Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe E
Akşam da 21.00 gibi oluyor
Yazlar böyle
Kışın fena ama 14.30 hava kararmaya başlıyor.

Şu spor listesi kaptanım
Ben diz ve bel hareketi ağırlık lı plates, leslie, yürüyüş ve dans yapmayı planlıyorum gün içinde müsait olduğum vakitlerde.

LAydLiNe LAydLiNe E
Diyetisyen pek istediğim gibi olmadı emziren bi obezim bana ilk listede hiç protein yazmadı şoklama yapıcakmış acayip acıktım elim ayağım boşaldı resmen.
Sütü bile yasakladı kahveleri sek içecek mişim . Yani bilemedim bende. İlerde belki tekrar giderim ama online diyet düşünmüyorum şuan.
Buraya menü yazmak bana sanki daha iyi geldi.

Aaaaaa ne güzel ne dükkanı?

Çok şükür iyiyim canım dün dinlenince çok rahatladım. Size yazdıktan sonra bir yatmışım sabaha kadar uyumuşum. Sabah uyandığımda çok daha iyiydim.

Harikasın canım maşallah 41 kere.

Ooooooo ne güzel neler aldın bakim bi anlat?

Menülerini görmüyorum ama son zamanlarda ara ara yazmıyorsun sanki :KK70::KK70:
Aaaaaaa o nasıl bişey :KK70:Saat kaçta akşam oluyor?
Listeye uyamıyorum derken tam olarak ne demek istedin? Ne yapmayı planlıyorsun?

Kendime bişey almadım cnm mutfak alışverişi yapmadım
Yok cnm yazıyorum ya artık menü

Aaaaaa ne güzel ne dükkanı?

Çok şükür iyiyim canım dün dinlenince çok rahatladım. Size yazdıktan sonra bir yatmışım sabaha kadar uyumuşum. Sabah uyandığımda çok daha iyiydim.

Harikasın canım maşallah 41 kere.

Ooooooo ne güzel neler aldın bakim bi anlat?

Menülerini görmüyorum ama son zamanlarda ara ara yazmıyorsun sanki :KK70::KK70:
Aaaaaaa o nasıl bişey :KK70:Saat kaçta akşam oluyor?
Listeye uyamıyorum derken tam olarak ne demek istedin? Ne yapmayı planlıyorsun?
Özel dikim kıyafet dükkanı canım

19.07.2018/Çarşamba

10:15 = Yarim domates 1 yumurtadan omlet
Yarim salatalık, domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

13:30-17:00 arası bir kaç tane kurabiye

19:00 = 3 kaşık pilav
Sodalı ayran

2 lt su
20 dk yürüyüş ve bolca hareket

Perşembe menüm
Kahvaltı saat 9
Sucuklu yumurta
4 dilim domatrs
4 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
Çay

Ara sütlü türk kahvesi

Öğlen 13
Tarhana çorbası
4 köfte
Salata

Akşam 17 30
Zeytinyağli fasulye bir tabak
Haşlanmış tavuk birkaç parça
Bir bardak ayran

2.5 litre su

Merhaba kizlar Iki gundur giremiyorum turkiyeye yolculuk yapiyorum Bugun de giremecegim bildirim yapamiyorum Yarin bildirimi yapacagim

Teşekkür ederim canım yatıp dinlenince daha iyi oldum çok şükür.

Hoş geldin canım aramıza. Ben de eski üyelerdenim ama yine aramızda zaman farkı var. Denk gelmemişiz birbirimize. İlk sayfamızdaki formumuzu doldur lüften. Kurallarımızı okumuşsun zaten. Daha önceden deneyimli olduğun için de zorluk çekeceğini sanmıyorum. İnşallah yeniden 13. takımla birlikte hedefine ulaşacaksın :KK200:

Sirkeli suyu tavsiye etmiyorum canım. İlk diyet deneyimimde ben de içmiştim. Midene zarar vermekten başka bir faydası yok. O yüzden deneme lütfen.

Ben de geçmişi okuduğumda senin gibi hissediyorum. Eski günler geliyor insanın aklına.

İyi yolculuklar canım. Hangi şehre geleceksin?

Geçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun hakkında :KK36:

Hasta olunca sanırım sürekli çorbadan gitmişsin iyi yapmışsın.
Başka bir şey yok canım. Zamanla alışırsın yeniden. Formunu bekliyorum.
Kayseriye gelecegim canim

LAydLiNe LAydLiNe E
Diyetisyen pek istediğim gibi olmadı emziren bi obezim bana ilk listede hiç protein yazmadı şoklama yapıcakmış acayip acıktım elim ayağım boşaldı resmen.
Sütü bile yasakladı kahveleri sek içecek mişim . Yani bilemedim bende. İlerde belki tekrar giderim ama online diyet düşünmüyorum şuan.
Buraya menü yazmak bana sanki daha iyi geldi.

