Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah aç karna su+sut
İs gorusmesine gittim
Oglen
Peynir- yarim parca salam- el kadar ekmek- nescafe (annemdeydim)

Ara- iki parca peynir- turşu salata 3 tane

Aksam- bir kase ezogelin corba- 7-8 kasik kasik karnabahar kiymali yemek- biber yogurtlusu

Ara- turk kahvesi

Spor - bebenin pesinde kosturmaca :)))) bugun spor yok basim cok agriyor

Afiyet olsun canım. Saatlerinide eklemen gerekiyor. Sabah 9 öğle 13 gibi kaçta yedigimizde önemli.

Yaa nice seneleri olsun hepsinin. Kacinci yaş partisi

Aminn inşallah.
2. Yaş partisi
Interneteki bir gruptan tanışıp buluştuk ve görüşmeye başladık. 12 kişiyiz. 2 kişi gelemeyecek. Daha önce hep dışarıda bulusmustuk. Ilk defa bu kadar kalabalık ev görüşmesi olacak. Birimizin ikizi var Bakalım 11 bebe ile nasıl olacak ev buluşmasi
Daha once ev buluşması olmuştu ama 4 kişiydik herkes toplanamamisti.
Kura çektik hediye için.
Ev sahibi çocuklara çorba yapacak ve çay
Ikramlari da aramızda anlaştık herkes 1 çeşit yapacak
Eglenceli bir gün olacağını düşünüyorum
Inşallah öyle olur

günaydın kızlar
sonunda sempozyum bitti...
ama biz de bittik.
ayak parmaklarım yamulmuş durumda...
heryerim ağrıyor...
son 4 gündür sabah 7 de evden çıkıp gece 11 de eve döndük...
menü yazamadım haliyle
şimdi son bir kahvaltımız var. onu da bitirdik mi iş tamam...
bugünden itibaren rutinime dönüyorum...

Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.

bu mobbingin sebebini neye bağlıyorsun?
işinde iyi olmayan biri başka ulvi (!?) meziyetlerinden dolayı yönetici olduğunda işini gayet iyi bilen kişileri hele ki bu kişilerin özgüveni yüksek bi de yalakalik özellikleri düşükse.... tır gibi ezmeye çalışıyor. biz çok maruz kaldık. ama boyun eğmedik.. sonunda kazandık da... senin de boyun eğmeyeceğine eminim. tek yapman gereken bu durumu hayatının merkezine koymamak... insanlar bazı durumlarda vereceği kararlarda ya kişiliğinden ya da çıkarlarından ödün verirler. çıkarı için kişiliğini kurban verenler daima hezimete uğrar inan bana. takma... işini yap ve eve geldiğinde işi unut.. başka türlü olmuyor...
sık sık görev yerinin değişmesinin iyi yanına bak bi de... hastanede herkes seni yakından tanıyacak:KK50:

Günaydın kızlar, dünkü menümü yazmadım. Kutlama yaptık çeyrek dilim pasta yemiştim. Ama sonra kaçamaklar kaçamaklar :olamaz: çikolata bile yedim :KK43: artık evdeyim. Bugün güzel bir kahvaltı yaptım. Sizler neler yapıyorsunuz çok sohbet edemiyoruz herkes yoğun mu?

herkese merhaba... akşam menü olarak yazamayacağım kadar kötü bir,listem var Benim...
poğaçalar... bol yağlı tepsi kebapları... künefe ve katmerler... :KK62::KK62:
misafirleri ağırlarken kendimi uçurumdan attım resmen...

Selam kızlar
Çok çok güzel birgün geçirdik kizicigimla
Çok eğlendik
Hemen menü mü paylaşayım

09;30
2 haşlanmış yumurta

14:30
4 kaşık makarna salatası
4 kaşık kısır
Bir tane kuru dolma piricli
Ince bir dilim pasta
Aşure vardı tadına baktım sadece

19:30
7 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt

3,5 lt su

Yemediklerim
Poğaça,börek, mercimek köftesi,kek,cheesecake, Yulafli atom,

Diyetisyenimin menüden haberi var. Kahvaltıyı 2 yumurta olarak degistirdi bugün için. Gün içinde ekmek ve meyve yeme dedi. Bir de yürüyüş ya da lesslie yaparsam dengelemis olurum diye düşünüyorum. Bu akşam yapacağım inşallah lesslie 3.
Kısır şişkinlik yapacağı için yarın tartilmayacagim. Pazartesi inşallah görürüm 79.9 u

