Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Yeniden hoş geldin canım aramıza. Ebru ben. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza kavuşacağız burda.Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım? genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum
Amin canım inşallah dua edin bana bol bolHakkında hayırlısı olsun inşallah
Kurum içi canım. Hastanede çalışıyorum. Birim değişikliği oldu. İstemediğim bir birime gidiyorum. Sorun ne neden beni gönderiyorsunuz dediğimde de ihtiyaç vardı seni uygun gördük diyorlar. Sıkıntılı bir yer anlayacağınız. İnşallah her şey daha güzel olur.Nasıl bir yere geçtin canım? Kurum içi mi? Başka bir yere mi? Çok hayatını değiştirmez ya da daha iyi yönde etkiler umarım.
Maalesef öyle katılıyorum, yöneticilerin bazı kriterleri bulunmalı. İnan hepimiz müzdaripiz.
Tamamdır kaptanımKızlar bu hafta çok kötü durumdayız. Biran önce bu kötü durumdan kurtulmamız lazım. Akşama herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim. Menü yazmayana ceza var.polokey2244
merryangel
solmez
Birprensess
latiska N Nisaca
anneyim83 M melis08 Listedekiler öncelikle sonra diğer arkadaşlar. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. Ben dahil. Bir de akşama vaktim olursa genel bir liste hazırlayacağım. İçinde herkesin olduğu. Şu an yer değişikliğinden dolayı çok vaktim yok maalesef.
Yaa kotu oolmus. Allah kolaylik versinKızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız?
bekolim cumadan pazartesiye 1.7 kilo mu verdin? Nasıl yaptın? Ben hafta sonunu genelde şişerek kapatıyorum.
Tebrik ederim maşallah çok güzel gidiyorsun![]()
Günaydın geçen pazar gece yazmıştım 69.7 ydim sabah 70.0 dım yıkılmıştımaslında dün ne güzel 68.4 düm
bu sabah su içtim vs unutmuşum tartılmayı bir de baktım ki 68.9 üm. Yani özetle
Pazar; 70.0
Güncel; 68.9
Giden kilo; 1.100 gram
Yüzdelik nasıldı kızlar
Haftaya artacağına gönülden inanıyorum çünkü bugün işteki son günüüm![]()
Benim kilom aynı.
Aslında canım sıkıldı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü listemi sporumu gördünüz. 1 kase aşure dışında kaçamadım yok ve hergün 1.5 saat spor yapıyorum.
Regl şişkinliği olabilir ya da kas belki bilmiyorum. Dikkate devam haftaya birden gidecek eminim.
Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 75.0
Sonuç aynı
Ayy Allah soyletmistir canım inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar![]()
Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 67,6
Bugün 67,5
Sadece 100 gr
Kızlar merhaba kilom sabit bu hafta verememiş i 65.5
Kızlar bu hafta çocuklarda bende hastadım
Giremedim .
Kaptanım izne ayrılsam iyi olucak
115.5 >>>> 113.5
Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım? genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum
Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 74.0
Fark 300gr
*** 13.TAKIM 589. ETAP***
polekey2244 (62.3///%) Kilosu sabit
merryangel (67.6/67.5/0.1/%0.15)
solmez (81.3/80.1/1.2/%1.48)
Birprensess (95.4/95.7/-0.3/%-0.31)
Latiska (58.5///%) Kilosu sabit
Nisaca (115.5/113.5/2/%1.73) İzne ayrılmak istiyor
anneyim83(65.5///%)Kilosu sabit
melis08 (75///%) Kilosu sabit
13. Takım ortalaması: % 0.381
Kızlar bu hafta çok kötü durumdayız. Biran önce bu kötü durumdan kurtulmamız lazım. Akşama herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim. Menü yazmayana ceza var.polokey2244
merryangel
solmez
Birprensess
latiska N Nisaca
anneyim83 M melis08 Listedekiler öncelikle sonra diğer arkadaşlar. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. Ben dahil. Bir de akşama vaktim olursa genel bir liste hazırlayacağım. İçinde herkesin olduğu. Şu an yer değişikliğinden dolayı çok vaktim yok maalesef.
Bende kilo bildiriyim 100.8
Merhaba arkadaşlar işlerim vardı koşturmaca o yüzde. Kilo bildirimim bu saate kaldı
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 65.7
Fark 1.500 gr