Ben sana liste göndermiş miydim canım? Birine gönderdim ama hatırlamıyorum. Kendi listemi değil arkadaşımın listesini.
Beraber diyetisyene giden arkadaşım emziriyor 117 kilo ile başladı 102 oldu suan. Kilo olarak yakinsiniz ikinizde emziriyorsunuz. Isinr yarayabilir.Uygulamak istersen isteyeyim tekrar ondan

Aman beni devamlı takip et bırakmıyim yine diyeti
Yoksa patlıcam

Tamam canım sen iste yeter ki :)

Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 12.30
1kase mercimek çorbası
Yarım dilim ekmek

Ara
Kahve
Şeftali

Akşam 17.30
1dilim ekmek
Fırında sebzeli tavuk

Ara kahve

2bucuk litre su
1saat yürüyüs

Afiyet olsun canım güzel menün keşke kahvaltı da edebiliyor olsan o zaman süper olacak.

19.07.2018/Çarşamba

10:15 = Yarim domates 1 yumurtadan omlet
Yarim salatalık, domates
1.5 dilim tam buğday ekmeği

13:30-17:00 arası bir kaç tane kurabiye

19:00 = 3 kaşık pilav
Sodalı ayran

2 lt su
20 dk yürüyüş ve bolca hareket

Afiyet olsun canım pilav pirinç mi umarım değildir

Perşembe menüm
Kahvaltı saat 9
Sucuklu yumurta
4 dilim domatrs
4 dilim salatalık
1 kk beyaz peynir
1 dilim cavdar ekmeği
Çay

Ara sütlü türk kahvesi

Öğlen 13
Tarhana çorbası
4 köfte
Salata

Akşam 17 30
Zeytinyağli fasulye bir tabak
Haşlanmış tavuk birkaç parça
Bir bardak ayran

2.5 litre su

Afiyet olsun canım güzel menün

Bugün ki menum
Kahvaltı 09:30
2 haşlanmis yumurta
1 dilim peynir
Maydonoz

Ara 12:30
1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

Öğle 14:00
1tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz

Ara 16:30
4 kayısı
12 kiraz

Aksam 19:00
1 tabak yoğurtlu kabak
2 ceviz

3 lt su
30 dk lesslie
1 saat tempolu yürüyüş

Ben bugun kabak detoksu uyguladim. 3 gün uygulanıyor. Internette 3 gün için ayrı ayrı liste var. Ben bunu ınstegram da takip ettiğim bir sayfada gördüm. 3 gün ard arda aynı menüyu uygulamış bende öyle yapacağım.
Bu detoksun amacı ödem atmak. Tam da adet donemindeyken odemliyken yapayım dedim. Ay da bir uygulanması uygunmus. Ise yararsa ve cok zorlanmazsam bi daha ki adet döneminde yine yaparım diye düşünüyorum.

Ara da ki meyve 2 porsiyon du o yüzden çok. Ödem atsın diye kiraz bağırsakları calistirsin diye kayısıyi özellikle seçtim.

İyi akşamlar herkese. Biz de yerleştik, alışveriş yaptık. Arabaya sığmadı bisikletim getiremedim, cumartesi babam getirecek. Yüzme, yürüyüş, bisiklet, sahilde spor aletleri var. Kızlar pek bırakmazlar ama sabah erken akşam geç saatlerde kaçarım diye düşünüyorum. Tek problem baskül var zannediyordum, yokmuş. Almam lazım.

İyi akşamlar herkese. Biz de yerleştik, alışveriş yaptık. Arabaya sığmadı bisikletim getiremedim, cumartesi babam getirecek. Yüzme, yürüyüş, bisiklet, sahilde spor aletleri var. Kızlar pek bırakmazlar ama sabah erken akşam geç saatlerde kaçarım diye düşünüyorum. Tek problem baskül var zannediyordum, yokmuş. Almam lazım.

baskül önemli . yarın tartı günü ilk bildirimini yapacaksın. eczane filan var mı yakınlarda olmazsa orda tartılırsın haftada bir.

bekolim bekolim N Nisaca @latiska merryangel merryangel Kızlar mesaj sayılarınızı hala göndermediniz. Bunlar önemli grubun aktivasyonu için biliyorsunuz. Kurallarımız var sayfa 1 de. Ben gönderenlerinkini kaptana ilettim. Gondermeyenler için görmemişlerdir diye tekrar yazmak istedim. Etiketlemeyi unuttuğum varsa onlarda yollasın lütfen
Canim ben tatildeydim. Ondan oncede tasinma telasindaydim. Tatilden geldikten sonra cocuk rahatsizlandi. Bugun iyi sukur. Artik aranizadayim. Yani benim mesaj sayim sifir. Bugunden itibaren menulerimi yazmaya decam edecegim

Back
X