Kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını çok açmışsın canım. Listende de diyetisyenin sabah ki ara öğünü kaldırdı sanırım. Şu artık dayanamam mevzusunu atlamamız lazım. Senin dayanabildiğini biliyorum. Bize küçük minik gibi geliyor ama etkiliyor bu tür ufak görünen kaçamaklar. Zaten bunu deneme yanılma yöntemiyle tatilde gördün. O yüzden daha dikkatli olman lazım.
Hayır canım güzel değil. Zaten
solmez
sana o kadar güzel anlatmış ki benim üzerine söz söylememe bile gerek kalmadı. İlk olarak şunu düşün. Biz sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz onunla birlikte de zayıflayıp ideal kilomuza iniyoruz. Yani az yemekle olmaz. Az yemek aksine kilo vermemizi engeller.
Başın sağolsun canım. Hatırlatıp seni üzmek istemezdim ama menülere yorumları ona göre yapmamız gerekiyor. Tekrardan kusuruma bakma. İnşallah Allah hayırlısıyla yeniden anne olmayı nasip etsin sana
Eskiye nazaran menülerin çok güzel canım. Ama öncelikle bu dönemde kahvaltını erken yapman lazım. Kahvaltının saati çok önemli. Yorgun bile olsan lütfen sabahları erken kalkmaya çalış. Yufka ve baklava olmamış. Onun haricinde güzel bir menü. Bu iş olacak inşallah

Teşekkür ederim beni çok konuşmaktan kurtarmışsın

Senin ilerlemeni ne etkiliyor biliyor musun şu geç saatlerde bir kaç tane bir kaç tane yediğin kaçamaklar. Kabak çekirdeği zaten diyette yenmemesi gereken bir yiyecek sen hem diyette yiyorsun hem de geç vakitte. O saatte çok acıkıyorsan yoğurt yiyebilirsin hem faydalı da olur ama lütfen artık küçücük görünse bile geç saatte yeme. Bir de kısır iki kase çok olmuş. Tek kase yeterdi bence.
2 ısırık gözleme, 2 yudum niğde gazozu

Su az olmuş.
Humus ve kabak tatlısı olmamış canım. Ciğeri sade olarak 3 şişe kadar yiyebilirsin. Ama yanındaki bazı mezelere dokunmamak şartıyla. Akşamın geç olmuş onların haricinde gayet güzel ama senin verilecek kilon az olduğu için diğer arkadaşlara göre daha dikkatli olman lazım. Hadi biraz gayret et de biraz daha ilerleyelim.