Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Gerçi benim günüm bugün büyük oğlumun zırıltısıyla aydı ama buna da şükür.

Üzerine bide +1 kg çıktım canım sıkıldı. Ne güzel 114.7 dim 115.7 çıktım yersen gofret leri daha ne olacak. Eşimde canımı sıktı akşam. Sanki benim kilo vermemi istemiyor gibİ hiç destekçi değil sağ olsun. İnanmıyor galiba.
Allahım sen yardım et. Ben kendime inanıyorum inşaallah olucak.

Olucak di mi kızlar :))

Tabiki de olacak ;)

Tab

Tabiki olacak.aksam yenen o abur cubur ka 1 kiloya kadar fark ettiriyor gerçekten.cok tecrübeliyum bu konuda.bugun çok iyi gidiyorum şu an günün temasına uygun vicdan çorbası içiyorum mesela

Afiyet olsun canım

Merhabalar kızlar bugün haftanın ilk günü kaçamaksız bir hafta diliyorum ben detoks cayı yaptım kendıme bugün bir fincan içtim inşallah etkisi olur...
bu arada bugün tartıldım
Cuma 70.7 idim
Pazartesi 70.3 olmuşum çok mutlu oldum :KK76::KK76:
Darısı 6 lı rakamlara inşallah :KK15:

Merhabalar kızlar bugün haftanın ilk günü kaçamaksız bir hafta diliyorum ben detoks cayı yaptım kendıme bugün bir fincan içtim inşallah etkisi olur...
bu arada bugün tartıldım
Cuma 70.7 idim
Detoks çayında neler var canım tarif yazar mısın

Pazartesi menumu yazayım,çok güzel başladım ama kötü bir bitiş oldu.

Kahvaltı 9
İki haşlanmış yumurta
İki dilim peynir
Bir fincan yeşil çay

Öğlen 12
Bir kase vicdan çorbası
Bir kase yoğurt

Ara
Yarım şeftali
İki erik

Akşam 17
Bir kase çorba
İki dilime yakın börek

Ve az önce küçük oğlum yemediği gofreti getirip bana yedirdi.
Bu abur cuburaa hayır demek neden zor ya neden.
Neyse bugün yeme işini bitirdim .şimdi eşimi bekliyorum. Sıkı bir yürüyüşe çıkacağım. Sporu akşam yazarım tekrar

Detoks çayında neler var canım tarif yazar mısın
Bi yerde okumuştum çok etkili olduğu yazıyordu yapayım dedim canım içinde yeşil çay, kiraz sapı, Mısır püskülü var 15 dakika demleyip günde üç kez içiyorsun yalnız ben olmadığı icin Mısır püskülü katmadım yeşil çay ve kiraz sapıyla yaptım.

Selam kızlar bugün çok hareketli bir gündü bütün işlerim bitti çok şükür hemen menümü yazacağım bugünün en sağlıksız menüsü

12:00 = Soğuk kahve
18:00 = 1 tabak kavrulmuş makarna

2 lt su dahada içerim

Bugün bir acı gerçekle daha karşılaştım.
Tam bir saat yürüdüm kostüm 4.5 km.ve hepi topu 250 kalori harcaması .
Bir kutu gofret ki 10 dakikada yerim hepsini 1000 kaloriye yakinmis.
Yani benim.o gofreti yakmay için 5 saat 25-30 km kadar yürümem lazım.

İyi akşamlar kızlar,
Bugün yazamadım. Dışarıda geçti genelde şu an girdik eve. Dün denizim bitti, yarın da giremem sonraki gün belki girerim. Dışarıda brunch yaptık.
8.00 yulaf, süt
11.30 1/2 gözleme, 2 dl ekmek, peynir, yumurta salata, değişik reçeller vardı yatına baktım hepsinin
16.00 çilek, üzüm, incir ve muzdan oluşan meyve tabağı (çocuklarla yedik 1 porsiyon ancak olmuştur)
18.30 haşlama et, 2yk zeytinyağlı bamya, 1 dl ekmek
20.00 1 top dondurma

Spor alerleri vardı sahilde biraz yaptım ama uyduruktu. Keşif yaptım ama malesef yok hiç. Denizle idare edeceğim burada artık

Su baya içtim, saymadım ama

Merhabalar dünkü menümü yazayım

10.00 kahvaltı
-3 dilim domates
-3 dilim salatalık
-tavada kavurmalı yumurta(1 adet yumurtadan)
-2 kk Beyaz peynir
-1 dilim tam buğday ekmek

15.30 ara öğün
-Türk kahvesi

17.30 akşam yemeği
-3 yk bulgur pilavı
-1 çöp şiş tavuk
-1 kase salata

3 lt su

Afiyet olsun canım

bu arada bugün tartıldım
Cuma 70.7 idim

Afiyet olsun canım. Az kaldı 6 lara

Pazartesi menumu yazayım,çok güzel başladım ama kötü bir bitiş oldu.

