyurarak sağlıklı kilo verebiliriz.

canım bişey istemedi bir bahane değil. nasıl canımız bişey isteyince aman yok yemeyeyim şimdi olmaz deyip bırakıyorsak. canımız hiç bişey yemek istemediğinde de sağlığım için az da olsa yemem gerek diye düşünmeliyiz.

inşallah kızmıyorsundur bana. sana çok yorum yapıyorum müdahele ediyorum gibi hissettim şuan ama beraber başladık yol arkadaşım olarak görüyorum. beraber sağlıklı kilo verelim istiyorum. hem sende diyetisyene gidiyorsun listelerin var. nasıl olması gerektiğini biliyorsun aslında. hızlı kilo vereyim düşüncesine mi kapılıyorsun acaba bilemiyorum.

üff çok konuştum. sen beni anlamışsındır :)

17 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
1 dilim kizarmis ekmek
Peynir
Zeytin
Çay

Öğle 12.30
1 dilim ekmekten tost

Akşam 19.30
2 kase kısır
2 bardak ayran
Saat 10.30 da sinirsiz cay ve birkac tane kabak çekirdeği
1 buçuk litre su
100 ip atlama
20 dakika leslie
solmez solmez

kaçamak olmaması harika tabi ama az yemek tek başına yeterli değil ki. dengeli ve az yemek gerekiyor. sabah vücüdün kahvaltıya ihtiyacı var. metabolizmanın çalışması için ve diğer öğünde daha çok açlık hissetmemek için. sadece kahve kahvaltının yerini tutamaz ancak ara öğün olabilir.

tek öğün yediğinde vücüda yeterli gıda gelmediği için onu direk depoluyor. depolaması ne demek yediklerinin direk yağ olması demek.

az yediğin için tabii ki eksi göreceksin tartıda ama sağlıklı bir eksi olmayacak. yağ depolarken kas yakacaksın. özellikle yetersiz yeyip bir de spor yapınca tamamen kas yakmış olacaksın.

velhasıl vücüdün yağ yakması için yemen gerekiyor. vücüdü aç bırakarak değil doyurarak sağlıklı kilo verebiliriz.

canım bişey istemedi bir bahane değil. nasıl canımız bişey isteyince aman yok yemeyeyim şimdi olmaz deyip bırakıyorsak. canımız hiç bişey yemek istemediğinde de sağlığım için az da olsa yemem gerek diye düşünmeliyiz.

inşallah kızmıyorsundur bana. sana çok yorum yapıyorum müdahele ediyorum gibi hissettim şuan ama beraber başladık yol arkadaşım olarak görüyorum. beraber sağlıklı kilo verelim istiyorum. hem sende diyetisyene gidiyorsun listelerin var. nasıl olması gerektiğini biliyorsun aslında. hızlı kilo vereyim düşüncesine mi kapılıyorsun acaba bilemiyorum.

üff çok konuştum. sen beni anlamışsındır :)
Anladım canım biliyorum zaten yok tabiki kızmıyorum ama bugün yemek istemedim hemen zayıflamak için değil yani çünkü zaten normal zamanlarda kaçamak yaptığım oluyor öyle 1 günde zayıflayamayız zaten anladım ben seni:KK36:

Bugünkü menüm

Sabah yok

Öğlen 12.30
2tane ekmekle kaşarlı tost
Domates

Ara 1tane şeftali

Akşam 16.30
1dilim ekmek
1kase bol acılı tarhana

2litre su
30dk yürüyüs
3fincan kahve

afiyet olsun canım sabah niye yok?

17 Temmuz menüm

10.30 kahvaltı
-1 dilim tam buğday ekmek
-1 domates 1 salatalık
-1 kk beyaz peynir
-4 zeytin

18.30 akşam yemeği
-1 dilim kepekli ekmek
-1 kase mercimek çorbası
-5 yk türlü

3 lt su
40 dk yürüyüş

afiyet olsun canım

09.00
Sirkeli su

10.00
1 kase sütlü Müsli

12.00
200 gr lor
Domates
Yeşillik
1 dlm çavdar ekmeği
( acayip acıktım ara öğün kesmeyecekti ondan böyle yedim)

15.30
4 yk kavurma
1 yufka
1 bardak Kefir
1/2 şeftali

17.30
1/2 yeşil elma

19.30
8 yk tas kebabı
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
Salata
1 küçük dilim baklava ( misafirlikteydik ikram olduğu için tattım)
Sütlü çay

1 saat plates
30 dk yürüyüş

3 litre su

afiyet olsun canım baklava dışında güzel.

17 temmuz listem
Kahvalti 8.30
Haslanmis yumurtanin beyazı
1 dilim kizarmis ekmek
Peynir
Zeytin
Çay

Öğle 12.30
1 dilim ekmekten tost

Akşam 19.30
2 kase kısır
2 bardak ayran
Saat 10.30 da sinirsiz cay ve birkac tane kabak çekirdeği
1 buçuk litre su
100 ip atlama
20 dakika leslie
solmez solmez

afiyet olsun canım dün ki menünü neden yazmadın? spor paylaşımı yapmıştın o ara menünü de yazarsın diye düşünmüştüm.

Anladım canım biliyorum zaten yok tabiki kızmıyorum ama bugün yemek istemedim hemen zayıflamak için değil yani çünkü zaten normal zamanlarda kaçamak yaptığım oluyor öyle 1 günde zayıflayamayız zaten anladım ben seni:KK36:

xenforo-smilies-kk36.gif
xenforo-smilies-kk36.gif
xenforo-smilies-kk36.gif
xenforo-smilies-kk36.gif

Herkese iyi geceler kızlar

sanada iyi geceler canım

Mesaji yazarken uyuya kalmisim kusura bakma canim ya aklimda kaldiginca yazayim olurmu?
16 temmuz listem
Kahvaltı 8.30
Omlet
Zeytin
Cay
Peynir
Salatalik

Öğle 12.30
1 tane maden suyu
2 ısırık gözleme

Akşam 19.30
Tavuklu mantar sote
2 lokmalik ekmek
2 yudum niğde gazozu

Sat 10.30 da çay ve 1 catal fincan tatlisi (sütlü)
1 bucuk litre su

Back
X