Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Birprensess Birprensess @solmez bugün közlenmiş domates çorbası yapacağım. Un yok içinde. Umarım güzel olur. Vicdan çorbası da güzel ama nane ve maydanozum yeterli değil ama mutlaka denerim onu da
Hımm nefis daha önce hiç yapmadım mutlaka bir gün yaparım bu hafta közlenmiş olarak. Vicdan corbasinida daha önce hiç yapmadım tadı nasıl oluyor mide bulandiriyor mu benim değişik şeylere midem bulanır da

buna rağmen yinede boş yapmamışsın, tebrikler
Canımm teşekkür ederim yorumun beni motive etti yaklaşık 1 aydır doğru düzgün kilo veremiyorum çünkü dikkat etmiyorum. Ilk başlarda listeye bakıp yiyordum sonra yavaş yavaş ezberledim ezberden yapmaya başladım öyle olunca da kaçamaklar çoğaldı. Ama inanıyorum bir gün başaracağım ilk 8ler sonra 7 ler sonra 6lar derken bir bakmışım 5 sene önceki halime dönmüşüm ahh inşallah

Teşekkür ederim canım inşallah istersen sende bize katılabilirsin

çok teşekkürler canım , ben daha önce diyetisyenle 1.5 ay kadar görüşmüştüm, yaklaşık 6 kilo vermiştim, o dönem yoğun çalıştığım için diyetisyene menü yetiştiremeyince bırakmıştım, metabolizmayı hızlandırmak için ana öğünleri az yiyip, ara öğünlerin arasına ufak ara öğünler ekleyeceksin demişti, böylece metabolizma çok hızlanıyormuş (yani yiyip yiyip kilo almayanlar grubuna dahil oluyorsun), ben faydasını çok gördüm bunun, öğün atlamamaya ve yediklerimde lifli veya faydalı gıdalar seçmeye çalışıyorum, böylece şeker direnci olmuyor( yani kilo vermem durmuyor), hemde hiç aç kalmıyorum, ama ilerde sorun yaşarsam bende katılırım, çok konuştum biliyorum ama belki faydam olur diye anlatmak istedim.

Günaydın arkadaşlar herkese bol eksili Birgün diliyorum:KK68:ben NIHAYET 71 in altina dusmusum cok mutlu oldum darisi 6 li rakamlara insallah :KK28:

Gelelim kilo bildirimine;

Gecen hafta:71.7
Bu hafta:70.7
Fark: 1 kg

:KK73:

çok teşekkürler canım , ben daha önce diyetisyenle 1.5 ay kadar görüşmüştüm, yaklaşık 6 kilo vermiştim, o dönem yoğun çalıştığım için diyetisyene menü yetiştiremeyince bırakmıştım, metabolizmayı hızlandırmak için ana öğünleri az yiyip, ara öğünlerin arasına ufak ara öğünler ekleyeceksin demişti, böylece metabolizma çok hızlanıyormuş (yani yiyip yiyip kilo almayanlar grubuna dahil oluyorsun), ben faydasını çok gördüm bunun, öğün atlamamaya ve yediklerimde lifli veya faydalı gıdalar seçmeye çalışıyorum, böylece şeker direnci olmuyor( yani kilo vermem durmuyor), hemde hiç aç kalmıyorum, ama ilerde sorun yaşarsam bende katılırım, çok konuştum biliyorum ama belki faydam olur diye anlatmak istedim.
Teşekkür ederim canım inşallah bir gün bende 6lı rakamları görünce dediğin taktiği uygularım yiyip yiyip kilo almamak süper birşey ben 9ncu sinifa kadar öyleydim bir deri bir kemik vitamin ilaçları bile fayda etmiyordu sonradan çıktı acısı tabi şimdi mutfağın önünden geçsem 2 kilo alıyorum :KK70::KK70:

Canımm teşekkür ederim yorumun beni motive etti yaklaşık 1 aydır doğru düzgün kilo veremiyorum çünkü dikkat etmiyorum. Ilk başlarda listeye bakıp yiyordum sonra yavaş yavaş ezberledim ezberden yapmaya başladım öyle olunca da kaçamaklar çoğaldı. Ama inanıyorum bir gün başaracağım ilk 8ler sonra 7 ler sonra 6lar derken bir bakmışım 5 sene önceki halime dönmüşüm ahh inşallah

rica ederim , ilk kilonla güncel kilona baktım çok güzel yol kat etmişsin, yolda kalmayıp final çizgisine varmanı dilerim

merhaba herkese ,

bugün reglinin 4. günü ama ödemlerim gitmemiş mi ne oldu anlamadım...kilo artıda
geçen hafta : 69,900
bu hafta : 70,100
gelen: +200

bu hafta yürüyüş dışında spor yapamadım regliden dolayı , bir hafta boyunca tek kaçamağım 1 adet halley oldu... ama kabızlık vardı... bünyem alışmaya çalışıyor yeni yeme sistemine... ısrarla 1 eylüle kadar devam edecem karataya istediğim sonucu almazsam bırakmayı düşünüyorum....

biraz işlerim var halledeyim sonra gelirim kim ne kadar vermiş okurum ;))):KK25:

sabah tartıldığımda 58.6 kilo olduğumu gördüm ve artıdayım diye çok moralim bozuldu.
aklımda 58.4 58.2 ve 58.1 değerleri vardı. geçmişe gittim. meğer son bildirimim de 58.6 imiş. kilomu korumuşum.. buna bile sevindim. ama 58.1i görmüştüm bari onu korusaydım. regl de olamadım hala ama eli kulağında...
düğün günü ve sonraki gün çoook fena bozdu işimi. özetle

geçen cuma 58.6
bugün 58.6
fark 0

Kızlar günaydın.
latiska latiska hayırlı olsun, güzel geçmesine sevindim.

Ben dün sahilde yürüyüş yaptım, çok köpek var seninle birlikte yürüyen aktif köpekler. Korkarak yürüdüm. Bugün eşime ağladım Benin’le gelmesi için, erken çıktık 6.30da bu sefer daha çoktu. Yütünmeyeceğine karar verdik. Bisikletim var aslında burada ama yine takılıyorlar peşime. Spor aletleri de yok etrafta. Evde Leslie tarzı birşeyler yapacağım.
Ayrıca çocuklar 9’a kadar uyuyorlar diye çıktık beraber evden eşimle. Küçük kızım uyanmış, ağlamış ablası aradı gelin diye. Kusmuş, klima çarptı herhalde hasta yatıyor.
Bende havadisler böyle.

Kilom 76.7
Geçen hafta 76.5du.
Fark +200 gr

Yol şişkinliği hava değişimi sporu oturtamamak ve en önemlisi 2 gündür tüm öğünleri dışarıda yedik.
Ama eşime göre baskül fazla tartıyor. Aynı baskül ile tartılmam mümkün olmadı, 3 evin kendi baskülü, bir evden diğerine taşıyamadım. Bu nedenle bunu doğru kabul ediyorum, 2 Cuma daha burada tartılacağım.

Back
X