İnşallah, ben de özledim 60ları.hoşbulduk , 60 ları da görürüz inşalah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, ben de özledim 60ları.hoşbulduk , 60 ları da görürüz inşalah
Kızlar günaydın.
@latiska hayırlı olsun, güzel geçmesine sevindim.
Ben dün sahilde yürüyüş yaptım, çok köpek var seninle birlikte yürüyen aktif köpekler. Korkarak yürüdüm. Bugün eşime ağladım Benin’le gelmesi için, erken çıktık 6.30da bu sefer daha çoktu. Yütünmeyeceğine karar verdik. Bisikletim var aslında burada ama yine takılıyorlar peşime. Spor aletleri de yok etrafta. Evde Leslie tarzı birşeyler yapacağım.
Ayrıca çocuklar 9’a kadar uyuyorlar diye çıktık beraber evden eşimle. Küçük kızım uyanmış, ağlamış ablası aradı gelin diye. Kusmuş, klima çarptı herhalde hasta yatıyor.
Bende havadisler böyle.
Günaydın arkadaşlar herkese bol eksili Birgün diliyorumben NIHAYET 71 in altina dusmusum cok mutlu oldum darisi 6 li rakamlara insallah
Gelelim kilo bildirimine;
Gecen hafta:71.7
Bu hafta:70.7
Fark: 1 kg
![]()
Geçen hafta 81
Bu hafta 79,6
Fark 1.40
% 1,73
Kilom 76.7
Geçen hafta 76.5du.
Fark +200 gr
Yol şişkinliği hava değişimi sporu oturtamamak ve en önemlisi 2 gündür tüm öğünleri dışarıda yedik.
Ama eşime göre baskül fazla tartıyor. Aynı baskül ile tartılmam mümkün olmadı, 3 evin kendi baskülü, bir evden diğerine taşıyamadım. Bu nedenle bunu doğru kabul ediyorum, 2 Cuma daha burada tartılacağım.
Selam kizlar.
Gecen cuma 62.6
Bu hafta 62
Fark -600
Geçen hafta: 66.4
Güncel:66
Fark:400gr
Kızlar az önce çok kötü bir haber aldım babanemi yoğun bakıma kaldırmışlar bugün doktora diye götürmüştü amcam halam babam falan hemen yoğun bakıma demiş doktor 5-6 gün kalıcakmis. Dedemde telefonda ağlıyormuş onu evde bırakmışlardı. Yanina günde 2 kişi için izin varmış halam gelmeyin göremezsiniz dedi. Kızlar dua eder mısınız lütfen sağ sağlim çıksın su hastaneden
Amin insallah Çok sağol canımTebrikler canim haftaya 60 lere vefa edeceksin inşallah
Tebrikler canim
Tartı farkı da olabilir. Haftaya daha iyi olacaktir inşallah
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun canım, allahtan acil şifalar
İnşallah canım.Tartı farkı da olabilir. Haftaya daha iyi olacaktir inşallahh
Harikaymışçok teşekkürler canım , ben daha önce diyetisyenle 1.5 ay kadar görüşmüştüm, yaklaşık 6 kilo vermiştim, o dönem yoğun çalıştığım için diyetisyene menü yetiştiremeyince bırakmıştım, metabolizmayı hızlandırmak için ana öğünleri az yiyip, ara öğünlerin arasına ufak ara öğünler ekleyeceksin demişti, böylece metabolizma çok hızlanıyormuş (yani yiyip yiyip kilo almayanlar grubuna dahil oluyorsun), ben faydasını çok gördüm bunun, öğün atlamamaya ve yediklerimde lifli veya faydalı gıdalar seçmeye çalışıyorum, böylece şeker direnci olmuyor( yani kilo vermem durmuyor), hemde hiç aç kalmıyorum, ama ilerde sorun yaşarsam bende katılırım, çok konuştum biliyorum ama belki faydam olur diye anlatmak istedim.
Canım nasıl bir diyete başladın? İyi gitti mi? Listeyi paylaşır mısın?Günaydın kızlar bugün yeni bir diyete başlayacağım için nedense çok heyecanlıyım ve inanıyorum kendime 1 hafta dayanırsam bir daha bırakmam ve düğünde fit olurum![]()
Harikaymışpaylaştığın menün de bu tarzda heralde, bilgi için teşekkürler
![]()
Kızlarr ne yapıyorsunuz ben şimdi mutfak dolaplarını boşaltıp sileceğim canım sıkıldı içim daraldı
Kolay gelsin canım.Kızlarr ne yapıyorsunuz ben şimdi mutfak dolaplarını boşaltıp sileceğim canım sıkıldı içim daraldı
Canım geçmiş olsun inşaallah. babaannendi di mi? Ben okudum ama anca yazabildim. Dua et canım .Bugün ki menüm
09:30 = 2 haşlanmış yumurta
4 dilim domates
Maydanoz
1 kupa yeşil çay
14:00 = 1 kase vicdan çorbası (detoks)
2 tane nagıt
16:00 = 3 dilim elma
Türk kahvesi
Şuanda tuzlu ayran içiyorum
2 lt su
Kızlar moralim bozuk hiçbirşey yiyesim yoktu akşam yemeği o yüzden yemedim biraz kafam dağılsın diye mutfak dolaplarını falan sildim tansiyonum düşmesin diyede ayran içiyorumLAydLiNe