Yaa nice seneleri olsun hepsinin. Kacinci yaş partisiYarın toplu doğum günü yapacağız arkadaşlarla. Hepimizin çocukları aynı ay doğumlu
Yarın pek yazamayabilirim şimdiden söyleyeyim dedim haberiniz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa nice seneleri olsun hepsinin. Kacinci yaş partisiYarın toplu doğum günü yapacağız arkadaşlarla. Hepimizin çocukları aynı ay doğumlu
Yarın pek yazamayabilirim şimdiden söyleyeyim dedim haberiniz olsun
Sabah aç karna su+sut
İs gorusmesine gittim
Oglen
Peynir- yarim parca salam- el kadar ekmek- nescafe (annemdeydim)
Ara- iki parca peynir- turşu salata 3 tane
Aksam- bir kase ezogelin corba- 7-8 kasik kasik karnabahar kiymali yemek- biber yogurtlusu
Ara- turk kahvesi
Spor - bebenin pesinde kosturmaca :)))) bugun spor yok basim cok agriyor
Yaa nice seneleri olsun hepsinin. Kacinci yaş partisi
Kızlar iş yerinde benimle uğraşmaya doyamıyorlar. Görev yerim değişti. Yeni yerde durum nasıl olacak bilmiyorum. Şoklardayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımda diyorum başka bir şey diyemiyorum artık. Küçük insanları idareci yapınca böyle oluyor sanırım.
Abooooowwww bu ne cık cıkkherkese merhaba... akşam menü olarak yazamayacağım kadar kötü bir,listem var Benim...
poğaçalar... bol yağlı tepsi kebapları... künefe ve katmerler...
misafirleri ağırlarken kendimi uçurumdan attım resmen...
Selam kızlar
Çok çok güzel birgün geçirdik kizicigimla
Çok eğlendik
Hemen menü mü paylaşayım
09;30
2 haşlanmış yumurta
14:30
4 kaşık makarna salatası
4 kaşık kısır
Bir tane kuru dolma piricli
Ince bir dilim pasta
Aşure vardı tadına baktım sadece
19:30
7 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
3,5 lt su
Yemediklerim
Poğaça,börek, mercimek köftesi,kek,cheesecake, Yulafli atom,
Diyetisyenimin menüden haberi var. Kahvaltıyı 2 yumurta olarak degistirdi bugün için. Gün içinde ekmek ve meyve yeme dedi. Bir de yürüyüş ya da lesslie yaparsam dengelemis olurum diye düşünüyorum. Bu akşam yapacağım inşallah lesslie 3.
Kısır şişkinlik yapacağı için yarın tartilmayacagim. Pazartesi inşallah görürüm 79.9 u
İyi akşamlar kızlar,
Yeğenim gelmişti dün, bizde kaldı benimkilerle birlikte güzel oynadılar ama ev çok dağıldı, çok yoruldum. Onları yolla, kuaföre git yarına hazırlık vs derken bu saat oldu. Herkes için yoğun bir pazar olmuş anlaşılan.
@solmez canım iyi ki doğmuş kuzucuk. Nice güzel yılları olsun. 11 çocuk zor ama güzel olmuştur.
@latiska atlatmışsın sempozyumu, güzel anılar kalmıştır, herşey güzel geçmiştir umarım. Ben de perşembe-Cuma bir sempozyuma gideceğim, keynote speaker olarak davetliyim. Biraz alanım dışına kayıyor konu, stresliydim ama kafamda bitirdim rahatladım, slayta dökünce tamamdır. Bir de workshopum var 6 saatlik. Benimki de bitse rahat edeceğim.
İyi akşamlar kızlar,
Yeğenim gelmişti dün, bizde kaldı benimkilerle birlikte güzel oynadılar ama ev çok dağıldı, çok yoruldum. Onları yolla, kuaföre git yarına hazırlık vs derken bu saat oldu. Herkes için yoğun bir pazar olmuş anlaşılan.
@solmez canım iyi ki doğmuş kuzucuk. Nice güzel yılları olsun. 11 çocuk zor ama güzel olmuştur.
@latiska atlatmışsın sempozyumu, güzel anılar kalmıştır, herşey güzel geçmiştir umarım. Ben de perşembe-Cuma bir sempozyuma gideceğim, keynote speaker olarak davetliyim. Biraz alanım dışına kayıyor konu, stresliydim ama kafamda bitirdim rahatladım, slayta dökünce tamamdır. Bir de workshopum var 6 saatlik. Benimki de bitse rahat edeceğim.