Selam kızlar
Çok çok güzel birgün geçirdik kizicigimla
Çok eğlendik
Hemen menü mü paylaşayım

09;30
2 haşlanmış yumurta

14:30
4 kaşık makarna salatası
4 kaşık kısır
Bir tane kuru dolma piricli
Ince bir dilim pasta
Aşure vardı tadına baktım sadece

19:30
7 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt

3,5 lt su

Yemediklerim
Poğaça,börek, mercimek köftesi,kek,cheesecake, Yulafli atom,

Diyetisyenimin menüden haberi var. Kahvaltıyı 2 yumurta olarak degistirdi bugün için. Gün içinde ekmek ve meyve yeme dedi. Bir de yürüyüş ya da lesslie yaparsam dengelemis olurum diye düşünüyorum. Bu akşam yapacağım inşallah lesslie 3.
Kısır şişkinlik yapacağı için yarın tartilmayacagim. Pazartesi inşallah görürüm 79.9 u

Bende bu tip yerlerde yemediklerimi dusununce daha mutlu oluyorum. Nefs tabi millet yerken sen bakamiyosun. Ama secebiliriz dimiii

günaydın fit hatunlar...
dün misafirlerle kahvaltı sırasında sapıtmaya başladım... öğle yemeği ve sonrasında devamı geldi...
29 eylül listem

9.30
1 haş yumurta
1 dereotlu peynirli poğaça
1 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmek

13.00
sade kahve
1 şekerpare tatlısı

15.00
1 porsiyon tepsi kebabı
3 dilim ekmek kadar pide

16.00
1/2 porsiyon künefe
1/2 porsiyon katmer ( yağlıydı ama çoook yağlıydı

19.30
3 ceviz

1.5 saat yürüyüş

İyi akşamlar kızlar,
Yeğenim gelmişti dün, bizde kaldı benimkilerle birlikte güzel oynadılar ama ev çok dağıldı, çok yoruldum. Onları yolla, kuaföre git yarına hazırlık vs derken bu saat oldu. Herkes için yoğun bir pazar olmuş anlaşılan.

@solmez canım iyi ki doğmuş kuzucuk. Nice güzel yılları olsun. 11 çocuk zor ama güzel olmuştur.

@latiska atlatmışsın sempozyumu, güzel anılar kalmıştır, herşey güzel geçmiştir umarım. Ben de perşembe-Cuma bir sempozyuma gideceğim, keynote speaker olarak davetliyim. Biraz alanım dışına kayıyor konu, stresliydim ama kafamda bitirdim rahatladım, slayta dökünce tamamdır. Bir de workshopum var 6 saatlik. Benimki de bitse rahat edeceğim.

İyi akşamlar kızlar,
Yeğenim gelmişti dün, bizde kaldı benimkilerle birlikte güzel oynadılar ama ev çok dağıldı, çok yoruldum. Onları yolla, kuaföre git yarına hazırlık vs derken bu saat oldu. Herkes için yoğun bir pazar olmuş anlaşılan.

@solmez canım iyi ki doğmuş kuzucuk. Nice güzel yılları olsun. 11 çocuk zor ama güzel olmuştur.

@latiska atlatmışsın sempozyumu, güzel anılar kalmıştır, herşey güzel geçmiştir umarım. Ben de perşembe-Cuma bir sempozyuma gideceğim, keynote speaker olarak davetliyim. Biraz alanım dışına kayıyor konu, stresliydim ama kafamda bitirdim rahatladım, slayta dökünce tamamdır. Bir de workshopum var 6 saatlik. Benimki de bitse rahat edeceğim.

Sağol canım teşekkür ederim

Bugün ki menum
11:00
2 kaşık lor peyniri
1 çay kaşığı Çörek otu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay

15:30
Bir kepçe sehriye çorbası
2 tavuk but
Salata

20:00
Yarım palamut
1 dilim çavdar ekmeği
Salata
3 dilim kavun

3,5 lt su
1 saat yürüyüş

Dün lesslie yapamadim. Bu akşam yapacağım inşallah

LAydLiNe LAydLiNe

İyi akşamlar kızlar,

illaki bitecek merak etme... verilen emek ne kadar çoksa olumlu dönüt o denli fazla oluyor. biz ölümüne yorulduk ama çok çok övgü aldık
yorgunluğumuz yeni yeni azalıyor hem fiziksel hem ziihinsel olarak... darısı başına canım

Back
X