Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar,
Ben bu tempoda yorgunluktan bittim. Ne gecem ne gündüzüm var, çok fena durumdayım. Haftayı da bitirip rahatlayacağım inşallah.
Şimdi Bursa’ya gidiyorum feribottayım, tez jürisi var.
Haftaya da Antalya’da sempozyumda olacağım. Valizim her an kapıda. Çarşamba-cumartesi oradayım. Tartılmam mümkün görünmüyor orada. LAydLiNe LAydLiNe canım beni haftaya İçin izinli yazar mısın?

Allah kolaylık versin canım.

Geçen hafta 74.2
Bu hafta 73.9
Fark: 300 gr
Oran 0.635

Aslında daha fazla vermişimdir ama sabah uyanıp tartıldım yola çıkacağım için, sabahları şiş oluyor vücudum.

tebrikler canım.bencede daha çok vermişsindir. menülerin gayet güzel çünkü

Kızlar bu hafta gelemedim hic ama durum fena değil hemen kilo bildirimi yapayım

Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.5
Fark 600 gr

Uzun zaman sonra benim için güzel bir sonuç :) simdi okuldayım aksam gelip geçmişi okuyacağım hepinize kolay gelsin

LAydLiNe LAydLiNe diyetine dikkat eden şeker hastaları gerçekten de uzun ve sağlıklı bir ömür geçiriyor. annem yeni yeni dikkat etmeye başladı... darısı eşimin başına...
Aynen canım ama daha da güzeli hiç hastalığa yakalanmamış olmak.
Kızlar herkese iyi geceler iki gündür uğrayamadım, siteye de yeni giriyorum. Evde boya dekorasyon işlerimiz var. Cumartesi de hayırlısıyla yeni işime başlıyorum. İşle birlikte akupunktura gitmeye karar verdim. Her şey bende bitiyor biliyorum fakat bir moral bozukluğu veya sıkıntı yaşadığımda çözümü yemekte arıyorum. Düne kadar her şey güzeldi, ama bugün cıvıttım yine. Hala eksideyim ama daha da ekside olabilirdim tüm hafta uğraştım en çok kendi emeklerime acıyorum. Her üzüntüyü yemekle doldurmaya çalışıyorum sorunumu çözdüm artık ama bu boşluğa çözüm bulmayı öğrenemedim. Buraya da katılma sebebim oydu, kaçamak yapmaktan uzak olmak ve motive olmak. Ama sanırım hepimizdeki yoğunluktan burda da onu bulamadım :KK43: gerçekten yardıma ihtiyacım var çünkü daha önce görmediğim kiloları gördüm ve evet küçük değilim ama daha 24 yaşındayım bu böyle devam ederse nolucak diye strese giriyorum ve bir kısır döngü oluşuyor. Ah keşke eli maşalı biri olsa da terbiye etse beni :KK42:
Canım motivasyon için buradan daha iyisini bulacağını hiç sanmıyorum ama kimse yok diye sen yazmazsan, ben yazmazsam tabii ki kimse olmaz. Sizlere her dakika her an buralarda olun demiyorum ama gün için de hiç olmazsa ara ara uğrayıp yazın lütfen.

Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.5
Fark 600 gr

Uzun zaman sonra benim için güzel bir sonuç :) simdi okuldayım aksam gelip geçmişi okuyacağım hepinize kolay gelsin

tebrikler canım

KİLo bildirimi
Geçen hafta: 67.5
Bugün: 67.8
Fark +300
Durum çok vahim
LAydLiNe LAydLiNe
Kotu zamanlar geciriyorum. Yemek yemenihtiyaci duyuyorum surekli. Onune gecmem lazim. LAydLiNe LAydLiNe bana yardim et

benim dedem kendimi bildim bileli şeker hastası. çok dikkat eder diyetine hala.ögünlerini atlamaz fazla kaçırmaz maşallahı var. 90 ı geçik yaşı. dikkat edildikten sonra şeker hastalığı ile yaşanıyor
maşallah.. ne güzel... sağlığına dikkat eden yaşlılara bayılıyorummmm...

