- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Evet artık herkesin toparlanma zamanı sanırım. Bakıyorum boş hep burası bende üzülüyorum.
Ben hep buralardayım ama tek başına da olmuyor. Her geldiğinde yaz lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet artık herkesin toparlanma zamanı sanırım. Bakıyorum boş hep burası bende üzülüyorum.
Eeeeee o zaman bu kadar detaylı açıklamaya detaylı bir fırça lazım![]()
Hem canım da çektiAma bu kez ben fena kararlıyım. Cısların hepsinden uzak duracağım. Dünden beri açım açım diye dolanıyorum ortada
Bakalım ne zaman alışacak bünyem.
Kızına da geçmiş olsun canım bol bol duş alsın
Geçmiş olsun canım.5 eylul listem
Kahvalti 9.00
1 bucuk dilim ekmek
Peynir
Tereyag
Birazcik reçel
5 zeytin
Cay
Saat 16.00da nasil bi aclik vurduysa artik
15 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek yedim.
Akşam saat 18.45
4-5 tane köfte
1-2 tane patates
Birazcik çiğ soğan
2 büyük bardak ayran
Dükkanı kapattım bayanlar. Bugunluk bu kadar. Sporum malesef yok bebisimin atesi var![]()
Cok teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım kzıına, daha iyidir umarım. Kaç yaşında? 2 taneler değil mi? Oğlunu biliyorum.günaydın herkese
kızım ateşlendiği için kötü bir gece geçirdim
yeni uyandım
daha kahvaltı yapmadım
hadi bakalım hasta iyileştireceğim daha
LAydLiNe pralin içi dolgu dışı çikolata olan genelde bölmeli kutularda tek tek dizilmiş olan.çikolar. fondan da deniliyor...bunların alkollüsü de bol olur. onlara genelde likörlü veya viskili çiko deyolar. benim yediğim fındık dolguluydu... çok severim
![]()
Toplum içinde zor oluyor. Ben de telefonla giriyorum, hep fırsat arıyorum bu sebeple. Evine gel de rahat edersin canın. Dışarıda hepimizin düzeni bozuluyor.Selam kızlar
Vallahi ben hep açım bu ara
Ne bulsam yiyorum
Akşam i gecistireyim dedim
Kızartma yedim
Kilo aldığımı hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum
Yarın detoks yapacağım ama yine de cuma ya eksi görürüm gibi gelmiyor
Neyseki cumartesi dönüyorum. Evde daha güzel olacağına eminim
Cam kenarlarinda nete girmek zor oluyor
Öyle görünce telefonla oynuyor dicekler diye pek girmiyorum
Ben iki gündür iyi gidiyorum cıss yok hiç hayatımda. Miktarlar biraz fazla bu ara ama hepsi sağlıklı. Bir süre sonra alışıyorsun tamamen kesince şekeri ama ara ara o minik tesellilerle kendini kandırınca arkası hiç kesilmiyor. Bence dene çünkü denemesi bedavatebrik ederim seni azminden dolayı
cıslardan uzak dur tabi
ben kendimi feda ederim sizin için
şaka şaka
ama tamamen uzak duramıyorum maalesef
minik minik teselliler, emniyet sübapları olması lazım
yoksa nutella kavonuzunu kaşıklarken bulabilirsiniz beni
şu 21 günlük şekersiz diyet programını inceliyorum ama pek de güvenemiyorum kendime
Reçel ve patatesler haricinde güzel menü. Akşamı da erken kapatmışsın iyi olmuş. Bebişine geçmiş olsun canım.5 eylul listem
Kahvalti 9.00
1 bucuk dilim ekmek
Peynir
Tereyag
Birazcik reçel
5 zeytin
Cay
Saat 16.00da nasil bi aclik vurduysa artik
15 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek yedim.
Akşam saat 18.45
4-5 tane köfte
1-2 tane patates
Birazcik çiğ soğan
2 büyük bardak ayran
Dükkanı kapattım bayanlar. Bugunluk bu kadar. Sporum malesef yok bebisimin atesi var![]()
Poğaça ve makarna olmamış canım. Akşamı da erken kapatınca gece gece yemek yemişsin. Daha çok dikkat etmen lazım.5 eylül çarşamba menü
11.30
1 kaşarlı poğaça
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim tb ekmek
15.00
2 yk mercimekli patlıcan yemeği (mualla)
2 yk kıymalı makarna
22.00
1/2 elma+1 kase yoğurt karışımı
su en az 2 L
Dikkat et canım kendine düzenin bozuldu bari kilo alma.Selam kızlar
Vallahi ben hep açım bu ara
Ne bulsam yiyorum
Akşam i gecistireyim dedim
Kızartma yedim
Kilo aldığımı hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum
Yarın detoks yapacağım ama yine de cuma ya eksi görürüm gibi gelmiyor
Neyseki cumartesi dönüyorum. Evde daha güzel olacağına eminim
Cam kenarlarinda nete girmek zor oluyor
Öyle görünce telefonla oynuyor dicekler diye pek girmiyorum
5 Eylül menü
Saat 09:30
bir domates
Bir dilim beyaz peynir
Bir salatalık
3 zeytin
yeşil çay
Saat 12:30
Filtre kahve sütlü
2 küçük kurabiye
Saat 18:30
Bir kase yayla çorbası
4 yemek kaşığı et sote
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
Kolay gelsin canım sana. Zor işler bunlar. Biz henüz başlamadık. Benim büyük kız da pazartesi gençlik kampına gidecek. Onu hazırlamam lazım. Hafta sonu da biz gidiyoruz bisiklet grubuyla kampa. Arkasından okul açılacak. Ufaklık anasınıfına başlıyor. Çocukların işleri hiç bitmiyor. Bu arada büyük kızım da bu yıl 7. sınıf oldu. Şimdiden iyi bir lise için hazırlanmaya başlamak lazım.Kızlar biraz erken ama günaydın diyeyim.
