Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaaa hafta sonu sürekli aklımdaydınız ama regl kaynaklı depresyonlardaydım hiç bir şey yapmak gelmedi içimden. Şükür kendimi toparlamam kolay oluyor ama yine de zorlu bir süreç. Umarım her şey yolundadır.

latiska latiska canım mesajına cevap veremiyorum. Neden bilmiyorum ama sanırım özel mesajın kapalı :KK64:
posta kutum dolu olabilir. boşaltıyorum hemen

konyalılar görüntüye göre yargılıyorsa benim oğlum uzun kıvırcık saçlı. sol kulağında 2 küpesi var... tam konyaya göreymiş. çukurovanın taban puanı 489.47 oğlumun puanı 489.36... kıl payı... adanada çok rahat ederdi gerçekten. kampüs içinde ne tür yurtlat var... aslına bakarsan şu an en önemsedfiğimiz konu bu. var mı oğlumun tipine göre yurt :KK70::KK70:

Bilmem ki vardır inşallah :KK70::KK70: Desene kısmet Konya'yaymış. :bicak:

Şimdiden merak ettim ara dönemde oğlunun Konya hakkında ki düşüncelerini. İnşallah severek okur. Kampüs içleri her zaman dışarıya göre daha iyidir. Yurt var diye biliyorum ama durumu nasıl hiç bir fikrim yok. İnşallah kafanıza uygun bir yer bulabilirsiniz. Zira bu aralar ev kiraları da uçmuştur.

konyalılar görüntüye göre yargılıyorsa benim oğlum uzun kıvırcık saçlı. sol kulağında 2 küpesi var... tam konyaya göreymiş. çukurovanın taban puanı 489.47 oğlumun puanı 489.36... kıl payı... adanada çok rahat ederdi gerçekten. kampüs içinde ne tür yurtlat var... aslına bakarsan şu an en önemsedfiğimiz konu bu. var mı oğlumun tipine göre yurt :KK70::KK70:
Ben 4 yil kaldim konyada , ogrencilere karisan bi toplum degil kesinlikle bende ön yargili gitmistim konyaya aksine cok iyi dostluklar arkadasliklar edindim....
Kampüsün icinde devlet yurt var zaten ama ozel yurtlarda daha cok rahat eder oglunuz... imkaniniz varsa ozel yurt tek yada 2 kisilik odalar daha rahat olur...oda arkadasinida ona gorw veriyorlar ya hukuk ya tıp genelde ayni odaya veriyorlar malum ders cook calisiyorlar onlar....
Ben ozel yurtta kalmistim cok rahat etmistim... oyle saca basa kupeye takilan bi toplum değil en azindan ben oyle oldugunu gormedim....

Kızlar akşama herkesin menüleri bekliyorum ona göre gelin tamam mı? Yoklama alacağım :sinirli:
Ahhh kaptanim ahhhh sabah gune cok guzel basladim... ac karnina demir ilaci icmistim sabah ayyy bittim bugun karin agrisi 4 kere tuvalete ciktim... millet demir ilacı icer kabiz olur benim bagirsagimi çalıştırıyor...bir hafta deniyecem ilacin ilk 3-4 gun bu sekilde olabiliyormus...
Malum bagirsak calisinca cook aciktim cook biraz fazla kacirdim ;((

Cozutulmus menu geliyor...
Sabah 10.00
Tereyağda 2 yumurta
7 yesil zeytin
Biraz beyaz peynir
2 dilim salatalik
Dereotu
Marul
4 adet siyah üzüm

Saat 13.00
1 adet biber dolmasi

Saat 14.30
2 adet bisküvi

Aksam
Peynirli kepekli ekmekten tost
Domates
Çay....

Olmadı biliyorum disardaydim...wcde calisinca herseye saldırdım..

Menümü gururla paylaşıyorum. Dün yazdığım menünün dışına pek çıkmadık.

8.30 1 dl ekmekten tost, 1 haşlanmış yumurta, salata, yeşil çay
12.30 çevirme tavuk (göğüs kısmından yedim, derisiz), salata, yoğurt, 1 dl ekmek
15.00 2 incir, 5 çiğ fındık
17.30 1 yk tavuk, kabak detoksu, 1 dl ekmek, salata (1 incir, 5 fındık yedim bu fazla idi)

Yeme işi 18.00’de birmişti. Su içiyorum 6 bardak oldu şimdilik. Detoks çay içeceğim birazdan.

Spor: 20 dk yürüme bandında yürüyüş, 10 dk cross trainer, 10 dk bisiklet, 10 dk tekrar yürüyüş (spor hocası yazmıştı adaptasyon programı diye arkadakiler 15 dk, sondaki 20 dk idi, bugünlük yapamadım, yavaş yavaş alışacağım) tempolu yaptım hepsi nabzımı yükseltti

latiska latiska , @LAydLiNe’nın dediği gibi sağlıklı değil. Sonunu düşünmeden hızlı çözüm.

Ben geçen sene yapmıştım sempozyum öncesi, 7 kilo verdim herşey üstüme oldu anacıma ulaştım ama sonra hem hızlı aldım hem de bacaklarımda çatlaklar oluştu.