günaydın kızlar:KK36:

tartı bildirimi
geçen hafta:79.8
bu hafta: 79.5
fark:300 gr
yüzde: 0.37

toparladım çok şükür cumaya kadar ama hala açlık krizleri yaşıyorum. akşam yeşilçay içtim içine tarçın kattım yine. artık regl olsa da bitse. hafiften karnım ağrıyor inşallah olur hemen
Günaydın canım. Seni 7 li rakamlarda görmek çok güzel. İnşallah en kısa zamanda 6 lı rakamlarda da görürüz. Bu hafta daha dikkatli olmanı istiyorum. Hiç kaçamaksız kaç kilo vereceksin onu da merak etmiyor değilim.
günaydın...
kilo bildirimim gelsin
bugün 58.2
geçen cuma 58.6
fark 400 g
%0.68

LAydLiNe LAydLiNe 57 göremedim ama ütopik bir değerdi benim için zaten... ki bildirimde bulunduğum en düşük kilo bu. ama gelecek hafta için 57li bir hedef koyabilirim...
Güzel bir sonuç. Tebrik ederim canım. Gidecek kilonun az olması neden oluyor böyle gram gram vermene ama haftaya eğer hiç kaçamak yapmadan tamamlarsan eminim ki güzel bir rakam göreceksin tartıda ne dersin deneyelim mi?
Günaydın
Kilo bildirimi
Geçen hafta 65.5
Bugün 65.3
Fark -200
Çok yavaş ilerliyorsun canım keşke daha sık gelebilsen aramıza. Daha etkili sonuç alabiliriz. Menü yazmayı denesene her akşam?
Günaydın kızlar
Geçen hafta : 82
Bugün: 80.8
Yüzdeliği nasıl hesaplıyorsunuz ben bilmiyorum
Günaydın canım gayet güzel bir sonuç tebrikler :KK9::KK9:
Günaydın kızlar,
Ben bu tempoda yorgunluktan bittim. Ne gecem ne gündüzüm var, çok fena durumdayım. Haftayı da bitirip rahatlayacağım inşallah.
Şimdi Bursa’ya gidiyorum feribottayım, tez jürisi var.
Haftaya da Antalya’da sempozyumda olacağım. Valizim her an kapıda. Çarşamba-cumartesi oradayım. Tartılmam mümkün görünmüyor orada. LAydLiNe LAydLiNe canım beni haftaya İçin izinli yazar mısın?
Karar defterine bir bakayım canım ona göre izin konusunda bir cevap vereyim sana.

KİLo bildirimi
Geçen hafta: 67.5
Bugün: 67.8
Fark +300
Durum çok vahim
LAydLiNe LAydLiNe
Kotu zamanlar geciriyorum. Yemek yemenihtiyaci duyuyorum surekli. Onune gecmem lazim. LAydLiNe LAydLiNe bana yardim et

Kötü olmuş canım bu sonuç. Daha sık gelsene takıma. Yeme ihtiyacı duyduğunda yaz buraya. Ya da bana yaz. Önüne geçmezsen sonra üzülürsün.

L ladyline
solmez solmez canlarım haklısınız toparlanmamız lazım buraya gırmedıgım sure motıvasyonum çok düştü. Bundan sonra düzenli girmeye çalışıcam insallah.

Kilo bildiririm geçen hafta tartılamamıstım
Bu hafta: 65.7

Güzel bir sonuç. Tebrik ederim canım. Gidecek kilonun az olması neden oluyor böyle gram gram vermene ama haftaya eğer hiç kaçamak yapmadan tamamlarsan eminim ki güzel bir rakam göreceksin tartıda ne dersin deneyelim mi?

tabi ki deneyelim...önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmek istiyorum ben de... annemin gelişi biraz bozdu diyetimi... 57 görürdüm aslında... 57 yerine annemi görmek daha iyi di miiiii

Allah kolaylık versin canım.

tebrikler canım.bencede daha çok vermişsindir. menülerin gayet güzel çünkü

Teşekkür ederim canım.
Evet çok dikkat ediyorum ama bu hafta sadece 1 gün spora gidebildim, sanırım haftaya da 1 gün gidebilirim ya da gidemem. Aslında spor kıyafetlerimi götüreceğim yanımda, güzel bir otel çünkü, spor salonunu beğenirsem giderim sabahları.

