Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm

11.00 kahvaltı
-2 dilim tam buğday ekmekten yapılmış tost ( içine 3 dilim kaşar peynir 2 dilim salam koydum)
- açık çay

19.00
-1 kase yoğurt çorbası

20.00
-1!şişe sade soda

2,5 lt su
20 dk yürüyüş

Günaydın kızlar,
Sabah yürüyüşe çıktım, kum fırtınası var 1 saate tamamlarım ama yarı denizin için de (hatta baya ıslandı şortum), yarı dışarıda çakış taşları ayağıma battı, şapkam uçtu. Tempolu olmadı pek ama spor sayıldı mı bilmem.

Tünaydın kızlar:KK54:
Yarın tartı günü ve benim rengl dönemim yaklaştı, şişkinlik hissediyorum. Bu zamana kadar iyi geldim ama inşAllah yarın tartıda hayal kırıklığı olmaz:KK17:

Bazen insanın gözü dönüyor canım. Kilo almamın sebebi, benim her gün gözümün dönmesi, hergün pastane alışverişi yapmamdı.

Kiraz bulamam sanırım maydonoz bulabilirim. Alışveriş yapmam lazım o halde. Tartılmaya bir günüm daha olsa iyi olurdu.
Kiraz bulmaya gerek yok canım. Aktardan kiraz sapı olarak alacaksın.

bende bugün ev temizledim babam cumartesi günü geliyor dip köşe yapayım dedim ... hava çoook sıcak bu havada temizlik yapmak çok zor yaaaa :ruh::ruh:kızmı kreşe gönderdim...
wc için mecbur bi bardak yeşil çay içiyorum şuan sizlere bakayım dedim ama herkes tatillerde :KK55::KK55:

Günaydın mı desem tünaydın mi:KK70: tartıdan önce bol eksili bir gün diliyorum herkese. Benim regl dönemim ve şişkinliğim hala geçmedi bugün böyle kürlerle gecistirmeyi dusunuyorum ne kadar sağlıksız olsada :duduk: Yarın mutlaka eksi görmem lazım. Eylülün 9nda düğün var çok dikkat edip zayıflamak istiyorum önümde 1 ay var kızlarr lütfen yardım edinn:KK76:

bende bugün ev temizledim babam cumartesi günü geliyor dip köşe yapayım dedim ... hava çoook sıcak bu havada temizlik yapmak çok zor yaaaa :ruh::ruh:kızmı kreşe gönderdim...
wc için mecbur bi bardak yeşil çay içiyorum şuan sizlere bakayım dedim ama herkes tatillerde :KK55::KK55:
Bende halıları topladım 4ten sonra almaya gelecekler halısız ev berbat duruyor ya :KK70: Temizliğe pazartesi salı gibi başlayacağım 2 güne ayırdım 1.gün kapılar-mutfak dolapları ve koltukları sileceğim 2.gün balkonlar camlar perdeler banyo ve yerleri porçözleyeceğim:KK71:

Bugün çok uğrayamadım gelip mesajları okuyup çıktım ara ara. Bu regl beni süründürüyor resmen 1 hafta öncesinden başlıyor şişkinlik mide bulantısı kasık ve karın ağrısı gerçekten hiç halim kalmıyor çok zorluyor beni. Acaba çocuktan sonra falan düzeliyor mu? Bana evlenince ağrıların azalır demişlerdi biraz azaldı evet ama bu sefer 1 hafta önceden belli etmeye başladı kendini. Çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Ilaç içmekten içim dışım ağrı kesici oldu, sıcaklarda bitki çayı-sıcak su torbasıda hiç çekilmiyor. Sanırım benim ömür boyu böyle sürecek :KK34:

senin yine ağrı oluyor zararın hiç değilse kendine ,bende 1 hafta önceden bir stres bir gerginlik , çatmadığım yer kalmıyor, valla o dönemde yakınımda kim varsa tehlike moduna geçiyor, beni bilen durumu anlıyorda, bilmeyenin sonradan gönlünün almak zor oluyor.

senin yine ağrı oluyor zararın hiç değilse kendine ,bende 1 hafta önceden bir stres bir gerginlik , çatmadığım yer kalmıyor, valla o dönemde yakınımda kim varsa tehlike moduna geçiyor, beni bilen durumu anlıyorda, bilmeyenin sonradan gönlünün almak zor oluyor.
Bende çok sinirli ve duygusal oluyorum dünyaya sığmıyorum resmen ne kadar degisik neden oyle oluyoruz acaba hayattan soguyorum resmen hersey batiyor bana bu dönemde eşimin hareket etmesi bile:KK70:

Regl dönemi bende de berbat geçiyor ruhsal anlamda. Geçtiğimiz regl dönemi evlilik yıldönümünü geldi eşim hatırlaması diye evde nerdeyse gün boyu ağladım ya.sonra dedim ay ne saçma tripler bunlar böyle.ama o an fark edemiyorum iste

Regl dönemi bende de berbat geçiyor ruhsal anlamda. Geçtiğimiz regl dönemi evlilik yıldönümünü geldi eşim hatırlaması diye evde nerdeyse gün boyu ağladım ya.sonra dedim ay ne saçma tripler bunlar böyle.ama o an fark edemiyorum iste
Evet canım gerçekten öyle aslında gayet normal olan şeyleri bu dönemde çok abartıyoruz gerçi biz bayanlar daha hassas olduğumuz için normalde de böyleyiz ama bu kadar asabi değil :KK70:

Selam kızlar
Köy çok güzel valla hiç terlemiyorum
Bugün normal yeme düzenime döndüm şükür
Son 3 sayfanin mesajlarını okuyabildim. Burdayken günde 1 kere girip toplu okuyacağım. Çeken yer bulunca
Yarın tartı günü bakalım nasıl olacak. Çok büyük bir eksi beklemiyorum o kadar incirden sonra ama inşallah eksi görürüm az da olsa

