- 8 Mayıs 2018
- 385
- 505
- 103
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiraz bulmaya gerek yok canım. Aktardan kiraz sapı olarak alacaksın.Bazen insanın gözü dönüyor canım. Kilo almamın sebebi, benim her gün gözümün dönmesi, hergün pastane alışverişi yapmamdı.
Kiraz bulamam sanırım maydonoz bulabilirim. Alışveriş yapmam lazım o halde. Tartılmaya bir günüm daha olsa iyi olurdu.
Bende halıları topladım 4ten sonra almaya gelecekler halısız ev berbat duruyor yabende bugün ev temizledim babam cumartesi günü geliyor dip köşe yapayım dedim ... hava çoook sıcak bu havada temizlik yapmak çok zor yaaaakızmı kreşe gönderdim...
wc için mecbur bi bardak yeşil çay içiyorum şuan sizlere bakayım dedim ama herkes tatillerde![]()
Bugün çok uğrayamadım gelip mesajları okuyup çıktım ara ara. Bu regl beni süründürüyor resmen 1 hafta öncesinden başlıyor şişkinlik mide bulantısı kasık ve karın ağrısı gerçekten hiç halim kalmıyor çok zorluyor beni. Acaba çocuktan sonra falan düzeliyor mu? Bana evlenince ağrıların azalır demişlerdi biraz azaldı evet ama bu sefer 1 hafta önceden belli etmeye başladı kendini. Çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Ilaç içmekten içim dışım ağrı kesici oldu, sıcaklarda bitki çayı-sıcak su torbasıda hiç çekilmiyor. Sanırım benim ömür boyu böyle sürecek![]()
Bende çok sinirli ve duygusal oluyorum dünyaya sığmıyorum resmen ne kadar degisik neden oyle oluyoruz acaba hayattan soguyorum resmen hersey batiyor bana bu dönemde eşimin hareket etmesi bilesenin yine ağrı oluyor zararın hiç değilse kendine ,bende 1 hafta önceden bir stres bir gerginlik , çatmadığım yer kalmıyor, valla o dönemde yakınımda kim varsa tehlike moduna geçiyor, beni bilen durumu anlıyorda, bilmeyenin sonradan gönlünün almak zor oluyor.
Evet canım gerçekten öyle aslında gayet normal olan şeyleri bu dönemde çok abartıyoruz gerçi biz bayanlar daha hassas olduğumuz için normalde de böyleyiz ama bu kadar asabi değilRegl dönemi bende de berbat geçiyor ruhsal anlamda. Geçtiğimiz regl dönemi evlilik yıldönümünü geldi eşim hatırlaması diye evde nerdeyse gün boyu ağladım ya.sonra dedim ay ne saçma tripler bunlar böyle.ama o an fark edemiyorum iste
Kızlar bugunku menüm
Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım
9.30
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir
salatalık
yeşillik
11.15
1 haşlanmış mısır
14.30
1 tane kıymalı pide (dışardaydık, mecburen öyle oldu)
1 ayran
18.45
ayranlı köfte (dünden kalan)
21.00
yeşil çay (şekersiz)
2 litre su, spor olarak çok yürüdüğüm için spordan sayılabilir
Bugün çok uğrayamadım gelip mesajları okuyup çıktım ara ara. Bu regl beni süründürüyor resmen 1 hafta öncesinden başlıyor şişkinlik mide bulantısı kasık ve karın ağrısı gerçekten hiç halim kalmıyor çok zorluyor beni. Acaba çocuktan sonra falan düzeliyor mu? Bana evlenince ağrıların azalır demişlerdi biraz azaldı evet ama bu sefer 1 hafta önceden belli etmeye başladı kendini. Çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Ilaç içmekten içim dışım ağrı kesici oldu, sıcaklarda bitki çayı-sıcak su torbasıda hiç çekilmiyor. Sanırım benim ömür boyu böyle sürecek![]()
6.8.18=115.4 kg
10.00
Sirkeli su
11.00
Sucuklu 2 yumurtalı az kaşarlı menemen
13.30
Türk kahvesi
Küçük bi parça bitter
( misafir geldi de kahveye)
16.30
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir
17.30
10 badem
19.30
4 yk et sote
Bol salata
21.45
Tarçınlı kaymak ( köy sütüm geldi miss gibi pişti onun kaymağından yiyicem bu sefer bal koymucam ama :))
3.5 lt su
25 dk yürüyüş
İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
11.00 kahvaltı
-2 dilim tam buğday ekmekten yapılmış tost ( içine 3 dilim kaşar peynir 2 dilim salam koydum)
- açık çay
19.00
-1 kase yoğurt çorbası
20.00
-1!şişe sade soda
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
bende bugün ev temizledim babam cumartesi günü geliyor dip köşe yapayım dedim ... hava çoook sıcak bu havada temizlik yapmak çok zor yaaaakızmı kreşe gönderdim...