Bu çatlaklara çözüm yok mudur çok can sıkıcılar :(

Bugün ki menum

10:30
2 kaşık yulaf 1 yumurta ile omlet
1 bardak yeşil çay

12:30
Şekersiz türk kahvesi
14:30
1 dilim tam buğday ekmeği
1 ton balığı
1 tabak salata

17:00
2 incir

19:00
1 kase mercimek çorbası
1 domates
1 Biber

21:00
1 kase yoğurt zencefil ve zerdecalli

3 lt su

3 eylül menü
Saat 09:30
Bir dilim beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık
3 zaytin
Yeşil çay
Bir dilim tam buğday ekmeği

Saat12:30
Filtre kahve sütlü
Bir tuZlu kurabiye

Saat 15:00
Bir yemek kaşığı yoğurt

Saat 19:00
4 yemek kaşığı kavurma
3 yemek kaşığı patlıcan salatası
7-8 tane üzüm

2 litre su

latiska latiska , @LAydLiNe’nın dediği gibi sağlıklı değil. Sonunu düşünmeden hızlı çözüm.

Ben geçen sene yapmıştım sempozyum öncesi, 7 kilo verdim herşey üstüme oldu anacıma ulaştım ama sonra hem hızlı aldım hem de bacaklarımda çatlaklar oluştu.

Bu çatlaklara çözüm yok mudur çok can sıkıcılar :KK43:

ben isveç diyetini bilmiyorum ama böyle diyetleri uygulayamam zaten..
çatlaklar için lazer tedavileri var. bir de iğneli tedaviler... bende de var ama görmezden geliyorum. göz görmeyince gönül katlanır ...
sen de bakma...

Son düzenleme:
Ben 4 yil kaldim konyada , ogrencilere karisan bi toplum degil kesinlikle bende ön yargili gitmistim konyaya aksine cok iyi dostluklar arkadasliklar edindim....
Kampüsün icinde devlet yurt var zaten ama ozel yurtlarda daha cok rahat eder oglunuz... imkaniniz varsa ozel yurt tek yada 2 kisilik odalar daha rahat olur...oda arkadasinida ona gorw veriyorlar ya hukuk ya tıp genelde ayni odaya veriyorlar malum ders cook calisiyorlar onlar....
Ben ozel yurtta kalmistim cok rahat etmistim... oyle saca basa kupeye takilan bi toplum değil en azindan ben oyle oldugunu gormedim....

kampüs içinde iki kişilik bir oda ayarladık gibi. banyo ve tuvaleti odadaymış. bu bir yandan iyi bir yandan kötü :KK45:
kendisi gibi tıpçı biriyle paylaşır muhtemelen. umarım iyi biri olur. konya bana çok sıcak geldi. umarım yamulmuyorumdur:confused:

ve günün menüsü

10.30
1 kase sütlü yulaf ezmeli nesfitli bulamaç

13.30
1 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek

16.00
1 sade kahve
1 adet after eight çiko

20.00
2 kaşık pilav
3 et köfte
2 kaşık peynir salata
1 dilim ekmek

23.00
4er çatal kavun karpuz
gece yediğim meyveler tüm işi bozdu

30 dk yürüyüş
2 l su

ben de LAydLiNe LAydLiNe gibi gündüz akıllı uslu olup akşam cozutuyorum
gün içinde aç kalmışım meğer...

Bilmem ki vardır inşallah :KK70::KK70: Desene kısmet Konya'yaymış. :bicak:

Şimdiden merak ettim ara dönemde oğlunun Konya hakkında ki düşüncelerini. İnşallah severek okur. Kampüs içleri her zaman dışarıya göre daha iyidir. Yurt var diye biliyorum ama durumu nasıl hiç bir fikrim yok. İnşallah kafanıza uygun bir yer bulabilirsiniz. Zira bu aralar ev kiraları da uçmuştur.

ben de merak ediyorum ne olacak tepkileri
kampüs içinde 2 kişilik bir odada kalacak. üniversitenin yurdu sanırım. hayırlısı olsun artık

ben isveç diyetini bilmiyorum ama böyle diyetleri uygulayamam zaten..
çatlaklar için lazer tedavileri var. bir de iğneli tedaviler... bende de var ama görmezden geliyorum. göz görmeyince gönül katlanır ...
sen de bakma...
Aslında herkeste var, tatilde inceledim biraz :) Beyaz tenlilere belli olmuyor. Ben buğdayım, şimdi de 10 ton yandığım İçin çok belirgin. Neyse zatıflarsam küçülürler belki ya da kilo giysin de tek kusur o olsun.
Tedaviler kesin çözüm olmuyormuş konuştum birkaç yerle, hafifletiyormuş biraz.

Bu çatlaklara çözüm yok mudur çok can sıkıcılar :KK43:
Benim de az miktarda bacaklarımda var çatlak biraz da kollarımda zaman zaman hafifliyorlar. Çok şükür belli olmuyor. Kesin çözümü yok gibi
ve günün menüsü

10.30
1 kase sütlü yulaf ezmeli nesfitli bulamaç

13.30
1 kase yoğurt
1/2 dilim ekmek

16.00
1 sade kahve
1 adet after eight çiko

20.00
2 kaşık pilav
3 et köfte
2 kaşık peynir salata
1 dilim ekmek

23.00
4er çatal kavun karpuz
gece yediğim meyveler tüm işi bozdu

30 dk yürüyüş
2 l su

ben de LAydLiNe LAydLiNe gibi gündüz akıllı uslu olup akşam cozutuyorum
gün içinde aç kalmışım meğer...
Dün ben de cozuttum. Bu akşamlara bir çözüm bulmamız lazım. Sanırım bundan sonra ben akşam yemeği yemeyeceğim.
Günaydın kızlar,
Bugün dünden 800 gr azım, ödemler gidiyor.
Cumaya kadar önceki kiloma inmek hedefim.
Sonra kaldığım yerden devam.
Günaydın canım süpersin :KK9::KK36:

Back
X