Kızlar bugunku menüm

Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım

Afiyet olsun canım. Menulerini yazarken hangi saatte yediğini de eklemen gerekiyor

9.30
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir
salatalık
yeşillik

11.15
1 haşlanmış mısır

14.30
1 tane kıymalı pide (dışardaydık, mecburen öyle oldu)
1 ayran

18.45
ayranlı köfte (dünden kalan)

21.00
yeşil çay (şekersiz)

2 litre su, spor olarak çok yürüdüğüm için spordan sayılabilir

Afiyet olsun canım güzel menün

Bugün çok uğrayamadım gelip mesajları okuyup çıktım ara ara. Bu regl beni süründürüyor resmen 1 hafta öncesinden başlıyor şişkinlik mide bulantısı kasık ve karın ağrısı gerçekten hiç halim kalmıyor çok zorluyor beni. Acaba çocuktan sonra falan düzeliyor mu? Bana evlenince ağrıların azalır demişlerdi biraz azaldı evet ama bu sefer 1 hafta önceden belli etmeye başladı kendini. Çok sıkıntı çekiyorum bu konuda. Ilaç içmekten içim dışım ağrı kesici oldu, sıcaklarda bitki çayı-sıcak su torbasıda hiç çekilmiyor. Sanırım benim ömür boyu böyle sürecek :KK34:

Çocuk olunca düzelir inşallah canım

6.8.18=115.4 kg

10.00
Sirkeli su

11.00
Sucuklu 2 yumurtalı az kaşarlı menemen

13.30
Türk kahvesi
Küçük bi parça bitter
( misafir geldi de kahveye)

16.30
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir

17.30
10 badem

19.30
4 yk et sote
Bol salata

21.45
Tarçınlı kaymak ( köy sütüm geldi miss gibi pişti onun kaymağından yiyicem bu sefer bal koymucam ama :))

3.5 lt su
25 dk yürüyüş

11.00 kahvaltı
-2 dilim tam buğday ekmekten yapılmış tost ( içine 3 dilim kaşar peynir 2 dilim salam koydum)
- açık çay

19.00
-1 kase yoğurt çorbası

20.00
-1!şişe sade soda

2,5 lt su
20 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım. Çok az yemissin

Kolay gelsin canim

Günaydın mı desem tünaydın mi:KK70: tartıdan önce bol eksili bir gün diliyorum herkese. Benim regl dönemim ve şişkinliğim hala geçmedi bugün böyle kürlerle gecistirmeyi dusunuyorum ne kadar sağlıksız olsada :duduk: Yarın mutlaka eksi görmem lazım. Eylülün 9nda düğün var çok dikkat edip zayıflamak istiyorum önümde 1 ay var kızlarr lütfen yardım edinn:KK76:

Verirsin inşallah canım. Herşey sende bitiyor. Olmadı Kabak kuru arkadan ananas kuru. Bişeyler denersin.

Perşembe. Güya bugün detoks yapacaktım

12:00 = Maydonoz kürü
12:15 = Türk kahvesi

15:00 = 1 yeşil elma
1 hamur kızartması

16:30 = 1 tabak patates yemeği
2 ksk pilav

Şu içmeye devam ediyorum 3 lt yapacağım

Kızlar bugunku menüm

Sabah kepek ekmekli tost az peynir ve zeytin
Ara fıstık
Öğle lahmacun ve ayran
Ara kahve ve kuru kayısı
Akşam tavuklu sandviç
Ara meyveli maden suyu
Su 2 litre
Spor 13000 adım

Afiyet olsun canım. Menulerini yazarken hangi saatte yediğini de eklemen gerekiyor

9.30
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
2 dilim peynir
salatalık
yeşillik

11.15
1 haşlanmış mısır

14.30
1 tane kıymalı pide (dışardaydık, mecburen öyle oldu)
1 ayran

18.45
ayranlı köfte (dünden kalan)

21.00
yeşil çay (şekersiz)

2 litre su, spor olarak çok yürüdüğüm için spordan sayılabilir

6.8.18=115.4 kg

10.00
Sirkeli su

11.00
Sucuklu 2 yumurtalı az kaşarlı menemen

13.30
Türk kahvesi
Küçük bi parça bitter
( misafir geldi de kahveye)

16.30
3 kepçe yeşil mercimek çorbası az erişteli
1 kupa kefir

17.30
10 badem

19.30
4 yk et sote
Bol salata

21.45
Tarçınlı kaymak ( köy sütüm geldi miss gibi pişti onun kaymağından yiyicem bu sefer bal koymucam ama :))

3.5 lt su
25 dk yürüyüş

11.00 kahvaltı
- açık çay

19.00
-1 kase yoğurt çorbası

20.00
-1!şişe sade soda

2,5 lt su
20 dk yürüyüş

Kolay gelsin canim

Verirsin inşallah canım. Herşey sende bitiyor. Olmadı Kabak kuru arkadan ananas kuru. Bişeyler denersin.

Kolay gelsin canim

Bir tane diyet buldum burda. Yarın ona baslayacagim inşallah

Kızlar bir diyet buldum bu sitede. 5 günde 5 kg diye ama sanmıyorum tabi o kadar verileceğini. Gayet normal şeyler yazıyor. Yarın başlayacağım ve bu hafta çok dikkat edeceğim. Var mı benimle aynı diyete başlamak isteyen. Destek oluruz birbirimize Bir dahaki cumaya kadar bırakmayacağız hiç. Hem öyle olunca birbirimizle yarış gibi olur motivasyon olur

Back
X