Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hava yağmurlu ama bi çıktım hava alalım dedim. az ıslandık yağmurda bişey olmaz herhalde. kahve iyi geldi şuan açlık yok. tekrar ara yapmayacağım. artık akşam yemeği yerim. lesslie yapacağım şimdi.
kıza bebek aldım onunla oynuyor pek mutlu kuzucuğum. o oynarken annesi spor yapacak:spor::spor:

hoşgeldin canım
gel gel özledim seni :)
ne kursuna başladın?
kolay gelsin canım işler hiç bitmiyor.
Kur-an kursu canım pazartesi başladım. Ben biraz geç başladım erinmekten geçen hafta açıldı aslında şeytanın bacağını kırdım sonunda:deli: Şansıma ordada salı ve carsamba günü temizlik yaptık her yerde temizlik beni buluyor :KK70:

Kur-an kursu canım pazartesi başladım. Ben biraz geç başladım erinmekten geçen hafta açıldı aslında şeytanın bacağını kırdım sonunda:deli: Şansıma ordada salı ve carsamba günü temizlik yaptık her yerde temizlik beni buluyor :KK70:

söyleyince hatırladım bahsetmiştin. hayırlı olsun canım

bugün ki menüm

10:30
bir tatlı kaşığı chia tohumu ve 1 yumurta ile omlet

14:00
8 kaşık patlıcan kızartması domates soslu(patlıcanları az yağla karıştırıp fırına attım. hiç yağsız domates sosu hazırlayıp üstüne döktüm. sağlıklı kızartma :) )
1 kase cacık
2 dilim çavdar ekmeği

15:00
yarım çay bardağı leblebi
büyük fincan sekersiz kabuk tarçınlı türk kahvesi

19:00
7 kaşık haşlanmış karnıbahar
4 kaşık yoğurt
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği

22:00 de 4 kaşık yoğurt yiyeceğim son ara olarak

3,5 lt su

45 dk lesslie

LAydLiNe LAydLiNe

Bugün sabah 58.5 tim yine
acaba yarın kaç kilo çıkacağım
bugün çoook dikkat ettim ama tüm gün dersim olduğundan spora hal kalmadı

listeme gelelim
11 ekim perşembe

sabah kan vereceğim için kahvaltı yok
10.30
1/2 elma

12.15
1 kabak, 1 havuç ve 3 çiçek karnabahardan az yağda sote
yağı alınmış 80 g lık ton balığı

16.00
1 armut

19.00
1/2 tavuk göğsü fırında
yağsız salata
3 sivri biber turşu

20.30
1 hurma
şekersiz kahve

hastanede bir oraya bir buraya giderken 4000 adım atmışım :)

Bugün sabah 58.5 tim yine
acaba yarın kaç kilo çıkacağım
bugün çoook dikkat ettim ama tüm gün dersim olduğundan spora hal kalmadı

listeme gelelim
11 ekim perşembe

sabah kan vereceğim için kahvaltı yok
10.30
1/2 elma

12.15
1 kabak, 1 havuç ve 3 çiçek karnabahardan az yağda sote
yağı alınmış 80 g lık ton balığı

16.00
1 armut

19.00
1/2 tavuk göğsü fırında
yağsız salata
3 sivri biber turşu

20.30
1 hurma
şekersiz kahve

hastanede bir oraya bir buraya giderken 4000 adım atmışım :)

afiyet olsun canım güzel menün

LAydLiNe LAydLiNe diyetine dikkat eden şeker hastaları gerçekten de uzun ve sağlıklı bir ömür geçiriyor. annem yeni yeni dikkat etmeye başladı... darısı eşimin başına...

benim dedem kendimi bildim bileli şeker hastası. çok dikkat eder diyetine hala.ögünlerini atlamaz fazla kaçırmaz maşallahı var. 90 ı geçik yaşı. dikkat edildikten sonra şeker hastalığı ile yaşanıyor

