Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar,
Ben bu tempoda yorgunluktan bittim. Ne gecem ne gündüzüm var, çok fena durumdayım. Haftayı da bitirip rahatlayacağım inşallah.
Şimdi Bursa’ya gidiyorum feribottayım, tez jürisi var.
Haftaya da Antalya’da sempozyumda olacağım. Valizim her an kapıda. Çarşamba-cumartesi oradayım. Tartılmam mümkün görünmüyor orada.LAydLiNe canım beni haftaya İçin izinli yazar mısın?
Geçen hafta 74.2
Bu hafta 73.9
Fark: 300 gr
Oran 0.635
Aslında daha fazla vermişimdir ama sabah uyanıp tartıldım yola çıkacağım için, sabahları şiş oluyor vücudum.
Hmm tamam teşekkürler canımtebrikler canım
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100/geçen haftaki kilo olarak hesaplanıyor. bu haftaki kilo için şu şekilde
(82-80.8)*100/82
1,46
Aynen canım ama daha da güzeli hiç hastalığa yakalanmamış olmak.LAydLiNe diyetine dikkat eden şeker hastaları gerçekten de uzun ve sağlıklı bir ömür geçiriyor. annem yeni yeni dikkat etmeye başladı... darısı eşimin başına...
Canım motivasyon için buradan daha iyisini bulacağını hiç sanmıyorum ama kimse yok diye sen yazmazsan, ben yazmazsam tabii ki kimse olmaz. Sizlere her dakika her an buralarda olun demiyorum ama gün için de hiç olmazsa ara ara uğrayıp yazın lütfen.Kızlar herkese iyi geceler iki gündür uğrayamadım, siteye de yeni giriyorum. Evde boya dekorasyon işlerimiz var. Cumartesi de hayırlısıyla yeni işime başlıyorum. İşle birlikte akupunktura gitmeye karar verdim. Her şey bende bitiyor biliyorum fakat bir moral bozukluğu veya sıkıntı yaşadığımda çözümü yemekte arıyorum. Düne kadar her şey güzeldi, ama bugün cıvıttım yine. Hala eksideyim ama daha da ekside olabilirdim tüm hafta uğraştım en çok kendi emeklerime acıyorum. Her üzüntüyü yemekle doldurmaya çalışıyorum sorunumu çözdüm artık ama bu boşluğa çözüm bulmayı öğrenemedim. Buraya da katılma sebebim oydu, kaçamak yapmaktan uzak olmak ve motive olmak. Ama sanırım hepimizdeki yoğunluktan burda da onu bulamadımgerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü daha önce görmediğim kiloları gördüm ve evet küçük değilim ama daha 24 yaşındayım bu böyle devam ederse nolucak diye strese giriyorum ve bir kısır döngü oluşuyor. Ah keşke eli maşalı biri olsa da terbiye etse beni
![]()
Kızlar bu hafta gelemedim hic ama durum fena değil hemen kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.5
Fark 600 gr
Uzun zaman sonra benim için güzel bir sonuç :) simdi okuldayım aksam gelip geçmişi okuyacağım hepinize kolay gelsin
maşallah.. ne güzel... sağlığına dikkat eden yaşlılara bayılıyorummmm...benim dedem kendimi bildim bileli şeker hastası. çok dikkat eder diyetine hala.ögünlerini atlamaz fazla kaçırmaz maşallahı var. 90 ı geçik yaşı. dikkat edildikten sonra şeker hastalığı ile yaşanıyor
Günaydın canım. Seni 7 li rakamlarda görmek çok güzel. İnşallah en kısa zamanda 6 lı rakamlarda da görürüz. Bu hafta daha dikkatli olmanı istiyorum. Hiç kaçamaksız kaç kilo vereceksin onu da merak etmiyor değilim.günaydın kızlar
tartı bildirimi
geçen hafta:79.8
bu hafta: 79.5
fark:300 gr
yüzde: 0.37
toparladım çok şükür cumaya kadar ama hala açlık krizleri yaşıyorum. akşam yeşilçay içtim içine tarçın kattım yine. artık regl olsa da bitse. hafiften karnım ağrıyor inşallah olur hemen
Güzel bir sonuç. Tebrik ederim canım. Gidecek kilonun az olması neden oluyor böyle gram gram vermene ama haftaya eğer hiç kaçamak yapmadan tamamlarsan eminim ki güzel bir rakam göreceksin tartıda ne dersin deneyelim mi?günaydın...
kilo bildirimim gelsin
bugün 58.2
geçen cuma 58.6
fark 400 g
%0.68
LAydLiNe 57 göremedim ama ütopik bir değerdi benim için zaten... ki bildirimde bulunduğum en düşük kilo bu. ama gelecek hafta için 57li bir hedef koyabilirim...
