Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.

Nasıl bir yere geçtin canım? Kurum içi mi? Başka bir yere mi? Çok hayatını değiştirmez ya da daha iyi yönde etkiler umarım.
Maalesef öyle katılıyorum, yöneticilerin bazı kriterleri bulunmalı. İnan hepimiz müzdaripiz.

Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :
30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım?
genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum
Yeniden hoş geldin canım aramıza. Ebru ben. İnşallah hep birlikte ideal kilolarımıza kavuşacağız burda.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşallah dua edin bana bol bol :KK200:
Nasıl bir yere geçtin canım? Kurum içi mi? Başka bir yere mi? Çok hayatını değiştirmez ya da daha iyi yönde etkiler umarım.
Maalesef öyle katılıyorum, yöneticilerin bazı kriterleri bulunmalı. İnan hepimiz müzdaripiz.
Kurum içi canım. Hastanede çalışıyorum. Birim değişikliği oldu. İstemediğim bir birime gidiyorum. Sorun ne neden beni gönderiyorsunuz dediğimde de ihtiyaç vardı seni uygun gördük diyorlar. Sıkıntılı bir yer anlayacağınız. İnşallah her şey daha güzel olur.

*** 13.TAKIM 589. ETAP***

polekey2244 (62.3///%) Kilosu sabit
merryangel (67.6/67.5/0.1/%0.15)
solmez (81.3/80.1/1.2/%1.48)
Birprensess (95.4/95.7/-0.3/%-0.31)
Latiska (58.5///%) Kilosu sabit
Nisaca (115.5/113.5/2/%1.73) İzne ayrılmak istiyor
anneyim83(65.5///%)Kilosu sabit
melis08 (75///%) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: % 0.381

Kızlar bu hafta çok kötü durumdayız. Biran önce bu kötü durumdan kurtulmamız lazım. Akşama herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim. Menü yazmayana ceza var. polokey2244 polokey2244 merryangel merryangel solmez solmez Birprensess Birprensess latiska latiska N Nisaca anneyim83 anneyim83 M melis08 Listedekiler öncelikle sonra diğer arkadaşlar. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. Ben dahil. Bir de akşama vaktim olursa genel bir liste hazırlayacağım. İçinde herkesin olduğu. Şu an yer değişikliğinden dolayı çok vaktim yok maalesef.

Kızlar bu hafta çok kötü durumdayız. Biran önce bu kötü durumdan kurtulmamız lazım. Akşama herkesin menüsünü tek tek kontrol edeceğim. Menü yazmayana ceza var. polokey2244 polokey2244 merryangel merryangel solmez solmez Birprensess Birprensess latiska latiska N Nisaca anneyim83 anneyim83 M melis08 Listedekiler öncelikle sonra diğer arkadaşlar. İyi ya da kötü herkes menü yazacak. Ben dahil. Bir de akşama vaktim olursa genel bir liste hazırlayacağım. İçinde herkesin olduğu. Şu an yer değişikliğinden dolayı çok vaktim yok maalesef.
Tamamdır kaptanım

Yaa kotu oolmus. Allah kolaylik versin

Tebrik ederim maşallah çok güzel gidiyorsun :nazar::KK68:

Teşekkür ederim canım darısı başına inşallah

Günaydın geçen pazar gece yazmıştım 69.7 ydim sabah 70.0 dım yıkılmıştım :kızgın: aslında dün ne güzel 68.4 düm :KK43: bu sabah su içtim vs unutmuşum tartılmayı bir de baktım ki 68.9 üm. Yani özetle
Pazar; 70.0
Güncel; 68.9
Giden kilo; 1.100 gram
Yüzdelik nasıldı kızlar :sopa:
Haftaya artacağına gönülden inanıyorum çünkü bugün işteki son günüüm :KK54:

Artmasina gerek yok canım haftada 1- 1.5 kilo ideal zaten
(Geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)/geçen hafta ki kilo*100 olarak hesaplanıyor

Benim kilom aynı.
Aslında canım sıkıldı ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü listemi sporumu gördünüz. 1 kase aşure dışında kaçamadım yok ve hergün 1.5 saat spor yapıyorum.
Regl şişkinliği olabilir ya da kas belki bilmiyorum. Dikkate devam haftaya birden gidecek eminim.