Günaydın canım gayet güzel bir sonuç tebrikler :KK9::KK9:
Karar defterine bir bakayım canım ona göre izin konusunda bir cevap vereyim sana.

Teşekkür ederim :)
Canım izin sıkıntı olursa ben geçen seferki gibi Çarşamba yapıp bildirimimi giderim. Daha iyi olur aslında izin yazma istersen.

Geçen hafta 74.2
Bu hafta 73.9
Fark: 300 gr
Oran 0.635

Aslında daha fazla vermişimdir ama sabah uyanıp tartıldım yola çıkacağım için, sabahları şiş oluyor vücudum.
Aynı şekilde bende de ödem oluyor. Çözümünü bulamadım henüz.

Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.5
Fark 600 gr

O zaman tebrikler canım haftaya daha güzel bir sonuç bekliyoruz. Kaç kiloyla izne ayrılmıştın hatırlıyor musun?

L ladyline
solmez solmez canlarım haklısınız toparlanmamız lazım buraya gırmedıgım sure motıvasyonum çok düştü. Bundan sonra düzenli girmeye çalışıcam insallah.

Kilo bildiririm geçen hafta tartılamamıstım
Bu hafta: 65.7
Aynen canım ne kadar çok burada olursak o kadar çok motive oluyoruz. Hep birlikte başarmalıyız artık bu işi.
tabi ki deneyelim...önümüzdeki haftayı iyi değerlendirmek istiyorum ben de... annemin gelişi biraz bozdu diyetimi... 57 görürdüm aslında... 57 yerine annemi görmek daha iyi di miiiii
:KK70::KK70::KK70: O zaman başladık bile :KK39:
Teşekkür ederim canım.
Evet çok dikkat ediyorum ama bu hafta sadece 1 gün spora gidebildim, sanırım haftaya da 1 gün gidebilirim ya da gidemem. Aslında spor kıyafetlerimi götüreceğim yanımda, güzel bir otel çünkü, spor salonunu beğenirsem giderim sabahları.

Teşekkür ederim :)
Canım izin sıkıntı olursa ben geçen seferki gibi Çarşamba yapıp bildirimimi giderim. Daha iyi olur aslında izin yazma istersen.
Tamamdır canım sen çarşambadan tartıl. İzne ayrılınca insan bırakıyor kendini. Tatil moduna girmişken bırakma sen kendini. Önümüzdeki kışı güzel atlatalım hep beraber.

Ben de bildirimimi yapayım.

Geçen hafta: 66.2

Bu hafta: 66.4

+200

Hafta içi bir ara nasıl olduysa 67 li rakamları bile gördüm ama şükür toparladım. Sanırım psikolojik bir eşiğe takıldım. Çünkü yaklaşık bir aydan fazladır tartı da 66 da gidip geliyorum. 65 i bir türlü göremedim. Bakalım ne zaman kıracağım bu döngüyü. Yediklerime göre de sonuçtan çok memnunum çünkü hiç dikkat etmedim.

Tamamdır canım sen çarşambadan tartıl. İzne ayrılınca insan bırakıyor kendini. Tatil moduna girmişken bırakma sen kendini. Önümüzdeki kışı güzel atlatalım hep beraber.

Evet yazın kaçmıştı ipin ucu kaptanım, listeye girince daha çok motive oldum.
Toplamda 4.6 kilo verişim. Görüntümde biraz düzelme oldu, göbeğim küçüldü (arka taraf duruyor henüz:) kıyafetlerim sıkmıyor. Güzel bir duygu.

Back
X