Çok yavaş ilerliyorsun canım keşke daha sık gelebilsen aramıza. Daha etkili sonuç alabiliriz. Menü yazmayı denesene her akşam?Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bugün 65.3
Fark -200
Günaydın canım gayet güzel bir sonuç tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta : 82
Bugün: 80.8
Yüzdeliği nasıl hesaplıyorsunuz ben bilmiyorum
Karar defterine bir bakayım canım ona göre izin konusunda bir cevap vereyim sana.Günaydın kızlar,
Ben bu tempoda yorgunluktan bittim. Ne gecem ne gündüzüm var, çok fena durumdayım. Haftayı da bitirip rahatlayacağım inşallah.
Şimdi Bursa’ya gidiyorum feribottayım, tez jürisi var.
Haftaya da Antalya’da sempozyumda olacağım. Valizim her an kapıda. Çarşamba-cumartesi oradayım. Tartılmam mümkün görünmüyor orada.LAydLiNe canım beni haftaya İçin izinli yazar mısın?
Güzel bir sonuç. Tebrik ederim canım. Gidecek kilonun az olması neden oluyor böyle gram gram vermene ama haftaya eğer hiç kaçamak yapmadan tamamlarsan eminim ki güzel bir rakam göreceksin tartıda ne dersin deneyelim mi?
Allah kolaylık versin canım.
tebrikler canım.bencede daha çok vermişsindir. menülerin gayet güzel çünkü
Günaydın canım gayet güzel bir sonuç tebrikler
Karar defterine bir bakayım canım ona göre izin konusunda bir cevap vereyim sana.
Aynı şekilde bende de ödem oluyor. Çözümünü bulamadım henüz.Geçen hafta 74.2
Bu hafta 73.9
Fark: 300 gr
Oran 0.635
Aslında daha fazla vermişimdir ama sabah uyanıp tartıldım yola çıkacağım için, sabahları şiş oluyor vücudum.
O zaman tebrikler canım haftaya daha güzel bir sonuç bekliyoruz. Kaç kiloyla izne ayrılmıştın hatırlıyor musun?Kızlar bu hafta gelemedim hic ama durum fena değil hemen kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.5
Fark 600 gr
Uzun zaman sonra benim için güzel bir sonuç :) simdi okuldayım aksam gelip geçmişi okuyacağım hepinize kolay gelsin
Bence kesinlikle daha iyi :)tabi ki deneyelim...önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmek istiyorum ben de... annemin gelişi biraz bozdu diyetimi... 57 görürdüm aslında... 57 yerine annemi görmek daha iyi di miiiii
Aynen canım ne kadar çok burada olursak o kadar çok motive oluyoruz. Hep birlikte başarmalıyız artık bu işi.
tabi ki deneyelim...önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmek istiyorum ben de... annemin gelişi biraz bozdu diyetimi... 57 görürdüm aslında... 57 yerine annemi görmek daha iyi di miiiii
Tamamdır canım sen çarşambadan tartıl. İzne ayrılınca insan bırakıyor kendini. Tatil moduna girmişken bırakma sen kendini. Önümüzdeki kışı güzel atlatalım hep beraber.Teşekkür ederim canım.
Evet çok dikkat ediyorum ama bu hafta sadece 1 gün spora gidebildim, sanırım haftaya da 1 gün gidebilirim ya da gidemem. Aslında spor kıyafetlerimi götüreceğim yanımda, güzel bir otel çünkü, spor salonunu beğenirsem giderim sabahları.
Teşekkür ederim :)
Canım izin sıkıntı olursa ben geçen seferki gibi Çarşamba yapıp bildirimimi giderim. Daha iyi olur aslında izin yazma istersen.
Aynı şekilde bende de ödem oluyor. Çözümünü bulamadım henüz.
SanmıyorumSıcaktan oluyor galiba. Yorganları 10 gün önce çıkardım, öncesinde pikeyle titreyerek yatıyorduk şiş falan yoktu :)
Tamamdır canım sen çarşambadan tartıl. İzne ayrılınca insan bırakıyor kendini. Tatil moduna girmişken bırakma sen kendini. Önümüzdeki kışı güzel atlatalım hep beraber.