Kahvaltı 9
İki haşlanmış yumurta
İki dilim peynir
Bir fincan yeşil çay

Öğlen 12
Bir kase vicdan çorbası
Bir kase yoğurt

Ara
Yarım şeftali
İki erik

Akşam 17
Bir kase çorba
İki dilime yakın börek

Ve az önce küçük oğlum yemediği gofreti getirip bana yedirdi.
Bu abur cuburaa hayır demek neden zor ya neden.
Neyse bugün yeme işini bitirdim .şimdi eşimi bekliyorum. Sıkı bir yürüyüşe çıkacağım. Sporu akşam yazarım tekrar

Afiyet olsun canım. Yarın hafif bir menü tercih edersen ve yine spor yapabilirsen yakarsın o cikolatayi

Selam kızlar bugün çok hareketli bir gündü bütün işlerim bitti çok şükür hemen menümü yazacağım bugünün en sağlıksız menüsü

12:00 = Soğuk kahve
18:00 = 1 tabak kavrulmuş makarna

2 lt su dahada içerim

Niye yapıyorsun bunu kendine. Temizlik uğruna değer mi?

İyi akşamlar kızlar,
Bugün yazamadım. Dışarıda geçti genelde şu an girdik eve. Dün denizim bitti, yarın da giremem sonraki gün belki girerim. Dışarıda brunch yaptık.
8.00 yulaf, süt
11.30 1/2 gözleme, 2 dl ekmek, peynir, yumurta salata, değişik reçeller vardı yatına baktım hepsinin
16.00 çilek, üzüm, incir ve muzdan oluşan meyve tabağı (çocuklarla yedik 1 porsiyon ancak olmuştur)
18.30 haşlama et, 2yk zeytinyağlı bamya, 1 dl ekmek
20.00 1 top dondurma

Spor alerleri vardı sahilde biraz yaptım ama uyduruktu. Keşif yaptım ama malesef yok hiç. Denizle idare edeceğim burada artık

Su baya içtim, saymadım ama

Afiyet olsun canım

Bugün yoğun bir gündü. Günümüz hastanede geçti. Gorumceme cuma ya kadar bekleyelim dedi doktor. Kendi sancısı gelmezse cuma suni sancı ile başlatacak dogumu. Dualarinizi eksik etmeyin.

Eşimin ananesi de hastanede yogun bakım da. Doktorlar tedaviye cevap vermiyor. Her şeye hazırlıklı olun demişler. Onun yanına da gittik ama içeri almıyorlar. Hayırlısı olsun diyelim

Bugün yoğun bir gündü. Günümüz hastanede geçti. Gorumceme cuma ya kadar bekleyelim dedi doktor. Kendi sancısı gelmezse cuma suni sancı ile başlatacak dogumu. Dualarinizi eksik etmeyin.

Eşimin ananesi de hastanede yogun bakım da. Doktorlar tedaviye cevap vermiyor. Her şeye hazırlıklı olun demişler. Onun yanına da gittik ama içeri almıyorlar. Hayırlısı olsun diyelim
Allah cektırmesin canım rabbım yardımcısı olsun kayınvalıdenın, görümceni de Allah bir çığlıkta kurtarsın

13.08 menüm kızlar

Geç uyandım tadım tuzum hiç yoktu bugün moralim bozuk olunca bişey yiyesimde olmuyor

12.30
2 yumurtadan yağsız omlet
Domates
Salatalık

19.00
5 yaprak sarma

23.00
2 kurabiye

Su 2 lt
Bugün misafirimiz vardı yuruyus yapamadım

13 ağustos pzt

11.00
1 sahanda yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

17.00
1 erik
1 incir

20.00
1 adana kebap
1 dilim ekmek

şekersiz çaylar

2 l su

yazlık kapatmak spora girer mi?
bence girsin.... felaket yorucuydu.
hem spor hem sauna etkisi...

Ananenize çok geçmiş olsun. Görünce nede hayırlı doğumlar diliyorum Allah bi nefeste kurtarsın inşallah

Görümcen için güzel bekleyişler, herşey yolunda gitsin inşallah.
Anneanne de toparlanır inşallah, geçmiş olsun.

13 ağustos pzt

11.00
1 sahanda yumurta
3 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

17.00
1 erik
1 incir

20.00
1 adana kebap
1 dilim ekmek

şekersiz çaylar

2 l su

yazlık kapatmak spora girer mi?
bence girsin.... felaket yorucuydu.
hem spor hem sauna etkisi...

Bence kesinlikle spora girer, zor iş.
Kebap türü şeyler bende çöm şişkinlik yapıyor, tuz mu baharat mı etkiliyor bilmiyorum.

Afiyet olsun.

Back
X