Kızlar herkese iyi geceler iki gündür uğrayamadım, siteye de yeni giriyorum. Evde boya dekorasyon işlerimiz var. Cumartesi de hayırlısıyla yeni işime başlıyorum. İşle birlikte akupunktura gitmeye karar verdim. Her şey bende bitiyor biliyorum fakat bir moral bozukluğu veya sıkıntı yaşadığımda çözümü yemekte arıyorum. Düne kadar her şey güzeldi, ama bugün cıvıttım yine. Hala eksideyim ama daha da ekside olabilirdim tüm hafta uğraştım en çok kendi emeklerime acıyorum. Her üzüntüyü yemekle doldurmaya çalışıyorum sorunumu çözdüm artık ama bu boşluğa çözüm bulmayı öğrenemedim. Buraya da katılma sebebim oydu, kaçamak yapmaktan uzak olmak ve motive olmak. Ama sanırım hepimizdeki yoğunluktan burda da onu bulamadım :( gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü daha önce görmediğim kiloları gördüm ve evet küçük değilim ama daha 24 yaşındayım bu böyle devam ederse nolucak diye strese giriyorum ve bir kısır döngü oluşuyor. Ah keşke eli maşalı biri olsa da terbiye etse beni :KK42:

günaydın kızlar:KK36:

tartı bildirimi
geçen hafta:79.8
bu hafta: 79.5
fark:300 gr
yüzde: 0.37

toparladım çok şükür cumaya kadar ama hala açlık krizleri yaşıyorum. akşam yeşilçay içtim içine tarçın kattım yine. artık regl olsa da bitse. hafiften karnım ağrıyor inşallah olur hemen

Kızlar herkese iyi geceler iki gündür uğrayamadım, siteye de yeni giriyorum. Evde boya dekorasyon işlerimiz var. Cumartesi de hayırlısıyla yeni işime başlıyorum. İşle birlikte akupunktura gitmeye karar verdim. Her şey bende bitiyor biliyorum fakat bir moral bozukluğu veya sıkıntı yaşadığımda çözümü yemekte arıyorum. Düne kadar her şey güzeldi, ama bugün cıvıttım yine. Hala eksideyim ama daha da ekside olabilirdim tüm hafta uğraştım en çok kendi emeklerime acıyorum. Her üzüntüyü yemekle doldurmaya çalışıyorum sorunumu çözdüm artık ama bu boşluğa çözüm bulmayı öğrenemedim. Buraya da katılma sebebim oydu, kaçamak yapmaktan uzak olmak ve motive olmak. Ama sanırım hepimizdeki yoğunluktan burda da onu bulamadım :KK43: gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü daha önce görmediğim kiloları gördüm ve evet küçük değilim ama daha 24 yaşındayım bu böyle devam ederse nolucak diye strese giriyorum ve bir kısır döngü oluşuyor. Ah keşke eli maşalı biri olsa da terbiye etse beni :KK42:

kolay gelsin canım. yeni işin hayırlı olsun.
herşey bizde bitiyor tabi ama motive olmak bazen zor olabiliyor. hep birlikte motive olacagız inşallah. artık toparlanmamız lazım
yakın bir arkadaşım annesi ile birlikte akupunktur a gitti ve ikisi de 20 küsürlü kilolar verdi. geri de almadılar. umarım senin içinde böyle güzel sonuçları olur.

günaydın...
kilo bildirimim gelsin
bugün 58.2
geçen cuma 58.6
fark 400 g
%0.68

LAydLiNe LAydLiNe 57 göremedim ama ütopik bir değerdi benim için zaten... ki bildirimde bulunduğum en düşük kilo bu. ama gelecek hafta için 57li bir hedef koyabilirim...

tebrikler canım

Günaydın kızlar,
Ben bu tempoda yorgunluktan bittim. Ne gecem ne gündüzüm var, çok fena durumdayım. Haftayı da bitirip rahatlayacağım inşallah.
Şimdi Bursa’ya gidiyorum feribottayım, tez jürisi var.
Haftaya da Antalya’da sempozyumda olacağım. Valizim her an kapıda. Çarşamba-cumartesi oradayım. Tartılmam mümkün görünmüyor orada. LAydLiNe LAydLiNe canım beni haftaya İçin izinli yazar mısın?

Back
X