wc için mecbur bi bardak yeşil çay içiyorum şuan sizlere bakayım dedim ama herkes tatillerde![]()
Günaydın mı desem tünaydın mitartıdan önce bol eksili bir gün diliyorum herkese. Benim regl dönemim ve şişkinliğim hala geçmedi bugün böyle kürlerle gecistirmeyi dusunuyorum ne kadar sağlıksız olsada
Yarın mutlaka eksi görmem lazım. Eylülün 9nda düğün var çok dikkat edip zayıflamak istiyorum önümde 1 ay var kızlarr lütfen yardım edinn
![]()
Kızlar bugunku menüm
Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım
9.30
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir
salatalık
yeşillik
11.15
1 haşlanmış mısır
14.30
1 tane kıymalı pide (dışardaydık, mecburen öyle oldu)
1 ayran
18.45
ayranlı köfte (dünden kalan)
21.00
yeşil çay (şekersiz)
2 litre su, spor olarak çok yürüdüğüm için spordan sayılabilir
6.8.18=115.4 kg
10.00
Sirkeli su
11.00
Sucuklu 2 yumurtalı az kaşarlı menemen
13.30
Türk kahvesi
Küçük bi parça bitter
( misafir geldi de kahveye)
16.30
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir
17.30
10 badem
19.30
4 yk et sote
Bol salata
21.45
Tarçınlı kaymak ( köy sütüm geldi miss gibi pişti onun kaymağından yiyicem bu sefer bal koymucam ama :))
3.5 lt su
25 dk yürüyüş
İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
11.00 kahvaltı
-2 dilim tam buğday ekmekten yapılmış tost ( içine 3 dilim kaşar peynir 2 dilim salam koydum)
- açık çay
19.00
-1 kase yoğurt çorbası
20.00
-1!şişe sade soda
2,5 lt su
20 dk yürüyüş
bende bugün ev temizledim babam cumartesi günü geliyor dip köşe yapayım dedim ... hava çoook sıcak bu havada temizlik yapmak çok zor yaaaakızmı kreşe gönderdim...
Günaydın mı desem tünaydın mitartıdan önce bol eksili bir gün diliyorum herkese. Benim regl dönemim ve şişkinliğim hala geçmedi bugün böyle kürlerle gecistirmeyi dusunuyorum ne kadar sağlıksız olsada
Yarın mutlaka eksi görmem lazım. Eylülün 9nda düğün var çok dikkat edip zayıflamak istiyorum önümde 1 ay var kızlarr lütfen yardım edinn
![]()
Bir tane diyet buldum burda. Yarın ona baslayacagim inşallahAfiyet olsun canım. Menulerini yazarken hangi saatte yediğini de eklemen gerekiyor
Afiyet olsun canım güzel menün
Çocuk olunca düzelir inşallah canım
Afiyet olsun canım güzel menün
Afiyet olsun canım. Çok az yemissin
Kolay gelsin canim
Verirsin inşallah canım. Herşey sende bitiyor. Olmadı Kabak kuru arkadan ananas kuru. Bişeyler denersin.