Geçen hafta: 75.0
Bu hafta: 75.0
Sonuç aynı

Bende aynı fikirdeyim. Kendini vermiş hissettigine göre şişkinlik değildir. Kas artışı olmuştur bence.

Ayy Allah soyletmistir canım inşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar :KK36:

Aminn canım inşallah

Hayırlısi olsun canım

Kilo bildirimi
Geçen hafta 67,6
Bugün 67,5
Sadece 100 gr

Çok az olmuş. Bu hafta daha iyi olur inşallah. Menülerini yaz mutlaka canım

Kızlar merhaba kilom sabit bu hafta verememiş i 65.5

Haftaya verirsin inşallah canım. Sanki sende bir kaç gündür yoksun. Daha sık gelmeye çalış. Menulerini yazmayi ihmal etme canım.

Kızlar bu hafta çocuklarda bende hastadım
Giremedim .
Kaptanım izne ayrılsam iyi olucak

115.5 >>>> 113.5

Çok geçmiş olsun canim. Izinde olsan da dikkat et yediklerine

Kullanıcı Adı : kerdem
İsim (İsteğe Bağlı ):merve
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :
30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz : 153
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : çok uzun aslında evlendiğimde 77 kiloydum ilk oğlum doğduktan sonra çok güzel kilo verdim 55 kiloya kadar indim ikinci hamileliğimde abarttım kilo alma işini şimdi 10 kilo fazlam var vermem gereken
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kıyafetlerim olmuyor işe giderken giyecek birşey bulamamak çok can sıkıcı
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmadım
Neden 13. Takım?
genelde 13 uğursuz sayılır ama bana uğurlu gelecek biliyorum

Aramıza hosgeldin canım. Benim adim sinem.
Bizimle birlikte hedefine ulaşırsın insallah.

Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 74.0
Fark 300gr

Haftaya daha iyi olur inşallah canım

*** 13.TAKIM 589. ETAP***

polekey2244 (62.3///%) Kilosu sabit
merryangel (67.6/67.5/0.1/%0.15)
solmez (81.3/80.1/1.2/%1.48)
Birprensess (95.4/95.7/-0.3/%-0.31)
Latiska (58.5///%) Kilosu sabit
Nisaca (115.5/113.5/2/%1.73) İzne ayrılmak istiyor
anneyim83(65.5///%)Kilosu sabit
melis08 (75///%) Kilosu sabit

13. Takım ortalaması: % 0.381

Eline sağlık canim. Ceza almaktan kurtulmusuz ama yine de ortalamamiz yerlerde :KK43:

Evet bu hafta toparlamamiz lazım.

Bende kilo bildiriyim 100.8

Tebrikler canim cok iyi vermişsin. Böyle devam[/QUOTE]

Bugün ki menum
09:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Maydonoz
Dereotu

14:00
7 kaşık mantarlı tavuk sote
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak ayran

16:30
Yarım muz

19:00
7 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

3,5 lt su
1 saat yürüyüş

LAydLiNe LAydLiNe

Sabah aç karna su+sut
İs gorusmesine gittim
Oglen
Peynir- yarim parca salam- el kadar ekmek- nescafe (annemdeydim)

Ara- iki parca peynir- turşu salata 3 tane

Aksam- bir kase ezogelin corba- 7-8 kasik kasik karnabahar kiymali yemek- biber yogurtlusu

Ara- turk kahvesi

Spor - bebenin pesinde kosturmaca :)))) bugun spor yok basim cok agriyor

Back
X