ben iyiyim hayatım asıl sen nasılsın.inşallah çok fazla kilo almazsın alırsanda sıkma canını lütfen(demesi kolay ama) dediğin gibi izinli yazılırsın daha sonra kaldığın yerden mücadeleye devam edersin inşallah.bende sabahtan beri giremedim nete elektrik yoktu.bugün buralarda olurum.havada bir berbat ki sorma,kanallar bile çekmiyor.oğlumla evde mahsur kaldık kaç gündür.zaten havalar düzelince bu kadar sık girebilirmiyim gezmekten bilmiyorum.ama bu arada dememiştim sanırım ama iş arıyorum bakalım bir yer var olursa orası olacak inşallah.o zamanda gezmek hayal tabii.böyle işte hayatım.almanya da havalar nasıl.gerçi orası burdan soğuktur ama bellide olmaz.
kesinlile hayatım kayınvaliden haklı ama inan mecbur olmasam çalışmam.2 sene önce kendi evimizin içini yaptırdık.dışını kayınpeder yaptırdı,ama inan çok para harcadık o zaman ben çalışıyordum çocukta yoktu.tam evimize yerleştik derken eşim iş değişikliği yapmak zorunda kaldı.tabi eski maaşlar olmayınca hep karttan yedik,bende hamileliğim nedeniyle işten ayrılmak zorunda kaldım mecbur borçlarda kaldı.aslında şuan çok fazla borç kalmadı ama inan sıktı artık.bende çalışıp borçları bitirmek istiyorum.zaten çalışırsam 1 seneye kadar nasip olursa bütün borçlarımı silebilirz.ondan sonrası keyfi olacak benim için.yavrumla zaman geçirmek istiyorum ama maddiyat engelinide kaldırmak istiyorum.umarım olur hayatım.
aaa patboride öğretmenmiş meraba arkadaşım bende bugün nöbetçiydim her öğle arası bende masa tenisi oynuyorum ama okulda oynayan tek bayanım yaa gelse bereber oynayalım erkeklerde çok mücadele ediyorum yer kapmak için ahh senin gibi hareketli bayan arkadaşım olsaydı okulda keişke yarında benim beden dersim var artık trencilikmi oynarız yakan topmu oynarız bebelerle bilmem
üf ya bugün akşam abarttım tutamadım kendimi şuan miğdem bulanıyor ne yaptım ben ya anlayamadım ki
sabah 2 dilim ekmek 1kibrit kutusu peynir
5 zeytin 2 ksşık reçel
ara 3 kuru kayısı
öğle işkembe çorbası 1 kase
salata
ara 1 elma
akşam 3 kuru patlıcan 3 tavuk kanatı
5 yaprak sarması bittide bende kurtuldum
çoban salata
5 kaşık kuru fasulye
2.5 tulumba ya arkadaşlar çok kaçırdım ama tutamadım artık kendimi nereye baksam yemek görüyorum nereye baksan adanalar görüyorum
bu arada 2 litre çayımı içtim ama suyu yarım litre içebildim acaba 3 litre suyuda içersem rahatsız olurmuyum ha bide 5 kadar fındık
birazmı baya bi fazila oldu şekerim bu arada bugün 3.günün kendinde bi farklılı hissediyomusun
canım bugün 4.gün
ilk 2 gün çok açtım 2 gündür daha iyiyim
bilmiyorum çok merak ediyorum bende bakalım cuma sabah nolcak
eğer iyi sonuç alırsam sana da tavsiye ederim
yalnız söledikleri gibi tok falan tutmuyo
normal diyetten çok daha zor
hem herbalife alıp hemde yer isen kilo almak kaçınılmaz
bırak vermeyi alabiliniyomuş çünkü o mama da günlük alınması gereken besinler var bi
de ekstradan yersen kilo alıyosun yani ben zorlanıyorum ama bazıları acıkmıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?