Ben iki günü kızların okul alışverişine ayırmıştım. Bittim adeta maddi ve manevi :) çok yoruldum.
Salı günü kıyafet ve ayakkabı, dün de kitap ve kırtasiye işlerini hallettim. 2 ayrı liste olunca çok zorlandım gerçekten. Küçük kızım 1. sınıfa başlıyor, salı günü okula uğrayıp öğretmeni ile tanıştık. Çok heyecanlıyız. Büyük kızım da orta 1e başlıyor, sınıfı değişti ama okul aynı diye onda rahatız.
Şimdilik herşeyi çalışma odasına üst üste koydum. Almak bir yana asıl iş onları tasnif et, etiketle, derslere böl, hazırla okula teslim et. Daha çok işim var yani. Yarın işe gideceğim, cuma bitiririm umarım.
Bugün de dışarıda olduğumuz için öğleni dışarıda yedik mecburen.
Salı Ablamlarla buluşmuştuk dışarıda, közü ile bizde kaldılar, beraber kahvaltı yaptık sonra rahat alışveriş yapabilmem için küçük kızımı götürdü yanında, Orada kaldı o da. Sabah alıp eve bırakıp işe gideceğim.
Sabah: peynir, salata, simitten oluşan kahvaltı
Öğlen: İskender (ekmeğini yemedim)
Akşam: evde yemek yoktu sandviç yaptık kuzumla peynir ve domatesli
Dün de spor yapamadım. Suyu çok içiyorum, koşturduğum için yorulup susuyorum.
Hava değişimi herhalde 5 gün erken regl oldum.
Kızlar pazartesi okula başlasın rahatlayacağım.
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun yeni telefonun. Güle güle kullan inşallah. Ben direkt googledan giriyorum. Uygulama indirmedim. Benim telefon İOS. Var mı yok mu onuda bilmiyorum. Bulursun inşallah. Seni yeniden görmek mutlu etti beni. Bizde de durumlar çok iyi değil ama toparlanmaya çalışıyoruz. Ben tam gaz başladım şükür kaçamaksız ilerliyorum.Günaydın kızlar nasılsınız? Telefon dün alabildik ancak. Uygulamayı googleplayda bulamıyorum yükleyemedim direk googleden girdim. Böyle zor oluyor ama biran önce yüklemem lazım.LAydLiNe kaptanım nasılsın? Vasat bir durumdayım hemen toparlanmam lazım
Dediğim gibi bilmiyorum nasıl olduğunuBana linkini atabilecek olan var mı google playdan indireceğim uygulamanın nedense bulamıyorum
Kızlar biraz erken ama günaydın diyeyim.
Ben iki günü kızların okul alışverişine ayırmıştım. Bittim adeta maddi ve manevi :) çok yoruldum.
Salı günü kıyafet ve ayakkabı, dün de kitap ve kırtasiye işlerini hallettim. 2 ayrı liste olunca çok zorlandım gerçekten. Küçük kızım 1. sınıfa başlıyor, salı günü okula uğrayıp öğretmeni ile tanıştık. Çok heyecanlıyız. Büyük kızım da orta 1e başlıyor, sınıfı değişti ama okul aynı diye onda rahatız.
Şimdilik herşeyi çalışma odasına üst üste koydum. Almak bir yana asıl iş onları tasnif et, etiketle, derslere böl, hazırla okula teslim et. Daha çok işim var yani. Yarın işe gideceğim, cuma bitiririm umarım.
Bugün de dışarıda olduğumuz için öğleni dışarıda yedik mecburen.
Salı Ablamlarla buluşmuştuk dışarıda, közü ile bizde kaldılar, beraber kahvaltı yaptık sonra rahat alışveriş yapabilmem için küçük kızımı götürdü yanında, Orada kaldı o da. Sabah alıp eve bırakıp işe gideceğim.
Sabah: peynir, salata, simitten oluşan kahvaltı
Öğlen: İskender (ekmeğini yemedim)
Akşam: evde yemek yoktu sandviç yaptık kuzumla peynir ve domatesli
Dün de spor yapamadım. Suyu çok içiyorum, koşturduğum için yorulup susuyorum.
Hava değişimi herhalde 5 gün erken regl oldum.
Kızlar pazartesi okula başlasın rahatlayacağım.
Anladım kaptanım teşekkür ederim. Burda şenlikler oluyor her sene. Bu sene annemde çadır aldı şenlik mekanında yiyecek içecek gibi şeyler satıyoruz. Yarın çadırı teslim alıp ayarlayacağız. 10 gün sürüyor. Yine geleceğim ara sıra ama haberiniz olsun diye söylüyorum bir kaç gün yoğun geçecek bizim içinHoş geldin canım. Hayırlı olsun yeni telefonun. Güle güle kullan inşallah. Ben direkt googledan giriyorum. Uygulama indirmedim. Benim telefon İOS. Var mı yok mu onuda bilmiyorum. Bulursun inşallah. Seni yeniden görmek mutlu etti beni. Bizde de durumlar çok iyi değil ama toparlanmaya çalışıyoruz. Ben tam gaz başladım şükür kaçamaksız ilerliyorum.
Dediğim gibi bilmiyorum nasıl olduğunu![]()
Anladım kaptanım teşekkür ederim. Burda şenlikler oluyor her sene. Bu sene annemde çadır aldı şenlik mekanında yiyecek içecek gibi şeyler satıyoruz. Yarın çadırı teslim alıp ayarlayacağız. 10 gün sürüyor. Yine geleceğim ara sıra ama haberiniz olsun diye söylüyorum bir kaç gün yoğun geçecek bizim için